Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gondolom igen.De én nem vettem észre hogy lenne valami + extra sebzése vagy ha igen eléggé elenyészõ.De javítsatok ki ha rosszul látom...

A HE kimondottan páncélosok ellen van ?

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Van valakinek infója,hogy akkor mennyivel erõsebb egy HE lövedék mint egy sima?Ha van egyáltalán különbség...

giornalista
egy fasza kis meccs! minden percét élveztem, mondjuk kikaptunk, de jól is ment, és a csapat is odatette magát. elég sokat mászkáltak az aknáimra a kedves oroszok, szerencsém is sokszor volt, de valahogy úgy érzem, hogy ez is csak akkor van, amikor végre elkapom a ritmust 😊
Szerintem elég kevés ember lehet aki CSAK a BF3 miatt cserél(t) gépet.
Ha találkozol ilyen szerverrel, akkor van másik 1000, ahonnan nem rúgnak ki. Amúgy is célszerû néhány jó szervert berakni a kedvencek közé, ahol jó adminok, beállítások vannak. Sok idegeskedéstõl megóv.
Persze egyetértek azzal, hogy "férgek".

wardogzombie
Csak eléggé bicskanyitogató dolog hogy kiadsz x összeget a játékra és ezzel találod szembe magad arról nem is beszélve hogy ha valaki pl emiatt a játék miatt kénytelen egy gépcserére is.

Nem kellenek ahhoz meg politikusok se. Mindenhol vannak semmire se jo kretenek, akik ebben elik ki magukat.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

BiG G
alapvetõen nem az admin rúg ki, hanem az admin automatikája, másrészt pedig nem azért mert effektíve magyar vagy, hanem mert azt hiszik, ha valaki a messzi Magyarországról játszik, akkor magas lesz a pingje.

addig nem jutnak el, hogy inkább a magas pingesek szûrésére kéne egy automatika és ne hasraütésszerûen adjanak meg országokat, amiket egybõl kickelnek vagy bannolnak.

amúgy szerintem nem IP alapján csinálják, hanem a nemzet alapján, amit battlelogban megadtál.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Ez így van, kellemetlen, de mi nem tehetünk semmit. Elfogadjuk és kész.

YouTube: 23Drazse

Ezt ba román és szlovák problémát csak a média és a politusaink csinálják,figyelem elterélés címén,ne higgy el mindent azért...semmi baja ezen nemzet fiainak a magyarokkal.Na de politika>husss innen.

[IRAM] leader

Lehet,de nem feltételezheti az adott nemzet összes játékosáról ugyan ezt>ergo,nem tehetnének ilyesmit.

[IRAM] leader

Ma ugyanilyen üzenettel dobott ki egy német szerverrõl is.
Lehet, hogy rossz tapasztalataik voltak pár honfitársunkal.

wardogzombie
férgek phöööj<#gunyos1>

Fogalmam sincs, miert csinaljak. Romanoktol, szlovakoktol nem lenne meglepo, de franciak es lengyelek.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Ugyan,a franciák már rég óta ezt csinálják.Én meg ha za EA-nak lennék,megvonnám tõlük a ranked jogot...negatív diszkrimináció amit csinálnak,még ha fizet a szerverért,akkor is.Egy-egy játékost,vagy uram bocsá' egy klán tagjait,akik renitens módon viselkedtek,kitiltom,de egy egész nemzetet??

[IRAM] leader

Lengyel magyar ket jobarat...

g4g.pl szerver üzenete:

Game disconnected: you were kicked by an admin. Stated reason: Sorry, players from Hungary are not allowed.

lengyel kva annyukat...
genRob
Akkor felhívom a CD-Galaxist is holnap.

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

Csak gyertek ,gyertek....Battlefield.hu Armored Kill CQ Only 24/7

Csak Armored Kill Conquest fut.Ticket 150%,jarmu spawn 80%.///Kulturalt jatekot kerek!! ///

[IRAM] leader

...és majd válaszolnak is.Csak gyõzd kivárni.😊
Minden ilyen esetben live-chat.Az azonnali megoldás,de szerintem a bolt hamarabb megoldja,ahol vetted,nagy az esély rá,hogy hibás a lemez.

[IRAM] leader

genRob
...persze írtam ebben az ügyben az EA-nek. :-)

genRob
Sziasztok!

Most vettem meg a PE-t és 100%-nál kiírja, hogy disc error. Valakinek ezzel valami tapasztalata?
Egyébként letöltöm originrõl, de azért csak nem jó ez így. :-)

Ezaz, nagy nehezen összejött! <#nevetes1> <#violent>

Amennyiben másnak is szüksége lenne egy GM gyõzelemre, tudok segíteni.
Az alábbi néven megtaláltok.
<#eljen>

Tudna valaki segíteni egy Gun Master gyõzelem megszerzésében?

Csak azért az egy nyavajás ribbonért csinálom. Amikor még nem járt érte semmi, akkor bezzeg tudtam gyõzni, de most 2-nál feljebb nem jutok.
Persze viszonoznám is, a segítõnek is járna egy gyõzelem. (Vagy akár lehet több is.)

Akit érdekel:
Battlelog: BravoTwoCharlie

Nekem egy Athlon 960-as van és még 80%-ig sem megy fel a használat,s két x 2Gb memóriám van,75% és 80 között mozog a kihasználtsága...akkor nem tudom neked mi zabál ennyit??..

[IRAM] leader

szomferi
add el a régi memóriádat, és vegyél egy 2x4GB-os kitet, az a legtisztább

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

cs1rk3
Sziasztok ti sem kapjátok meg mostanában a dog tagokat ??
Most nyomtam ki a szkot helit de nem kaptam érte semmit se, meg az Engineer S.star 5 is megvan de nincs Dogtag.

giornalista
egy kérdés csak: nem vagyok ebben szakértõ, de ha memóriát akarok bõvíteni a gépemben, akkor vagy ugyanolyat vegyek, mint ami már eredetileg benne van, vagy azt dobjam ki és vegyek mást, de ha abból is többet, akkor egyformákat, igaz?

tehát, nem jó egy 1333 Mhz-es Kingston mellé berakni egy 1600 Mhz-es Corsairt, gondolom. jól gondolom? próbálok picit úrrá lenni ezen a lagoláson.

AMD Phenom II X4 955 processzorom van, ezt nem igazán akarom lecserélni... fõleg nem egy másik AM3+ megoldásra (bár biztosan lenne belõle jobb), alaplap + másik proci (ami alighanem a legjobb megoldás lenne, esetleg áttérni Intelre?) pedig eléggé ki van zárva anyagilag...

a játék közben ahogy néztme, a processzorom jellemzõen 90%-os terheltségen fut, a memóriám viszont szinte teljesen kimeríti a 4gb-os limitet.
Hali!!!
Olyan kérdésem lenne hogy a Only for the Dedicated hez mit kell csinálni hogy tudjam teljesíteni? Hiába lövök le ellenfeleket nem számolja a kill-eket.Eleinte számolta de mostanába semmit nem számol.
De nezem, viszont fogalmam sincs a tavolsagrol, igy nagyon nehez beloni magad. Aztan jon Murphy, hogy az elso mozeli talalat utan biztos megtalal valaki. Par killem van artyval, az mind erdeklodo konnyu heli, idonkent meg kenytelen voltam kiszallni, es agyon verni a zavarobb fickokat.

NagyiBMX
De a célzó is egy 8 fogas valami hosszú nyúlvány hát honnan tudjam hova lõ? 😄D

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Hát nekem nem ment. Félre lehet állni lövöldözni, amig ki nem lõnek Javelinnel vagy helikopterrel, mert én mindig így jártam.

Miért lenne lehetetlen? Félreállsz, lõsz egy-két rakétát, megnyitod a térképet, azon megnézed hová csapódik be, korrigálsz és aratsz.
Plusz ráteszed az anti-airt és szedegeted le a heliket.

Csak azért csináltam, mert ezzel a jármûvel szinte lehetetlen killeket elérni, így legalább ezt kihúzhatom és többet nem is használom. Biztosra veheted, hogy a többi jármûvel nem így fogok eljárni.

Ha a Mobile Arty-t használod, nem nézed a térképet? Mutatja hová csapódik be. Utána már könnyû korrigálni.

Ne célozz mögé! A lövedék oda fog csapódni, ahová céloztál. Mozgó célpontnál egy kicsit elé kell célozni, be kell kalkulálni a jármûvek/gyalogság sebességet is. Álló célpontnál pont rá kell vinni a célkeresztet.

Ennyi erõvel: üres pályán foglalj zászlókat.

0 Killel kimaxoltam a Mobile Artillery-t. (az Air-Burst Missile-t kivéve)
Jó tanács:
Tök üres pályán lépjetek a Rush módra és pusztítsátok el az M-COM-okat, úgy hogy viszza-vissza száltok a jármûbe! Double XP-vel néhány ilyen menet és gyorsan összejön.

2-es gomb.

ozimak
Az AC-130-ban hogy lehet átváltani a légvédelmi lövegre?
NagyiBMX
Meglehetne oldani, mondjuk többet kell várni amíg tölt, lehetne várni amíg irányba áll aztán lehetne olyat is hogy a célzó szétugrik ha odébb viszed és várni kell egy kicsit amíg összeszûkül.

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

szerintem túl erõs lenne mortal célzással....

NagyiBMX
Legegyszerûbb lenne úgy megoldani mint a mortarnál, csak itt lehetne 360 fokban forogni, illetve mozogni a térképen...

En nagyon nem tudok vele loni. Osztonosen figyelembe veszem a gep sebesseget, es mindennek kicsit moge celzok. A Mobile Arty iranyzasaval kezdhetnenek valamit, mert ez igy nagyon szar. Az iranyzek legalso osztasa ugy 150 meteres lotavolsagot jelent.

Mellesleg nekem is kellen rá 15 kill.

Haszontalan ócskavas. Azonban AC-130 - márha hozzá lehet jutni - baromi hatékony. Rushban simán sakkban lehet vele tartani az ellent. Egy pályán 12/1-es arányt lövöldöztem össze vele. A 150mm-es löveg nagyon pontos és pusztító erejû. A hátulütõje, hogy a gép lassú és mindenki rá vadászik. Bár van önvédelmi fegyferzete, de jobb oldalról alulról támadva semmi sem védi.
Nem csodálkoznék, ha a következõ patchben csökkentenék a löveg sebzését vagy pontosságát.

Kezdett mar gyanusan stabil lenni a jatek. Most bemutatott egy CTOD-t.

Az a lényeg, hogy az AC-130 bázisát lõdd, mert ott tuti mindig van valaki! 😊

NagyiBMX
én megyek szivesen 😊 vegyél fel: Nagyi25

nem izmozni, csak 15 kill sem tudok vele összelõni... ültem benne 1 órát 0 kill😉