65797

[FAQ]
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: WAREZ, OFF, CHEAT, SPAM, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS, CODvsBF, KONZOLvsPC!
|Battlefield.hu |
multigaming.hu |
[A tulajdonos ellenőrzése az originben] |
[Hivatalos Origin név csere] |
[Orosz BF3 - Fekete képernyő javítása]
[BF3 Részletes statisztika!]
[Battlefield 3 OFF/WAREZ CSAK ITT!!]
[Battlefield 3 Mindent bele topik!!]
-
Leszar is szarom a BF4-et az is tele lesz csalóval 1 hónapon belül megjelenés után. Sőt akár már megjelenéskor ott lesz az első DICE "powered" Aimbotos. -
Vettem 1500~ért és újból kezdem a gamét:~D -
Premiumot mennyiért adod? -
:DDDDD Cseles mi?:D -
vg #64729 Mindfuck ez a kép rendesen, elkezdtem angolul olvasni majd pár másodpercig nem értettem az alsó részt. 
-
Azért a fostos rush mapokra se való a 64 player. -
Mindenki metrót hozza fel állandóan...
-
vg #64726 Hát az lehetséges, viszont én már egy 24-es Metró mérkőzéstől is kész vagyok. Hiába lesz új konzolokon is 64, szinte biztos, hogy csak 24-esre megyek. Ott még pont jó, ha csapatban vagyunk. -
Nincs azzal semmi gond,az egy dolog,hogy te nem vagy hozzászokva.
-
vg #64724 Játsszon 64 játékossal akinek 3 apja van. -
"picivel gyengébb grafika"...
khm...
azt az apróságot, hogy PC-n 64 player van, meg más kialakítású pályák, azért ne felejtsük már el megemlíteni :) -
nem sokkal csúsztál le az 1500 forintos akcióról :) -
Gyuszopapa #64721 Csak prémiumom van,a Prémium kiadásból dobozzal,lemezekkel. -
Helló!
Nincs valakinek egy 0km-es bf3-játéka eladó?
Köszi -
Ezen nem tudom mi facepalmolni való van..
-
vg #64718 "nem lehet látni egyáltalán"
LOL. Nem vagyok pc játékos, de játszottam már meglehetősen jó gépen Ultra-n és hát az én xbox szememnek azért eléggé meglepő volt. Tudod mit, nem vitatkozom, legyen neked igazad. (facepalm) -
Szerintem PC-n nem lehet látni egyáltalán viszont PS en én eléggé jól lehet. -
vg #64716 Nem tudnak csalni, viszont a játék hibáit szívesen kihasználják. Mondjuk Metro-n fal mögé mennek, vagy Firestorm-ban beszállnak a bázis mögötti hegybe... ezeket egyből ki lehet szúrni, és ha van normális admin már repül is. Ebben jó a konzol, hogy nincs csaló. Viszont picit gyengébb a grafika, repülővel nagyon nehéz látni, hogy hol vannak a "hangyák", stb. Az új generációs gépekkel viszont már tökéletes lesz. -
Kényelmesebb volt mindenhogy, a járműveket jobb volt irányítani, egyenlő esélyek a másikkal szemben.(kivéve ha feltolta az érzékenységet a kontrolleren, de általában úgy pontatlanabbak is voltak) -
Igazember #64714 Oks, köszike. -
Igazember #64713 hehehe Jó tudni, legalább nem halok meg hülyén.
PS3-on a grafikán kívül miben volt más tolni mint PC-n? Jobb volt az irányítás? Kényelmesebb?
-
Ezt HC módnak hívják. 

Én PS3 on toltam ezelőtt kb 1200 órát, egy csalóval nem találkoztam ezalatt (csak glitcherekkel). -
az nem bug hanem HardCore mód (nehezített játékmód)
a szerver keresőben vedd ki a pipát előle
-
Igazember #64710 A konzolokon is tudnak csalni a bf3-ban, vagy ott kizárt?
Nekem a BF3ban rengetegszer van olyan buggom, hogy eltűnik a célkereszt, nem tudom a járműveket külső nézetben nézni, illetve amikor megölnek nem látom ki volt az a kamerás nézetként. Ez a bug megkeseríti rendesen a játékomat, mivel tegnap is csak egy olyan pályára tudtam felmenni ami nem volt buggos.
Ez a bug szintén előfordul a konzolokon?
Azért kérdezem, mert ha ezek nincsenek a konzolokon akkor szívesebben vennék PS4-et, és tolnám rajta az új BF4-et majd.
-
felvettelek! na, első alkalom, hogy első lettem a listán. Ok, 10en voltunk egy csapatban, de végre kicsit fejlődtem. 36/21es aránnyal :)
jó lenne magyarokkal játszani, ha van kedvetek vegyetek fel zellerhun néven vagyok. -
3. sor végén írja a nick-et :D -
Ki ez a gyökér? :DD -
Ez olyan lehet mint a farming bot (ez a sok színes bizbaszos legelső) Beállítja, elmegy aludni gyűjti neki a killt.
-
charly174 #64705 Sziasztok!
Nem tudom elindítani a játékot az Origin folyamatosan leáll el sem indul a játék!Próbáltam újra telepíteni de semmi.
Válaszotokat előre is köszönöm! -
radical #64704 vicces hogy mindnek él még az accountja. -
Hát engem kimondottan zavarna ez a sok színes szarság a monitoron...
adam46:
Ez már lassan külön szakmának számít...
-
Sose fogom megérteni, hogy miért jó csalással játszani. -
ez így ilyenkor mit láthat játék közben ha punkbuster ilyen képet csinál a monitorjáról ?
de így is nagy élmény lehet játszani
neki nem kell minimap..
ne ezután a kép után mond hogy nem csalsz.. :'DD
-
tirpitz #64700 Egyrészt bandaron volt, és a sivatag közepén voltam: többször is lőtt rám és láttam hogy guided, füst el is térítette. Mikor kétszer sikerült leszednie akkor meg láttam, hogy az van betéve neki... -
SzinesGeza #64699 Ha nem jelzett akkor honnan tudod, hogy guided volt? -
tirpitz #64698 új cheat tankra: guided missile-nál nem jelez a tankod se hanggal, se a hudon, hogy kilőttek rád egy rakétát. Rohadna le a pöcse a sok kreténnek komolyan. -
charly174 #64697 Sziasztok!
Nem tudom elindítani a játékot az Origin folyamatosan leáll el sem indul a játék!Próbáltam újra telepíteni de semmi.
Válaszotokat előre is köszönöm! -
Livius #64696 Hosszú szünet után itt egy következő bukott "lastcapture" kupajátékos! 
[SZS]HUN HUN_Barack
GGC ban -
sziasztok!
tudtok olyan oldalt ahol le van írva, hogy melyik játékmódnál mi a lényeg, mit és hogyan kell csinálni?
a team dm és a rush már egyértelmű a többi még nem :)
köszi -
AMD oldaláról szedj drivert, meg nekem 8.1-en van ilyen autmatikus helyreállítás vagy mi a sz*r amikor töredezettség mentesít meg ilkyenek. Nah nekem attól is akadt, azt valahogy lelőttem és azóta nincs vele gond. Meg én a vírusirtót is kikapcsoltam, defender, mert csak fogja a gépet feleslegesen...