Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én mondjuk azt nem értem, hogy minek a brutál felbontás és brutál minõségi élmény. én is játszottam 1680x1050-ben most az új géppel kicsit, de konkrétan az asztalon kellett keresztülhúznom az egeret, hogy megforduljon a katonám... ha meg a szenzitivit feljebb viszem akkor képtelenség célozni rendesen. viszont ha kisebb "térben" játszol, akkor fordulni is tudsz 180-at simán egy mozdulattal és halálprecízen célozni is.
nálam most az 1280x1024-hez megfelelõ 16:10 jött be igazán. high-ban.
és mondom 550TI meg i5-3450 3,1 prockó és 100 fps környéke meg se kottyan neki.
compassion does not fit me... battlelog: braincruiser
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?
mondjuk a repair az tényleg überGOD lenne😄
igazából azt is be kéne tesztelni, hogy utazaható-e a szárnya, mint el alamein-en a b52-es volt😊
A c4 látom menni fog,most néztem a videót amit alant linkeltek.
Talán ha egy heli mellészáll és onnan repaireli valaki oldalról😄
Ha ez megy akkor eléggé GOD mode lesz.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Illetve ha ráugrok akkor rajtamaradok és repairelhetem?
Sajna nincs meg a AK és erre vagyok kíváncsi már mióta behírdették.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Másik,sztem az AA -k sokkal erõsebbek lettek földi célpontok ellen is...sebzik a tankot,vadászt is,nem is akárhogy...kicsit benézték sztem...😊tegnap mind tankal,mind vadásszal alulmaradtam,úgy,hogy az elsõ lövés az enyém volt...nem tudom aktív páncél volt e rajta,vagy javítócsomag,de kinyírt úgy,hogy lõtem mint egy marha,és találtam is mindíg...
és való igaz, hogy a RAM nekem is megszüntette az akadást.
tényleg proci és RAM a fõ keresztmetszet.. ha a VGA-d már egy középkategóriás, akkor alacsonyabb felbontásban ki lehet hozni jó kis értékeket.
szerintem lépésenként kezd el a felbontást és a medium/high/low/ultra-t párosítgatni, a blur hatást vedd le vagy teljesen vagy nagyon kis értékre. ha jól emlékszem a a depth view (lehet nem jól mondom) értéket is ha lejebb veszed az is segít az fps növekedésben (mondjuk azt 60 alá ne vedd le).. és akkor még lehet olyanokat csinálni, hogy a catalystodban (gondolom az, mert én nvidiás vagyok😄) beállítasz olyan értékeket amivel a kártyát hegyezed kicsit.
arra leszek kíváncsi mikor jön az elsõ olyan video mikor a gunship-et szedik le c4-el 😄
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Viszont az durva, hogy Javelin-nel rálövök egy T-Destroyer-re, kidobja a füstöt, rálövöm a következõt de neki megint van addigra füstje. 😊
tavaly vettem ezt a gépet:
Phenom II X4 955 (3.20 Ghz)
4 gb ram
HD 6870 kari.
szerintetek ebbõl melyik a szûk keresztmetszet? esetleg plusz 4 gb rammal tapasztalhatnék elõrelépést? vagy a proci a gyenge?
Ez szerintem mar nem igy van, legalabbis a tankoknal a canister shell eseteben kijavitottak.
Az a zsir benne amúgy, hogy mindkét pozícióból lehet szórni a flare-t, ez egy jó pont. De sztem jármûvek ellen nem olyan jó a fegyverzete. Nagyon sokszor eltalálom a tankokat, alig megy mellé lövés a kisebb ágyúból, de nagyon sok kell beléjük. Viszont a nagyágyúja az zsir. 😄
Nekem az elsõ tapasztalatom néhány óra játék után:
Baszott nagyok a pályák, de nagyon jól össze vannak rakva. Snipereknek paradicsom lehet, madaraknak paradicsom lehet, tankosoknak úgyszintén. Mindenkinek kedvezhet. Viszont még jobban csapatjátékra van kihegyezve mindegyik pálya. Ez alatt azt értem, hogy mivel nagyon nagyok a pályák, általában messze vannak a pontok egymástól, így gyalog nagyon sok idõ eljutni bárhova is. Erre jön az, hogy ha nincs egy normális csapatjáték és az egy ember/egy jármû felállást játssza mindenki, akkor bizony szopás van. Márpedig ez sokszor elõfordul.
Nekem, ami egy kicsit nem tetszik, az a néha már túl sok tank. Ahogy mondtam, quaddal lehet zúzni, gyors is meg minden, de pl a tank destroyernek miért van lmg-je? Sztem nem kéne, hogy legyen rajta, mert így a quaddal kb kettõt tudok lõni rpg-bõl egyetlen tankra, ha szerencsém van és nem szednek ki lmg-vel. Nem lehet lavírozni közöttük, mint régen, mert kiszednek azzal a szarral. Ha már ennyi tank van egy pályán, akkor ne legyen már mindegyiknek lmg-je, legalábbis nekem túl soknak tûnt.
Pontosan ugyanezt éltem át én is azzal különbséggel, hogy engem legalább 10x le is szedtek, valahonnan a távolból! Én 0 kill-t produkáltam az általad említett okoknál fogva. Vagyis nem találkoztam senkivel...<#idiota>#idiota>
Remélem lesz jobb is!
--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
és végre lehet kreatív az ember... dobálgathatja az AT Mine-okat a legelvetemültebb helyekre.. bújkálhatunk keresztezõdés környékén C4-bummra várva, ejtõernyõzve javelin a legnagyobb fun 😊
részemrõl respect mindazoknak akik ezt megálmodták és elénk tették. Kellett már ez nagyon a felhigult Battlefield közösségének... az biztos, hogy ezeken a nagy mapokon nem lesznek CQ-s statvadász gyökerek... szerintem az AK lett a BF3 oldschoolja:-)
PORT VALDEZ-t el tudnám képzelni Bf3-ba!
Jó lenne!
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//