Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?
Amúgy most mit kéne néznünk a videón? Te is vagy rajta, vagy csak te szerkesztetted?
Építõ jelleggel írom abszolút, de így elsõre(mert még nem tudom, mi a pláne benne) azt kell, hogy mondjam, lemaradtál kicsit. Azért mondom, mert ezt a c4-et a jeep-re vagy quadra vagy akármire, amivel nekirontasz egy tanknak vagy akárminek és berobbantod, szóval ezt már az elsõ napon lejáratták, annyian megcsinálták és feltették a netre. Egy szóval lecsengett dolog. Ha viszont te csak szerkesztetted, akkor azt kell, hogy mondjam, hogy nem elsõre nem olyan rossz, én szeretem az ilyen rage comic fejeket, meg a hasonló videókat, de akkor vágd rövidebbre, mert az nem érdekes, hogy eltéved az F pontnál és nem talál ki az ürge. De amúgy a fejekkel együtt nem rossz, nekem tetszik, vicces egyébként. És remélem nem sértõdsz meg, hogy leírtam a többi dolgot.
én meg azokat a szervereket nem szeretem ahol közlik, hogy nem használhatok rpg-t gyalogságra (és nem infantry pályáról van szó), behatárolják a sniperek számát vagy épp azért rúg majd ki a szerver késõbb mert túl jó a K/D-d.
a múltkor már átbeszéltük ezt a dolgot ki milyen szerveren tud ideálisat játszani.
linkeltem, mert tegnap jó játék volt rajta.. ráadásul magas ticket számmal, így kijátszható rendesen a pálya és nem csak rohangálás van össze vissza.
jóreggelit!😊
compassion does not fit me... battlelog: braincruiser
Sajnos a 101 gombos cserélhetõ része az eltört, de ezt nem is használtam, viszont van hozzá az alap játékos billentyûzet ás egy BF2142 játékos kiegézitõ billentyûzet.
Azt hiszem talán a boboza is megvan a pincében, de ezt meg kell néznem.
Én külön használtam hozzá egy billentyûzetet, igy nem kellett cserélgetni benne a betétet.
Ha valakit érdekel, akkor keressetek....5000 HUF -ért vihetõ
liquivent kukac ptdclan.hu email cimen
[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]
Kicsit bf-esebb az egész így 😊
Persze, mondjuk a c130-at még jo lett volna, ha lehetne vezetni 😊
Adja neki rendesen, fõleg amikor mindenféle jármû egymásnak ront😊
Akkor most tényleg lehet ölni az ellent... Ha gondolod, keress meg...
"xy kicked by abnormal kill/death ratio (5,75)
srácot az imént tették ki a szerverrõl ezért... azért ez nem egyszerûen diszkirmináció!😊))
Legalább is nálam ez volt.
Fatboyz4ever!
[IRAM] leader
Frostbite 2
egyébként én is szeretnék reklamálni, mert a CQ mapokon a Conquest Domination szervereken a zászlófoglalásért már csak 125 pont jár.. az eddigi 250 helyett.... szóval ilyen erõvel én is visszakérhetném a premiumom CQ-ra vonatkozó árának a felét.
... ha már írsz nekik nem írnád ezt is meg? 😉
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
A legegyszerûbb ha újratelepíted az origint. Más nem jut eszembe. Mivel nem tudjuk, hogy milyen dll hiányzik, ezért azt külön nem tudod babrálni.

elkeveredtél valami tört-hekkelt-csitergrundra?😊))
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
én azt mondom, hogyha van rá pénzed akkor vedd meg, mert nagyon nagy élmény.. ráadásul a premiummal egyben kapsz már rengeteg új pályát, fegyvert, stb.
teljesen mindegy mennyit fogsz vele játszani egy héten vagy egy hónapban.
ráadásul itt vagyunk mi akik játszanak és alig várjuk, hogy fejbelõhessünk!:-)
origin: braincruiser
Az Ára 3000FT!
Akit érdekel pm-ben keressen
Nekem egy 6 éves (lassan 7) lányom van, meg egy hónap múlva érkezik a fiam... Szóval Én is valahogy így vagyok Vele, ismerõs a helyzet. De az asszony is amondó, hogy inkább üljek a gép elõtt, mint a kocsmába.
De a gépezésnek is meg vannak a határai, tekintve hogy jön a törpe... Egy kicsit kevesebb idõm marad játszani, de ahogy írtam, a BF3 egy év múlva is multiképes lesz...
Mercedes-Benz®