65797
  • JethroHUN
    Leszar is szarom a BF4-et az is tele lesz csalóval 1 hónapon belül megjelenés után. Sőt akár már megjelenéskor ott lesz az első DICE "powered" Aimbotos.
  • zotya10002
    Vettem 1500~ért és újból kezdem a gamét:~D
  • zotya10002
    Premiumot mennyiért adod?
  • kemotox
    :DDDDD Cseles mi?:D
  • vg
    Mindfuck ez a kép rendesen, elkezdtem angolul olvasni majd pár másodpercig nem értettem az alsó részt.
  • Vadnokedli
    Azért a fostos rush mapokra se való a 64 player.
  • kemotox
    Mindenki metrót hozza fel állandóan...

• vg
    Hát az lehetséges, viszont én már egy 24-es Metró mérkőzéstől is kész vagyok. Hiába lesz új konzolokon is 64, szinte biztos, hogy csak 24-esre megyek. Ott még pont jó, ha csapatban vagyunk.
  • item
    Nincs azzal semmi gond,az egy dolog,hogy te nem vagy hozzászokva.
  • vg
    Játsszon 64 játékossal akinek 3 apja van.
  • giornalista
    "picivel gyengébb grafika"...

khm...

azt az apróságot, hogy PC-n 64 player van, meg más kialakítású pályák, azért ne felejtsük már el megemlíteni :)
  • giornalista
    nem sokkal csúsztál le az 1500 forintos akcióról :)
  • Gyuszopapa
    Csak prémiumom van,a Prémium kiadásból dobozzal,lemezekkel.
  • zotya10002
    Helló!
    Nincs valakinek egy 0km-es bf3-játéka eladó?

Köszi
  • Vadnokedli
    Ezen nem tudom mi facepalmolni való van..
  • vg
    "nem lehet látni egyáltalán"

LOL. Nem vagyok pc játékos, de játszottam már meglehetősen jó gépen Ultra-n és hát az én xbox szememnek azért eléggé meglepő volt. Tudod mit, nem vitatkozom, legyen neked igazad. (facepalm)
  • Vadnokedli
    Szerintem PC-n nem lehet látni egyáltalán viszont PS en én eléggé jól lehet.
  • vg
    Nem tudnak csalni, viszont a játék hibáit szívesen kihasználják. Mondjuk Metro-n fal mögé mennek, vagy Firestorm-ban beszállnak a bázis mögötti hegybe... ezeket egyből ki lehet szúrni, és ha van normális admin már repül is. Ebben jó a konzol, hogy nincs csaló. Viszont picit gyengébb a grafika, repülővel nagyon nehéz látni, hogy hol vannak a "hangyák", stb. Az új generációs gépekkel viszont már tökéletes lesz.
  • Vadnokedli
    Kényelmesebb volt mindenhogy, a járműveket jobb volt irányítani, egyenlő esélyek a másikkal szemben.(kivéve ha feltolta az érzékenységet a kontrolleren, de általában úgy pontatlanabbak is voltak)
  • Igazember
    Oks, köszike.
  • Igazember
    hehehe Jó tudni, legalább nem halok meg hülyén.

PS3-on a grafikán kívül miben volt más tolni mint PC-n? Jobb volt az irányítás? Kényelmesebb?

• Vadnokedli
    Ezt HC módnak hívják.

Én PS3 on toltam ezelőtt kb 1200 órát, egy csalóval nem találkoztam ezalatt (csak glitcherekkel).
  • Szabi #64711
    az nem bug hanem HardCore mód (nehezített játékmód)

a szerver keresőben vedd ki a pipát előle
  • Igazember
    A konzolokon is tudnak csalni a bf3-ban, vagy ott kizárt?

Nekem a BF3ban rengetegszer van olyan buggom, hogy eltűnik a célkereszt, nem tudom a járműveket külső nézetben nézni, illetve amikor megölnek nem látom ki volt az a kamerás nézetként. Ez a bug megkeseríti rendesen a játékomat, mivel tegnap is csak egy olyan pályára tudtam felmenni ami nem volt buggos.
    Ez a bug szintén előfordul a konzolokon?

Azért kérdezem, mert ha ezek nincsenek a konzolokon akkor szívesebben vennék PS4-et, és tolnám rajta az új BF4-et majd.

• Zeller01
    felvettelek! na, első alkalom, hogy első lettem a listán. Ok, 10en voltunk egy csapatban, de végre kicsit fejlődtem. 36/21es aránnyal :)
    jó lenne magyarokkal játszani, ha van kedvetek vegyetek fel zellerhun néven vagyok.
  • Szabi #64708
    3. sor végén írja a nick-et :D
  • SötétBarom
    Ki ez a gyökér? :DD
  • Vadnokedli
    Ez olyan lehet mint a farming bot (ez a sok színes bizbaszos legelső) Beállítja, elmegy aludni gyűjti neki a killt.
  • charly174
    Sziasztok!

Nem tudom elindítani a játékot az Origin folyamatosan leáll el sem indul a játék!Próbáltam újra telepíteni de semmi.

Válaszotokat előre is köszönöm!
  • radical
    vicces hogy mindnek él még az accountja.
  • scomcomputers
    Hát engem kimondottan zavarna ez a sok színes szarság a monitoron...

adam46:
    Ez már lassan külön szakmának számít...
  • adam46
    Sose fogom megérteni, hogy miért jó csalással játszani.
  • Szabi #64701
    ez így ilyenkor mit láthat játék közben ha punkbuster ilyen képet csinál a monitorjáról ?

de így is nagy élmény lehet játszani

neki nem kell minimap..

ne ezután a kép után mond hogy nem csalsz.. :'DD
  • tirpitz
    Egyrészt bandaron volt, és a sivatag közepén voltam: többször is lőtt rám és láttam hogy guided, füst el is térítette. Mikor kétszer sikerült leszednie akkor meg láttam, hogy az van betéve neki...
  • SzinesGeza
    Ha nem jelzett akkor honnan tudod, hogy guided volt?
  • tirpitz
    új cheat tankra: guided missile-nál nem jelez a tankod se hanggal, se a hudon, hogy kilőttek rád egy rakétát. Rohadna le a pöcse a sok kreténnek komolyan.
  • charly174
    Sziasztok!

Nem tudom elindítani a játékot az Origin folyamatosan leáll el sem indul a játék!Próbáltam újra telepíteni de semmi.

Válaszotokat előre is köszönöm!
  • Livius
    Hosszú szünet után itt egy következő bukott "lastcapture" kupajátékos!
    [SZS]HUN HUN_Barack
    GGC ban
  • D4nY
    sziasztok!

tudtok olyan oldalt ahol le van írva, hogy melyik játékmódnál mi a lényeg, mit és hogyan kell csinálni?

a team dm és a rush már egyértelmű a többi még nem :)

köszi
  • Seangaijin
    AMD oldaláról szedj drivert, meg nekem 8.1-en van ilyen autmatikus helyreállítás vagy mi a sz*r amikor töredezettség mentesít meg ilkyenek. Nah nekem attól is akadt, azt valahogy lelőttem és azóta nincs vele gond. Meg én a vírusirtót is kikapcsoltam, defender, mert csak fogja a gépet feleslegesen...