65797
  • koocos
    Sziasztok! A nagy jótékonysági akció alatt vettem meg a BF3at, egy-két hétig ment tökéletesen, aztán egyik napról a másikra azt csinálja, hogy pár perc játék után istenesen szaggatni kezd. Gondoltam háttérbeli feladatok, de hiába lőttem le őket. Updateltem drivereket, semmi, újraraktam a BFet, az origint, semmi. Utolsó ötletként nyomtam egy win reinstallt, hátha összeakadt két régi driver, vagy ilyesmi, de ugyan az a hiba. Ötletek?

PC:
    AMD FX-8150
    8 GB of RAM
    AMD Radeon HD 7850 OC
    Gigabyte GA-970A-DS3
    Windows 8 pro
  • Vadnokedli
    én PS3 on 4 héttel előtte.
  • kemotox
    Ha megveszed a Premium Editiont akkor abba minden benne van. A korai hozzáférés az annyi volt, hogy hivatalos DLC megjelenés előtt két héttel már tolhatták a premiumosok, de már mindegy, mert mind megjelent.
  • kemotox
    Resetelik a statját, előlről kell kezdeni. Aztán ha többször lebukik, vagy nemtom mikor, de olyan is van hogy bannolják az egész accountot és akkor veheti meg újra.
  • Lorisco
    Ha egy mocsadék csaló lebukik és bannolják, akkor az mit jelent pontosan, dobhatja ki a játékát, vagy új accountot kell csinálnia és bukja az összes rangját, vagy mi, tudja valaki?
  • Vadnokedli
    Ne is mondd. Tegnap játszottam- gondoltam; áh lefekvés előtt egy kis laza játék: aha nagy büdös f_szt... gyerek 7-8 falon lőtt le egy lövésből pp-2000 el + 50 méterről adott egy ACB-90 Headshotot...
  • XeroX
    Azt a kapják a csalók amit megérdemelnek, hamár tönkreteszik más ember szórakozását.
    ÉS még mindig tele vannak a szerverek csalókkal :(
    Bans Stats for Battlefield 3
  • SötétBarom
    Ez a fos blog megint elpusztult...
  • eugabesz
    Ha néha ránéznél a privát üzeneteidre is hamarabb játszhatnál...
  • Lorisco
    Persze, több mint ezer órát :-) egyik pillanatban játszottam, majd kidobott és onnan azóta semmi. Meg volt az újratelepítés is és eredeti a játék természetesen.
  • Lorisco
    A három általad említett fájlból nálam csupán az origin.exe van meg
  • sasafr
    A játék futott már valamikor a gépeden? Elég a géped hozzá? VGA driver friss? Végső esetben töröld és telepítsd újra a játékot. Ja azt mondani sem kell, hogy csak eredeti verzión van multi!
  • Gyuszopapa
    Valami hasonló volt már nállam is de most hírtelen nem jut eszembe mi volt a baj.
  • Smithwarden
    Origin-t meg lehet nyitni vagy bezarodik?

Egy-ket tipp:
    Az origin konyvtaradban torold az origin.exe-t es az updatetool.exe-t.
    Ezutan lennie kell egy OriginTMP.exe-nek is ott, ezt nevezd at sima origin.exe -nek.

Plusz esetleg frissitd manualisan. - Tehat toltsd le egyben valahonnan vagy esetleg egy ismerosodtol kerd el egyben az egesz konyvtarat, mert lehet nalad az update "akadt be" valamiert.
    Persze nem biztos, hogy ezek a problemak. Csak 1-2 tipp volt, hatha...
  • Lorisco
    Ha valaki tudna nekem ajánlani egy mágust, aki ért a gépekhez és a BF-hez, akkor adjon nekem elérhetőséget hozzá, mert én nem tudom elindítani a játékot már egy hete valami oknál fogva. Természetesen nem ingyen gondoltam! köszi előre is
  • Lorisco
    Köszönöm, de semmi :-(
    Nem értem...
  • kemotox
    EEEEEZ IGEN! Na ezt nevezem munkának!! :DD
  • item
    Pb-t ellenőrizd,hogy fut-e rendesen. Szedd le ezt a progit és futtasd: PunkBuster services

Ez megnézi,hogy futnak-e a szükséges punkbuster szolgáltatások.

Az Originben nyomj rá a játékra --> jobb egér --> telepítés javítás és utána próbáld.

Az originben esetleg próbáld ki,hogy bepipálod,hogy beta verziókra is frissítsen.

• item
  • item
  • determinator
    Cheat-O-Meter : (99.9%)
  • Lorisco
    Urak, segítsen már valaki ha van valami ötlet, mert nekem már nincs. Több napja már nem tudom elindítani a játékot valami miatt. Rákattintok egy szerverre, origin elindul szinkronizál, megjelenik a bf kis ikonban, ahogy eddig is, majd kb 3 másodperc múlva eltünik és ennyi volt. Nekem az origin gyanus, mert mikor onnan indítottam mintha lett volna olyan opció is hogy multiplay, ami most nincs. Már probáltam újratenni az origint, de semmi változás, söt már új windows is tettem a gépre.
  • kemotox
    :DDD
  • Smithwarden

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem volt itt semmi gond, de vigyazz mert a vegbelem annyira megerosodott, hogy siman eltorom vele a kozepso ujjad, ha "tamado" szandekkal kozeledsz.
  • kemotox
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Te még jól jártál, Smithwarden tudna mesélni az átkeresztelés sötét oldaláról :DD
  • Vadnokedli
    Próbálom gyűjtögetni serényen a SQDM nyereségeket L85 höz gondoltam oké nem lehet gond. Nem sok kell már; egymás után nyertem is kettőt, erre a harmadikra Hát csak nem bejön egy olyan "skilles" csaávó aki M27 el 200 méterről leszed 2,3 lövéssel?

Reportolhatnátok. hihi :) Bár igaz semmit nem ér, mert ugyanúgy játszhat majd tovább- de na.
  • item
  • item
    Megy rendesen..
  • kemotox
    Item (alias Cucli :DD) is arról nyomja ha jól tudom, szóval tuti megy.
  • kombány
    kösz remélem win8-al is menni fog a játék
  • Vadnokedli
    Ez fasza elküldte üres kommentként...
    Alkalmazásbeállítások > Játékaid a következő helyre települnek: (itt bejelölöd ahol vannak, nálam [D:Origin])

Aztán már csak rá mész azokra a játékokra amik már meg vannak és Letöltés vagy Telepítés- (már nem tudom, de telepíteni fogja csak.)

Még egy kis apróság, nálam a PB- elkezdett sírni valamiért BF3 alatt szóval majd ne felejtsd el letölteni a PB telepítő cuccot.
  • kombány
    ha újrarakom a windowst de a játék másik meghajtón van akkor újra kell raknom vagy elég a telepítés kijavítása?
  • Vadnokedli
    Nem hittem volna hogy PC-n jobban visszaélnek mint PS-en.
  • kemotox
    "Szeretnék gratulálni a BANN hoz! Mert ugye nem számít az a pár report amit kapsz. :)"
    Ezt írták neki jutubon a csatornáján. Gondolom nagyképűsködött, hogy jaj úgyse csinálnak semmit a csalókkal, aztán kopp :D
  • kemotox
    Én nem is bírtam végignézni a videót, első egykét perc elég volt belőle.. Aszongya mindig lecsíterezik ezért csítel... Mivan?? Érdekes egy kifogás.. Találó a neve. Egy senki.
  • vg
    Ezért érdemes páran összefogni és szervert bérelni(úgy nem olyan drága), majd az ilyen majmokat mint a videó készítője is kibannolni. Hiába tagadja a videó készítője, ő is egy szaros kis csaló.
  • item
    Rakjátok spoilerbe az Off kommenteket. Köszönöm..
  • scomcomputers
    Ja, hát remélem is főleg az ilyen lengyel noobok....
    A neve is milyen találó, hogy szakadt volna az anyjába az a lengyel feje...
  • V43 1105
    Father, fő a nyugalom az ilyen szarfaszúak miatt nehogy már te húzd fel magad.. :D Majd megkapják az élettől ne félj .. :)

Addig is egy kis relax muzsika, tudom nagy rajongójuk vagy..! :))))

• tirpitz