65797

[FAQ]
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: WAREZ, OFF, CHEAT, SPAM, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS, CODvsBF, KONZOLvsPC!
|Battlefield.hu |
multigaming.hu |
[A tulajdonos ellenőrzése az originben] |
[Hivatalos Origin név csere] |
[Orosz BF3 - Fekete képernyő javítása]
[BF3 Részletes statisztika!]
[Battlefield 3 OFF/WAREZ CSAK ITT!!]
[Battlefield 3 Mindent bele topik!!]
-

-
-
Bárki aki cheathez nyúl egy retkes leköpendő féreg, röviden és tömören. "Csak azért csináltam a videot, hogy lássátok" Szarjon faszt. Tele van a youtube ilyen videókkal. Én konkrétan gumikalapáccsal verném rá az ujjait a billentyűzetre. -
A Zibán rohangálás zászló húzgálás az nem padding igaz? Csak nem veszik észre egymást amikor 2 zászló között futnak. -
Gyuszopapa #64647 A statpaddolás lényege is ugyanaz mint a csalásnak de legalább nem máson verik fel a statjukat.
Tudod az óvodában van mire büszke lenni.Komoly gondolkodású ember nem foglalkozik ilyennel,nem a k/d-ért,meg nem népszerűségért játszik mint a sok youtube gameplay über hero. -
Miért akarnak javítani a statjukon? Van annak értelme? -
Az is gyakori...hogy belépek egy szeróra vannak rajta vagy 8-n és irják "leave pls"..... látom statpader-t nyomatják.. mostanában ez van ...sok az asshole,vajon mitől hullik el majd ez a férgese?
-
Köszi .. ez így van....te ismersz...de,most nagyon felhúztam magam..én szegény...ááááááá most mi lesz,vajon Antónió még szóba áll velem,áááá az lehetetlen nagyon megbántottam.....és...és Eszmeralda vajon szeret még?
Bocsánat.....f.vagyok... -
Gyuszopapa #64643 Tavaly én is kihagytam 5 hónapot és nem hiányzott egy fps játék sem.
Csak autós játékokkal játszottam meg végigvittem egy pár single játékomat és még így is van vagy 50 amivel nem játszottam.Jó része még ki sincs bontva. -
Tévedsz, az SG az nem humánus, az Sg az egy gerinctelen féreg banda, amiért bannolni meri a visszajáró trollokat :DD -
Legalábbis én így tudom :D -
Ne idegeskedj,én már 3 hete nem játszottam,mert annyi melóm van,de nem is hiányzik annyira.
Nem éri meg felhúzni magad rajta.
-
Jó volt a shot. Shot =lövés, shoot= lőni (mint ige). -
Szép hozzáállás, gratulálok hozzá. Megyek embert ölni és lopni, mert más is azt csinálja. 10 Perc és itt vagyok.
Ha szerinted a játék hibája, akkor játssz mással. Ja hogy minden más játék is tele van csalókkal? -
Gyuszopapa #64637 "shoot" -
Olvastam, hogy az PH-n(prohardver) baszogatják az SG-t...hát elmehetnek a jók.anyjukba nem kitiltottak egy órára az előző hsz.másolása miatt....hát nem egy sz.házi banda és még ők dumálnak.....az SG ezerszer humánusabb banda mint a PH-s assholes....
Kép! -
Gyuszopapa #64635 Mármint ki ment melléd játszani?Az másnéven "one shot one kill" hack. -
Engem csak a damage hack érdekelne. Egyszer bejött mellém játszani.. 80-2 es statot csinált sniper puskával..
-
Elmegy ez a játék a büdös kurva anyjába,még engem bannolnak ha szólni merek a csalásért:
Igaza van Nobodynak,letöltök egy csalást és szét szopatom ezt szaros bagázst a jó kurva anyjába mostmár:
a fazsom ki van a csaló low admin kurvákkal......

Shut Up! -
Deal with it :D -
-
Csak a gyengébbeket. -
Az igen- a PB 4 különféle ok miatt kickelt ki 1 játékból 10 percen belül..
Naponta kiszemel egy áldozatot akit baszogathat? Vagy mi.
-
sasafr #64628 Én win 8 pro 64 bit-en játszom a BF3-at és kb 5 fps mínuszom van a win 7-hez képest. Nem tudom mi okozza a programok eredetiek, a gépem jóval meghaladja az ajánlott gépigényt. A driverek frissek úgyhogy, ha nem jönne a BF4 visszatérnék a win7-re. Akkora fps dropok vannak, hogy kénytelen vagyok vsyncet használni. -
Na pont ez a "nem tom hány fps-t dob rajta" a kerdes. :p
Eg es fold?
Hat erre kivancsi lennek szamokban. :)
Szebb nem lehet a grafika, maximum gyorsabb a win8-on a dx 11.2 miatt, de a BF3-ban ez nincs is beepitve, szoval meg gyorsabb sem.
Gyorsan par tesztet vegignezve a neten win 8.1-en jopar jatek meg lassabb is kicsit, mint a win7-en. :p
De linkeljetek pls "eg es fold" 8.1 gyorsulasokat jatekoknal.
Elvileg illene is ugye (joval) gyorsabbnak lennie egy uj oprendszernek.
A BF4-nel viszont ezert is varom a betat.
Ott le lehet merni a konkret ertekeket es biztos lesznek tesztek is lesznek fent neten, hogy hany szazalek a konkret gyorsulas es kulonbseg.
Ha legalabb 10% plusz meglesz a win7-el szemben, akkor mar talan megeri valtani, annak ellenere, hogy nekem a win8 abszolut nem jott be kezelhetoseg es mas szempontokbol sem. :p -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nincs és nem is lesz,ha startmenü kell akkor telepíted a Classic Shell nevű programot és megvan oldva a dolog. -
8.1 be már van normális start menü is? -
8.1-en megy. Sőt, nem tom hány FPS-t dob rajta de ég és föld, ráadásul szebb a grafika is. -
Köszi:) -
A nyolcason működik,szerintem a 8.1-en is megy simán. -
Újra akarom telepíteni a windowst,most 7 helyett 8.1 et tennék fel.
Használja valaki vele a bf3 mat? működik rendesen?
-
metrón a tugs is nagyon jó pontokat ad.
a resupply bonus is 10 pont csupán. persze abból több van, mint a motion sensor assistból. de nagyon jól lehet azzal is termelni, ha jó helyre teszed! -
Nihili #64619 Én anno 1.5-tel kezdtem a pályafutásom, rengeteget játszottam az 1.6-al, CS:S-el is, mellesleg CS:S szerverem is volt, igaz rövid ideig. Ugyanígy a BF részeket is végigzongoráztam. De annyi anomáliával mint ami a BF3ban van, egyik más játékban sem találkoztam. Ennek ellenére megtanultam együttélni a BF3 "sajátoságaival", így kellemesen eltudom ütni vele az időt, de a CS sosem okozott annyi fejfájást mint a BF3. -
Megjelenés óta játszok cs:s-el. Volt szerverem is, nem is egy, különböző minőségű hostingoknál. Finomhangolásról is tudnék mit mondani. De a játékban még ígyis sokszor birzalmasan csúsztak a hitboxok... -
Hardcore-ban Bolt Action. Vagy félautómatákkal rusholj, vagy PDW vagy Shotgunnal. -
KriszKiss #64616 Valaki tud valami mágiát a Recon pontok hatékony, gyors feltornázására? Kicsit unfair, hogy Assaultnak 100/ revive + heal, engineernek ugye a járművel van előnye, tudja magát és másokat pontokért javítani, supportnak ugye resupply nem is kell mondanom egy metron mennyire darálhatja a pontokat, Reconnak meg MAV, T-UGS? 10 pontocskákat ha kap az ember.
Van esetleg valami jó kis spot? 90 ezer pontom van eddig de már meguntam az SV98 sebzésést és viselkedését, M98B-re gyorsan összehalálsznék még pár pontot ha van módja :) -
Nihili #64615 Ez a videó még a CS:S bétáról készült, azért közel sem ennyire durva a helyzet. Arról nem beszélve, hogy a a CS-ben van lehetőséged finomhangolni a hálozati paramétereket. Ezzel szemben a BF-ben sok lehetőséged nincs korrigálni a dolgokat. -
(Na jó, egyszer majd biztos jó lesz a hitreg a játékokba, mikor már annyira minimális lesz a késés, hogy az emberi agy már nem érzékeli. Még az evolúciós csúcs agy sem :DD) -
CS-ben pedig köztudottan szar a hitbox (nem a hitreg, tehát nem késik). Régi játék, régi technológia, gondolom a csávó feje köré is egy kocka van húzva hitboxnak és akkor ugye a sarkaknál ahol még beadja a találatot, már nincs is ott a csávó feje.
Kifli amit említett frag movies dolgot pedig nagggyon igaz, nem sok fragmoviet láttam életembe, de MINDEGYIKnél fogtam a fejem, hogy úristen ez hogy lehet... (mindig belassítanak a killeknél ugye, mert az nagyon menő effekt, és így jól látszik a dolog) Bármilyen játékról is legyen szó.
Soha nem lesz tökéletes hitreg, mivel végtelen sebesség nem létezik, az adatoknak is kell valamennyi idő, hogy eljussanak A pontból B pontba. (Pl otthon a te gépedről a világ másik felén játszó vérpistikéhez)
+ egy ici pici minimális lagg mégjobban felerősíti a késést... Másodpercek töredékéről van szó, de sokszor nagyon megérezhető. -
nincs itt semmi kavarás, ez hosszú évekig ilyen volt, és a mai napig ilyen. Kicsit talán kevésbé vészes a helyzet, de drasztikus javulás nem történt. Frag movie-knál sokszor látni, hogy nem is az emberkére lő, hanem elé...