Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jövõhéten jön ki a BF3 premium edition kiadás(alapjáték+ premium) összesen 13 ezerért,én a helyedben még várnék,hátha lemegy ettõl a különálló premium ára!
Egyébként:link1
link2
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Másik kérdés hogy tud valaki 10k alatti áron ELÉRHETÕ premiumot?
Frostbite 2
Bár örülök a heli rakéták erõsítésének meg a splash damagenek.
Nagy cucc hogy a gunnernek nem lesz flareje, mivel egy jó heli team hardcoreon (amit én kizárólag játszok) úgysem használ sosem dupla flarét.
Látom sok szart javítanak, végre javítják a saját soflam lockolását ami teljesen nonszensz volt, de a megsemmisíthetetlen soflamokról, és a TV rakáta bugokról nem írnak semmi.
Pl. mikor a LAV ra 3 tv raksit lõsz és egyiket sem regisztrálja.
Ilyeneket kéne javítani nem ezt a sok close quarteres faszságot....
Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1
egyébként meg szerintem csak félsz, hogy gyorsabb lesz a gépem és emiatt kijön belõlem a skill állat az armored pályákon majd <#violent>#violent><#gun>#gun><#hehe>#hehe>
compassion does not fit me... battlelog: braincruiser
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Amíg szórakoztat írok én neki, majd mikor már unom nem írok, egyenlõre izgatottan várom az új beböffenéseit, és etetem😊

Mercedes-Benz®
Frostbite 2
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
[IRAM] leader
Fárasztó a trollkodás?
Szar mi, hogy nemigen váltasz ki idegeskedést, düht senkibõl...😊
Ne add fel, továbra is figyelemmel kisérjük tevékenységed!!
Mercedes-Benz®
Haverom csinált egy kis videót, ha gondoljátok nézzétek meg:
YouTube: 23Drazse
Frostbite 2
Add ki magadból, öntsed betûkbe minden trollságod, és rossz érzésed!!
Hajrá!!
Mercedes-Benz®
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Már így is valami 18 giga a játék nekem vagy mennyi😄 Összes kieggel mennyi lesz ?40 gigás játék?😄
Removed flares from gunner position in helicopters. With the right combination of unlocks, an attack helicopter could be effectively invulnerable to lock on missiles. Removing the flares from the gunner balances the attack helicopter against ground fire.
The Laser Designator unlock on the Scout Helicopters has been changed from a Pilot Upgrade to a new stance in the Copilot seat (position 4). Like the CITV turret on the Main Battle Tanks, the Scout Helicopter’s Laser Designator is permanently available to players who have received the unlock.
Repair tool damage against enemy vehicles lowered by 10%.
Changed reload behavior on Tank / Tank Destroyer cannon weapons to prevent being able to fire 2 shots from different weapons quickly one right after another.
Changed how MCOM station defend/attack kill score is calculated. Victim no longer needs to arm/disarm the crate but rather be in a 5 meter radius of the crate. Also increased kills needed for the Crate Defend Ribbon from 2 to 4. Overall, these changes should make it somewhat easier to get the ribbon, while increasing the opportunity for strategic play around MCOM stations.
Premium Engineer assignments are now counting all shotgun kills independent from the class using it.
Accuracy dogtags now show the correct stats.
Gun Master and Domination Winner ribbons and medals added.
Fix for assignment with multiple dependencies showing as unlocked in frontend. (Jack of All Trades & Only for the Dedicated)
Fixed so you get the critical health fullscreen color tint while in the post revive state.
Fixed bug where it was possible to shoot while transitioning from sprint into prone
kigyûjtöttem a legérdekesebbeket, és az eddig talán ismeretlen, nem olvasott változásokat.
szóval, tessék beleölni néhány száz órát és összejön majd az a 60-0 meg - esetünkben - 72-3!
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
gondolom te lemodelleznéd,még jobban mint a dice...
és sehol nem tünne el a kerék.
kevés vagy te hozzájuk,de okoskodni tudsz XD
Frostbite 2
Hanem a kieg leírása.
Pedig egy patch már jó lenne.
Mindenki ismeri gondolom a legzavaróbb bugokat.
De remélem igazad lesz és patchelnek is egyet a kieggel.
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
Csak az "APFSDS-T Shell" (ami ugye lényegében egy második, még erõsebb löveg.).
2. UNIQUE IN-GAME CONTENT
What: 5 Premium exclusive Assignments tied to Armored Kill, each unlocking one Premium exclusive dog tags. On top of this, you get one additional Premium exclusive dog tag and 5 new Premium exclusive weapon camos. You can read all about the Assignments in Armored Kill in this blog post.
Released: September 4 for all Premium members.
Where: Automatically available in-game when you have applied the latest multiplayer update.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
büszke lehetsz rá
XD
ja és a ragasztás miért rosszabb pl a heggesztésnél??
Frostbite 2
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
amúgy látszik,hogy nem értesz mindenhez.
Frostbite 2
Armored Kill assignments.
most vagy én értem félre, vagy az eddigi sima unlockokat (vagy egy részüket) a Tank Destroyerek és a Mobile Artillery esetében küldetésekké formálták át?
mondjuk nem hülyeség, hogy ne csak a killek/pontok alapján oldódjanak fel cuccok.