Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez is fontos változás:

Fixed a bug where a new squad leader wasn’t chosen when the current squad leader left.

Ugyanis eddig egy csomószor nem lehetett ráspawnolni, vagy kitakarítani a squadot pl klántársaknak, mert nem volt squadleader senkise...
ozimak
Server update Sep 20th re-balances the Armored Kill gunship
Tömören:
Redukálják a sebzéseket gunship ellen és növelik a (gunship)spawn idõintervallumot rush módban!
 Stationary and mobile AA cannon damage has been reduced by 30% versus the gunship.
 Jet cannon damage has been reduced by 50% versus the gunship.
 The delay before moving the gunship forward to a new base in Rush mode has been increased from 15 to 30 seconds.
 The Delay between gunship spawns has been increased from 90 to 120 seconds in Rush mode.
 Initial delay before the gunship spawns in Rush mode has been increased from 15 to 60 seconds.
szomferi
ahol látod a Premium ikonját, oda csak Premiumosok mehetnek fel

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

kifli
én hátrafele repülve szoktam megcsinálni, csukott szemmel
jajj már.. ki nem tud átmenni a híd alatt! én még a fegyvert is a kezemben tartom közben!😊)) (1ébként g**ijó😄)

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

RatBaG
május óta nem játszottam, most kezdtem el megint.
elmagyarázná valaki, hogy a mi a különbség, ha a serverkeresõben látok egy olyat, hogy a 3 dlc ikonja, vagy a 3 dlc+premium? ingame van valami eltérés vagy mégis mi más?

Per Aspera Ad Inferi.

kifli
pedig nagyszerût sétálhattál volna velem a hegyekben!😛
na majd ma!😊

Tegnap vele toltam egy szerveren.Páran istenítették,hogy látták a videóját és mekkora császár.Nem tudom,szerintetek? http://www.youtube.com/user/WhiteMoosey

Btw.: Tegnap egyszeruen nem fertem be arra a szerverre, amelyiken jatszottal.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

"Nem az a gond hogy jól profi módon játszik valaki hanem az hogy nagyon sok játékos szinte belõhetettlen még hátúlról is."

Na ez egyszeruen nem igaz. A fejenporgo ramboktol eltekintve meg nem lattam olyan jatekost, akit ne lehetett volna leloni. Ezeket is csak azert nem, mert nem is lattam beloluk semmit a killcamen kivul. A gyanusan jo jatekos egyszeruen lelo, de ha belelovok szep szabalyosan meghal. Itt meg nem talalkoztam azzal a jelenseggel sem, ami BC2-ben nagyon idegesito volt, hogy csak nyeli a talalatokat, de nem hal meg.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

nekem ez az egész azért furcsa, mert olyan mintha ti teljesen más síkon játszanátok.. mintha már ezt figyelnétek csak.. és idegesítitek magatokat... én leülök nyugdíjasként megfogok valami fegyvert kóvájgok a pályán ha tudok segítek másoknak, ha látom, hogy szélrózsa-játék van akkor rambozok.. ha meg nem tetszik, akkor kilépek a szerverrõl és megyek a másikra.
azért úgy kéne még ennek a bf3-nak is mûködnie a gépeken, hogy engem szórakoztasson és ne én szórakoztassak másokat 😊

Nem az a gond hogy jól profi módon játszik valaki hanem az hogy nagyon sok játékos szinte belõhetettlen még hátúlról is.
A több multi játékban játszottam országos bajnok csapatok játékosai ellen,tényleg jól nyomták de nem volak lelõhetetlenek.De itt nem egyszer volt olyan hogy 5-ünket úgy szedett le a gyerek hogy elõre vártuk hogy jön mert megláttuk,neki ez nem volt akadály mégcsak fedezékbe sem vonult pedig aztán adagoltuk neki rendesen de annyit ért hogy ha egyhelyben állunk és várjuk hogy elintézzen lehet az több idõbe tartott volna neki.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Én már leszartam és jobban érzem magam lassan 3 hónapja nem játszottam vele mert nincs fenn a gépemen.Velem ilyen senkiházi egyének ne növeljék a statukat.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Egyet tudok ajánlani mindenkinek,vagy szarja le az egész játékot és keressen olyan játékot ami nincs ennyire felkapva vagy scripteljétek szét mint ezek a "pro" gamerek és akkor egyenlõbb lesz az esély.

sztem túlreagálod 😉 azért valljuk be a public mindig ilyen volt.
a gyanúsan jól teljesítõ játékost meg fogd fel úgy, hogy egy olyan pókerasztalnál ülsz ahova a profik csak a kopasztásod miatt ülnek be.
valahol nekik is játszani kell.. sokkal jobban rontanák a statjukat ha egymás ellen játszanának😊

ha meg ilyen szerverre keveredsz, akkor váls rambo-üzemmódra és tûzz ki magadnak egy olyan játékcélt a mapon amiben megtalálod a szórakozásod. én spec tegnap a havas-hegyes pályán a fõbázisról gyalogosan céloztam meg a legtávolabbi pontot. úgy 8-9. próbálkozásra el is jutottam.. elfoglaltam kirötrt belõlem a "szopjatok le bõnyállal köcsögök" szófordulat, majd agyonvert a gunship😄

Elofordul. Valamelyik nap egy Armored Shielden atgazoltak rajtunk, a gyerek ugy osztotta a halalt, hogy a terminator szerenyen felreallt volna elole. Megneztem a statjat, magas a K/D, a pontossaga kritikan aluli. Viszont ott volt mogotte a klanja folyamatosan.

ja, és persze az a gyanúsan jól teljesítõ játékos az általában nem csíter ám ! csak kb. százharmincszor profibban játszik mint a többi szerveren lévõ hatvanegynéhány játékos ... <#sniffles>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Egyre ocsmányabb ez az egész ... Ha véletlenül találok egy olyan szervert ahol nincs egy vagy két gyanúsan jól teljesítõ játékos akkor meg a saját csapattársaim ultralámák és csak kempelnek egész CQ meccs alatt, én meg rohangálok a zászlóklhoz mint a mérgezett egér egyedül ... de tele a tököm már ezzel az egésszel . Azt sem tudom, hogy mikor játszottam már egy igazán jót ahol jó volt a balansz és még csítergyanús egyének sem rontották a levegõt . Ez olyan mint a nõknél a szép cici (nem télikabátgomb) + szép popsi párosítás. Qrva ritka bakker ... 😞

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

"seriously, the Bermuda Triangle of Battlelog, BF3.exe and Origin can kiss my arse."
<#idiota><#idiota><#eljen>

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

bárcsak egyszer egy ilyen mellé ülhetnék gunnernek... de élvezném a gamát!😊

giornalista
100 órányi helizés után nem is csodálom 😊

nálunk õ a házi heli-whore, és õ sem egyszerû az égben, neki 200 órája van heliben.
Elég furcsa a csávó meg az egész társasága,150-es killstreak stb.

DrTre
Attól csapat egy csapat, hogy együttmûködve harcolnak. Csapatban fél perc alatt leszedik az égrõl. Elég egy soflam, amelyikkel folyton bemérik, aztán mehet a javelin két embertõl és kész is. Nem sírni kell miatta, hanem tenni ellene.

Én ma egy olyan szerverre tévedtem Armored Shield-en, ahol az ellenfél sokkal erõsebb volt, gunship folyton náluk, levegõ az övék volt, esélytelen volt az egész. Kimozdultam a bázisról és máris meghaltam. Egyszer-kétszer sikerült helit leszednem, meg a gunship-et egyszer tankkal, a main gun-nal, de semmi több. 😄 Jól megdobta a K/D arányomat az a pálya. 😄

Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?

giornalista
persze jellemzõ a BF3-ra, hogy egy idõ után elkezdték rammelni a két srácot, minden jettel rájuk vadásztak, és mivel leszedni nem sikerült, többször is "leütközték" õket. akkor meg õk panaszkodtak, hogy kikceljem XY-t 😄, mert ramming noob meg faszom... nyilván ilyen sem történt 😊 meg ne sértõdjenek már, ha valakinek szemet szúrnak az égen...
giornalista
jaja, heli gunner volt, jól is nyomták, az ellenféltõl többen követelték, hogy rakjam ki, mert "unbalanszolja" a meccset... na most, ez egyrészt faszság volt, mert ahogy mondtam, fej-fej mellett mentek a csapatok, másrészt tessék leszedni õket... hogy nézne már ki, hogy minden jó helist kirakunk, mert sokan halnak meg miattuk 😊
DrTre
Most néztem meg, õ volt az egyik helis. 😄 Akkor gondolom ilyen leszedhetetlen fajta. 😄

DrTre
Azért az a 103-7 elég durva. Megnézve a játékost magát pedig már elég gyanús az ürge. Mivel ment a meccsen? Tuti nem infantry volt.

Az ilyen meccsekért érdemes játszani, a legjobb, amikor tényleg megy a harc a gyõzelemért és végig szoros.

cs1rk3
Haverral unatkoztunk egy kicsit xDD Link

giornalista
ez de szoros volt! fej-fej mellett haladtak a csapatok, 40-50-nél nagyobb különbség sosem alakult ki (a legelején elment 200-zal a RU, de a heliseink visszahoztak minket a meccsbe, és onnantól nagyon jó volt), majd 100-50-nél már néhányan gratuláltak nekünk, én meg írtam, hogy nincs még vége 😊

nem is volt, az idióta csapat eldobta a zászlókat, 3-2-bõl 1-4-et csináltunk, és végül 3 tickettel több maradt az oroszoknak 😊 végre egy igazán jó, balanszos meccs!
kifli
6950 1gb-vel nekem sem volt jó, be-be akadt idõnként, 2gb-vel nincs gond. Egy 4850 1gb-vel el kellene hogy fusson elég jól. Haver 5750-ével egész jól ment, ami elég közel áll teljesítményben 4850-hez. Az hogy 1Gb-s a 4580 pedig elég nagy elõny.
szomferi
helyes, remélem helyesírási szótárat veszel helyette, az legalább meg fog látszani rajtad <#wow1>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

SpeedXHUN
Két haveromnak is core 2 duo ,hd4850 el akadt mint az állat😄
Hát nekem nem fut jól mediumon néha😄

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

kifli
Medium-on menni fog, magasabb felbontáson is. Procit esetleg kicsit tuningold.
vazze! Ezt még a 007-es is meg irigyelné.<#ticking>

Bocs ideges lettem, hogy új gép kell a játékhoz.

SpeedXHUN
De helyesírásra ügyelni!Nem szoktam soha szólni emiatt,de ezt gondolom direkt csináltad😄 vagy nem?😄D

Akór inkáb eladóm a játékót.
giornalista
azt hiszem, ez a videó kimeríti az "epicness lvl100" fogalmát...

Miért nem olvasol vissza lusta vagy erre?.

DrTre
Hát kb minden. Nem tudom milyen alaplapod van, de mivel ddr2-es ramod van, ezért elég valószínû, hogy azt is kell cserélni. A procid nem annyira rossz, de egy jobb videokártyához és a BF-hez jobb proci is kell, 4 magos. VGA-t is kéne venni, legalább 6850 vagy GTX550, memória pedig jobb a 8 giga, a ddr3 úgyis kurva olcsó.

És mi kellene hózá hogy jó menjen?

SpeedXHUN
sztem nagyon gyengén,nem egy életbiztosítás.

DrTre
Fog menni, csak minimumon, kis felbontásban. Legalábbis akkor lesz játszható, ha így állítod be. Asszem így olyan 30-35 fps körül lesz, de csak 32 játékossal.

De 5m0k3sh0w nagyon hasonló konfiggal rendelkezik, õ tutira megmondja, hogyan megy egy ilyen géppel.

Sziasztok, szerintetek menni fog ezen a gépen a Battlefield 3 : van AMD Phenom II X2 550 és sapphire hd4850 vapor-x 1gb ddr 3 és 4 giga DDR 2 800MHz memória ?

SpeedXHUN
Hmm akkor ez a 100 tényleg kileng😄 lehet mikor leléptem egy szerverrõl mérgesen,robbant a nuke😄

bf3 stats úgy írja, hogy "Best kill streak"... ami nekem 19 😊 mondjuk azt bepöccenve infantryként toltam😊

SpeedXHUN
Kill Streak Bonus 100
erre gondolsz?nem tudom már honnan van,lehet 64 es tdm bõl

Tegnap csak be volt kapcsolva a gep, elotte par percet ultem elotte. Ha edzes utan meg lesz bennem lendulet, akkor lehetseges.

SpeedXHUN
Értem.
Milyen 100 as killstreak? nem látom😄