Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ultrán biztos terheli mocskosul😉
én mondjuk azt nem értem, hogy minek a brutál felbontás és brutál minõségi élmény. én is játszottam 1680x1050-ben most az új géppel kicsit, de konkrétan az asztalon kellett keresztülhúznom az egeret, hogy megforduljon a katonám... ha meg a szenzitivit feljebb viszem akkor képtelenség célozni rendesen. viszont ha kisebb "térben" játszol, akkor fordulni is tudsz 180-at simán egy mozdulattal és halálprecízen célozni is.

nálam most az 1280x1024-hez megfelelõ 16:10 jött be igazán. high-ban.
és mondom 550TI meg i5-3450 3,1 prockó és 100 fps környéke meg se kottyan neki.

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

De kepzeld az a fura,hogy akarmelyik tesztet olvasom a hd 6990 nel,ugyanakkora fps t mernek egy ket fps kulonbseggel,full hd n,es ultran a Bf 3 ban....es itt a tesztkonfig kivetel nelkul i7 es huzott procival van...es 75-tol 83 fps a mert ertek igy...ezt nekem is tudja ezen beallitasokkal kb..de ezt hozza akkor is,ha lejjebb megyek...ezt nem ertem...
Haaaat... En most nem vagyok meggyozodve a guruk igazarol. nem lehet, hogy singlere gondoltak?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

giornalista
én még nem mértem FPS-t, majd hamarosan fogok, mert kíváncsi vagyok most már. jelenleg full hd-n és kb. "high" beállításokon játszom, ez az eddigi mapokat 99%-ban nagyon jól vitte, de most soknak tûnik neki a macera.
Egyebkent a bf 3 megjelenese elott,es utan olvastam sokat errol ..es azt irtak a guruk,hogy ez a gem leginkabb a Vga t terheli meg...ezert vettem ezt a dogot...
DrTre
A procid fogja meg a vga-dat. az x6 kevés egy 6990-hez. Kb egy 4,5Ghz-re felhúzott i7-es kéne, hogy ha teljesen ki akarod használni a képességeit egy ilyen kártyának.

Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?

Ja a procim,bocs,vezetek....az lehet...
Hd 6990 em van, raadasul felhuzva...ezt nem nagyon fog meg semmit...😊....ram 10mb x6 3600 ra felhuzva...
DrTre
CPU-limit. Visszafogja a procid a vga-t.

Szerintetek az miert van,hogy allitom a felbontast a jatekban ,kivancsisagbol,de az fps em nem no...full hd tv-n, es ultra beallitason jatszok fps 50 es 90 kozott valtozik,mindegy milyen szerveren,mindig ennyi...mondjuk a karim referenciaerteke ezen a felbontason es ultran 78 fps a Bf 3 ban...single ben mondjuk ennel allandoan magasabb...
ha a c4-zett heli felrobbantja a gunship-et, akkor szerintem ha három négy ember ugrik a gunship felett és szórják rá a c4-et akkor ha nem is tapad meg rajta, de vonalában robbantva simán leszedhetõ :-)
mondjuk a repair az tényleg überGOD lenne😄

igazából azt is be kéne tesztelni, hogy utazaható-e a szárnya, mint el alamein-en a b52-es volt😊

giornalista
feleannyi pont fog járni a CQ Domination "flag capture"-ért.
Ha már a video szar, legalább a NINtõl jó számot vágtak be alá.
tutituti
Van egy sanda gyanúm hogy nem megy.
A c4 látom menni fog,most néztem a videót amit alant linkeltek.
Talán ha egy heli mellészáll és onnan repaireli valaki oldalról😄
Ha ez megy akkor eléggé GOD mode lesz.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

BiG G
a repair dolog eszembe se jutott, jó kérdés. este megnézem, de elõre érzem a fail szagot.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

tutituti
ha kiugrok a helibõl és le c4ezem a ac-130-at felrobban?
Illetve ha ráugrok akkor rajtamaradok és repairelhetem?
Sajna nincs meg a AK és erre vagyok kíváncsi már mióta behírdették.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

@Nagydög: toltam freemailre választ, privátolni cégtõl nem tudok.. 😊

....tankvadásznál én sem vettem észre,hogy a páncéltörõ lövedék nagyobbat sebezne...elviled nagyobbat kéne,de semmi....utántölés ugyanakkora.....megpróbálom a páncéltörõ irányított rakétát....hátha nagyobbat sebez,mint a lövedék....a másik,kiv leszek,mennyivel gyorsabban vált átt az ágyuról a rakétára...ha gyorsabban mint a páncéltörõ lõszerre,akkor azzal kell tolni....
Másik,sztem az AA -k sokkal erõsebbek lettek földi célpontok ellen is...sebzik a tankot,vadászt is,nem is akárhogy...kicsit benézték sztem...😊tegnap mind tankal,mind vadásszal alulmaradtam,úgy,hogy az elsõ lövés az enyém volt...nem tudom aktív páncél volt e rajta,vagy javítócsomag,de kinyírt úgy,hogy lõtem mint egy marha,és találtam is mindíg...
ez nem ér! itt a heli volt be C4-ezve!😊)) rá kell tenni a gunship-re!😊)) magasabbról droppolni és rádobni 😊

BiG G
fõ a kommjuniti összetartó ereje!

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

DrTre
Á, ez ratyi, én majd ráugrok konkrétan és úgy fogom c4-ezni, aztán továbbugrok és ugrás közben felrobbantom, mint James Bond. 😄

nekem a VGA maradt 550Ti és 1280x1024-ben high-on 80-120 fps között mozog... de inkább száz felé közelít az új pályákon. levegõben volt, hogy felszalad 168 fps-re is:-)

és való igaz, hogy a RAM nekem is megszüntette az akadást.
tényleg proci és RAM a fõ keresztmetszet.. ha a VGA-d már egy középkategóriás, akkor alacsonyabb felbontásban ki lehet hozni jó kis értékeket.

szerintem lépésenként kezd el a felbontást és a medium/high/low/ultra-t párosítgatni, a blur hatást vedd le vagy teljesen vagy nagyon kis értékre. ha jól emlékszem a a depth view (lehet nem jól mondom) értéket is ha lejebb veszed az is segít az fps növekedésben (mondjuk azt 60 alá ne vedd le).. és akkor még lehet olyanokat csinálni, hogy a catalystodban (gondolom az, mert én nvidiás vagyok😄) beállítasz olyan értékeket amivel a kártyát hegyezed kicsit.

giornalista

😊)
DrTre
UUUUUU, bazz, ez mekkora ötlet, C4-el gunshipet, ezt most mindjárt otthon megcsinálom, én leszek az elsõ, ha nem te. 😄

tegnap én is utána azt játszottam, hogy gunshipbõl ugrottam ellenfél zászlónál a quad elé dobtam egy aknát, próbáltam elfoglalni... vagy sikerült vagy nem... meghaltam majd néhány perc múlva.. ellenfél felül a quadra, kövérgáz majd: enemy killed by at mine 😊))) legaljasabb lazaság😄

arra leszek kíváncsi mikor jön az elsõ olyan video mikor a gunship-et szedik le c4-el 😄

Lehet, hogy az ures jarmuvet rakta korbe. Nem rossz taktika. En a spawnhelyere tettem aknat a jarmunek, csak aztan ra kellett jonnom, hogy a bespawnolo ures jarmu is aktivalja. A multkor meg az elbambulo APC-t dobaltam korul szegeny ember C4-ekent hasznalva az aknat. A szivas az, hogy nem aktivalodik rogton, igy van, hogy egyszeruen atgurul rajta.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

DrTre
Hát ugye a legtöbbször vga-limit szokott lenni, szóval vga-ból vehetnél másikat, de sztem 4 giga ramnál mindenképp több kell. Legalábbis nekem ilyen kisebb akadásokat, lassulásokat megszüntetett a 4-rõl 8-ra váltás.

Így van! Miután átváltottál a másikra kb 3 mp mire lõhetsz, annyi mintha újratöltene az elsõ löveg. 😞
Viszont az durva, hogy Javelin-nel rálövök egy T-Destroyer-re, kidobja a füstöt, rálövöm a következõt de neki megint van addigra füstje. 😊

DrTre
De komolyan, mekkora trollnak kell lenni ahhoz, hogy nem pusztítod el az ellent, hanem körberakod aknával, hogy ha majd megmozdul, akkor haljon meg, addig lõheti a többieket. Velem is eljátszották már néhányszor, elbambultam. 😄

giornalista
nekem is elég masszív FPS drop van ezeken az AK pályákon 😞

tavaly vettem ezt a gépet:

Phenom II X4 955 (3.20 Ghz)
4 gb ram
HD 6870 kari.

szerintetek ebbõl melyik a szûk keresztmetszet? esetleg plusz 4 gb rammal tapasztalhatnék elõrelépést? vagy a proci a gyenge?
én tegnap pantisirrel vagy mivel szedegettem le a gunshipet... élveztem, mert hozta a frag-et mint újságos a napilapot, aztán késõbb jöttem csak rá, hogy ez mind szép és jó.. de el kéne foglalni végre a gunship jelzõs helyet, hogy mi tudjunk vele osztani... gázt adok majd felrobbanok... kecseg ellenfél elémrakta a Mine-t😄 tegnap még nevettem rajta.. két hét múlva jók...va...zni fogok az biztos😄

Ez a játék sajnos a barom állatoknak kedvez.Meg a szilikongyerekeknek,akinek az IQja nem éri a 10et sem.Ezek pedig csapatjátékra kényszeríteni képtelenség.
...sza meg! Nem akarok premiumot venni, de a vegen meg rafanyalodok. <#nemtudom>

"#52181: viszont amíg az ellenfél 2 simát lõ, te lõhetsz 1 simát egy HE-t és azonnal átválthatsz simára és lõhetsz is 😄"

Ez szerintem mar nem igy van, legalabbis a tankoknal a canister shell eseteben kijavitottak.

Ez a legjobb vidim
DrTre
Ja egyébként az mindig két szinte tuti biztos fraget jelent. 😄

Az a zsir benne amúgy, hogy mindkét pozícióból lehet szórni a flare-t, ez egy jó pont. De sztem jármûvek ellen nem olyan jó a fegyverzete. Nagyon sokszor eltalálom a tankokat, alig megy mellé lövés a kisebb ágyúból, de nagyon sok kell beléjük. Viszont a nagyágyúja az zsir. 😄

Írtam hogy ahol nincs AA <#wave><#nezze>

DrTre
Jó, hát le lehet szedni azzal is egyszerûen, csak amikor egy láma csapatba vagy, akkor nehéz egyedül szenvedni, így értettem. De amúgy ja, elég hamar vége tud lenni a mókának a fedélzeten. 😄

Tank destroyerrel megszereztem a HE lövedéket.Az lehet hogy semmi extra sebzést nem észlelek a sima és a HE lövedék között?

DrTre
Annak a spurtnak is van négy lmg-s helye belül. Azért az egy kicsit sok. Értem én, hogy ez azért jó, mert akkor nem lehet megközelíteni emberként, de egy tank könnyebben kilövi. De ez fordítva is elsülhet. Ha nagyon akarnak rárakni, elég lett volna kettõ is, vagy egy. Sztem.

DrTre
Jaja. Ha egy olyan csapatba kerülsz, akik nem tudnak zászlót foglalni, akkor a az ac130 még jobban rájátszik az egyoldalúságra. Ha a te csapatodban nincs a légierõben jártas emberke, akkor szintén gáz lehet, mert vagy ti vagytok fönt a levegõben a gunshippel, de leszednek azonnal, vagy az ellennél van, viszont akkor ti nem szeditek le sok ideig. A másik oldalon meg a gunship-es zászló legalább arra ösztönzi még a hülyéket is, hogy foglalják legalább azt az egy pontot, mert õk bele akarnak szállni.

Nekem az elsõ tapasztalatom néhány óra játék után:
Baszott nagyok a pályák, de nagyon jól össze vannak rakva. Snipereknek paradicsom lehet, madaraknak paradicsom lehet, tankosoknak úgyszintén. Mindenkinek kedvezhet. Viszont még jobban csapatjátékra van kihegyezve mindegyik pálya. Ez alatt azt értem, hogy mivel nagyon nagyok a pályák, általában messze vannak a pontok egymástól, így gyalog nagyon sok idõ eljutni bárhova is. Erre jön az, hogy ha nincs egy normális csapatjáték és az egy ember/egy jármû felállást játssza mindenki, akkor bizony szopás van. Márpedig ez sokszor elõfordul.
Nekem, ami egy kicsit nem tetszik, az a néha már túl sok tank. Ahogy mondtam, quaddal lehet zúzni, gyors is meg minden, de pl a tank destroyernek miért van lmg-je? Sztem nem kéne, hogy legyen rajta, mert így a quaddal kb kettõt tudok lõni rpg-bõl egyetlen tankra, ha szerencsém van és nem szednek ki lmg-vel. Nem lehet lavírozni közöttük, mint régen, mert kiszednek azzal a szarral. Ha már ennyi tank van egy pályán, akkor ne legyen már mindegyiknek lmg-je, legalábbis nekem túl soknak tûnt.

Ez mind igaz ha nem totál hülyékkel vagy együtt.Különben over power a 130-as.Legalább 2 ember kell hogy leszedje,ahol nincs aa és a pilótád is gyök.

lybrahu
<#nevetes1><#nevetes1><#nyes> Gratulálok, ezt remekül megfogalmaztad! <#eljen>
Pontosan ugyanezt éltem át én is azzal különbséggel, hogy engem legalább 10x le is szedtek, valahonnan a távolból! Én 0 kill-t produkáltam az általad említett okoknál fogva. Vagyis nem találkoztam senkivel...<#idiota>
Remélem lesz jobb is!

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

sztem is.
hát nekem nagyon patenra bejön ez a AK.. tényleg, ahogy írtátok jól átgondolt, struktúrált és igazi bf2-es feelinget visszaadó játékélményt nyújt. a pályák elég nagyok ahhoz, hogy a rambok és a sniperek egymással hadakozhassanak mindenféle zavaró tényezõ nélkül, a repülõk is elharcolgatnak egymással az égben, így a tankok is simán tudnak egymás ellenében.. egyszóval minden elfér..
és végre lehet kreatív az ember... dobálgathatja az AT Mine-okat a legelvetemültebb helyekre.. bújkálhatunk keresztezõdés környékén C4-bummra várva, ejtõernyõzve javelin a legnagyobb fun 😊

részemrõl respect mindazoknak akik ezt megálmodták és elénk tették. Kellett már ez nagyon a felhigult Battlefield közösségének... az biztos, hogy ezeken a nagy mapokon nem lesznek CQ-s statvadász gyökerek... szerintem az AK lett a BF3 oldschoolja:-)

zotya10002
Hy

PORT VALDEZ-t el tudnám képzelni Bf3-ba!

Jó lenne!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Na végre sikerült kicsit többet is játszani az AK-en.Bõõõdületesen nagy mapok,talán kicsit túl nagyok is, fõleg,hogy én spec. a gyalogsági harcot preferálom.Kedvencem az Alborz Mountains.Nagyon hangulatos, fõleg a magasabb régiókban ahogy hull a hó, az nagyon ott van!Külön poén, és hangulatfokozó elem,hogy a menüben is esik a hó!(vagy lehet csak nálam egy bug..😊Végre egy havas pálya ismét, bár a PORT VALDEZ-t nem sikerült túlszárnyalniuk játszhatóság tekintetében.Kicsit sajnálom,hogy nem érkeztek újabb unlockolható fegyverek, de így is van elég...
Kistax a leggázabb ebben a videoban az összenõtt szemöldököd<#mf1><#mf1><#taps><#nyes><#violent>
Probaltam, de ugyanugy explosive marad.

CarolHawke
Nyomj egy kettest mikor leraktad a mortart.