Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@Mercedes-Benz
Jó látni, hogy ennyit foglalkozol velem : ) Biztosíthatlak -bár gondolom számodra az én szavam semmit nem ér-, hogy soha életemben nem csaltam még online játékban. Nem kivétel ez alól a BF3 sem.
Csizi nevében nem nyilatkozom, mivel merõben elkülönül a ténykedési területünk (mondhatnám úgy is, hogy "ég és föld"), de nem hinném, hogy ügyes (és óvatos) játékkal ne lehetne kifüstölni õt is abból a konzervdobozból : )
További jó játékot!
BF3 Battlelog: Enjoy_the_rain
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
egy AUDI S4 100 as oda vissza veri...
Frostbite 2
Frostbite 2
Valaki magyarázza már el nekem az értelmét...
[IRAM] leader
Fizikai képtelenség, mivel elektromágneses interferenciát kelt a villám, így a felszín felett 100-130 méterig nem húz át a villám 20-25 cm-nél többet.
Mercedes-Benz®
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Mindíg kihúzni, lehetõ legmesszebre eltanni a kábelt, mert 10-20 centire még áthúzhat, persze csak ha közvetlenûl az ember házának kábelezésébe vág bele.
Mercedes-Benz®
Mercedes-Benz®
már csak annyit is elég lenne mondani nekik hogy ha kihúzod a konektorból még fél métert is simán áthúz a tápkábelig a villám, kilómétereket utazik mire bemegy a földbe és kiegyenlítõdik a töltés, akkor szerintetek az a fél méter már mi neki?
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Ezek a néhány ezer forintos túlfeszültség védõk, jók arra, hogy a hálózatban lévõ kisebb „löketeket” levezesse.
Viszont alkalmatlanok arra, hogy egy villámcsapást kivédjenek. Nem akarok mélyen részletekbe belemenni, hogy fizikailag is miért lehetetlen hogy védjen. Néhány gyártó garanciát vállal az eseteges károkért, viszont érdemes átnézni az apró betûs részt. Mert a legtöbben csak akkor fizetnek, ha a ráírt értékeken belül üzemel. Ezek a néhány ezer forintos túlfeszvédõk esetében 600-1000 joule. (ennyi energiát tudnak elvezetni). Mondanom sem kell, hogy ez egy villám energiájához képest semmi. (egy villám teljes energiája 1-10 billió, elektromos energiája 1-10 millió joule., de vannak 100x erõsebbek is) Tehát ha pl. a ház elõtti villanyvezetékbe csap, akkor szinte semmit sem ér, elég ha csak 1% elér a túlfeszvédõig, már füstöl is.
Viszont vidéken nagyon gyakori hálózatingadozás, „tüskék” ellen jók.
Nem hiába gyártanak ezek a cégek több fokozatban mûködõ profi túlfeszültség védõket, amik a villám ellen is védenek, de az otthoni felhasználásra megfizethetetlenek. Aki látott már ilyet nagyobb cégnél az érti, miért nem lehetne ezt összezsúfolni egy „elosztóba”. Elég ha csak extrém feszültségbõl eredõ „átütést” nézzük.
Ezt csak ezért írtam le, mert villámlás közben erre bízni a nagy értékû eszközöket, nem életbiztosítás.
TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78
PRINTSCREEN<#idiota>#idiota>

Feltételezem nem csak nálam van a baj, mert olyankor ráfrissítek a szeróra, és látom, hogy a 55-60 emberbõl kiesik vagy 20-25.
Szal valszeg punkbaster, vagy központi hiba, bug.
Mercedes-Benz®
Nem is említve az akár 3-5 éves ciklus kitöltését. Igaz ehhez 200-250K della kellene majd...
Mercedes-Benz®
Elvileg hozzáadta, és egyszer csak megjelenik.
Köszi a helpet!
Mercedes-Benz®
Osztán meglátjuk mit sikerûl intézni.
Mercedes-Benz®
Persze, hisz valamikor már regeltem vele, de én összevonni szeretném a bf2,bf3,tier1 játékaimat, úgy, hogy battlelogon is látható legyen, de nem megy😞((
Mercedes-Benz®
Mercedes-Benz®
Persze a gépbõl legyen kivéve. Megrázni, vagy bármilyen bajt csinálni nem tud.
Amúgy ha nem megy a táp ventije se, akkor fellélegezhetsz, ill van rá elég jó esélyed, hogy csaki a táp halt be, ha behalt, és nem blokkolt.
Blokkolás esetében már írtam, kivenni, és hagyni 5-10 percre.
Mercedes-Benz®
Áramszünet egy pillanatnyi volt, vagy xy ideig tartott?
Nállam pl (gigabyte) nagy viharok esetén kivan húzva a gép a bizti kedvéért, de egyszer úgy húztam ki, hogy ment a gép, mert annyira hevesen elkezdett csattogni a villámlás, hogy inkább azonnal kirántottam.
Utána (és innen a javaslati ötlet) a bioszelem kivételéig nem volt hajlandó elindulni, pedig dualbioszos.
Tápok esetében sokszor volt olyan, hogy teljesen lekelett húzni mindenrõl, és hagyni állni 5 percet úgy, hogy ha van rajta kis kapcsoló, akkor az bekapcsolva legyen közben.
Mercedes-Benz®
Milyen megpörkölõdés?
Sima áramszünet volt, majd nem indult.
Egyes lapok leblokkolnak áramingadozás esetén.
Amúgy ahogy elnézem eme okos írásaid, nem hitetlen, hanem továbra is tudatlan maradsz a pc-hez.....
Én majd 5 évet PC boltoztam, szervizeltünk is. Láttam olyan dolgokat, és tapasztaltam, hogy csak néznél mint karácsonyi ponty a szatyorban...
Mercedes-Benz®
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
mutass 1 gépet amin ez segít ha megpörkölõdött a lap s elhiszem de így hitetlen maradok 😊
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub