Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w126
Természetesen ha szimpi a gém, akármennyi játékidõ melett megéri megvenni, mert ha csak heti egy órát gémelsz is, azalatt jól érzed magad, ergo kaptál valamit a pénzedért.
Azzal, hogy én azt írtam, ennyi idõ gém melett az alapot nem éri meg megvenni arra próbáltam rámutatni, hogy szerintem sokkal jobb játék ez annál, hogy kibírjam, hogy csak 5-6 órát toljam egy héten😄D
Nyílván nem mindenkinek jut ugyan annyi idõ a gémre, és még 1000 másik dologtól is függhet az, hogy mennyit tud vele nyomni.
Ezért is tettem oda a vigyorgó jelet, hogy érzékeltessem csak poén😊)
Amúgy+ tényleg kocka vagyok vele, helit imádom, de sajna mostanában nincs olyan partnerem, akivel tudnám TS-en nyomni, és tele a tököm, hogy vérre menõ küzdelmet kell véghez vinni, hogy beülhessek egy helibe, ami persze nem jön rögtön, toporgunk rá 35-en akár 2 percig is😞(( És persze ha eltudom hozni vagy nekem jön a majom kocsival, tankal, vagy jön egy isten áldotta tehetséges jetes, 67-2-es stattal, és a levegõben az elsõ 100 méter magasságnál már a bázis felett hazavág😞(
Na sajnos emiatt beleuntam a helibe😞(

Mercedes-Benz®

Ja, Én még a régi Battlefield 2-t írtam, de mondjuk igazad van, mert Bad Company 2-n is rengeteg a tele szerver...
Én nem bántam meg, adott egy kis plusz löketet...
Jó, néha az embernek tele lesz a zsák, amikor szinte megmozdulni sem lehet, de olyankor Én felmegyek egy 3000 ticketes Caspian Border-re, eljátszogatok, squad-szinten igyekszem játszani, és egy kicsit lenyugszok... 😊

Jó döntés, ezt csak Neked kell érezned...

tarti19
Tudom, mert még néha tolom a BC 2-vel··
Biztos, hogy megveszem 😊

w126
Na troll.
Figyelj, olvass, leírom megint.

Viccesen vigyorgó fejjel írtam, hogy ennyi játékidõért az alap gémet nem éri meg megvenni, mert nagyon kevés.
És leírom neked megint, hogy ez az én meglátásom, nem reprezentatív állítás!!
Mit kellene nekem ezen megmagyarázni? Van egy saját véleményem, amit ráadásul viccesen, VIGYORGÓ JELLEL írtam, tehát poénirányzatú túlzásnak lett szánva!!
Tetszik érteni?
Az már egy másik kérdés, hogy a "kiindulási fasságod" szóösszetétel használatával ugyan próbálkozhatsz idegesíteni, vagy sértegetni, de csak felesleges energiapocsékolás, valamint egyfajta primitív megnyilvánulás. Kicsit nyugodj meg, oszt szépen felnõtt ember módjára írd le az észrevételeid😊)

Mercedes-Benz®

genRob
Ok, köszi. :-)

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

Szia!

Igaz, Én csak július vége óta játszok a BF3-mal, de már beneveztem a Premiumra (na nem azért mert olyan baromira megtehetem). Valahogy úgy vagyok vele, hogy a Battlefield sorozat az mindig is aktív lesz (nézzük meg, van még BF2-es teli szerver), tehát ha elõveszed 1 év múlva, akkor is ugyanúgy fognak Vele játszani. Ha szereted a BF-et, és van egy kis Premiumra felhasználható pénzed, akkor nyugodtan megveheted. A Close Quarters véleményem szerint baromi jól sikerült, sokat tolom rajta. Az Armored Kill se rossz, de sajna nem értek se jethez, se kopterhez. Tehát maradok a tankban. <#smile>

Valaki kérdezett itt gép ügyileg, hogy mi az, ami elbírja.
Intel Core2Duo 2,8 Ghz-es proci, 3gb DDR2 800 Mhz, és Ati HD4830 512MB-os videókarin, low grafikán 30 FPS-sel fut. Igaz, el bírnám viselni, ha lenne egy erõsebb gépem, de Nekem ez jutott. Én így is szépnek találom a játékot, és Én így is élvezem. Szerintem ez emberfüggõ, hogy ki mennyire akarja szépnek látni. Ja, és 1440*900-as felbontáson.

üdv,
Sparrow

tarti19
Tegyük fel, hogy 10000 HUF a prémium, amiben van 5 DLC.
Akkor, ha heti 5 órát tolnám akkor is még közel 100 óra benne lehetne a játékban, de mivel a DLC újszerû élményben részesíthet, így több is összejöhet...
Egyébiránt nagy kocka vagy😄😄😄:
Pedig már az én 159 órám se kevés😛

Továbbra sem magyaráztad meg a kiiundulási fasságot, hogy heti 5-6 óra játékért nem éri meg megvenni... De még beszélhetsz mellé egy darabig végülis.
w126
Te hallod...mirõl is írsz itt most?
Milyen 7?
Olvastad az írtásokat, vagy kiragadtál a kontextusból pár szót, és rárugóztál?
A kolléga heti 5-6 órát tolja, ez 7 napra leosztva kevesebb mint napi egy óra. Eddig világos, vagy kapcsoljak lámpát?
Én erre írtam, viccelõdve vigyorgós fejjel, hogy ennyire kevés játékidõ mellett nem is éri meg az egész játékot megvenni, mert ez nagyon kevés idõtöltés a játékkal.
Valamint írtam, hogy én napi(!) 3-4 órát is van, hogy tolom.
És írtam, hogy ez az én álláspontom.
És te most valami 7 óra gémrõl beszélsz, nem is szerepel ilyen szám a lentiekben.....ja, azon kívül, hogy egy hét az 7 nap, és ennyivel osztottam az 5-6 órát.
De még rugózhatsz a dolgon, egy kis trollkodás mindíg feldob egy topikot, én meg szeretem õket etetni😊

Mercedes-Benz&#174;

Tehát akkor hogy is jutottál arra, hogy 5-6 órára nem éri meg, de 7-re már igen?
w126
Az sem sok😊
Én 3 hónapot, majd 4-et hagytam ki egyébb gondok miatt, és így van ennyim😊

578h 43m
Heliben ültem annyit, mint te gémeltél, ill majdnem, 148 órát. És öltem 1540-et vele.

Persze félre ne értsed, nem lekicsinyítésbõl írom, csak érdekességkén, valamint viszonyítási alapként, hogy szerintem nem vagy túl aktív player, tehát lehet nem javalott neked egy premium megvásárlása.
De én ha engem kérdezel mindenképpen megvenném, sok jó dolog jön vele együtt, és a dupla XP-és 7végékrõl nem is beszélve😊

Mercedes-Benz&#174;

Fpocok
Origines név=battlelogos név
90%, hogy így van. Próbáld ki.

Parasite Eve 2, best game EVER!

genRob
Ez sztem csak az origin azonosítót változtatja meg.

Fpocok

genRob
Sziasztok! A játékban megjelenített nevet átlehet írni?
Köszi elõre is. :-)

tarti19
Mondjuk úgy, hogy azért megjelenés napjától beletoltam vagy 150 órát , csak prémiumot nem vettem még...

w126
Ez milyen kérdés ez?😄 Kiszámolni?😄
Semmilyen számításról nincs szó, ez az én meglátásom, ha csak heti 5-6 órát nyomnék vele, tehát naponta kevesebb mint 1 órát, akkor nem is vettem volna meg😊
Nem is értem, hogy jön ide bármilyen számítás, mivel ez egy játék, ez nem egy megtérülõ, profitálós tevékenység. Üzletpolitikailag mindenképpen kidobott pénz, mert nem térül meg.

Mercedes-Benz&#174;

Ezt mibõl számoltad ki, hogy 5-6 óra heti játékért nem éri meg megvenni?
w126
Heti 5-6 óra miatt a komplett játékot nem érdemes megvenni😊
Én dolgozom reggel 9-tõl 6-og átlagban, és napi 3-4 órát is akár lezavarok.

Mercedes-Benz&#174;

na ma akkor ha hazaértem rendet teszek a helisek között... csak rájuk fogok ma vadászni:-)

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

Fpocok
Én nem rég vettem meg... AKból a havas mapot játszottam sokat. Nagyon jó kis pálya, és ahhoz képest, hogy mekkora, nagyon szépen viszi a gépem.
Ha meg gyors action kell, akkor gungame.

tarti19
Milyen lett a legutóbbi 2 DLC? Megéri prémiumozni, ha mondjuk heti 5-6 óra darálásért? No meg a maradékért ami majd jön.

Hát ha megfelelõ távon belül vagy,ja.Szerintem eltûnnek lassan a "lelõhetetlen helisek",sõt,már a repcsik ellen is kezd hatásossá válni a dolog...

[IRAM] leader

Azzal is ugyanúgy random betalálnak már a rakéták...
Újabban szerintem jobb ha ECM helyett Flare-t használsz.

DrTre
Nekem is elõ szokott fordulni néha, nem mindig, nem is értem miért. A pingem rendszerint 20-30 között van, mert digis vagyok, ráadásul egyszer egy magyar szerveren is észrevettem ilyet, nem tudom már melyik volt és ott ugye 1-es a pingem. De egy szerveren belül se mindig ugrálnak, csak néha egyszer-egyszer egy meccs alatt, mintha laggolna, de elviekben meg nem laggol. Érdekes.

Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?

Hát én is helizek, elég jó gunnerrel párosítva és egy nem sok ticketes armored shielden tegnap is összeszedett a gunnerem egy 56/2-t, engem meg bannoltak mivel messzirõl operáltunk TV rakétával meg thermal combóval.
Persze HC.

Azt mondták azért bannolnak, mert ilyen távolságból nem lehet leszedni a helikoptert az õ csapatuknak.
És az az én hibám hogy õk lámák?

Amúgy armored shielden ha nem megyek túl fél pályán, sosem szednek le javelinnel.
A random stinger az már neccesebb, mivel mostanában hiába használsz ECM-et újabban a heliben, a rakéták véletlenszerûen találnak és ez a szar benne.
Van hogy egy sem talál, van hogy mindkettõ, hiába ECM.

Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1

merbénavagy 😉 vagy laggoltál😛

Fraszt! Mondjuk inkabb a BH-val volt ez nepszeru taktika. Ugyes pilota engi segitseg. A foldrol szinte lelohetetlenek voltak, ha nagynehezen el is talaltad valamivel, pillanatok alatt ismet 100%-on volt. Mondom neked, hogy 20 meterrol a gunship legvedelmi gatlingjaval nem tudtam sebezni.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Dehogy god mode.. egyrészt egyetlen AA rakéta megbillenti úgy, hogy össze nem szeded többet, másrészt tankokkal meg rpg-vel is lazán el lehet találni, mivel ugye viszonylag földközelben kell repülni vele.
Azert lattam mar anelkul is egesz hatasosan repkedni, igy viszont god mode. Az urge nyugodtan lebegett kicsivel felettunk, es csepelt a geppuskaval, en meg keptelen voltam sebezni. Amikor csori Mi-28 probalkozott vele, nagyon gyorsan langolva menekult a fold fele.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Mondjuk ezt nem valószínû hogy megváltoztatják, mert a csillagszórónak nincs is más esélye hatékonyan tevékenykedni, mint egy repair toolos engivel az anyósülésen.
Nem tapasztaltam meg ilyet. Idonkent bazinagy lagok eloallnak, de az sem gyakran.

Kabu: A konnyuheli pilotakat, ha nagyon alacsonyra szemtelenkednek, egyszeruen kezifegyverrel szoktam kiloni a fulkebol, de az istenverese gatling a gunshipen biztos, hogy nem trafalja el.

mintha már a múltkor felreppent volna valami olyasmi, hogy laggolnak az AK szerverek...
nem tudom nálatok hogy van, de 50-60-as pingnél a távolban lévõ jármûvek egyszerûen "arrébb ugrálnak"... közelre semmi gáz, de a távolban lévõ dolgok egyszerûen lõhetetlenek így...
nektek is van ilyen tapasztalatotok? van köze szerintetek a depth of field értékhez?

De úgy mint bfbc2-ben, vagy még egyszerûbb lett? 😄
attiGT
ez azóta is fícsör

Hogy mi? Ez se lett javítva a bfbc2 óta?
Profi szerelõ,na...

[IRAM] leader

Jut eszembe: Egy nyomorult konnyu helit gyorsabban javit a benne ulo engi, mint ahogy a Spectre legvedelmi agyujaval sebzem. <#falbav>

Javelin-nel meglesz hamar. Csak szólj a Recon-oknak, hogy Soflam-ozzanak.

cs1rk3
meg a javelin is 😄

giornalista
😄DD miután felkerült, kb. 10 perccel késõbb már be is raktam ide, mondjuk mindegy, nem olvassa mindenki egyfolytában a topikot 😊
köszi ez húzós lesz!!!!
NagyiBMX
SMAW/ RPG

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

"Destroy 5 air vehicles with AT Launchers "
azt tudja valaki hogy ez pontosan milyen fegyvert jelent mert már csak ez hiányzik a boldogságomhoz egyb. a dögcéduláknál van
ez jó! ez ma még nem volt.
TVelvet
ÁHÁHÁHÁHÁHÁ 😄DDD

giornalista
ingame nincs különbség. ha egy szerver mellett ott a premium, akkor oda csak premium member játékosok tudnak csatlakozni, az alapjátok + szükséges kiegészítõ kombóval rendelkezõk nem.

ez azért van, mert most az Armored Kill - ahogy az összes késõbbi DLC is - két héttel elõbb használható a premiumosoknak, mint a nem premiumos usereknek.
attiGT
elég cheap módja a balancolásnak. simán jó lenne ha mondjuk kezdésként a támadóknak van gunshipjük, amikor lelövik egy "élet" erejéig a védekezõké ésígytovább...

Végre!