Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pont a múltkor írtam mikor teszteltem az új vasat, hogy nekem is 80-120 között rohangál az fps-m... sokkal élvezhetõbbé vált így a játék.. az fps már CS óta nagyon fontos.
COD2-nek meg egy 486 is elég volt😛

de azért valljuk be a 100-as killstreak az megrendezett volt, nemdebár!?😊

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

SpeedXHUN
😄 Hát épp ez az,hogy nem tudom miért,de ha sok az fps em jobban tolom!
Én bf be nem vok annyira jó pedig..,de cod 2 be elismerem,brutál voltam😄

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

1,7-es K/D-nél meg 100-as killstreak-nél szerintem csönd! jó az a gép neked <#boxer> 😄

SpeedXHUN
Kösz mindenkinek!
Nem i5 öm van,azt akarok azért kérdeztem,hogy mik a vélemények,hátha a vga a gyengusz

te meg figyelj oda, hogyha rádüzennek Origin-en vaze:-)
ma este kéne tolnunk egy maratoni lazát.. hm?😊

válts intelre😉 vga maradhat. 8giga ram meg legyen alap😊
egyébként ITT érdemes böngészni... persze nem fps-t mutat, hanem 3d mark eredményeket, de azért jól össze tudod hasonlítani a te gépedet egy esetleges tervezett géped eredményével.

Ne idegesits! Egy I5 2500K keresztben megeszi a jatekot 64 jatekossal is.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

SpeedXHUN
Hmm akkor lehet megérné alaplap+proci+ ramot venni,még filóztam is h vga kéne erõsebb😄

hnz
szerintem tuti, hogy nincs kihajtva teljesen...nekem szerver merettol fuggetlenul megy 1280*720p/low (mesh quality high) 90-100fps-sel...

1080p/low (mesh quality high) ugy 50-60fps kozott mozog...alabbi video 720p-s beallitasokkal, ESL 5v5 Ladder

Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO

SpeedXHUN
Nah köszi!
Kérdésem lenne,hogy Neked hogy fut a játék?
Fullhd,mediumon tolom, és 32 szerverig bírja a gépem sok fps-el,de 64 en,fõleg az új mapokon 30 fps em van átlagba.
Sztem a procim nem birja a sok ember, a vga bírná,de nem hajtsa jól meg a cpu.....szerintem.

hnz
i5-2500K + GTX 560 (Ti nelkuli) - ez a kartya kb olyan szinten van mint a HD6850-

Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO

SpeedXHUN
Van itt olyan akinek HD6850 ese van + i5 vagy i7 proci?

hát nem egy 20-as K/D 😛

hnz
mint leginkabb infantry-s jatekos, felmentem AK-ra...igy sikerult (tegnap lettem premium szoval meg nem igen toltam ezeken a palyakon)

link

<#taps><#eljen><#nevetes1>

nem kell nagyon hasraesni az ilyenektõl.. pixelshooterek... csak ezt tudják. egyszer kidobod egy gunshipbõl valamelyik AK pályára és máris megfordul a statja:-)
egy dolgot lehet tõlük tanulni, hogy hova nézz elõször ha megérkezel egy keresztezõdésbe😄

nem rossz! 😄 Mondjuk assaulttal kicsit nehéz campelni...

vmelyik nap találkoztam egy sráccal Zibán.. egy "pecseng-el" feküdt különbözõ sarkokban... 1500 ticket szintén 40 perces kör és lõtt a srác egy 169:5-öt... szerintem ezek régebben ArmA-ztak... brutál kemperek😊

LoL. Nézegettem a statokat. 1000 tickettes metro és 96 -os a K/D-je a srácnak.Az milyen? 😄 1x halt csak meg és 96-ot ölt.Még ha éleszgetnek is.Ne már! 😊 1x halsz meg egy 1000 tickettesen.Nagyon durva!44 perces round volt...

lehet a helyedben kivárnám a jézuskát és összetennék egy jobb gépet.
nekem egy 550Ti-m van. procit és alaplapot cseréltem meg 8giga ram került bele és kb. 3x javulás a két maghoz képest. ha visszalapozol szeptember 10-e környékéig a fórumban, ott sokat beszélgettünk a gépekrõl meg konfigokról.

low-on?

Én most vettem 6670-et,mondjuk négymagos a procim,de 30-60 fps között "járkál,tehárt majdnem teljesen zökkenõmentes vele a játék.

[IRAM] leader

ozimak
Nnna meg van az új vas!<#taps>
Sapphire HD7850 2GB OC
AMD FX6100
Asrock 970 Extreme3
8gb RAM

Most megyek és letesztelem milyen lett <#eplus2><#vigyor>

jól látom, hogy van baj rendesen a battleloggal? :-)

hnz
Persze, hogy szeretem az M16-t, manapsag leginakbb warozom. Publikon most kezdtem el hasznalni a G3A3-t, nagyon jo geppityu.

CQ-n nem nehez shotival ilyen aranyt osszeszedni, illetve MAGNUMMAL azt csinaltam, hogy csak azzal mentem egy kort ahol kb 70 kill jott ossze vele...

Köszöntem.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

DrTre
A Limited-ben benne van a Back To Karkand kiegészítõ, néhány dog tag, egy-két fegyver, amit csak magasabb rangon kapna meg (pl m1911 colt). Más asszem nincs.

Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?

ha megvette akkor nem látja?<#taps>
DrTre
VGA, de hogy 25-bõl milyet, azt meg nem mondom, teszteket nézz róla, hogy gts450 vagy gt640 vagy 6670, ezek vannak.

Aztán késõbb egy 4 magos proci is befigyelhetne, mert az is kell.

Üdv.Haver vett egy BF3-Limited verziót.Érdeklödne,hogy mit tartalmaz alapban.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

videókártyát vagy procit vegyek hogy jelentõsebb fps növekedés legyen low grafikán? 25ezer a keret.
mostani konfig:
amd athlon II x2 260 3.2Ghz
vtx Radeon HD 4850 512Mb
4gb ram

jah elég jó statotk spas-12 vagy mivel 2 óra alatt 300 kill meg magnummal is érdekes lehet csak minden második körben csitel <#taps>
DrTre
Vki itt nagyon szereti az M16-ot... 😄
Elég szép accuracy-k <#worship>

hnz

dr Kotász
Igen, az igazán jó játékosok akörül mozognak. Számomra kb. elérhetetlen távolságban.
Létezik.Nekem is van pár fegyóm ami 20% fölött van egy leheletnyivel és 19 és 20 között is van pár.(Természetesen szabályosan játszom semmi rásegítés nincs.)

Gyerekek hogy jártam... Múlt héten itt az volt a téma, hogy hol olcsóbb a Prémium hát én szétnéztem mindenhol és valóban a Konzolok szervize volt a nyerõ árban. Na és itt kezdõdtek a bajok, rendeltem mindjárt 2 db-ot belõle csütörtökön meg is jött a futár. Kibontom és mit látok 2 db Battlefield 3 alapjátékot küldtek. Egy-két telefon és azt ígérték, hogy kicserélik elvileg ma (abból már nem lesz semmi) jön a futár aztán csere bere. Ha innen rendeltek akkor készüljetek fel az ilyen anomáliákra.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

20% bocsánat...
egyébként létezik, hogy valakinek gépkarabéllyal, (m16A3) 10% accuarija legyen?
Kibannoltak egy szerverrõl, mert a gyereket lecsítereztem.. egyérelmûen az volt, ráadásul 240 kill 10 halál... a metrón.. haggyuuk már.. és még klánban van benne.. szánalmasak tönkreteszik más játékát...
LoL 😊 Nem sokat érek vele.... 😄

dr Kotász
Nos, akkor elégedetten dõlhetsz hátra, mert kipróbáltad <#hehe>
Evvel tisztában vagyok.Csak gyalogsán ellen a HE-t nem éreztem valami jónak.Vagy telibe lövöd vagy semmi extra.Ezért gondoltam kiporóbálom jármûvek ellen....

dr Kotász
Talán úgy a legegyszerûbb megjegyezni, hogy a páncél az ugye angolul armour. A páncéltörõ (armour piercing) lõszer neve emiatt A betûvel kezdõdik. Ha bármi más az elsõ betû, az tank ellen nem jó.
Thx Mindenkinek az infót a HE-rõl.

thx.. akkor tényleg nem tudok a régi klántagjaimmal gamázni :-(

DrTre
A HE az infantry ellen, jó. High Explosive ugye, ami azt jelenti, hogy nagyobb sugárban okoz sérülést, de mint ilyen lõszer, leginkább a gyalogság ellen hatékony, mert a tankok ellen nem robbanó kell. Házakat kitisztítani vagy távolra lõni gyalogság ellen jó. Viszont mivel meg kell várni, míg újratölt az elsõdleges kilövése után, érdemesebb lmg-t használni, ott nincs várakozás.

Nem. A HE (High-Explosive) lõszer nem páncéltörõ. Inkább használd a gyalogság ellen, esetleg tereprendezésre(falbontásra).

DrTre
Külön-külön az xbosok, a ps-esek és a pc-sek.

skacok..valaki mondja már meg nekem, hogy a szervereken vegyesen vannak fent konzolosok és PC-sek, vagy teljesen külön szervereken gamázunk? 😊