Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vadnokedli
Ez rohadt zavaró hogy felmegyek egy szerverre aztán bõvülnek a slotok többre mint amenyit kalkuláltam..

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

kemotox
Hát én felraknám újra a plugint, de úgy, hogy mostani letöröl, cache/gyorsítótár töröl, és úgy felrakni újra. Ha úgy se jó akkor marad az, hogy másik böngészõ.
Nézegettem videókat a játékról még régebben, egyáltalán nem tûnik rossznak, nem értem miért húzzák le annyira 😄 Mondjuk a látszat néha (=majdnem mindig) csal.

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

OFF! Segítsetek már legyetek szívesek. Hülye voltam és megvettem a MOH Warfightert. 😞 Olyan gondom van, hogy feltelepítettem a játékot és a kampány el is indul frankón a battlelogból, de a multit nem tudom elindítani. Rámegyek a szerverre klikk és semmi. A jobb alsó sarokban még az ablak sem nyílik fel. A böngészõ plugin fel van rakva. Teljesen tanácstalan vagyok gyakorlatilag így játszhatatlan a játék, mert a kampány nem érdekel. Az offért elnézést mindenkitõl, de a MOH fórumok kihaltak!

Értem =/ Köszi a segítséget.

Vadnokedli
ezt már kivették- max a Heli / Jet Hõkövetõje ellen jó- de ha lézerrel megfestenek akkor semmi esélyed azok ellen se.

Sziasztok. A below radar upgrade scout helicoptereken az nem érvényes a stinger/igla rakétavetõk ellen ? Meg hány métertél számít? Gondolom attól hogy pirossá nem válik a jelzõ, de azért megkérdezem 😊

Screenshot-ot csinál.De ezek használata általában dll injection-el jár, ezért van ban.

dr Kotász
Igen, pl. Gulf of Oman pálya 7 helyett 4 zászlóval indul. Vagy Strike at Karkand pályánál nem játszható a folyó másik partja.
kemotox
Jaja, valami "adaptive slots" vagy mi a neve ennek. Nem értem amúgy, hogy miért jobb, mintha alapból 64-es lenne.. Vagy függ a map mérete a playerszámtól?

D4nY
Sziasztok!

Pár napja vettem BF3 kulcsot majd Premium kulcsot is originre.
Minden oké volt de most keltem fel és indítanám erre kéri a kulcsot és nem látható a játékok közt sem. A battlelogon is jól látható, hogy megvettem.. aktiváltam a játékot és minden kiegészitõjét.

Dani

xP

scomcomputers
Igen létezik...tegnap belépek 4/8.... a végére 64/64 lett!
<#wave>

* Scomcomputers the future of computing!*

Én már voltam olyan szerveren (szerver nevében írták is) hogy bõvûl a létszámtól függõen.De nem tudom hogy csak map betöltésnél végezte el a bõvítést vagy hogy... <#nemtudom>

Vadnokedli
Van valami megoldás arra hogy ha belépek egy szerverre akkor töltsön is be ne csak a fekete háttér legyen villogó kis négyzettel a sarokban? 😄

V43 1105
Nem.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Vadnokedli
Az hogy lehet hogy egy szerver menetkõzben menet alatt váltogatja a slotok számát? 24 rõl 32 re pl.

Vadnokedli
Screenshotot készít

A vakító nap érthetõ is (nyilván ha téged nem vakít mást meg továbbra is akkor azzal elõnyre teszel szert), de hogy mûködik a detekció?
Ismert programokra szûr, vagy mindenre lõ ami mozog (belenyúl a játékba)?

Csak mert én pl. RadeonPro-val beállítottam SMAA-t a játékra (az FXAA-t rühellem, ocsmány lesz tõle minden, az MSAA meg kicsit drága nekem, az SMAA jóval olcsóbban hozza majdnem azt a szintet), remélem nem lesz belõle gáz...
Be vagy rúgva, hallom! Vagy beszívva...nemtudom de durva.
V43 1105
Te szipuzol ?

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Vadnokedli
Supportnál MG36 L86 a legjobb szerintem. vagy QBB

Az elsõ fegyok még a leg jobbak. Ha a többi kasztal tudsz ölni, akkor ezzel is mennie kell.

Czdano
Haliho! Nem rég óta játszok, és igazából minden kaszttal ki vagyok békülve, csak a supporttal nem. Próbálok taktikusan helyezkedni, kis burstokkel hátulról támogatni a csapatot, de egyszerûen se találatot nem ad be, se más bónuszokat 😞 Én csinálom rosszul, vagy tényleg ennyire rossz az elsõ fegyó supportban?

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

scomcomputers
Oh köszi,most már leesett,így már érthetõ a dolog!
<#worship>

Shep
Ja, az pech. Sweetfx-et is annak látja?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Vannak programok, amikkel ki lehet kapcsolni az elbaszott kék szûrõt, a diceosan szar, minden szögbõl vakító napot, meg az egyéb irreállis dice álmokat, de a pb ezeket cheatnek látja.

Vadnokedli
Ez érdekelne engem is.

Hiába van bekapcsolva a PB a szerveren, ha nincs mellé PB stream vagy GGC stream, mivel így gyakorlatilag csak az aktuálisan csaló játékosokat dobja ki (ha észreveszi), nem nézi a pbbans és a ggc stream banlistáit.
Viszont, ha az admin szánna rá egy kis idõt, hogy az ingyenesen használható PB stream/GGC stream-et beállítsa, akkor automatikusan kidobálná a roh@dékokat.
Ezért is kell normálisan konfigurált szerveren játszani.

Shep
A szivárvány effektet, meg a kamera koszolódást nem lehet kikapcsolni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Vadnokedli
Jaja <#wink> Mondanám hogy jól jönne egy kis Boostolás. De nem mondom. <#eplus2>

Értem,eddig csak ps volt.Ok.

Másik?Pc-s?

Vadnokedli
Nézd meg a másik katonám. <#miaz><#zavart1>

Nagyon ismerõs az acc neved.Nulláztad vagy nullázták a fiókod? 😊

Vadnokedli
Ez kemény volt.. 1... ticket híján a második stációt buktuk.. Hajam tépem ilyenkor, már offoltam volna a játékot-- <#circling>

scomcomputers
Ja és még mindig játszik PB-s szerón...most is....
4 percel ez elõtt!!
<#fejvakaras>

scomcomputers
Igen,ez érdekes,mert az összes szarházi csaló tovább játszik és PB-s szerókon.....

Nem olyan régen volt errõl szó.
Csak olyan szerveren tud játszani, ahol nincs normálisan beállítva a védelem. Pb stream vagy GGC stream-os szerveren automatikusan kivágná.

Igen ez az a helyzet amikor a DICE/EA rászarik az egészre. Nem érdeke, hogy ne játszon valószínûleg! A GGC/PBBans-s szervereken viszont biztos nem fog játszani.

scomcomputers
Milyen ban..50 perce még játszott,sõt most is tolja!!
<#fejvakaras>

kemotox
Kevés?😄 Rengeteg van, próbálkozz a filterek állítgatásával, pl én be szoktam állítani, hogy 1-5, 6-10, 10+ szabad hellyel rendelkezõ szervereket mutassa (tehát üreset meg telit ne), és akkor nem azt fogja csinálni, hogy 10 szerverbõl amit mutat 8 üres.

Vadnokedli
PC-n miért van ilyen kevés szerver? bytheway

Na bakker.Most õszintén meglepõdtem és csodálkoztam egyet.Rengetegszer elõfordult,hogy spottolni akartam valakit és az istenért nem csinált semmit.Azt hittem bug.De akkor ezek szerint ez egy cheat!?Bakker 700 órát játszottam vele,de mindig tanulok valami újat! 😊

Vadnokedli
Áhá! találkoztam hasonlóval hogy a katonám mondja enemy xy spotted de nem láttam ott senkit.

Spot nélkül is látja, hogy ki hol van, de õt csak akkor veszed észre ha közvetlenül eléd ér. És ezeket spotolni sem lehet, hiába próbálkozol vele.

item
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mi lenne,ha spoiler közé raknád ezeket az egyáltalán nem ideillõ kijelentéseidet ? Arra talán még képes vagy nem? <#whatever>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Vadnokedli
Ez ilyen folyamatos spot hack? vagy what.

Egy kis finom nametag.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

De nem osztom meg velük, mert az igazságot te nagyon rühelled, és úgy is a diktatórikus haverjaiddal elferdíttetnéd.