Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

z0ty4
Egyik kedvenc videóm még a Béta korszakból:

Battlefied 3 BETA- Fucking Flashlights!!!

4:46-tól figyeld a párbeszédet, és szétröhögtem magamat rajta.

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

giornalista
megnéztem az FPS-eimat. katasztrófa. mondjuk szemmel is látható volt. 25-50 között ugrált, de AK pályákon, nagyobb eseményeknél 20 alá is benézett... tarthatatlan.

levettem a felbontást 1290*720-ra, és legalább a minimumokat sikerült feljebb tornászni. AK megjelenése óta nem is voltam más pályákon, majd kipróbálom... vizuálisan nagy visszalépés viszont 😞 annyira szép full hd-ben a játék. erõsen gondolkozok +4 gb ram beszerzésén, a procival nem tudok mit kezdeni... alaplapot emiatt biztos nem veszek újat, és mivel AMD-m van, csak ebbõl tudnék erõsebbet beletenni...

a célom az, hogy full hd, highon jól fusson a játék. amúgy a sima pályákon sosem volt problémám... 😞
giornalista
ha meg az alját, az még jobb. csak ugye ritkán jön össze, de ha igen, akkor tapasztalataim szerint elég komolyat sebez úgy!
kifli
Ha a tank hátulját találja el, akkor nagyobbat sebez. rpg-vel vagy smaw-al 2 rakéta kell oda, tank-al lehet egy is elég.
Aimbot fejlövés beállítás. 😞

giornalista
nekem is volt ilyen... esetleg reális körülmények között elõfordulhat, hogy aknákon állsz, vagy a közeledben vannak, és egy lövéstõl felrobbannak, mész velük te is...

persze ha itt ilyen nem volt, az megint más. lehet sima bug is...

én Tank Destroyerrel szedem úgy az ellenséges TD-ket, hogy marad 75% életem 😊 elsõre TOW missile bele, erre õ lõ egyet, majd mielõtt lõne egy másodikat, megy bele egy sima az ágyúból, és ez általában elég is (ritkán két lövés kell az ágyúból, olyankor olyan 50% körül maradok).
Nem tudok, de velem is megtortent ma. Szembol egy suttyanas es a csilli-villi tankom mint Szaddam felfujhato gumitankja, pukk!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

w126
Urak valaki adjon nekem racionális, elfogadható választ arra, hogy tankban ülök, 100%-on vók, reaktív armor on.
Ekkor találkozok egy másik tankal, az késõbb vesz észre így 2 találattal jobb vagyok, de az fogja magát és egy lövéssel azonnali hatállyal kinyír...
Nem csipogóval, nincs c4, nincs más enemy aki lõ engem, csak ö, mert ketten vagyunk a szerón.
Ez mi?
Ezzel a jelenséggel találkoztam már többször, de nem figyeltem fel rá, ill nem tulajdonítottam nagy jelentõséget neki, viszont mára már kezd érdekelni, magyarázatot szeretnék kapni ere.
Köfi.

Mercedes-Benz®

dr Kotász
Szerintem LeveLcap a legjobb. Rajta kívül még RivaLXfactort követem. A többiek által felsoroltak többségét is lecsekkoltam (MongolFPS, TheRussianbadger, Matimi0, Jackfrags), aztán a limitált szabadidõ miatt kettõt választottam. LevelCap szerintem messze a legjobb (nem skillben, hanem a videók hasznosságát tekintve).
Beers
olyan jó ez a random disconnect....<#falbav>

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

giornalista
fuhh, én Anderzelt nagyon nem kedvelem... irritál, ahogy válogatott káromkodásokat próbál teljesen idegenül használni angolul. bár a saját videóit annyit nem is néztem, csak amiket JackFrags-zel csináltak... de amit azokból leszûrtem, nem igazán lett szimpatikus és nézhetõ... tényleg rengeteget káromkodik, szövegkörnyezettõl és helyzettõl idegenül. sok filmet néz biztos 😊 mondjuk jól beszél angolul, de a stílusa... 😞
tutituti
Bár õ szinte a béta alatt csinált videókat de szerintem õ a legjobb!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

szomferi
ja igen, meg clayman90 (alias rechyyy)

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

szomferi
én "náluk" vagyok: LevelCap, Anderz, MongolFPS, Enigma, Matimio

így elsõre azt hiszem ennyi 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

tutituti
DarkLiberatorZone
Devsain
FRANKIEonPCin1080p
fhrope
nickbunyun

Õk aktívak még.

(külön:
TheHazardCinema
Pixelenemy)

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

giornalista
õk is rajta vannak a teljes listámon, igen. mind a kettõ baromira szórakoztató 😊

"note that this is only a béta... or bíta, if you're from the US", imádom 😊))
attiGT
frankie, therussianbadger

giornalista
ha feldobhatok egy témát, aztán vagy megragad, vagy nem... érdekelne, hogy ha van ilyen, ti mely Battlefield csatornákat követitek a Youtube-on? kommentátorok, játékosok, stb.

én jó párat kedvelek közülük, a kedvenceim a következõk: JackFrags, Locklear, rivaLxfactor, TheSentinel.

mind a négyüktõl rengeteg apróságot lehet ellesni, jó sorozataik, montázsaik vannak, szinte az összes videó említésre méltó és érdekes. meg van még egy rakás további kommentátor, akik jók és akikre feliratkoztam, de talán õk a legjobbak. nektek kik a kedvenceitek?
videókártyát vagy procit vegyek hogy jelentõsebb fps növekedés legyen low grafikán? 25ezer a keret.
konfig:
amd athlon II x2 260 3.2Ghz
vtx Radeon HD 4850 512Mb
4gb ram

te szegény:-) én még 7200rpm-el tolom😄

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

Nem is akarom en leszedni a CQ-t, de nem talaltam lehetoseget, hogy letiltsam. Az Origin tehat minden inditasnal beprobalkozik vele. Csak mar kezd elfogyni a helyem az SSD-n.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

örülök ha mûködik. majd ha valamikor pesten jársz-kelsz csörögj rám és odadobom a számlát, dobozt. szerintem nem kell a close quarters, hogy játszhass, mert ezeket külön is lehet kapni😊
de azért majd szedd le azt is.. fun 😊

hnz
ajanlom arra a gondra a 93R-t

Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO

giornalista
trolling as its best!? 😄 😄 😄

cs1rk3
hali
kicsit láma kérdésem lenne jármûvön a füstöt melyik gombbal lehet aktiválni?
Marmint nem nagyon.

Az airburst kis magassagban a fold folott robban. A valodi fegyvernel ez azt jelenti, hogy felulrol szor meg repeszekkel, igy a fedezek moge huzodas nagyon dzsal. Itt is ilyesmi hatasa lehet.

A proximity def meg fustgranat. A fust sebzi a gyalogokat a kozeledben.

"Proximity Defense"

Na most a Mobil Artillery-nél mire jó ez az Air-Burst rakéta?
Illetve a Priximity Defense miben más mint a Proximity Scan?

palinho96
én várnék még vele.. 😄 Gyûjtögetsz egy jobb VGA-ra, vagy !!!beszámítással!!! PH-n keresel akkor jobban jársz 😉..
Én is ezt csinálom 😄

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

Uton van lefele. A Close Quarters letolteset lelottem, remelem nem fogja hianyolni!

eladó BF3 Limited Edition origin accoutn PC gyengesége miatt. 4000HUF
Érdeklõdni emailben: [email protected]
Nem az a baj, hanem szerintem kozben jott ki az uj patch, es megint fel kell raknod a nyelvi fajlokat.

Igen,de 512-es Kártyával meg elindult,csak vettem ezt.Amugy már Angol

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Orosz verzio?

Probald ki: Ha sikerul a takedown, akkor az elozoleg hasznalt fegyver lesz a kezedben. Ha csak megvagod, akkor a suhintas utan marad nalad a kes. Ez akkor a legszebb, mikor odamegyek a bambulo urgehez, es lekeselnem, de nincs takedown. A faszi felhegyel, megpordul, hatraszokken, en meg ott allok vagas tavolsagon kivul egy lofegyverrel szemben. Ezt meg lehet azzal fokozni, hogy hiaba suhintgatok, masodszorra egyszeruen nem adja be a talalatot.
Valamelyik nap viszont sikerult megvagnom valahogy az eppen engem lekeselo figurat.

Üdv.Kérhetnék egy kis HELP-et valakitõl?

1-gigás Kártyám van ATI HD-6580+6-Giga Ram.Proci: Core duo 2.53.Hang van,kép nincs.Tudna valaki mondani rá valamit,hogy mi lehet a gond.?
Köszönöm.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

majd most este már AK gyakhatod a rejtõzködõ snipereken a kés fenését :-)))
egyébként meg annak én is örülnék ha a kés mondjuk másodikra dobható lenne.. asszem COD-ban volt az.. imádtam😊

Miért?Egyszer használatos villaként eldobható kéne hogy legyen? 😊

Csak plusz tiz. Sajnos itt nem duplaz. A kessel amugy is szopok idonkent. Nekiugrok a faszinak, es csak hadonaszok a kessel, de megvagni nem sikerul, pedig eleg nehez elhibazni ha kartavolsagon belul vagyok. Volt hogy negy vagasbol sem sikerult, aztan eszbekapott es lelott. Az meg extra szopas, hogy sikertelen keses tamadas utan a kezedben marad a kes.

scroll le egyet pisztoly vadul kattogásig.. és ha még élsz scroll le egyet és késsel nekiesni... egyébként as-val nagyon jó.. érdemes kivárni a nagytárat, az még + egy huszas lesz.

lové megérkezett reggel. intézem délután az intéznivalót és hívlak.

En is szopoagon vagyok mostanaban, mert rakaptam az AS-VAL-ra, es a huszas tar gyorsan kiszalad, a nagyobb tar meg az utolso unlock. Nameg a nyomorult Murphy. Ha lekaszalok ket faszit, mihelyst kihuzom a majdnem ures tarat a fegyverbol, elolep egy harmadik. <#falbav>

és még így is hányszor élesztettek!😊) rusher-style😄 elsõkét be az ajtón😊

palinho96
EA+DICE => GO TO HELL! 😄 Drink OXXO! 😄

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

adam46
Szerintem itt halt meg az alap játék, elég siralmas a helyzet, már aktív magyar szerver se akad, csak Premiumosoknak. Köszönjük kedves EA, vagy megveszed a kiegészítõt, vagy már jó játékra se számíts, lófütyköst a seggükbe...
palinho96
most nem azért vagy azért. szép.. de nagyon sokat haltál 😉

DrTre
Figyi, én meg is nézném, ha tudunk találkozni. Ha mindegyik része jó állapotban van, akkor meg is venném.

Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?

DrTre
Nem rossz, BF-fel jól mûködik minden plusz gombja?

DrTre
Én is ezt szoktam csinálni, csak amikor már az ötödik szerveren is ez megy, akkor inkább nem lépek már le és próbálok játszani.

Még a rusht mondjuk nem próbáltam AK-n, de kicsit tartok tõle a gunship miatt, mert sokan panaszkodnak miatta.