Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Egész nap tolni fogom vele😄
compassion does not fit me... battlelog: braincruiser
Mercedes-Benz®
Egyrészt más pl egy ferrari ragasztásos illesztése, és más egy tömegben gyártott, pl renault laguna ragasztott alkatrésze.
Nem ugyan az a pénz, nem ugyan az a ragasztó😊)
És extrém gyártók extrém kocsiját nem szabad belevonni a hétköznapi, az autókon található gazdaság által kikényszerített bugok világába.
Más világ egy lamborghini, ferrari, stb.
Hétköznapi, nagyszámban sorozatra gyártott autókról beszélünk ugye.
Mercedes-Benz®
Természetesen az online game világában is éll a jog, miszerint aki nincs bannlistán azt megilleti az ártatlanság vélelme.
De mikor megcsináltuk a clanbase UAC nevezetû anticheat progiját, sok vélelem elszállt az elsõ héten.
Mercedes-Benz®
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
BF3 Battlelog: Enjoy_the_rain
Amúgy igen, van karosszériásunk is.
Mercedes-Benz®
w126: Tettszik a mercid, meg az oldalad is, lehet a késsõbiekben meglátogatlak szervízzel kapcs.-ban (mercedes ce300 24v). Amúgy egyetértek azzal amit írtál bizonyos márkával rendelkezõk viselkedési moráljáról.
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Gyakorlatilag 97-tõl már valami más....
Amire még azt mondom, hogy igen, ez megint valami hasonló, az a W221...
De a mai napig a bmw, és mercedes autókat szeretem a legjobban szerelni.
Ésszerü összerakások, hozzáférhetõ minden, kézenfekvõ megoldások.
Persze a 80-as évek elejétõl, és a 90-es évek közepéig megszokott bmw, és mercedes minõség rengeteget romlott, de nem azért mert butábbak, hanem mert ez a világ rendje...nem éri meg olyan kocsikat gyártani, mint amiket az említett idõszakok közt gyártottak, mert az alkatrészkereskedelem hatalmas biznisz, a világ fejlõdése rohan, az emberek elvárása szinte mindennapos változást igényel.
Az új kocsikat jellemzi:
Szegecs.
Mûanyag.
Canbus.
ragasztás.
Szal minden ami gyors, egyszerû, és feleannyi ideig sem tartós mint a csavarozás, az acél, az alumínium, hegesztés.
Mercedes-Benz®
Én is(mint bmw tulaj) megvagyok elégedve a márkával,sosem fikázok más márkát,ebbe ülök.. oké minden és ennyi.
"Ez a kisebbségi komplexus"😊
Egyébként ha már itt tartunk: Lazán elismerem,hogy az elit,nagy múltú márka a Mercedes és nem szeretem egy kalap alá venni egy audi,vagy bmw vel.
van nekem egy 22 éves 626-os mazdám aminek az alját rendbe kéne tenni picit.. ilyeneket vállaltok? kerékíveknél is javítózni kellene.
nincs szívem "kidobni" a kicsikét, mert imádom.. és motorikusan tökéletes állapotban van, csak kellene neki "egy új alsógatyó"😄
De ûltem már jetben, és én sosem tudtam megcsinálni azt, hogy miközben a föld felszine felett olyan lassan megyek, hogy a jeep leelõz, és eközben a gyalogosokat elgázolva ölöm, ne zuhanjak le, sõt...
Egy bizonyos sebesség elérése után sosem tudtam visszahozni a gépet...
De eközben azt látom, hogy jetek gyök2-vel közlekednek, pár méterrel a föld felett szinte függöbõl hozzák vissza a vasat, stb, stb...
Mercedes-Benz®
Két ilyen faj létezik, a suzukit, és a volswagen termékeket hajtók....
Persze tisztelet a kivételnek, de mint a mellékelt ábra is mutatja, ugye itt megint nem egy mercis, bmw-és, vagy egyébb rajongó kezdte a másik típus ócsárolását, kóstolgatását...
Micsoda véletlenek😊
Mercedes-Benz®
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Birom az ilyen megoldásokat,és a hõn utált márkáddal szemben ennek,rend van motorterében,nincs kábelrengeteg😊
Nemrég kerûlt bele egy 99-es 3000 24 szelep intercooleres TD moci, azóta elõkerültek a lovak😄DD

Mercedes-Benz®
Gondolom egy nagy nyomatékgyár😄
Most már ne OFF oljuk a topicot,de még egy kérdésem lenne,hogy mikori a verda?
Szerelhetetlen, meggyözõdésem, hogy szándékosan szopatósra gyártott autó..
Embertelen, és rosszindulattól sugárzó technikai megoldások.....
Mercedes-Benz®
Azt ne felejtsd el, hogy nem repülõszimulátor a játék, a repülés csak egy "feature" a játékon belül, ezért kell gondolom némi jótékony egyszerûsítés.
Szeretem azt is, néha megyek vele, nagyon jó autó és nagyon jól megy, jobban mint az én 300 24V TD-ém.
Mercedes-Benz®
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Audi a haladás technikája-csak ne felejtsük el,hogy a többi nagymárkától lopja el ezeket a technikákat😊
Egyébként a nevedbõl ítélve 126-os Mergád van? Ha igen egy képet szívesen elfogadnék priviben,de persze ha nem gond😊
A minap valami csoda folytán túlszárnyaltam noob önmagam, és 25-6-os statot produkáltam😄DD
Kemény vagyok?😄DD
Mercedes-Benz®
Annyi a külömbség egy high audival szemben, hogy 88-as létére rohadva ér annyit mint egy fele annyi idõs audi rozsda nélkül, valamint egy 126-os az 126-os.....audi meg csak egy autó a tömegben....
Szal szidhatod ahogy akarod, próbálkozhatsz a kostolgatásommal, de hidd el, felesleges erõfeszítés.
Mercedes-Benz®
A kv gépbe viszont jöhet a belevaló😊
Mercedes-Benz®
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Hallottam én is, hogy létezik ilyen, állítólag könnyen felismerhetõ, mert pl a függõleges fordulat lefelé tartó ágán is látszólag folyamatosan ég az utánégetõ (folyamatosan variálja a sebességedet nagyon gyors, rövid fékezésekkel/gyorsításokkal), de konkrét nevet nem tudok neked mondani.
Frostbite 2
Frostbite 2
Frostbite 2
Alapbol kene teljesen termeszetesnek lennie, hogy a gazkar ott marad, ahova allitom. Az is igaz, hogy ez meg nem sebesseg, mert emelkedes kozben gyorsan elkopna, zuhanasban meg none a sebesseg, de ilyen bonyolult repulesi fizikat csak nem varhatunk el egy BF3-tol. De tenyleg milyen gaz, hogy nem lehet atesesig lassitani egy repulot, mert inkabb egyszeruen megall a levegoben.
igazából alap dolgokra kell a gép a bf3 mellé.. pici mindenbõl, de semmi hivatalos ... just for fun😊
De úgy válaszolj hogy nem tollas a hátam.Vagy elég magamnak válaszolni szerintem.
"Search the forums. There are at least of couple of different jet speed scripts that people are using that gives them a huge advantage."
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
[IRAM] leader
Fõleg egy audival....
Autószervizem van, naponta találkozom többek közt audival is, hát mit mondjak....
Mercedes-Benz®