Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Úgy értem h egy havernak szólt h ezt csinálják meg és összejött,nem biztos h elsõre,vagy ez teljesen valós?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Ezt elöször furcsáltam, de örülök neki inkább. HC-n egy lövéssel ölnek a bolt action csipák.
Fortes fortune adiuvat.
A sniper, és azon belûl a gyakorlatilag már ágyúknak mondható fegyverek miért nem õlnek egy golyóval bárhol van a találat?...
Egy ilyen ágyó kb egyes esetekben egy emberi testet szét is robbant....
Mercedes-Benz®
Az, hogy egy bizonyos elem, mint pl az ugrálás, valóságosnak jobb-e vagy árkádosnak, az az õ döntésük volt emiatt, amit leírtam az elõbb. Átgondolták, hogy melyik verzió lenne a jobb és így döntöttek, inkább törõdjünk bele, vagy akinek nem tetszik, nyugodtan írhat nekik és vagy lesz belõle vmi, vagy nem. Max ennyit tehetünk, hátha esetleg még egyszer fontolóra veszik a visszajelzések miatt.
Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
Na, oda aztán hatalmas taktikázás kell. 😊
A bf3-ban ez a bugos, a codban az, a 3.-ban meg amaz. Ez a játékvilág bugja, hogy bugos lesz mindig. Minden játékban lesz mindig valami, amit javítani kéne. Annyira összetett, és bonyolúlt dolgok, programok halmaza egy ilyen játék, hogy képtelenség bug nélkül megoldani, vagy legalább is a bugmentességhez szügséges elkészítési idõ baxottúl nincs arányban az üzletpolitikailag elvárandó elkészülés idejével.
Ezzel együtt kell élnünk nekünk gémereknek, és szemet hunyni ezek felett.
Mercedes-Benz®
compassion does not fit me... battlelog: braincruiser
szerintem hasznos dolog.
[IRAM] leader
Ez most, hogy jön ide?😄
Én semmilyen formában nem közelítettem meg a neved, de ahogy érzed....
És én nem szögtelek futás közben, sosem szoktam így kerülgetni a golyókat, nem is fogom.
Egy esetben ugrálok futás közben, ha egy jármûvet beakarok foglalni, és van versenytársam, mert így kicsit gyorsabb vagyok.
Mercedes-Benz®
És miért nem tiszta a helikopter üvege...
Mercedes-Benz®
Bekõ állni katonának, átugrani irakba, ott van valóság.
Mercedes-Benz®
Nem 40 kiló az minden esetben, de miért nem lázadozóó minden más nem 100%-ig realisztikus dolog ellen is?
Miért nem emelsz szót az ellen is, hogy egy láb, vagy testlövés esetén tudsz tovább futni, vagy, hogy miért nem kell a karaktereknek néha pisikélni? Vagy, hogy egy jármûnek végtelen sebességfokozata van, stb, stb....
Tipikusan az a fajta vagy, aki valamiért mindig vonyít, valami sosem jó...következõ mi lesz? Miért tud a support végtelenségig lõszert adni, vagy, a medic elsõsegélydobozt?
Szerintem írjunk levelet a dice-nak, hogy jólenne ha idõnként szomjasak lennének a katonák, és a jármûvekbõl is elfogyhatna idõnként az üzemanyag..
Istenem ez a folyamatos gyerekes sírás...mindíg van valami amiért sírni kell.
Elkõ menni sakkozni, ott nem ugrálnak a bábúk.
Mercedes-Benz®
[IRAM] leader
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
ami meg durvabb, mi a helyzet az animacios buggal mikor az ellen atugrik egy kukat stb. te az animaciot lovod mikor o mar gyakorlatilag melletted van
amugy meg, nagyon konnyu leszedni a bunnyhoopereket, csak tudni kell loni...
Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO
Az életben tudsz ugrálva, szükdelve futni? Tudsz.
Az életben feltud szálni egy heli, vagy egy vadász? Igen.
Az életben meghal egy ember a szétlövöd? Igen.
Javaslom mindent vegyen ki a dice a gémbõl, megnehezíti a másik dolgát....
Mercedes-Benz®
😊
😊
😊
Bár nem tudom mi köze az értelmi színvonalhoz. Aki használta pl a delfint, némi elõnye volt, hisz egyfajta kitérõ manõverként alkalmazták.