Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SpeedXHUN
Tedd fel az egérhez kapott drivert,ha van ,akkor CD rõl!

Jövõhéten jön ki a BF3 premium edition kiadás(alapjáték+ premium) összesen 13 ezerért,én a helyedben még várnék,hátha lemegy ettõl a különálló premium ára!

Egyébként:link1
link2

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Logitech MX510es egerem van és nem tudom az összes gombot bebindelni rajta, csak a baloldali kettõt meg a jobb-bal gombot, van valakinek megoldása hogyan lehetne a másik 3at berakni amik a tetején vannak?

Másik kérdés hogy tud valaki 10k alatti áron ELÉRHETÕ premiumot?
nincs nekik és nem is lesz hónap közepéig...
akkor,ma armored kill!XD

Frostbite 2

No megint egy fontos patch.
Bár örülök a heli rakéták erõsítésének meg a splash damagenek.

Nagy cucc hogy a gunnernek nem lesz flareje, mivel egy jó heli team hardcoreon (amit én kizárólag játszok) úgysem használ sosem dupla flarét.

Látom sok szart javítanak, végre javítják a saját soflam lockolását ami teljesen nonszensz volt, de a megsemmisíthetetlen soflamokról, és a TV rakáta bugokról nem írnak semmi.

Pl. mikor a LAV ra 3 tv raksit lõsz és egyiket sem regisztrálja.
Ilyeneket kéne javítani nem ezt a sok close quarteres faszságot....

Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1

@SZOMFERI: értem, de már így is beljebb vagyok egy harmincassal. egyelõre azt sem értem, hogy mi különbség a sok jelzés között.. az biztos, hogy alaplapból én nem akarok 20 alattit venni.. fõleg nem úgy, hogy egy táp 20 felett van😊
egyébként meg szerintem csak félsz, hogy gyorsabb lesz a gépem és emiatt kijön belõlem a skill állat az armored pályákon majd <#violent><#gun><#hehe>

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

V43 1105
Utólag van még esély bekerülni a sorsolásra, ha igen mi a menete .. ?

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

mackosajt
Kedden este sorsolás ismét!

Újabb negyedévet zártunk, így nem csak kódokat sorsolunk!

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Norby646
Hasonlóan jártam a múltkor még írtam is itt, csak azzal a különbséggel hogy amikor lespawnoltam és ledobott már írta is hogy teamkill... 5m-t ha futottam... Kaptam is a !punish-t aztán meg a "killed by admin" feliratot.

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

este hazaértem gondoltam felmegyek egy meccsig.. beszállok a jetbe elindulok vele erre kiírja hogy teamkill, mondom miafasz még fel se szálltam 5 másodperce vagyok a szerveren xD kiderült a hülye gyökér fogyatékos retardált csapattársam a jet elõtt 50 méterrel hasalt!!!!! miafasznak???? és még punish-t nyomott rám hogy átmentem rajta, látni sem lehetett hogy ott van meg ne ott hasaljon már, az ilyeneket baltával fejbe tudnám vágni

SpeedXHUN
Miért? Nincs itt semmi probléma😄

item nyaral, vagy be van baszva napok óta valamelyik sarki kocsmában?
w126
Én elvagyok a trollokkal, hiszem, hogy érdemes õket etetni, mert akkor van élet.
Amíg szórakoztat írok én neki, majd mikor már unom nem írok, egyenlõre izgatottan várom az új beböffenéseit, és etetem😊

Mercedes-Benz&#174;

w126
Örülök neki😊

Mercedes-Benz&#174;

megnevettetsz,ez pozitiv 😊

Frostbite 2

SpeedXHUN
Okos enged....

szomferi
NE!! minek neked Z-s chipsetû alaplap, ha nem tudsz tuningolni? kidobsz bõ 30 ezret alaplapra, holott megúszhatnád 20 alatt is?

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Már aki,én szinte sosem nyitom le a fülét...<#vigyor5>

[IRAM] leader

Most olvastam és reménykedjünk,hogy silent update is lesz bizonyos körökben! 😊

w126
Én nem sietek, elhiheted, kicsit vicces, hogy te írod a pihenést...
Fárasztó a trollkodás?
Szar mi, hogy nemigen váltasz ki idegeskedést, düht senkibõl...😊
Ne add fel, továbra is figyelemmel kisérjük tevékenységed!!

Mercedes-Benz&#174;

CarolHawke
Nem azért nem, kipróbáltam sokszor a b2k mapeket, de egyik se jött be igazán. Csak száll a baromi sok homok, és szart se látok 😄. Az egyetlen amiért ott voltam az F35.

PC-s Premiumosoknak mikor melyik napon lesz elérhetõ az Armored Kill?

Haverom csinált egy kis videót, ha gondoljátok nézzétek meg:

YouTube: 23Drazse

pihenj!XD

Frostbite 2

B2K-ban vannak a legjobb pályák. Kár kihagynod.

w126
Bocs, de ha nem gond kerülném a trollokat, és mint írtam ne add fel az ócsárolást, mégha felesleges erõfeszítés is.
Add ki magadból, öntsed betûkbe minden trollságod, és rossz érzésed!!

Hajrá!!

Mercedes-Benz&#174;

CarolHawke
Teljesen mindegy hogy CD-s vagy virtuális verzióban van meg a játék, ha telepíted akkor le fogja tölteni originrõl. Egyszer mikor újratelepítettem a gépem, kipróbáltam simán behúzni az origin games mappába az egyik játékot és mindenféle install nélkül szuperül mûködik. Nem egy életbiztosítás driveról drivera másolni játékot, de lehet h vkinek gyorsabb mint a download.

Ha valaki esetleg új gépre szeretne költözni a teljes BF3-al együtt (alap játék lemezes limited edt. amihez járt a B2K kieg. csak kód + Premium ami szintén csak kód) hogyan tudja megtenni a legegyszerûbben ? A teljes BF3 mappát kell vinni úgy, ahogy van ? Vagy kell még valami (mondjuk origin mappa) ?

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

CarolHawke
B2K-ban nem vagyok otthon, soha nem játszok vele. De az tuti h sokat helizek, és ez is h a scout helibõl átteszik a laser designatort 4.es ülésre az vmi beszarás. Ezzel konkrétan lehetetlenné tették a légi jármûvek guided missileal való semlegesítését. Heat seeker csak?... ez fos.

giornalista
végre játszható pálya lesz a Sharqui.
CarolHawke
HH? Helivel eddig se volt egyszerû ha jó pilóta voltál sem. AA, és a tankok turretje simán leszedte elég rövid idõn belül a helit, akár scout akár attack. kb támadásonként repairelni kellett mindig. Ez baromság...

SpeedXHUN
Nah várjunk összesen 5,4 giga?
Már így is valami 18 giga a játék nekem vagy mennyi😄 Összes kieggel mennyi lesz ?40 gigás játék?😄

giornalista
amúgy ezek közül lesz, ami fasza, lesz, ami wtf, de szerintem nagyon jó, hogy hónapról hónapra változik picit a játék. a helikopterek sokkal sebezhetõbbek lesznek: akár a tankokhoz, most már végre ezekhez is kell a skill, nem lehet csak úgy büntetlenül repkedni akár az egész meccsen keresztül.
giornalista
 FIM92 and IGLA now lock on to air vehicles at both lower altitudes and longer distances.
 Removed flares from gunner position in helicopters. With the right combination of unlocks, an attack helicopter could be effectively invulnerable to lock on missiles. Removing the flares from the gunner balances the attack helicopter against ground fire.
 The Laser Designator unlock on the Scout Helicopters has been changed from a Pilot Upgrade to a new stance in the Copilot seat (position 4). Like the CITV turret on the Main Battle Tanks, the Scout Helicopter’s Laser Designator is permanently available to players who have received the unlock.
 Repair tool damage against enemy vehicles lowered by 10%.
 Changed reload behavior on Tank / Tank Destroyer cannon weapons to prevent being able to fire 2 shots from different weapons quickly one right after another.
 Changed how MCOM station defend/attack kill score is calculated. Victim no longer needs to arm/disarm the crate but rather be in a 5 meter radius of the crate. Also increased kills needed for the Crate Defend Ribbon from 2 to 4. Overall, these changes should make it somewhat easier to get the ribbon, while increasing the opportunity for strategic play around MCOM stations.
 Premium Engineer assignments are now counting all shotgun kills independent from the class using it.
 Accuracy dogtags now show the correct stats.
 Gun Master and Domination Winner ribbons and medals added.
 Fix for assignment with multiple dependencies showing as unlocked in frontend. (Jack of All Trades & Only for the Dedicated)
 Fixed so you get the critical health fullscreen color tint while in the post revive state.
 Fixed bug where it was possible to shoot while transitioning from sprint into prone

kigyûjtöttem a legérdekesebbeket, és az eddig talán ismeretlen, nem olvasott változásokat.
giornalista
amúgy most tankoztunk együtt csizivel, szó sincs itt cheatrõl, kérem 😊 rengeteg lövés mellé megy, meg is hal néhányszor (az elsõt még az ellenféltõl figyeltem, a többit meg már belülrõl).

szóval, tessék beleölni néhány száz órát és összejön majd az a 60-0 meg - esetünkben - 72-3!
giornalista
http://battlelog.battlefield.com/bf3/news/view/2832654785571482527/

új peccs, szeptember 4.!
7200pénzért van a Prémium a konzolok szeervize boltban.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

gratulálok!XD
gondolom te lemodelleznéd,még jobban mint a dice...
és sehol nem tünne el a kerék.
kevés vagy te hozzájuk,de okoskodni tudsz XD

Frostbite 2

Fognak patchelni, a bc2 óta ez a tendencia.A kérdés inkább az, rosszabb lesz e tõle, vagy sem 😄
Archie2048
Sajnos ez még nem Patch...
Hanem a kieg leírása.
Pedig egy patch már jó lenne.
Mindenki ismeri gondolom a legzavaróbb bugokat.
De remélem igazad lesz és patchelnek is egyet a kieggel.

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

Nem kell a lövészpáncélosnak rakéta, hogy szétszedjen egy tankot.
Csak az "APFSDS-T Shell" (ami ugye lényegében egy második, még erõsebb löveg.).

SpeedXHUN
Holnap jön a patch!

2. UNIQUE IN-GAME CONTENT
What: 5 Premium exclusive Assignments tied to Armored Kill, each unlocking one Premium exclusive dog tags. On top of this, you get one additional Premium exclusive dog tag and 5 new Premium exclusive weapon camos. You can read all about the Assignments in Armored Kill in this blog post.
Released: September 4 for all Premium members.
Where: Automatically available in-game when you have applied the latest multiplayer update.

Én egyáltalán nem tapasztaltam ilyet.Nekem LAV-al kellett a rakéta hogy szétszedjem a tankot.

Most a 7en volt valami patch?Mert tankoztam volna, de olyan gyengék a tankok, hogy egy lepkefingtól szétesnek, ilyen 1 rpg és már robban is, meg a LAV simán a az ágyújával szétszedett, rakéta nélkül, egyszóval annyira gyenge lett a tank, hogy minek van benne, és még így van pofájuk egy tankos kieget kiadni.Valakinek van hasonló tapasztalata?
Csak mely a talaj. <#zavart1>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

kell is ebbe a szarba,mert gyárilag egy erõtlen szappantartó...
büszke lehetsz rá
XD
ja és a ragasztás miért rosszabb pl a heggesztésnél??

Frostbite 2

Nem is tudtam, hogy a mobile arty AA feladatra is jo lesz, bar a hozza tartozo assigment kicsit furcsa nekem. Az airburst is jonak hangzik, mar csak az kene, hogy ertelmes tavolsagra lehessen loni vele.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

nekem s4 100 as van
amúgy látszik,hogy nem értesz mindenhez.

Frostbite 2

giornalista
http://blogs.battlefield.com/2012/09/ak-assignments/

Armored Kill assignments.

most vagy én értem félre, vagy az eddigi sima unlockokat (vagy egy részüket) a Tank Destroyerek és a Mobile Artillery esetében küldetésekké formálták át?

mondjuk nem hülyeség, hogy ne csak a killek/pontok alapján oldódjanak fel cuccok.
<#taps>

SpeedXHUN
Hmm igazad van!
Ps3 tulajok hnap tolhatják,legalább lesz sok új vid😊