Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

@Mercedes-Benz
Jó látni, hogy ennyit foglalkozol velem : ) Biztosíthatlak -bár gondolom számodra az én szavam semmit nem ér-, hogy soha életemben nem csaltam még online játékban. Nem kivétel ez alól a BF3 sem.
Csizi nevében nem nyilatkozom, mivel merõben elkülönül a ténykedési területünk (mondhatnám úgy is, hogy "ég és föld"), de nem hinném, hogy ügyes (és óvatos) játékkal ne lehetne kifüstölni õt is abból a konzervdobozból : )
További jó játékot!

BF3 Battlelog: Enjoy_the_rain

SpeedXHUN
mirõl beszélsz? hogy jön ide autós téma?

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

ennek a szarnak 15 évesen rohad az alja XD
egy AUDI S4 100 as oda vissza veri...

Frostbite 2

jót nevetek rajtad XD sony gépen tolom no cheater...

Frostbite 2

CarolHawke
Látom nem tudsz megbirkózni a tudattal... 😄

Hogy valaki csal a való életben,mert elõnyhöz akar jutni,az attól függetlenül,hogy aljasság,még valahol érthetõ is,de emberek,egy játékban???
Valaki magyarázza már el nekem az értelmét...

[IRAM] leader

hol olvastad hogy nem húz át ennyit 100 méter alatt?

w126
Fél méterhez közvetlen a gép mellé kell csapjon, és akkor sem az áthúzás, hanem a statikus feltöltõdés okozhat csak kárt.
Fizikai képtelenség, mivel elektromágneses interferenciát kelt a villám, így a felszín felett 100-130 méterig nem húz át a villám 20-25 cm-nél többet.

Mercedes-Benz®

szomferi
én ezt tudom, csak mondtam, hogy ha közel csap be a villám, a kihúzás se véd, fél métert simán áthúz a villám, aztán cseszheted 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

w126
Ezért kell kihúzni, és nem lekapcsolni a hosszabító kapcsolóját, vagy a tápét.
Mindíg kihúzni, lehetõ legmesszebre eltanni a kábelt, mert 10-20 centire még áthúzhat, persze csak ha közvetlenûl az ember házának kábelezésébe vág bele.

Mercedes-Benz®

w126
Egyetértek, én ezért húzom ki a kábelt a tápombol, és a moncsibol is nagy viharoknál.

Mercedes-Benz®

ha ezt így elmondod a biztosítonak amit determinator írt akkor eszébe sem jut geciskedni mert max kiröhögik õket...

már csak annyit is elég lenne mondani nekik hogy ha kihúzod a konektorból még fél métert is simán áthúz a tápkábelig a villám, kilómétereket utazik mire bemegy a földbe és kiegyenlítõdik a töltés, akkor szerintetek az a fél méter már mi neki?

szomferi
ha kihúzod, sokszor az se, mert ha a házatokba (vagy közel hozzá) csap be a villám, hogy a gépet is simán kicsinálja áramtalanított állapotban

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

SpeedXHUN
Ezek a túlfeszvédõk arra jók,hogy a biztosító ne tudjon gec**skedni,hogy nem tettél semmit a villámkár ellen 😊

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Egy kis off, remélem belefér:
Ezek a néhány ezer forintos túlfeszültség védõk, jók arra, hogy a hálózatban lévõ kisebb „löketeket” levezesse.
Viszont alkalmatlanok arra, hogy egy villámcsapást kivédjenek. Nem akarok mélyen részletekbe belemenni, hogy fizikailag is miért lehetetlen hogy védjen. Néhány gyártó garanciát vállal az eseteges károkért, viszont érdemes átnézni az apró betûs részt. Mert a legtöbben csak akkor fizetnek, ha a ráírt értékeken belül üzemel. Ezek a néhány ezer forintos túlfeszvédõk esetében 600-1000 joule. (ennyi energiát tudnak elvezetni). Mondanom sem kell, hogy ez egy villám energiájához képest semmi. (egy villám teljes energiája 1-10 billió, elektromos energiája 1-10 millió joule., de vannak 100x erõsebbek is) Tehát ha pl. a ház elõtti villanyvezetékbe csap, akkor szinte semmit sem ér, elég ha csak 1% elér a túlfeszvédõig, már füstöl is.
Viszont vidéken nagyon gyakori hálózatingadozás, „tüskék” ellen jók.
Nem hiába gyártanak ezek a cégek több fokozatban mûködõ profi túlfeszültség védõket, amik a villám ellen is védenek, de az otthoni felhasználásra megfizethetetlenek. Aki látott már ilyet nagyobb cégnél az érti, miért nem lehetne ezt összezsúfolni egy „elosztóba”. Elég ha csak extrém feszültségbõl eredõ „átütést” nézzük.
Ezt csak ezért írtam le, mert villámlás közben erre bízni a nagy értékû eszközöket, nem életbiztosítás.

Tököm már tele van hogy állandóan kilép ezzel a timed out faszsággal!Nincs rá valami okosság?

TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78

ezt most találtam 😄
PRINTSCREEN<#idiota>

Kösz már azt hittem nálam van gond.

w126
Azt nekem is csinálja mostanában, úgy átlagban heti 3-4 alkalommal biztos.
Feltételezem nem csak nálam van a baj, mert olyankor ráfrissítek a szeróra, és látom, hogy a 55-60 emberbõl kiesik vagy 20-25.
Szal valszeg punkbaster, vagy központi hiba, bug.

Mercedes-Benz&#174;

Hali!Az mért van,hogy server timed out-l kilép a játék?

tarti19
Õszinte leszek. Feltve, hogy akad pénzed egy új gépre, akkor gondolkodás nélkül vágj bele, mert 1 komplett platformváltás nagyon sokat dobna rajta.
Nem is említve az akár 3-5 éves ciklus kitöltését. Igaz ehhez 200-250K della kellene majd...

w126
Na frissült a dolog, 9x-es veterán lettem, nagyon köszi a tippet és az útmutatót😊

Mercedes-Benz&#174;

CarolHawke
Jelentkezz be újra originre és ott lesz utána pedig majd a veterán státuszba is bekerül. Nincs mit!

w126
No elvileg intézkedett valamit az emberke, egy nagyon segítõkész emberke volt.
Elvileg hozzáadta, és egyszer csak megjelenik.
Köszi a helpet!

Mercedes-Benz&#174;

w126
Köfi, elvileg helyben vagyok, 4 perc az elõre látható várakozási idõ....
Osztán meglátjuk mit sikerûl intézni.

Mercedes-Benz&#174;

w126
<#mf1><#taps><#law>

Mercedes-Benz&#174;

CarolHawke
Bemész battlelogra, és megnyomod bal oldalon h feedback&support --> live chat és megkéred h rakják be az origin accountodba egy régebbi EA-s játékodat. Megadod a CD tokban lévõ serialt, elékérik az email címed és kész vagy.

szomferi
te szervizesek gyöngye <#beka3>

w126
Tehát valahogy helpelj nekem ebben az ügyben pls.

Mercedes-Benz&#174;

w126
Bocsánat, harapd.

Jogos, ott a pont!

Mercedes-Benz&#174;

w126
Na nekem nem megy, azt mondja már használatban van a kódom.
Persze, hisz valamikor már regeltem vele, de én összevonni szeretném a bf2,bf3,tier1 játékaimat, úgy, hogy battlelogon is látható legyen, de nem megy😞((

Mercedes-Benz&#174;

CarolHawke
Említettem h megpróbálom a LiveChates dolgot játék Originbe húzásával kapcsolatban és simán 5 perc alatt megcsinálták nekem.

szomferi
haraBd??? <#wow1><#wow1>

w126
Jólvan na ne harabd le a fejem😊

Mercedes-Benz&#174;

Te mokás egy ember vagy! Te szervizes... 😊
A lényeg, hogy futott rajta a Bf3 türhetõn, persze nem ultrán nyilván. De ha jó is lesz most elgondoltam, hogy lehet veszek másikat is ami erõsebb és nem dadog amikor nagy a füst meg a harc. Mert ez a gép olyankor csak 27-28 fpst tud.

Igazából ez az asszony gépe, mert õ tud innen Magyarországról is dolgozni haza. Én meg januárig itt nyaralok vele fizetés nélküli szabadságon vagyok. Otthon van egy komolyabb gépem, bár az sem atomerõmû, de ha most elmegyek érte kocsival sok pénzbe kerül, repülõn meg túlméretes csomag felár. Ezért nem hoztam el inkább vettük ezt. Bár lehet nem kellett volna sporolni. 😊

CarolHawke
Olvass már vissza mielõtt leszólsz h segítsek...

w126
Most az mind1, segíteni próbáljunk inkább, mintsem minõsíteni, hogy épp mire költötte a pénzét.

Mercedes-Benz&#174;

w126
Nem tudom, mennyire vagy képbe elektronyossággal, de ha igen, vagy van egy ismerõsöd esetleg, akkor a 24 pines csatit a lapból kihúzva, és azon az oldalán amelyiken a biztonsági kampó van, a zöldet, és a melette lévõ feketét összezárva elkell induljon a táp.
Persze a gépbõl legyen kivéve. Megrázni, vagy bármilyen bajt csinálni nem tud.
Amúgy ha nem megy a táp ventije se, akkor fellélegezhetsz, ill van rá elég jó esélyed, hogy csaki a táp halt be, ha behalt, és nem blokkolt.
Blokkolás esetében már írtam, kivenni, és hagyni 5-10 percre.

Mercedes-Benz&#174;

Egy pillanat volt az egész. A télé ment mellettem és azon csak elment a kép de azonnal vissza is jött. Egy pillanat volt az egész. Amikor inditani akartam a gépet. Meg se nyikkant. A tápnak nem forog a fanja sem.

CarolHawke
180k-ból ennél jóval ütõsebb gép rakható össze.

w126
Mondjuk az asrock pont nem a legjobb választás, nem mondom, hogy szarok, de elég magas a problémamutatójuk😞(
Áramszünet egy pillanatnyi volt, vagy xy ideig tartott?
Nállam pl (gigabyte) nagy viharok esetén kivan húzva a gép a bizti kedvéért, de egyszer úgy húztam ki, hogy ment a gép, mert annyira hevesen elkezdett csattogni a villámlás, hogy inkább azonnal kirántottam.
Utána (és innen a javaslati ötlet) a bioszelem kivételéig nem volt hajlandó elindulni, pedig dualbioszos.
Tápok esetében sokszor volt olyan, hogy teljesen lekelett húzni mindenrõl, és hagyni állni 5 percet úgy, hogy ha van rajta kis kapcsoló, akkor az bekapcsolva legyen közben.

Mercedes-Benz&#174;

w126
Te mirõl beszélsz?
Milyen megpörkölõdés?
Sima áramszünet volt, majd nem indult.
Egyes lapok leblokkolnak áramingadozás esetén.
Amúgy ahogy elnézem eme okos írásaid, nem hitetlen, hanem továbra is tudatlan maradsz a pc-hez.....
Én majd 5 évet PC boltoztam, szervizeltünk is. Láttam olyan dolgokat, és tapasztaltam, hogy csak néznél mint karácsonyi ponty a szatyorban...

Mercedes-Benz&#174;

Asrock g41m-vs3 alaplap cor 2 duo E6700 2.6 ghz proci Gigabyte GV-N430 OC-1GL 1GB videocard 4 GB DDR3 ram, multimédia ház samsung dvd és samsung 250 GB HDD. Hát ez volt mig élt.

tarti19
Elõbb írd meg mid van,mert lehet, hogy a gép nagy része tökéletes lenne a továbbiakban. Persze platformváltás esetén valóban érdemes új gépet venni úgy 3-5 évre elõre...

Egyelore ott tartunk, hogy aramszunet utan nem indul. Az hogy megsult csak a mi egyik tippunk. Ha megsult, persze, hogy nincs ertelme a BIOS korul szoszmotolni.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

CarolHawke
Ha megvan a serial a CD tokból akkor elviekben itt tudod regisztrálni a fiókodba: https://activate.ea.com/activategame.do Nekem spec nem mûkszik mert nekem is vannak játékaim amiket még Origin elõtt vettem és EA. De LiveChaten most megpróbálom hátha meg lehet oldani.

Ez nem az az eset...
mutass 1 gépet amin ez segít ha megpörkölõdött a lap s elhiszem de így hitetlen maradok 😊
De. Kicsit megzakkant esetleg a BIOS. Ha kisuti, lehet, minden rendbe jon.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub