Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem érdekel valakit FPS billentyûzet?
Counter Strike Global Offensive-et cserélnék BF3-ra

fogsz találni néhány olyan szervert ahol igazi játék lesz.. már most is vannak. a németek és hollandok nagy része igazi csapatjátékos. váltogasd a szervereket és ahol számodra élvezetes játék van azonnal favoritba. késõbb látni fogod, hogy szépen gyûlni fog😊
tegnap én is szívtam.. négy respawn négy irányba indult el😄 disconnect és húztam rusholni zibára😊

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

Hi skacok.
Kéne egy kis segítség mert nem nagyon vágom a dolgokat.
Premiumos vagyok,(x-box) leszedtem az armored kill DLC-t és minden pályánál egy felkiáltó jel van a map neve elõtt, és sehova se tudok belépni hogy játszhassak. Elkezd tölteni majd kidob menübe.
Ilyenkor mi van? Rosszul szedtem le valamit vagy mi?
Elõre is köszönöm a segítséget!!!
DrTre
Ja, igazad lehet, azt is csinálom, mert csak felidegesít. Remélem, hogy késõbb azért már csak azok maradnak AK-n, akik tényleg bf-ezni akarnak. De az is lehet, hogy olyan dolgot akarok, ami már nem lehetséges.

Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?

egy-két hét és letisztul az AK közösség szerintem. a többi statvadász meg majd rohangál CQ-n, meg az alap pályákon. szóval ne idegeskedj, a letisztulási idõt használd ki pályabejárásra, meg funolásra😊

aricsi
Nem mondasz hülyeséget. Lehet hogy sokkal korábban kellett volna jönnie a bf3-nak.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

A tank destroyerek alap loszere valoszinuleg apds-fs.

Nincs bene robbanoanyag, igy gyalogos ellen szart se er, ha nem talalod telibe.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

DrTre
Tegnap azért kicsit felhúzott a játék. Armored kill volt persze. Rendes csapatmunka nélkül egyszerûen nem lehet érvényesülni az új pályákon. Ha nem száll be melléd senki a két új tankba, akkor szevasz van. Az infantry könnyen ki tudja szedni õket, mert emberek ellen úgy vettem észre, hogy gyenge az ágyújuk. Csak akkor sebzi egyáltalán az emberkét, ha telibe kapom vele. Mellé lövök egy fél méterre és még csak meg se szédíti. Márpedig ki akar beszállni egy ekkora pályán lmg-zni egy tank oldalából? Senki. A többség ugyanis a bf3-mal kezdte, CoD-on nevelkedtek (és nem az elsõn vagy másodikon, hanem a szarokon), õk pedig a fragre mennek, nem a csapatjátékra, hogy végül gyõzzenek. Azt pedig nem lehet szerezni ekkora pályákon egy tank oldalából kikacsintva. Engineer nélkül pedig hamar szétkapják a tankot és akkor gyalogolhatsz, ha szét nem lõnek téged is azonnal. Normális légierõ nélkül az AC130-al se mész semmire, mert belespawnolsz, hogy te majd szétkapsz most mindenkit, erre leszednek fél perc alatt, mert senki nem véd, az ellen pedig nyugodtan tud csak veled foglalkozni.

Az a gáz, hogy minden meccs lehetne kiegyenlített, még akkor is, ha az egyik csapatban ügyesebb emberek vannak, mert ez egy ilyen játék, a bf2 is ilyen volt, ezért szeretjük. Ha mindenki beleadna mindent és a csapat érdekeit nézné, hogy végül gyõzelem legyen belõle, akkor mindig nagyon szoros lehetne. De a többség csak fragre megy meg szórakozik. Utóbbi persze nem gond, ez a cél, csak azt lehet úgyis, hogy közben csapatjátékos is az ember.

Régen a bf2-vel tényleg szinte csak azok játszottak, akik a hatalmas pályákon jármûvekkel és a csapatjátékra összpontosítva akartak gyõzni, összejátszva, okosan, ahogy kell egy ilyen játékot. Most viszont mivel nagyon sok ideig nem volt hasonló játék, a többség nem ismeri ezt és CoD-ot akarnak játszani, ez pedig így tönkreteszi, pedig a játék jó, tényleg jó, nem rosszabb, mint a bf2, a játékosok teszik azzá.

teli lámákkal a CQ :-) ilyen jót még sosem lõttem.. tömeghent!😊

Na ba... <#banplz><#nevetes2>

Szerintem õ arra gondolt, hogy lehet gyorsan váltani de lõni azonnal nem tudsz. 😊

Ez hülyeség.Megvan a HE és azt állítottam be másodlagosnak és egyáltalán nem lehetett insta váltásokat csinálni.Ua mint a tanknál!!

Ha Originben beallitod, hogy az legyen a jatekok konyvtara, ahol telepitve van, szerintem fel fogja ismerni, es a javitassal elintezi az egyeb szukseges bejegyzeseket. Elotte allitsd be a felhotarolast, akkor legalabb azzal se lesz gondod!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

egy hülye kérdés ha újra rakom a windost akkor a játékot is újra kell raknom még ha nem is azon a meghajtón van?a telepítés javitás nem oldja meg? köszi!
csak irigykedsz, valld be😊

srácok nagyon durva ez a katyusa 😄 egy körben 2x daráltam le helit aki odajött legyeskedni h leszedjen 😄

mackosajt
Háromszoros lehetõség a nyereményre!
Aki akarja, használja ki!

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Nem jottek uj fegyverek...gunship.",qvad,tankvadasz...de en meg mindig a LAV/BTR re eskuszom..😊...panceltoro loszer,sima lOszer,gyors valtassal...mindent daralt...:😊)
szomferi
gondolom luxus elolvasnia bannerben lévõ dolgokat...

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Sziasztok kellene egy kis segítség hogyan tudóm a játékot angolosítani mert meg csináltam de csak fekete képernyõn jön be hang van de kép nincs elõre is köszönöm a segítséget.
emberek az AK kieggel nem jöttek újfegyverek csak jármûvek meg a fejlesztésük??

Na helyreallt a rend..😊..bekapcsoltam a beepitett fps merot..es stabil 80 90 kotott ultran full hd ben....
Szerintem a Bandar Desert a leg sirályabb. Itt lehet hentelni és ezközt fejleszteni bõven és K/D arány sem vészes.

giornalista
na kinek mi a mapok tetszési sorrendje?

nálam: havas, sivatagos, szélkerekes, éjszakai a sorrend. mondjuk utóbbin nagyon keveset játszottam, nagyon szarul ment, de nem tetszik a "layout", a vonalra felhúzott zászlók... a szélkerekes meg annyira semmi extra... semmi nincs benne, semmi érdekes szerintem. jópofa a kis kanális a csónakkal, aztán ennyi...
Beers
Legalább jól csinálná.....

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Google a baratod. A konzolba: Render.DrawFps 1

az tényleg kevés mert a 7870-em 50-60 néha 80 fPs tud utrán 2500k és a gpu alapon.
Néha beesik 35-re de nem jellemzõ

SpeedXHUN
100 fps el tolják de mediumba és visszaolvastam vki 1024x768 ba😄

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Vagyis fps t...😊
Atlagot szeretnek merni,es a Fraps ban nem tudok..csak az aktualis fos latom mindig....idegesit,hogy masok 100 fos el jatszanak,nekem meg a hd 6990 em igaz full hd-n,es ultran multiban 55-70 kozott ugral...
miért vany olyan? fraps, vagy az afterburner nem jó?

Sracok a beepitett fps merot a bf 3 ban hol kapcsolom be...?
w126
Azért ez érdekes😄

Created on 2 Jan 2004 17:52
Modified on 30 Nov 1999 03:00

Mercedes-Benz&#174;

Nem kehet egymas utan loni gyorsan...sajnos..😞
A panceltoro iranyitott raketa,pajzs,zoom a legmukodokepesebb parositas a tankvadasznal...
giornalista
biztos? lehet én csináltam rosszul, de én nem tudtam HE-t lõni rögtön a normál löveg után.
giornalista

ATV speed bug
DrTre
Akkor most mi van? 😄

szomferi
szerintem nem egy csõbõl jön a destroyernél a két lövedék, így simán megoldható, tanknál pedig egy helyrõl jönnek a dolgok, eddig valahogy nem gondoltak rá a fejlesztõ srácok, hogy hogy lehet egy másodperc alatt egy csõbõl kétféle lövedéket is kilõni 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Már csak azért is, mert nálam ugyanolyan mint a tanknál. 😊

DrTre
Ez komoly, hogy a tank destroyernél azonnal tudod lõni a másikat is? Nem is néztem, úgy gondoltam, hogy az eleve úgy jön ki, ha már ezt "kijavították" a tanknál. Ez azért érdekes.

vazz mennyire pöpec konfigom volt akkoriban:-)

szerintem azért az a gép nagyon jó kis cucc amid van... és az 50-90 fps igencsak patent bf3 tekintetében.. jelzem én múlt hét péntekig 30-40 között játszottam két maggal meg 4 giga ddr2-vel😊
érezve, hogy az armored killhez már kell a gép, így gyorsan beruháztam.

egyébként logitech-et használok mindenbõl én is amibõl lehet.. tökéletes választás szerintem a gamákhoz is. egy turpissága van, hogyha felteszed a saját driverét akkor intelligens módon rásegít a kurzorra gyorsítással, hogyha nagyobb területet barangolsz vele.. de azt automatice ki kell kapcsolni és akkor nem lesz zavaró fps-nél. azt majd nézd meg😉

Ertem...koszi...akkor lehet veszek egy masik procit...de akkor alaplapot is kell cserelni,meg az egesz gepet ujraraknI..😞...na majd ha nem jatszok ennyit..😊
giornalista
én GIGABYTE GM-M6980 egeret vettem, annyira, de annyira jó és meg vagyok elégedve vele! remélem, tartós lesz majd... volt, aki óva intett attól, hogy Gigabyte egeret vegyek, de egyelõre nem bántam meg... lehet nem egy Deathadder, de az én tudásommal a kettõ között semmi különbség nem lenne, így viszont maradt közte 8 ezer forintom...
Most vettek egeret..logitech g 700 azt hiszem,ez elmebeteg modon erzekeny..vissza is kellett vennem...nekem automatikusan beallitja a full hd felbOntast,mert led tv a monitorom..
DrTre
Sztem ennél a kártyánál azért van ez, mert két GPU van benne, ahhoz pedig az AMD kb soha nem tudott rendes driver-t írni, legalábbis mindig voltak vele gondok. Az ilyen két GPU-s szörnyeknél mindig van ilyen. De az, hogy alacsonyabb felbontásban se gyorsul, azt jelenti, hogy CPU-limitbe ütközik a dolog.

De igen...a kartya tesztelesenel single modban tesztelnek mindig...nekem single ben minden fullon es full hd ben magasabb is mint a referencia..90 korul...de ott sem megy fel magasabbra az atlag,hiaba veszem le a felbontast...de a fraps nem mer atlagot azt hiszem..csak mindig a pillanatnyi fps mutatja,ezert csak kovetkeztetek..szoval multiban ez az atlag 65 70 van,ilyen felvontasban...es nekem tok mindegy ha 64 es szeron vagyok es tele van,akkor is..ha 24 es en vagyok es paran vagyunk akkor is..