Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tegnap én is szívtam.. négy respawn négy irányba indult el😄 disconnect és húztam rusholni zibára😊
compassion does not fit me... battlelog: braincruiser
Kéne egy kis segítség mert nem nagyon vágom a dolgokat.
Premiumos vagyok,(x-box) leszedtem az armored kill DLC-t és minden pályánál egy felkiáltó jel van a map neve elõtt, és sehova se tudok belépni hogy játszhassak. Elkezd tölteni majd kidob menübe.
Ilyenkor mi van? Rosszul szedtem le valamit vagy mi?
Elõre is köszönöm a segítséget!!!
Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
Nincs bene robbanoanyag, igy gyalogos ellen szart se er, ha nem talalod telibe.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Az a gáz, hogy minden meccs lehetne kiegyenlített, még akkor is, ha az egyik csapatban ügyesebb emberek vannak, mert ez egy ilyen játék, a bf2 is ilyen volt, ezért szeretjük. Ha mindenki beleadna mindent és a csapat érdekeit nézné, hogy végül gyõzelem legyen belõle, akkor mindig nagyon szoros lehetne. De a többség csak fragre megy meg szórakozik. Utóbbi persze nem gond, ez a cél, csak azt lehet úgyis, hogy közben csapatjátékos is az ember.
Régen a bf2-vel tényleg szinte csak azok játszottak, akik a hatalmas pályákon jármûvekkel és a csapatjátékra összpontosítva akartak gyõzni, összejátszva, okosan, ahogy kell egy ilyen játékot. Most viszont mivel nagyon sok ideig nem volt hasonló játék, a többség nem ismeri ezt és CoD-ot akarnak játszani, ez pedig így tönkreteszi, pedig a játék jó, tényleg jó, nem rosszabb, mint a bf2, a játékosok teszik azzá.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Aki akarja, használja ki!
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
nálam: havas, sivatagos, szélkerekes, éjszakai a sorrend. mondjuk utóbbin nagyon keveset játszottam, nagyon szarul ment, de nem tetszik a "layout", a vonalra felhúzott zászlók... a szélkerekes meg annyira semmi extra... semmi nincs benne, semmi érdekes szerintem. jópofa a kis kanális a csónakkal, aztán ennyi...
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
C4 vs AC-130. Battlefield 3 Armor Kill. Armored Shield Gameplay
Néha beesik 35-re de nem jellemzõ
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Created on 2 Jan 2004 17:52
Modified on 30 Nov 1999 03:00
Mercedes-Benz®
A panceltoro iranyitott raketa,pajzs,zoom a legmukodokepesebb parositas a tankvadasznal...
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
harmadik divízió bronz 😊
érezve, hogy az armored killhez már kell a gép, így gyorsan beruháztam.
egyébként logitech-et használok mindenbõl én is amibõl lehet.. tökéletes választás szerintem a gamákhoz is. egy turpissága van, hogyha felteszed a saját driverét akkor intelligens módon rásegít a kurzorra gyorsítással, hogyha nagyobb területet barangolsz vele.. de azt automatice ki kell kapcsolni és akkor nem lesz zavaró fps-nél. azt majd nézd meg😉