Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Ha találkozol ilyen szerverrel, akkor van másik 1000, ahonnan nem rúgnak ki. Amúgy is célszerû néhány jó szervert berakni a kedvencek közé, ahol jó adminok, beállítások vannak. Sok idegeskedéstõl megóv.
Persze egyetértek azzal, hogy "férgek".
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
addig nem jutnak el, hogy inkább a magas pingesek szûrésére kéne egy automatika és ne hasraütésszerûen adjanak meg országokat, amiket egybõl kickelnek vagy bannolnak.
amúgy szerintem nem IP alapján csinálják, hanem a nemzet alapján, amit battlelogban megadtál.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
YouTube: 23Drazse
[IRAM] leader
[IRAM] leader
Lehet, hogy rossz tapasztalataik voltak pár honfitársunkal.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
[IRAM] leader
Game disconnected: you were kicked by an admin. Stated reason: Sorry, players from Hungary are not allowed.
lengyel kva annyukat...
Csak Armored Kill Conquest fut.Ticket 150%,jarmu spawn 80%.///Kulturalt jatekot kerek!! ///
[IRAM] leader
Minden ilyen esetben live-chat.Az azonnali megoldás,de szerintem a bolt hamarabb megoldja,ahol vetted,nagy az esély rá,hogy hibás a lemez.
[IRAM] leader
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
Most vettem meg a PE-t és 100%-nál kiírja, hogy disc error. Valakinek ezzel valami tapasztalata?
Egyébként letöltöm originrõl, de azért csak nem jó ez így. :-)
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
Amennyiben másnak is szüksége lenne egy GM gyõzelemre, tudok segíteni.
Az alábbi néven megtaláltok.
<#eljen>#eljen>
Csak azért az egy nyavajás ribbonért csinálom. Amikor még nem járt érte semmi, akkor bezzeg tudtam gyõzni, de most 2-nál feljebb nem jutok.
Persze viszonoznám is, a segítõnek is járna egy gyõzelem. (Vagy akár lehet több is.)
Akit érdekel:
Battlelog: BravoTwoCharlie
[IRAM] leader
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Most nyomtam ki a szkot helit de nem kaptam érte semmit se, meg az Engineer S.star 5 is megvan de nincs Dogtag.
tehát, nem jó egy 1333 Mhz-es Kingston mellé berakni egy 1600 Mhz-es Corsairt, gondolom. jól gondolom? próbálok picit úrrá lenni ezen a lagoláson.
AMD Phenom II X4 955 processzorom van, ezt nem igazán akarom lecserélni... fõleg nem egy másik AM3+ megoldásra (bár biztosan lenne belõle jobb), alaplap + másik proci (ami alighanem a legjobb megoldás lenne, esetleg áttérni Intelre?) pedig eléggé ki van zárva anyagilag...
a játék közben ahogy néztme, a processzorom jellemzõen 90%-os terheltségen fut, a memóriám viszont szinte teljesen kimeríti a 4gb-os limitet.
Olyan kérdésem lenne hogy a Only for the Dedicated hez mit kell csinálni hogy tudjam teljesíteni? Hiába lövök le ellenfeleket nem számolja a kill-eket.Eleinte számolta de mostanába semmit nem számol.
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Plusz ráteszed az anti-airt és szedegeted le a heliket.
Jó tanács:
Tök üres pályán lépjetek a Rush módra és pusztítsátok el az M-COM-okat, úgy hogy viszza-vissza száltok a jármûbe! Double XP-vel néhány ilyen menet és gyorsan összejön.
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Nem csodálkoznék, ha a következõ patchben csökkentenék a löveg sebzését vagy pontosságát.