Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fun 1 vs 1 valaki, Mobile Artillery-val?

adam46
köszönöm 😊
szomferi
karbantartás van elvileg, valamelyik patch-et hegesztik rá

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

adam46
Az miért van, hogy idõrõl idõre néha eltûnnek a magyar szerverek, majd ismét megjelennek? Mint például most, nem látok egyet se.
szomferi
egészséggel <#papakacsint>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Az i5, ssd és a HD7850 szuper. Metro 64, ultrán 60-100 közti fps ami tökéletesnek mondható és az experience is 7.5-7.9. Szomferi köszi mégegyszer!

Ez tényleg az ! 😄DDDDD

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

giornalista
hajnali 2-kor indul.
attiGT
már éjféltõl elérhetõ lesz a dupla xp?

tutituti
Köszönöm a részletes infót!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Fpocok
Az miért van, hogy kikaptunk és kaptam gun game winner ribbont?

Parasite Eve 2, best game EVER!

ozimak
Van itt valaki aki esetleg FX6100-al vagy 7850-el tolja? Tapasztalat? Csak mert hétfõn ez a páros lesz nekem is 😊
giornalista
itt meg egy kis szórakozás, szerintem az egyik legviccesebb BF3 trollvideó 😊)

giornalista

na ez például elég hasznos infó (Rocket Artillery)
giornalista
ezt már rég javították, még az elsõ patch-ben.
DrTre
Az a gázos benne, hogy amikor közel repülsz hozzá, mintha belaggolna, elkezd ugrálni elõre-hátra. Nem tudom pontosan, minek a hibája, valószínûleg csak animáció, mivel végig ugyanott van maga a repülõ, tehát nekiütközöl rendesen ott, ahol nekimész, csak közben ugrál. Így megközelíteni is rohadt nehéz, javítani pedig nem igazán tudod. Lehet, hogy lehet javítani, de kivitelezni lehetetlen. Azért azzal még próbálkozok, hogy sikerül-e egyáltalán javítani. Eddig nem ment, pedig egyszer volt, hogy egy másodpercre hozzáért a torch és szikrázott, mintha javította volna. De annyira rövid ideig sikerült csak, hogy annyi idõ alatt semmit nem lehet javítani.

Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?

tutituti
Na akkor egy kérdésem meg lett válaszolva.
ÉS helivel mellészállva lehet javítani?

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

DrTre
Bazze, elõbb sikerült, mint nekem, pedig szarakodtam vele egy ideig. 😄

Amúgy nem lehet ráugrani a gunshipre, mert azonnal lesodródik az ember, nem marad meg rajta. Szal javítani se lehet és C4-et is csak így lehet rárakni.

A meccs vegen kapod a duplazast, e azt hiszem, csak az akcio pontokra, a medalokra nem.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

a meccs végén kapod a duplát..és csak a harcban szerzett pontokért.. a badge és egyéb másért nem jár dupla.
jajj most mi lesz.. dupla hétvége.. le kéne mondanom az szajoli alkoholtúrámat?😊))

hehe... itt a c4 😄 kecseg konzolos😄 (mondjuk megrendezett)

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

attiGT
elvileg most hétvégén lesz dupla xp, ilyenkor 200 pontot kapunk killért és minden egyéb ennék a példájára mûködik vagy a meccs végén kapjuk a pluszt?

kíváncsian várom tõlük az AK-s trollkodást😊

zseniális! én nagyon jókat szórakozok az ilyeneken😊

lybrahu
Hihetetlen, hogy ez a játék mit ki nem hoz a játékosokból!! <#nyes><#nevetes1>

http://www.youtube.com/watch?v=UcS6Q_DMj3Y
http://www.youtube.com/watch?v=-FYjWOhb1HY

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

Igen,igen, jól látod.
Bár a kollégának is részben igaza van, mert a fegyverek erõsen újra lettek balance-olva, és amivel eddig tudtam lõni, most újra kell tanulni.
DrTre
Õ sztem csak a hangtompítóra gondolt, mert arról beszéltünk.

palinho96
de nagyon sokat lettek változtatva.. a sniperek erõsebbek lettek a többit pedig lenerfelték.. az AEK nekem kifejezetten rángat a peccs óta.. -__-"

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

Dehogy lett javítva.Ez nem hoz plusz 3 millió üresfejû amerikai vásárlót, tehát leszarják.
Viszont a patch-leírásban nem szerepelt, szóval nem tudom.

DrTre
Nem azért mondom, de az a cikk 2011 novemberi, azóta csak javítva lett, nem? Bár én is szoktam látni néha felvillanni ellent a térképen, de én is a spotnak tudtam be mindig. Azért egy ilyen dolgot majd' egy év alatt csak kijavítottak.

Gyanus is volt mostanaban, hogy ugy jonnek oda hozzam a nepek, mintha zsinoron huznak oket, es a kozelemben levok is felvillannak olykor a terkepen, anelkul, hogy a loveseket hallanam. Ez utobbit betudtam annak, hogy valaki tavolabbrol lelkesen spotol.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Nabazz, ha ezt tudom:

"A hangtompítónak van egy hibája, ami néhány fegyver esetében nem nyújt védelmet a térképen való megjelenés ellen. A következõ fegyverek hibásak: M16A3, M16A4, A-91, M4A1, M4, SCAR-H, SG553, G36c, M27 IAR, RPK-74M, M240B, M60E4, TYPE 88, PP2000, UMP-45, MP7, PDW-R, AS VAL"

én kb. 2 hónapot COD-oztam.. nekem a CS-bõl maradt a rusher feeling.. nézd meg a p90 statomat bf3-ban😄
mielõtt játszani megyek általában felmérem mit is szeretnék játszani.. ha rusher-style akkor CQ, ha ramboznék vagy sniperkodnék akkor alapjáték, és ha most majd tankolni akarok meg helizni, akkor jöhet az AK..
nem sírok, nem anyázok.. esek-kelek és megfelelõ idõben tolom az altf4-et😛

Munka van, én még nem vagyok nyugdíjas!
Aha,megmaradt...de ha felnézel a bannerba kicsit jobbra ott van...<#nezze><#pias>

[IRAM] leader

A linkben a Metro 24/7 4k ticket egy olyan poen, ami nekem nem esik le, vagy csak megmaradt regebbrol? <#hehe>

A battlefield.hu már be van állítva 150% ticket,jármû respawn 70%,sõt,káromkodni is lehet,egy bizonyos kereten belül persze...<#nezze><#hehe>

Gyertek majd...

[IRAM] leader

Nyugodjatok már bele,hogy ez már egy bf,ahol semmi keresni valója a CoD feelengnek,a rush pedig inkább az.
Láttátok "sírni" az igazi bf játékosokat??Nem mi?Mert ezzel a kiegészítõvel az lett a bf3 amit az elején vártunk volna,csak hát az eladási adatok,na az nagy úr!!

[IRAM] leader

elkezdhetnének a szerverek adminjai végre optimalizálni a ticketeket a pályák nagyságához és játszhatóságához.. vicc, hogy egy sima conquest is 11 percig tart.. a gyõztesek 8/3-as eredménnyel vitézkednek... egy ilyen nagy pályán minimum 30-40 perces játéknak kéne kialakulnia, sztem. bosszantó, hogy az embernek ideje nincs revansot venni egy tankoson, vagy gyalogon, mert lepereg a ticket😊

tegnap véletlenül belecsöppentem egy induló RUSH módba... káosz volt a köbön.. ejtõernyõztek mindenhonnan, úgy, hogy én még azt sem tudtam felmérni, hogy hol van a pont amit védenem kell... lelõttem kettõt.. egyet megkéseltem, estem keltem.. majd hirtelen "your team lost".. játékidõ: 4 perc 11 mp 😄
azonnali disconnect😄

Anyi elonye van, hogy az emberek felfedeztek a Stingert/Iglat.

BiG G
ami igazából zavar az AC-130-al kapcsolatban, hogy rögtön respawnol. conquest közben még hagyján, mert jobban szét vagyunk szórva a pályán, plusz ott, ha elfoglaljuk a spawn pontját, akkor mienk, de támadóként rushban irreálisan eltolja az erõviszonyokat, fõleg, hogy a védõknek egy megveszekedett Tunguskája/LAV-AD-ja sincsen. így 32 fõbõl a fele stingereket lõ rá az egész körben, a maradék fele lövöldözi a paratrooper trollokat, az utolsó negyed meg effektíve védi az MCOM-okat.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

BiG G
nagy és lassú, de én speciel elõre szeretem kilõni rá a rakétákat (a heat seeker pontos, a rocket podnak messzirõl pedig van egy kis szórása), kvázi bekopogok velük az ajtón, a maradék ~70%-át pedig már könnyebben szedem le a gattlinggel 😊

Heat seeker? Egy ekkora, lassu celpontot rocket poddal is konnyeden legazol egy atlagos pilota is.

BiG G
kettõ fõfegyvere van, a 105mm-es ágyú és a hmg (olyan mint a helikopter gunnerének van), ezek az AC-130 bal alsó 90 fokában tudnak tüzelni.

és akkor mindkettõhöz tartozik 1-1 db légvédelmi üteg, ami a repülõgép felsõ síkját védi 360 fokos szögben. váltogatni az 1 és 2 gombokkal tudsz, a fõfegyverek között pedig F1-F2-vel.

ezért van az, hogy egy normálisabb és fél szemét a térképen/repzaj healt bar-ján tartó AC-130 gunner seperc alatt lekapja a támadó vadászgépeket és helikoptereket, ha azok felülrõl támadnak.

helikopterrel nyilván muszáj felülrõl, de legalábbis egy síkban a repülõvel támadni, de vadászgéppel simán berepülhetsz alulról, kettõ db heat-seeker és egy teljes gépágyú sorozat leszedi az égrõl az AC-130-at, tehát egy jó pilóta egy nekifutásból leradírozza az égrõl.

Nem. A gepagyubol at lehet valtani egy teton elhelyezett gatling-ra. A kozel jovo vadaszokat nagyon jol lehet vele apritani, de lefele nem lehet vele celozni, igy alulrol szabad preda a gunship. Abban remenykedtem, van also loallas is, csak mondjuk azt a 105-os kezelo tudja reszmunkaidoben uzemeltetni. Azzal ugyanis meg csak vagy kettot sikerult lonom, es nem probaltam benne fegyvert valtani.

Két lövegállás van, egy ember kezeli az M102-est, egy másik a gépágyút. A 40 mm-es Bofors-t lehagyták.

Az AC-130-on csak felso legvedelmi agyu van, vagy a 105-os lovesze tud az alsora valtani?

battlefield 1942 óta nincs rá magyarázat😊
az biztos, hogy a tanknak vannak pontjai ahol a leginkább sebezhetõek.. ez anno minden bf részben megtalálható volt a neten valahol, hogy mit hol és miképp kell meglõni, hogy azonnali halála légyen.. bf3-ban még ilyet nem találtam..egyelõre😊