Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DrTre
Természetesen lesznek jet-ek is. Amit hallottál és amiért ezt hiszed, az az, hogy lesz Tank Superiority mód, amiben viszont csak tankok lesznek, de ez ugye csak egy mód, e mellett megmarad a conquest is minden jármûvel.

Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?

Ha butaságot kérdezek, akkor elnézést érte, a szeptemberi megjelenésû armored kill kiegészítõ pályákon lehet majd jettel is menni, vagy csak tankok lesznek majd?
csak ha be van állítva,hogy automatikusan frissüljön.de neki szerintem a bios-ban sem volt jól beállítva az idõ,mert a winfos azt veszi alapul mindig.viszont ha a winfosban beállítja az idõt,akkor a bios órája is az szerint fog módosulni.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

NagyiBMX
az övé nem! <#eplus2>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

hát nemtudom,nekem nem állította be..2008-volt, és reggel fél hét...😊))
De hát a windows automatikusan beállítja a pontos idõt.
Megoldódott az originre való csatlakozás!Nagyon egyszerû volt a megoldás,de azért megosztom,hogy mások is okuljanak:nem volt beállítva a pontos dátum a win-ben...ezért nem csatlakozott az origin!Beállítottam és megy!😊)))
Na oszt hány fpssel ment?
Két hetet töltöttem az alábbi objektum mellett. Biztos ami biztos, nem volt nálam szúróeszköz és lõfegyver sem...

giornalista

még nem volt? itt a cikk hozzá

Simában is basznak spottolni...
Viszont a földi célokat nehezebb kiszúrni (nincs spot).

ozimak
HC-n nincs külsõ nézet? Jet-ben pl.? <#conf> Nem is tudtam 😊 Oda fogok menni jetezni 😊 Csak belsõbõl nyomom,talán hc-n több esélyem lenne!
Ó, megint a nagyarcúság!
Meglesném mit hoznának össze HC-n - ahol nem világító célokra kell lõni, ahol nem maguktól javítódnak a jármûvek, nincs külsõ nézet, célkereszt stb - egyesek (fõleg akik beszólógatnak).

Fpocok
*hc

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
hs is for pussies

Parasite Eve 2, best game EVER!

Én járnék oda. Ha HC lenne. 😊

Nálam 4 Gigával volt folyamatos lagg, meg akadás, 8 Gigával megszûnt...

steam, origin: ACE_hun

nekem sem akad,mert nem is játszom.

Isten hozott itt,az "ûber gémerek" univerzumában.csak figyelj,és a magyar szervereken is fogsz látni csodákat,ne aggódj.

valaki rázza az asztalt a szerver gép alatt,az miatt lehet a lagg.

Ebben a játékban nincsenek cheaterek,itt már sokan megmagyarázták.Inkább õk proüber játékosok akik AK47-essel a seggükben estek ki az annyukból.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Az a baj h olyan nagy sugárba szór a fegyver egy bizonyos távolságon belül ,hogy az valami undoritó....

Vannak ilyen napok. 😊 Ma a metro pályán már be voltunk szoritva a bázisra. A barricader mögött feküdtem és rape-lõket szedegedtem volna le M39-el. Egy support és egy assault katona tartotta tûz alatt a kijáratot. Semmi fedezék használat csak mozgás. Lövöldözgettem õket fejen, de semmi. Duplázok semmi. Erre közéjük ugrik egy récon és ugrás közben egy lövéssel kivesz a zsákok közül. Most egy üres serveren próbáltam ki, hát igen. Ilyen gondolom úgy, hogy ez már nem a tiszta emberek játéka lesz. Magyar servereken még nem tapasztaltam jelentõs csalásokat sokkal tisztábbak mint a francia serverek.

Senki nem mondta, hogy nem lehet tolni, csak a legtöbben nem szeretnek 20fps-el szüttyögni.
Jossu Yosimoshua
ez a TYPE 88 LMG mekkora egy okádék fegyver.... kb egy tárat lövök az ellenre amiböl ha 5 golyó eltalálja szerencsém van

Waczkor
Nekem ma nem akad.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Akkor te laggoltatod be a szervert. 😄
Jah...kár hogy nem jár rá senki...de nyugalom,már az is laggol.

[IRAM] leader

Nem egy nagy túrót nem...csak most kevésbé észrevehetõ.Csináltak megint valami félc-munkát,oszt jó napot!
Biztos rábízták valami kezdõre,hogy csinálj már valamit b+,hogy betömd a pofájukat,aztán egyenlõre le van tudva...a micro akadások nem szûntek meg,legalább is nekem nem.

[IRAM] leader

Gondolom azért mert nem kliensoldali hiba volt.
Ezért nem kell semmilyen javítást telepíteni/letölteni.

Norby646
Most léptem ki nekem se szaggatott. Am nagyon fasza szerón voltam. Akinek kevés a pontja azt átrakja az erõsebb csapatból a gyengébbe... És utána azt írja hogy "now balanced"... Hihetetlen...

Egyébként most megnéztem fraps-al, medium beállítás, 1920x1080 és 64-es pályákon átlag 30fps. 😊

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

játszottam,és most nem szaggat

w126
Amúgy milyen konfigod van most?

Mercedes-Benz&#174;

w126
Na igen, ez hülyeség😄D

Én 2 magossal, és egy GTX 280-al toltam meium/1920x1080, 4Gb ram.

Mercedes-Benz&#174;

w126
Hát nekem semmilyen javítás nem jött..

Mercedes-Benz&#174;

mea culpa maxima!!

Ejnye,ejnye,ilyet még kérdezni sem szabad...tudhatnád,hogy az EA-DICE párocska a játékosok maximális kiszolgálásával van csak is elfoglalva,még a feltételezés is sértõ,hogy nem javították ki,alig egy nap alatt..<#eplus2><#kuss>

[IRAM] leader

laggolnak még a szerverek?játszott ma már valaki?

Waczkor
"We're aware and working on it as fast as we can. Thanks for being patient-- we'll have you back to playing soon!

Ne aggódj,biztos valami kis apróság lehet és gyorsan megcsinálják hogy örömet okozzanak és játszhassunk tovább<#eljen>

Pb gond ,megoldodott ,de mi az isten ez a kibaszott LAg a szerokon h van h a kép megáll ????

Ja és jönni fog reggel 9-kor javítás. <#hehe> Szarok rá tegnap tele lett a tököm a sok csíterrel. Azért kiváncsi vagyok holnap mit lépnek õk.....

...és tudja..és tudja..hogy kell sztárolni az EA-t..<#hehe><#nevetes2>

[IRAM] leader

Valamiért nem tud kommunikálni a PnkBstrA.exe -vel...tûzfal,víruskeresõ egyéb blokkolja.

[IRAM] leader

Nem-e...baszod,még a kilépés is laggol...

[IRAM] leader

Waczkor
Igazad van,mióta kijött ez az elsõ hiba ami elõjött és most kell elõször várnunk a javításra...