Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megúsztam egy tápegység cserével. 😊

SpeedXHUN
Patch mikor jön,nem tudjátok? Általában mindig a kieg elõtt jön idõben.

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

SpeedXHUN
nagyon jó lesz,isteni mapokkal😄
Egész nap tolni fogom vele😄

szerintem fejlõdésben lévõ gyereknél sokkal jobban jársz egy falra vetített koncepcióval hosszabb távon... egy év és ismét festhetsz.. akkor majd épp lagúnakék hableányosat:-) ami a fent leírt koncepciónál csak egy új "dia" :-)

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

w126
Errõl a szervereken tapasztalható csapatmunka jut eszembe😄

Mercedes-Benz®

w126
Most pl amúgy nem dolgozok, 2 nap szabit vettem ki9 magamtól ,gyerekszobát építek, mert a 3 éves kislányom öntudatra ébredt mint a skynet, és követeli a rózsaszínû hello kittis falat😄

Mercedes-Benz®

w126
igen is, meg nem is!!

Egyrészt más pl egy ferrari ragasztásos illesztése, és más egy tömegben gyártott, pl renault laguna ragasztott alkatrésze.
Nem ugyan az a pénz, nem ugyan az a ragasztó😊)
És extrém gyártók extrém kocsiját nem szabad belevonni a hétköznapi, az autókon található gazdaság által kikényszerített bugok világába.
Más világ egy lamborghini, ferrari, stb.
Hétköznapi, nagyszámban sorozatra gyártott autókról beszélünk ugye.

Mercedes-Benz®

rendben, akkor egy seine rush kellõs közepén érkeztetek rád egy mailt, hogy jól elcsesszem a szuperstatodat amit kempelve szereztél😊 (hogy ITEM-nek is jó legyen!😉

w126
Mint már írtam én viszont konyítgatok az online gémhez, sõt a pc-hez is 2001 vége óta..
Természetesen az online game világában is éll a jog, miszerint aki nincs bannlistán azt megilleti az ártatlanság vélelme.
De mikor megcsináltuk a clanbase UAC nevezetû anticheat progiját, sok vélelem elszállt az elsõ héten.

Mercedes-Benz®

Norby646
Áh értem... 😊 Köszi!

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Item ki fog minket nyirni, de a ragasztas erosebb is lehet, mint a hegesztes. Nem veletlenul ragasztjak jonehany szupersport gep kasztnijat. Ott a terheles is jelentos, es a gyarto sem a fillerb...srol hires.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

ha csak simán leteszed a MAV-ot a földre, kb ugyanazt a szerepet tölti meg, minta TUG. Gyakorlatilag egy sima motion sensor.

BF3 Battlelog: Enjoy_the_rain

w126
Na autósbiznisszel tényleg ne offoljuk szét bf3-at, emailom, msn-em, skypom publikus, ott mindent megtudunk beszélni.
Amúgy igen, van karosszériásunk is.

Mercedes-Benz®

Látod, én meg az autószereléshez nem értek, úgyhogy nem is nagyon osztom az észt a témában : )

SpeedXHUN
Nincs hozzáfûzni valóm!<#eljen>

Norby646
A MAV-nak van vmi értelme akkor is ha nem irányítod? Mert néha látom hogy lerakják aztán ott guggolnak mellette és lövik az embereket. Ennek is van valami funkciója alaphelyzetben is mint pl a soflam-nak?

w126: Tettszik a mercid, meg az oldalad is, lehet a késsõbiekben meglátogatlak szervízzel kapcs.-ban (mercedes ce300 24v). Amúgy egyetértek azzal amit írtál bizonyos márkával rendelkezõk viselkedési moráljáról.

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

w126
Hmm szervízéletem alatt szerzett, és a funságomból adodó sok mercedes szerelése után azt kell mondjam, hogy sajnos már hiányzik a mercedesekbõl az, ami miatt a mercedes név egy kiemelt név.
Gyakorlatilag 97-tõl már valami más....
Amire még azt mondom, hogy igen, ez megint valami hasonló, az a W221...
De a mai napig a bmw, és mercedes autókat szeretem a legjobban szerelni.
Ésszerü összerakások, hozzáférhetõ minden, kézenfekvõ megoldások.
Persze a 80-as évek elejétõl, és a 90-es évek közepéig megszokott bmw, és mercedes minõség rengeteget romlott, de nem azért mert butábbak, hanem mert ez a világ rendje...nem éri meg olyan kocsikat gyártani, mint amiket az említett idõszakok közt gyártottak, mert az alkatrészkereskedelem hatalmas biznisz, a világ fejlõdése rohan, az emberek elvárása szinte mindennapos változást igényel.

Az új kocsikat jellemzi:

Szegecs.
Mûanyag.
Canbus.
ragasztás.
Szal minden ami gyors, egyszerû, és feleannyi ideig sem tartós mint a csavarozás, az acél, az alumínium, hegesztés.

Mercedes-Benz&#174;

SpeedXHUN
Ebben igazad van,ismerõseim között is ugyanez figyelhetõ meg.
Én is(mint bmw tulaj) megvagyok elégedve a márkával,sosem fikázok más márkát,ebbe ülök.. oké minden és ennyi.
"Ez a kisebbségi komplexus"😊
Egyébként ha már itt tartunk: Lazán elismerem,hogy az elit,nagy múltú márka a Mercedes és nem szeretem egy kalap alá venni egy audi,vagy bmw vel.

@MERCEDES-BENZ: ha már a kocsikról beszélgetünk!:-)
van nekem egy 22 éves 626-os mazdám aminek az alját rendbe kéne tenni picit.. ilyeneket vállaltok? kerékíveknél is javítózni kellene.
nincs szívem "kidobni" a kicsikét, mert imádom.. és motorikusan tökéletes állapotban van, csak kellene neki "egy új alsógatyó"😄

w126
Ugyan én nem vagyok nagy jetes, sõõt... 0, azaz nullla a tudásom.
De ûltem már jetben, és én sosem tudtam megcsinálni azt, hogy miközben a föld felszine felett olyan lassan megyek, hogy a jeep leelõz, és eközben a gyalogosokat elgázolva ölöm, ne zuhanjak le, sõt...
Egy bizonyos sebesség elérése után sosem tudtam visszahozni a gépet...
De eközben azt látom, hogy jetek gyök2-vel közlekednek, pár méterrel a föld felett szinte függöbõl hozzák vissza a vasat, stb, stb...

Mercedes-Benz&#174;

w126
Hááát nem utálom én az audit, de ami igaz az igaz, a volswagen konszern rajongóinak kb a 90%-a mindíg úgy érzi, hogy más márkát, vagy annak rajongóit be kell kóstolni, vagy az általuk rajongott márkát le kell fikázni...
Két ilyen faj létezik, a suzukit, és a volswagen termékeket hajtók....
Persze tisztelet a kivételnek, de mint a mellékelt ábra is mutatja, ugye itt megint nem egy mercis, bmw-és, vagy egyébb rajongó kezdte a másik típus ócsárolását, kóstolgatását...
Micsoda véletlenek😊

Mercedes-Benz&#174;

Aham, de fogadjunk, hogy meredek ereszkedes kozben is majdnem allora tudod fekezni a gepet a lassitas gombbal. lezuhanni meg kb ugy lehet, hogy konkretan nekivezeted a gepet a foldnek, mert nem tudsz annyira lelassitani, hogy magatol leessen.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

SpeedXHUN
Aztaaa😄
Birom az ilyen megoldásokat,és a hõn utált márkáddal szemben ennek,rend van motorterében,nincs kábelrengeteg😊

w126
88.

Nemrég kerûlt bele egy 99-es 3000 24 szelep intercooleres TD moci, azóta elõkerültek a lovak😄DD

Mercedes-Benz&#174;

SpeedXHUN
Nagyon tetszik nekem,gizda kocsid van.
Gondolom egy nagy nyomatékgyár😄
Most már ne OFF oljuk a topicot,de még egy kérdésem lenne,hogy mikori a verda?

w126
Aduria visszatérve...
Szerelhetetlen, meggyözõdésem, hogy szándékosan szopatósra gyártott autó..
Embertelen, és rosszindulattól sugárzó technikai megoldások.....

Mercedes-Benz&#174;

Nem egészen értem amit írsz, emelkedés közben ugyanis valóban csökken, míg ereszkedésnél nõ a jet sebessége.
Azt ne felejtsd el, hogy nem repülõszimulátor a játék, a repülés csak egy "feature" a játékon belül, ezért kell gondolom némi jótékony egyszerûsítés.

w126
Bátyám amúgy BMW-zik, neki egy 95-ös 525TDS-e van, kombi.
Szeretem azt is, néha megyek vele, nagyon jó autó és nagyon jól megy, jobban mint az én 300 24V TD-ém.

Mercedes-Benz&#174;

w126

Mercedes-Benz&#174;

w126
Trollkodásbol ide teszem, legyen mit elemezni, szídni a trolltársaknak😊)

Mercedes-Benz&#174;

SpeedXHUN
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyébként az Audisok nagyra vannak a galvanizált kaszntival,csak azt ne felejtsük el,addig ér valamit,míg az autó nem volt törve,és törésmentes régi autót nehéz találni,vagy túlságosan is drága.
Audi a haladás technikája-csak ne felejtsük el,hogy a többi nagymárkától lopja el ezeket a technikákat😊

Egyébként a nevedbõl ítélve 126-os Mergád van? Ha igen egy képet szívesen elfogadnék priviben,de persze ha nem gond😊

szerintem csak "audisokkal" játszottál! 😉))

w126
Na de itt BF3 fórumon beszéljünk a játékrol is😊
A minap valami csoda folytán túlszárnyaltam noob önmagam, és 25-6-os statot produkáltam😄DD
Kemény vagyok?😄DD

Mercedes-Benz&#174;

w126
Nekem van olyan hulladékom mint amirõl te beszélsz, és több helyen rohad!!
Annyi a külömbség egy high audival szemben, hogy 88-as létére rohadva ér annyit mint egy fele annyi idõs audi rozsda nélkül, valamint egy 126-os az 126-os.....audi meg csak egy autó a tömegben....
Szal szidhatod ahogy akarod, próbálkozhatsz a kostolgatásommal, de hidd el, felesleges erõfeszítés.

Mercedes-Benz&#174;

Azt mar enis egesz pontosan ismerem, pedig repulni se szoktam. Atfutva a script forrasat is eleg egyertelmu mit csinal, ugy is, hogy a C-t csak messzirol ugatom.

w126
Munkaidõben nem sörözünk, viszont kv annál több😊)
A kv gépbe viszont jöhet a belevaló😊

Mercedes-Benz&#174;

w126
Na, de a mûködését egészen pontosan ismered😊

Mercedes-Benz&#174;

V43 1105
ITEM, festéknotajccsal kezdhetnél valamit <#hehe>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Nem látom az összefüggést a hozzászólásom, és a válaszod között, de hogy válaszoljak a kérdésedre: nem tudom.
Hallottam én is, hogy létezik ilyen, állítólag könnyen felismerhetõ, mert pl a függõleges fordulat lefelé tartó ágán is látszólag folyamatosan ég az utánégetõ (folyamatosan variálja a sebességedet nagyon gyors, rövid fékezésekkel/gyorsításokkal), de konkrét nevet nem tudok neked mondani.

igaz XD de te már troll vagy XD

Frostbite 2

volt ilyen hulladékom,mint neked,de rohad XD

Frostbite 2

ne szólj bele,a nagyok dolgába...

Frostbite 2

Btw.: Ez a sebesseg tarto script kicsit olyan, mintha alapbol mindenkinek fellabon kene harcolni, de igy nemi csalassal leteheted a masik labad is.
Alapbol kene teljesen termeszetesnek lennie, hogy a gazkar ott marad, ahova allitom. Az is igaz, hogy ez meg nem sebesseg, mert emelkedes kozben gyorsan elkopna, zuhanasban meg none a sebesseg, de ilyen bonyolult repulesi fizikat csak nem varhatunk el egy BF3-tol. De tenyleg milyen gaz, hogy nem lehet atesesig lassitani egy repulot, mert inkabb egyszeruen megall a levegoben.

@HETTI, SZOMFERI: döntöttem a hétvégén. Asrock Z77 Extreme 4-M lett a deszka és egy i5 3450 proc.. hetvenbõl megvan a kicsike, ráadásul a Lord összerakja és beszámolja majd a mostani alaplapom és procim.. köszönöm a tanácsokat... végül is a legelsõ elképzeléstõl a rendelésig sikeresen megspóroltatok nekem 30K-t:-)

igazából alap dolgokra kell a gép a bf3 mellé.. pici mindenbõl, de semmi hivatalos ... just for fun😊

A pilóták milyen scripteket használnak ebben a hulladékban?<#ejnye1>
De úgy válaszolj hogy nem tollas a hátam.Vagy elég magamnak válaszolni szerintem.
"Search the forums. There are at least of couple of different jet speed scripts that people are using that gives them a huge advantage."

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Sõt!....még sört is visz hozzá....<#hehe><#kuss>

[IRAM] leader

Szerintem ez az új reg miattad csak a kezdet...ezek után ne csodálkozz ha a te autószervizedbe viszi az autóját. 😄
w126
Megtisztelõ, hogy csak miattam csináltál egy reget!
Megvagyok hatva.

Mercedes-Benz&#174;

w126
Egy Mercissel szemben trolkodni........
Fõleg egy audival....
Autószervizem van, naponta találkozom többek közt audival is, hát mit mondjak....

Mercedes-Benz&#174;

w126
Na az király!

Mercedes-Benz&#174;