Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DrTre
Ez CoD-reflex. Illetve CS. Bár ugye azokban is szankcionálva volt a folyamatos ugrálás, szóval nem lehetett úgy, mint itt, de onnan jött. Fõképp az újabb CoD-okból. Már régebben mondtam, hogy a többségnek a bf3 az elsõ battlefield-je, szóval õk máshogy játszanak, ezt el kell fogadni. Nem véletlenül van egy-két szerverre kiírva, hogy no bunny hopp. Én már csak a kihívást látom ezekben, nagyobb öröm egy ilyet fejbenyomni szökdécselés közben. 😄

Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?

Engem ami eléggé felidegel mostanában az a "bunny hoppozás".A hülyegyerekek szökkelgetnek sprintelés közben és amikor rálõsz.Abszurd.Mennyire jól megvolt ez csinálva AA-ban.Ott kettõt ugrottál és utána már több nem ment.Itt viszont lenyom egy 100 méteres sprintet 13 szökkeléssel.Csodás...Ezt igazán megoldhatná a dice.

DrTre
Ebben tökéletesen igazad van, egyetértek, nem tetszhet minden mindenkinek, ez benne a jó. Én is szeretek c4-el trollkodni, röhögök is rajta, de a neten ezzel már nem érsz el semmit, úgy értem, nézõszámot se. Azért mondtam, hogy ha akarsz a netre videót felrakni ilyenekbõl, akkor más témát választhatnál, mert az ötlet jó, én díjazom is, mint mondtam, mert bírom a rage comic-ot, de mások már nem lesznek ennyire kedvesek, mert ez az internet, itt mindenki legyilkolhatja a másikat virtuálisan és ezt meg is teszik. Ha csak annyit akarsz, hogy néhány bf-es kolléga lássa, tehát nem akarsz nézõszámot dönteni, teljesen okés, de ebben az esetben is áll a kritikám, hogy más téma vagy ha nem akarsz változtatni, mert te ezt szereted, akkor csak annyi, hogy rövidebbre és csak a lényeget, úgy jobban üt. Mindezt azért írom le, mert egyrészt végtelenül kedves vagyok 😄, másrészt meg bírom az ilyen videókat és sztem ez egy jó kezdet. Na béke!

Mindenkinek más tetszik 😊 de a vidin én vagyok ÉS én is szerkesztettem 😊
Én csak azt nem értem, hogy az amerikai rádióforgalmazás miért német nyelven történik? 😊

DrTre

Amúgy most mit kéne néznünk a videón? Te is vagy rajta, vagy csak te szerkesztetted?
Építõ jelleggel írom abszolút, de így elsõre(mert még nem tudom, mi a pláne benne) azt kell, hogy mondjam, lemaradtál kicsit. Azért mondom, mert ezt a c4-et a jeep-re vagy quadra vagy akármire, amivel nekirontasz egy tanknak vagy akárminek és berobbantod, szóval ezt már az elsõ napon lejáratták, annyian megcsinálták és feltették a netre. Egy szóval lecsengett dolog. Ha viszont te csak szerkesztetted, akkor azt kell, hogy mondjam, hogy nem elsõre nem olyan rossz, én szeretem az ilyen rage comic fejeket, meg a hasonló videókat, de akkor vágd rövidebbre, mert az nem érdekes, hogy eltéved az F pontnál és nem talál ki az ürge. De amúgy a fejekkel együtt nem rossz, nekem tetszik, vicces egyébként. És remélem nem sértõdsz meg, hogy leírtam a többi dolgot.

XD

spec tegnap este ezen a szerveren ilyesmi nem volt.
én meg azokat a szervereket nem szeretem ahol közlik, hogy nem használhatok rpg-t gyalogságra (és nem infantry pályáról van szó), behatárolják a sniperek számát vagy épp azért rúg majd ki a szerver késõbb mert túl jó a K/D-d.
a múltkor már átbeszéltük ezt a dolgot ki milyen szerveren tud ideálisat játszani.
linkeltem, mert tegnap jó játék volt rajta.. ráadásul magas ticket számmal, így kijátszható rendesen a pálya és nem csak rohangálás van össze vissza.
jóreggelit!😊

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

De rühellem a no rules szervereket. Tele vannak gyökér baseraper, teamkiller, jármûtolvaj kreténnel.

liquivent
Eladóvá vált a Zboard billentyûzetem.
Sajnos a 101 gombos cserélhetõ része az eltört, de ezt nem is használtam, viszont van hozzá az alap játékos billentyûzet ás egy BF2142 játékos kiegézitõ billentyûzet.
Azt hiszem talán a boboza is megvan a pincében, de ezt meg kell néznem.

Én külön használtam hozzá egy billentyûzetet, igy nem kellett cserélgetni benne a betétet.

Ha valakit érdekel, akkor keressetek....5000 HUF -ért vihetõ

liquivent kukac ptdclan.hu email cimen

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

kifli
havernál ma kipróbáltam, ha olcsóbb lesz a premium veszem megfele 😊

Kicsit bf-esebb az egész így 😊
Persze, mondjuk a c130-at még jo lett volna, ha lehetne vezetni 😊
tarti19
AK pályái rendesen akkorák, hogy elfárad a szemem, ha elkezdem pásztázni a terepet··
Adja neki rendesen, fõleg amikor mindenféle jármû egymásnak ront😊

Egy metró pályán a fele csapatot ki rúghatnák a magas K/D arány miatt. Éppen az imént volt egy 11/0 kezdésem, mert a medicek segítettek. piff

Gratula apám!
Akkor most tényleg lehet ölni az ellent... Ha gondolod, keress meg...

ti már ezzel találkoztatok?

"xy kicked by abnormal kill/death ratio (5,75)
srácot az imént tették ki a szerverrõl ezért... azért ez nem egyszerûen diszkirmináció!😊))

giornalista
master troll 😄

SpeedXHUN
<#violent>

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

tarti19
Prémium megvéve, mehet a zúzda😊

Miután a többi assigmentet megcsináltad, utána újra elkezdi számolni.
Legalább is nálam ez volt.

Fatboyz4ever!

w126
Felvettelek.

Mercedes-Benz&#174;

Énmegassetudommitszámol...játszani járok fel a szerverekre...<#nemtudom><#nezze><#hehe>

[IRAM] leader

😊))

az only for dedicated-et én is észrevettem, hogy nem számolja.. de nem áldoztam rá idõt ennyit😊)))

Sikeres volt a beszélgetés az ügyfélszolgálattal! 😊 A játékfrissítés, az utolsó nem oldott meg egy bug-ot ami az én assignments problémámat okozza. Dolgoznak a javításon majd egyszer kész lesz, addig éljek így! 😊Elvileg csak az "Only for the Dedicated" és a "Professional Russian" opciót érinti. De majd figyelem. A CQ játékoptimalizálása folyamatban van a következõ patchben, nem tudott róla érdemben mást mondani. Annyit mondott, hogy sajnos az új kiegészítõk fokozatosan növelik a gépigényt, errõl is tudomásuk van, de az ajánlott gépigény maximálisan elég lesz a továbbiakban is.

na,akkor mióta is rohad a merga alja?XD

Frostbite 2

Természetesen jelzem, ha van még kérdésetek írjátok, mert várakozóban vagyok 30 percig.

pénteken 12:55-kor... szeretni fogják!:-)))
egyébként én is szeretnék reklamálni, mert a CQ mapokon a Conquest Domination szervereken a zászlófoglalásért már csak 125 pont jár.. az eddigi 250 helyett.... szóval ilyen erõvel én is visszakérhetném a premiumom CQ-ra vonatkozó árának a felét.
... ha már írsz nekik nem írnád ezt is meg? 😉

Kikapcsoltam a felhõt és így is semmi. Egyáltalán semmilyen assignmentset nem számol el. Most már azért idegesít egy kicsit. Nem a dögcédulák, vagy a plusz fegyverek miatt, hanem azért mert én rendesen kifizettem a játék árát és nem fapénzt adtam érte. Mindjárt reklamálok egyet.

item
Licencelési problémád van. Telepítsd újra az egész játékot és ezután frissítsd le a punkbuster-t is. Menni fog.

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

DrTre
Nem értem a kínait, de sztem vmi hiba lehet... <#vigyor>

A legegyszerûbb ha újratelepíted az origint. Más nem jut eszembe. Mivel nem tudjuk, hogy milyen dll hiányzik, ezért azt külön nem tudod babrálni.

DrTre
Vagy az van, amit kpapp76 is írt, hogy késõbb bekerül, vagy az van, hogy van ez a felhõtárolás az originben. Na most nekem volt egyszer, hogy bekapcsolta magát automatikusan, pedig addig nem felhõben tárolta a dolgaimat, onnantól kezdve pedig vagy a felhõbõl töltötte be az accountomat vagy a géprõl és így vagy ide vagy oda mentette a killjeimet. Én meg csodálkoztam hevesen, hogy mi az isten van. Kikapcsoltam, azóta okés minden, amíg vissza nem kapcsolja magát majd újra. Szóval vagy ez, vagy az elõzõ dolog. De ha neked a felhõs dolog eddig is be volt kapcsolva, akkor hagyd úgy. Ha úgy van, mint nekem volt vagy fordítva, hogy be volt kapcsolva, de kikapcsolt, akkor csináld, amit mondtam. De én fórumon utána olvastam, amikor nekem csinálta és kb senki nem tapasztalt ilyet, szóval sztem nálad se ez lesz.

amikor játszanék, ezt írja az origin. segítseteek

nekem is volt úgy, hogy x idõ múlva került csak a stat be.. lehet még nem ért véget a map 😉 (okezerõsvoltkicsitbevallom😄)

Nem. A szokásos battlelogos ranked szervereken játszom. Most nézem azt is, hogy nyertem már sqdm-et is a napokban az is még nullán áll mindig. Csak most tûnt ez fel, mert lõttem ezt a fejlövést és emlékeztem, hogy ennyi hiányzik egy assignmentshez. És nem teljesült. Végignéztem most õket és tapasztalom, hogy egyáltalán nem számolja a régieket. Ezért kérdeztem, hogy annak a kampánynak talán az AK-el vége van? De másnál mûködik, tehát nálam lehet valami baj, bár nagy befolyásom nincs rá, csak annyi, hogy teljesítem. Mindegy, nem egy játékot befolyásoló dolog ez és a battlelog upload ( mert nálam az sem mûködik hiába állítom és felhõzöm ) után teljesen normális dolog.

kollega, a galériádban az az asztal-féleség.. azt te csináltad? csinálod? g..i jól néz ki! kell nekem egy ilyen! :-)

nem lehet, hogy nem ranked szerveren játszottál?
elkeveredtél valami tört-hekkelt-csitergrundra?😊))

Tegnap volt egy 470 méteres fejlövésem azt sem számolta be és az assult kit-em is beállt 221-re, hiába használom nem számolja tovább a killeket. Nem is jelenik meg játék végén az összegzõben, hogy mibõl mennyit teljesítettem.

modellmaker
Nálam semmi gond nincs vele.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Az AK elõtti assignments-ek behaltak teljesen? Mert úgy látom nemigen számolja el. 😞

szerintem egy játékot legyen az multi vagy single nem lehet ár-értékbe hozni a lejátszott órák számával... a DVD-t is megveszed a boltban (okok.. ne kockulj, hogy letöltöd!) aztán megnézed egy évben kétszer max? akkor az sem éri meg?
én azt mondom, hogyha van rá pénzed akkor vedd meg, mert nagyon nagy élmény.. ráadásul a premiummal egyben kapsz már rengeteg új pályát, fegyvert, stb.

teljesen mindegy mennyit fogsz vele játszani egy héten vagy egy hónapban.
ráadásul itt vagyunk mi akik játszanak és alig várjuk, hogy fejbelõhessünk!:-)

csak jelezem ,hogy a bf1942 épp tegnap ünnepelte 10. születésnapját, és a mind a mai napig lehet szervert találni ahol játszanak vele. Szerintem a hétvégén én is tolok egy kis nosztalgiát és megnézem mi változott El Alamein-en.

mornin', vegyél fel origin-en és tolhatjuk.. szívesen üldögélek gunner pozícióban.. fõleg ha olyan ül felettem aki tudja is kezelni a vasszörnyet😊
origin: braincruiser

Xd XD
Eladó 1 Battlefield 3 orosz verziós Origin account!
Az Ára 3000FT!

Akit érdekel pm-ben keressen
kis troll XD
😊))
Nekem egy 6 éves (lassan 7) lányom van, meg egy hónap múlva érkezik a fiam... Szóval Én is valahogy így vagyok Vele, ismerõs a helyzet. De az asszony is amondó, hogy inkább üljek a gép elõtt, mint a kocsmába.
De a gépezésnek is meg vannak a határai, tekintve hogy jön a törpe... Egy kicsit kevesebb idõm marad játszani, de ahogy írtam, a BF3 egy év múlva is multiképes lesz...

w126
Nekem az a szerencsém, hogy van egy 3 éves kislányom, és imád olvasni az asszony, tehát vagy ez vagy az leköti, és nincs ideje engem vezényelni, vagy a gép elõl kitépni😄DD

Mercedes-Benz&#174;

Na, mondjuk az elsõ felét a hsz-ednek tudom tanúsítani... Napi szinten játszok Én is 2-3 órát... Valahogy beszippant a játék. Mondjuk még az a szerencsém, hogy az asszony nem mondja a magáét, inkább odaül, és röhög a noobságomon... 😄