Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Battlefied 3 BETA- Fucking Flashlights!!!
4:46-tól figyeld a párbeszédet, és szétröhögtem magamat rajta.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
levettem a felbontást 1290*720-ra, és legalább a minimumokat sikerült feljebb tornászni. AK megjelenése óta nem is voltam más pályákon, majd kipróbálom... vizuálisan nagy visszalépés viszont 😞 annyira szép full hd-ben a játék. erõsen gondolkozok +4 gb ram beszerzésén, a procival nem tudok mit kezdeni... alaplapot emiatt biztos nem veszek újat, és mivel AMD-m van, csak ebbõl tudnék erõsebbet beletenni...
a célom az, hogy full hd, highon jól fusson a játék. amúgy a sima pályákon sosem volt problémám... 😞
persze ha itt ilyen nem volt, az megint más. lehet sima bug is...
én Tank Destroyerrel szedem úgy az ellenséges TD-ket, hogy marad 75% életem 😊 elsõre TOW missile bele, erre õ lõ egyet, majd mielõtt lõne egy másodikat, megy bele egy sima az ágyúból, és ez általában elég is (ritkán két lövés kell az ágyúból, olyankor olyan 50% körül maradok).
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Ekkor találkozok egy másik tankal, az késõbb vesz észre így 2 találattal jobb vagyok, de az fogja magát és egy lövéssel azonnali hatállyal kinyír...
Nem csipogóval, nincs c4, nincs más enemy aki lõ engem, csak ö, mert ketten vagyunk a szerón.
Ez mi?
Ezzel a jelenséggel találkoztam már többször, de nem figyeltem fel rá, ill nem tulajdonítottam nagy jelentõséget neki, viszont mára már kezd érdekelni, magyarázatot szeretnék kapni ere.
Köfi.
Mercedes-Benz®
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
így elsõre azt hiszem ennyi 😄
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Devsain
FRANKIEonPCin1080p
fhrope
nickbunyun
Õk aktívak még.
(külön:
TheHazardCinema
Pixelenemy)
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
"note that this is only a béta... or bíta, if you're from the US", imádom 😊))
én jó párat kedvelek közülük, a kedvenceim a következõk: JackFrags, Locklear, rivaLxfactor, TheSentinel.
mind a négyüktõl rengeteg apróságot lehet ellesni, jó sorozataik, montázsaik vannak, szinte az összes videó említésre méltó és érdekes. meg van még egy rakás további kommentátor, akik jók és akikre feliratkoztam, de talán õk a legjobbak. nektek kik a kedvenceitek?
konfig:
amd athlon II x2 260 3.2Ghz
vtx Radeon HD 4850 512Mb
4gb ram
compassion does not fit me... battlelog: braincruiser
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
de azért majd szedd le azt is.. fun 😊
Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO
kicsit láma kérdésem lenne jármûvön a füstöt melyik gombbal lehet aktiválni?
A proximity def meg fustgranat. A fust sebzi a gyalogokat a kozeledben.
Illetve a Priximity Defense miben más mint a Proximity Scan?
Én is ezt csinálom 😄
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Érdeklõdni emailben: [email protected]
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Valamelyik nap viszont sikerult megvagnom valahogy az eppen engem lekeselo figurat.
1-gigás Kártyám van ATI HD-6580+6-Giga Ram.Proci: Core duo 2.53.Hang van,kép nincs.Tudna valaki mondani rá valamit,hogy mi lehet a gond.?
Köszönöm.
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
egyébként meg annak én is örülnék ha a kés mondjuk másodikra dobható lenne.. asszem COD-ban volt az.. imádtam😊
lové megérkezett reggel. intézem délután az intéznivalót és hívlak.
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?