Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ozimak
Na! Végre egy okos ötlet,ha már böngészõbõl indul a játék akkor eddig is alapnak kellett volna lennie! Ne akkor kelljen vele szarakodni amikor már tolnám a pályán.<#eljen>
bettlelogon megcsinálták h beállithasd a fegyvereket perkeket stb 😊)

Nekem 12 az fps-em amióta origin frissítés lejött. Mi a túró van?
ozimak
Én is pont így voltam/vagyok vele <#rolleyes>
giornalista
hozzátenném, hogy a csodálatos BLog frissítés során eltûntek a jármûvekkel elért service starok...
giornalista
én a ranglétra legaljáról indultam el, az elsõ multis FPS-em ez a játék volt, hetekig csak szívtam és szoptam felváltva, de szinte napról napra éreztem, hogy fejlõdök, fantasztikus érzés volt. eleinte nem öltem meg senkit, de már csak 22-szer haltam meg és szereztem a pontokat zászlózással, resupplyval (fõleg metrón), majd megjöttek a killek... elõször 0.3-as k/d-t akartam elérni, aztán néha sikerült 0.5 fölé menni, majd az elsõ teljes menetem, ami pozitív volt, egy 7-5-ös meccs...

mindig, ahogy elértem valamit, mászott feljebb a léc 😊 a 7-5-ös meccs után a cél az 1.0-s k/d volt, és egyre gyakrabban sikerült, aztán néha voltak igazán jó meccsek, kiismertem a metrót, és ott tényleg nagyon jól ment már.

amikor felmentem nagytérképekre, kezdõdött a folyamat elölrõl 😊 plusz még jármûvek... a jetekre csak most szereztem meg a service start egy hónapja 😊

imádtam nézni, ahogy megy feljebb az spm-em. nekem idõbe telt, mire rájöttem, hogy lehet újraéleszteni, medpackeket, resupplyt dobálni, javítani, stb., és hogy ezekkel a pontjaim számát is gyarapítom, és a csapatnak is segítek. a totális sötétség zéró állapotából indultam el ebben a játékban, rengeteg tanulással, youtube-os videók nézegetésével, önfejlesztéssel, ellenfelek megfigyelésével, taktikázással sikerült úgy-ahogy feljebb lépkednem. a k/d-m olyan 3000 körül fordult át pluszba, de akkoriban még "metróztam", ott nem voltak ritkák a 3-4-es k/d-k sem a vége felé. de még most is csupán 1.07-en állok... le is szarom amúgy 😊

borzasztóan örülök minden egyes kis lépésnek. például, amikor olyan streakeket, vagy epic jeleneteket élek át, amelyeknél sajnálom, hogy nincs bekapcsolva semmilyen rögzítõ, mert visszanézném õket, esetleg felraknám youtube-ra. illetve, a nagyképûség látszatát messzemenõkig elkerülve mondanám, hogy néhány hónapja bizony bele-bele botlok olyan játékosokba, akiken látszik, hogy jobb vagyok náluk, de inkább úgy mondanám mindezt, hogy ezek az esetek bizonyítják számomra, hogy elmozdultam a tápláléklánc legaljáról egy közepes szint felé, és nagyon dolgozom azon, hogy ez a közepes "erõs közepes" lehessen a közeljövõben 😊

elnézést ezért a hosszú eszmefuttatásért, de hátha lesz valaki, akit az én példám átsegít azokon a nehéz, tanulással töltött heteken, amiket végig kell csinálni, ha élvezni szeretnénk ezt a roppant nehéz, kifinomult és összetett játékot!
ozimak
Én is mennyit szivtam az elején(BF3) <#rolleyes> Kitartás és türelem kell hozzá,hogy fejlõdj az tuti! Sokat kell tûrni az elsõ 1-2 hónapban amíg belejön az ember <#rolleyes> Nekem is 1.0 alatt volt a K/D-m szinte minden egyes menetben az elején.
Most játszok és azt írja az a zöld szám, hogy 34 ha nem mozdulok, ha aktif vagyok akkor 36-47 ugrál.

Kell egy kis taktikázás elölre gondolkodás... nem lehet fejjel a falnak rohanni. nem tudom milyen taktikával játszol ,de lehet ott a baj nem a célzással hm?

giornalista
én még csak most kezdtem el játszani a BBC2-vel, de már most látszik, hogy sokkal könnyebb, mint a BF3. mellõzi azt a fajta komplexitást, ami miatt valóban nehéznek tûnhet a BF3. össze sem lehet hasonlítani a kettõt ebbõl a szempontból.
Nem kell mérni, csak nyomj egy nullát és írd be:
render.drawfps 1

64-es Metro GIfr szerven játszok általában. High beállításon. Nem tudom mennyi az fps soha nem mértem. Nincs laggy fut rendesen high beállításon. Alapból erre állt be a játék.

Nem ssd. 1440X900 as a felbontás. A videocard pontosan Gigabyte GV-N430OC-1GL. Ez a gép 349 € volt.

Hány játékosnál, mennyi fps, mekkora felbontáson, low/medium/high/ultra?

CarolHawke
Igen ez elég érdekesen hangzik hogy 4 gigából h jön ki a BF3 és a Win7 x64 együtt... SSD-n van a játék? A vidikártya és a cpu se mai, úhogy én sem értem

szomferi
800*600-ban?

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Nem értem ezt az iszonyatos gépigényt. Nekem 2.6-os Core 2 duo van 4 GB ram és Gigabite Geforce GT430 videocard. Win7 Home 64 bites op. laggy nélkül fut rendesen high beállításon.

szomferi
AIDA-val csináltass egy monitoroztatást játék alatt, aztán kiderül, hogy milyen limited van, de procira gyanakszom, ha cserélsz 4 magra, onnantól erõteljes VGA limit

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

ozimak
Egy C2D E8400-am van, mellé egy 5770 1gb,most ha összejön akkor veszek egy QX9650-et. Várható némi javulás? Vagy csak akkor ha lecserélem a VGA-t is?<#conf><#rolleyes>
CarolHawke
Megérkezett közben a frissítés Battlelogra, és visszajöttek az Assignmentek is. Mostmár van loadout menüpont ahol elõre a játékon kívül testre lehet szabni a fegyverek specializációt, ruhát, egyebeket és nem kell vele a játékban bajlódni. Nem sok értelmét látom, de ez van 😄

CarolHawke
GameShop-nál vedd meg szerintem elég olcsó, és megbízható hely. Csak ugyanarra az accra tudod telepíteni, mert a BF3 alapjátékra írja rá magát, szóval ha már elõzõleg megvetted a B2K-t akkor az buktája a dolognak de még így is megéri.

bc2ben oázison hány fpsed van amikor nagyon eksönbe vagy? nekem olyankor leugrik 28-ra, pedig jobb gépem van mint neked

Norby646
A bc2-et max 40fps-el tolom mégis sokkal jobban megy. Nemhiszem hogy fps gondom lenne. Sztem velem van a gond egyszerûen nem tudok ráérezni. Na mind1 majd gyakorolgatok azt meglátjuk. 😊

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Szerintem 30 fps - saját tapasztalatból - az kevés. A duplája kellene.
Kétmagossal tolod? Az gyenge.

NagyiBMX
Ma frissített valamit az Origin és megkérdezte hogy felülírom-e a felhõadatokat(???) azt mondtam nem, és mentse el õket máshova (???). Azóta ha elinditom a BF-et elöjön hogy Origin frissítés felhõadatok lokalizációja 100% (The fuck is going on ???) Azután meg simán elindul a játék semmi problémával (lekopogom). Ez miért lehet mert eléggé idegesítõ.<#help>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Archie2048
Az én tapasztalatom az volt, a régi gépemmel, hogy a gép úgy próbált javítani a teljesítményen hogy a távoli vagy hirtelen felbukkanó karaktereket nem rajzolta ki, ha szûk folyosón befordult valaki, csak azt vettem észre, hogy csak akkor tudta kirakni monitorra amikor már le is lõtt. Sajnos gépigényes a cucc és a 24-32 szervereken lehetett alkotni valamit. 😞
A célzásgyakorlására a 16 fõs SQDM-et ajánlom kevesen vannak 12 ellenfél, van kire célozni és lõni. Próbáld ki a single-shot beállítást és gyakorolj. Ha van SKS akkor tegyél rá egy Reflexet és azzal told.

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

Tudja valaki hol lehet most legolcsóbban megbizható forrásból Premiumhoz jutni?

Illetve ha megvan a Premium kulcs akkor azt új játékként érzékeli és érdemes külön accountra tenni? És akkor esetleg eladhatom a Karkandos kimaxolt régit?
Norby646
A4tech-em van azon állítható egy kis gombal a dpi, tehát gyorsan be tudom állítani ahogy nekem jónak tûnik. Am köszi mindenknek hogy próbáltok segíteni! 😊

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

dr Kotász
Nem lehetséges, hogy ebben a játékban rosszul van beállítva az egered érzékenysége, ezért itt bénábban célzol?
Norby646
Hát Szabi sztem ez ma már nem jön össze. Majd legközelebb de akkor midnenképp! 😊

Ezt nem tudom elhinni!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Régen jó,nagyon jó játékosnak tartottalak,sõt még egy munkámba is gondoltam beveszlek(gametest),de nagyot csalódtam benned!

<#action>

Blizzard Entertainment [email protected]

CarolHawke
Egyáltalán nem esélytelen magányos harcosként 4-6 os K/D-ket elérni. Csak nem kell összevissza rohangálni, fedezékrõl fedezékre kell mozogni, meg kell találni a hozzád és az adott pályához illõ legjobb fegyvert, és nem utolsó ha a csapatod is közremûködik, értem ez alatt reviveolnak, adnak ammot, ilyenek. Csomószor tolom én is egyedül, igaz van klánom, de csak néhányan aktívak annyira napi szinten mint én. Ezenkívül az is sokat ronthat a helyzeten, hogyha szaggat az egész játék, alacsonyabb grafikán játszol, kis fps-el... Nem csak h elvesz a játékélménybõl de az ellenség sokkal könnyebben le is lõ. Nem tudom itt ki hogy van vele, de én csak is HC-n játszok, az SC (normal) számomra tökéletesen élvezhetetlen, és irreális, belelõsz egy tárat az ellenfélbe és jobb esetben nem öl meg elõtte. Szal én is a mikrofonos, teamworknek vagyok a híve igazán de egyedül is lehet jókat kommandózni.

Norby646
De azért vannak mikro laggok, fõleg ha nagy a füst vagy ilyesmi. 😊

Norby646
Medium settings mellett egy 64-es pályán átlag 30fps. Múltkor nézte meg fraps-al.

Mennyi az fps-ed játék közben?
(nálam sokat jelentett mikor vga-t cseréltem)

Norby646
Tõlem... 😊 Csak most még van 1 ksi dolgom kb fél-háromnegyed óra.

NagyiBMX
Sokszor énis egyedül rohangálok, csatlakozhatnék hozzátok ? <#pias>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Norby646
Benne vagyok, bár mikrofonom nincsen rendes. Van 1 ami használhatatlan, meg van egy másik a kamerába építve. Ráadásul se ts3, se semmi. 😊

Norby646
Hát, nemtom általában azért cserélgetem a kasztokat hogy mindegyikre gyûljön a pont a feloldások miatt.

Szabi: Lehet igazad van, egyelõre nem volt részem nagyon csapatmunkába fõként egyedül szoktam rohangálni. 😊 Azért nem adom fel fõleg hogy ennyit kiadtam érte csak idegesít. 😄

Október óta egyedül tolom.Nem mondanám hogy esélytelen.Én jól elvagyok.Valóban néha idegesítõ a csapat amibe kerülök,de a saját k/d azért sokban Tõled függ.

Passz.Lehet a nem megfelelõ kaszttal vagy fegyverrel tolod?

Norby646
Hát ez a játék még mindig nem akar nekem menni. Az esetek 90%-ban 0.6-0.8-as K/D aránnyal lépek ki de van hogy még szarabb. Ezek után belépek a bc2-be és 2.95-ös aránnyal lépek ki (azthiszem 62/25 volt a K/D). Nyilván a stat nem olyan lényeges mert az számít hogy jól szórakozz, de nem túl szórakoztató úgy játtszani h semmi sikerélményed sincs, így kezd is rohadtul elegem lenni az egészbõl. :/

Tegnap beleakadtam egy osztrák wankerbe. A metró pályán átnézett a falon. Elõször csak bugnak gondoltam, aztán folyamatosan átnézett, majd mindig beugrott a corridorba és persze letarolt mindenkit egy pechengel minden alkalommal. Aztán amikor megint átnézett odavertem neki és sikeres volt. Persze jött a sirám, hogy ez nem fair, hogy kihasználom a bug-ot. Mondtam neki, hogy sry. Aztán a slusz poén, a mozgólépcsõn álva tölti a pechenget. Szépen fejrecélozva egy sorozattal telibe vertem, kb fél tár, majd meglepve tapasztaltam, hogy lõtt egyet és feküdtem. Hiába na, ügyes fickó volt lövöm a fejét közben táraz majd lelõ!

Háló, ez a volt csaló nem csal. <#hehe><#hehe>
giornalista
battlelog néha korábban is buggolta ezeket az assignmentseket, most nálam sem jelennek meg speciel.

csak nem vették ki a játékból õket...
Mi van srec, elkalapaltak valamelyik szerveren, es mar a kutya is harap, ha ot akarod megrugdosni bosszubol? <#hehe>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Köszi megvettem! kiváncsi vok nagyon a CQ-ra 😊
Hali ez a csaló még játszik itt?

Blizzard Entertainment [email protected]

w126
Jónapot.

Nincs véletlenül lehetõség valós admin felügyeletre a magyar BF3 szerveren?
Gondolok itt a cheaterekre, meg az újabban jellemzõ, jeep-bõl kiugrás és teamkil stílusra..ezzel olyan faxán tönkre tudják vágni a játékot😞
Viszont az ember nem véleményezheti, vagy förmedhet rájuk, mert kikkel a szeró, így vagy kussban tûrünk, vagy kirugatjuk magunkat.....
Kicsit igazságtalan😞((

Mercedes-Benz&#174;

CarolHawke
BF3 ban elvben az ingame nevet is megváltoztatja, legalábbis nekem vannak a friend list-emen olyanok akiknek a neve eddig más volt.