Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BiG G
az Origin-be lépjél be, és az frissíti magától a legújabbra.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Jim Morrison
Gondoltam újra felteszem a BF3-at, rég játszottam vele. Le lehet valahol külön tölteni a patcheket?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

The Protector
Az mindig is érdekelt, hogy ez a videó megrendezett vagy valós szituáció.
Úgy értem h egy havernak szólt h ezt csinálják meg és összejött,nem biztos h elsõre,vagy ez teljesen valós?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

w126 -
Ezt elöször furcsáltam, de örülök neki inkább. HC-n egy lövéssel ölnek a bolt action csipák.

Fortes fortune adiuvat.

w126
Én minden elfogadok, tudomásúl veszek, viszont egy dolgot én is sérelmezek, noha elfogadtam, ez van.
A sniper, és azon belûl a gyakorlatilag már ágyúknak mondható fegyverek miért nem õlnek egy golyóval bárhol van a találat?...
Egy ilyen ágyó kb egyes esetekben egy emberi testet szét is robbant....

Mercedes-Benz®

Panzeradler
Ami sikerült is nekik.
DrTre
Meg kell találni az egyensúlyt egy ilyen játéknál a valóság és a multiplayer játszhatósága között. Ezért vannak benne néhol valós, néhol teljesen valótlan dolgok. Nyilván törekednek a valóságra, de ugye a játéknak nem minden része lehet valóságos, mert a játszhatóság rovására megy. A BF2 szerintem ennek az egyensúlynak az egyik tökéletes megtestesítõje. És akkor ugye erre jöttek még a különbözõ modok, amiktõl még jobb lett. A BF3 viszont árkádabb kellett, hogy legyen, mert a CoD sorozattól is akartak elcsábítani játékosokat. A felmérés is mutatta, hogy a többségnek ez az elsõ BF játéka, és ezt az EA és a DICE is tudta, ezért kellett árkádra venni a játékot. Sokan örülnek ennek, sokan nem, ez van.

Az, hogy egy bizonyos elem, mint pl az ugrálás, valóságosnak jobb-e vagy árkádosnak, az az õ döntésük volt emiatt, amit leírtam az elõbb. Átgondolták, hogy melyik verzió lenne a jobb és így döntöttek, inkább törõdjünk bele, vagy akinek nem tetszik, nyugodtan írhat nekik és vagy lesz belõle vmi, vagy nem. Max ennyit tehetünk, hátha esetleg még egyszer fontolóra veszik a visszajelzések miatt.

Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?

[UNQL]Echo
Tenyleg naivitas full realizmust varni a BF sorozattol, sosem errol szolt.Viszont teny, hogy ezze la 3ik resszel ismet sikerult egy lepessel kozelebb kerulni sok tekintetben az arcade kategoriahoz (a HC mod vmennyit javit a helyzeten).Eleve a nagy elod BF2-hoz kepest is jopar sajnalatos visszalepes tortent.Pl a stamina rendszer amivel elkerulheto a vegtelen sprint, a sok ugralastol is hamarabb elfogyott.Tovabba idesorolnam a jarmuvek vegtelen ammo javadalmazasat.Reszemrol ez is lama kategoria.Kicsit odafigyelnenek a lakonegyedek es erdok porig rombolasanal ha esely lenne a skulo elfogyasara.A tobbire mint pl a jarmuvek disabled baromsaga es a thermalon lathato aknak+c4 mar ki sem terek.

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

"a leg....., taktikusabb pálya a metro"

Na, oda aztán hatalmas taktikázás kell. 😊

Tudod, kinek a pap... Egyébként a legdinamikusabb, taktikusabb pálya a metro. Ha jó a team akkor élvezet játszani. Könnyen össze lehet szedni 50-70 kill-t. Én repülni nem tudok a tankra meg sokan vadásznak. Azért benne hagyom ezeket a lehetõségeket a játékban és akkor ha már unom a metrót, megyek tankkal 😉

😊Frappánsan megfogalmaztad az igazságot!

És miért kötelezõ - akár csapatban, akár nem - a játék legsz.rabb pályáját választani? 😊

w126
Uraim ez van sajnos, természetesen én is, mint kb az összes gémer jobban örûlnék egy 0 bugos játéknak, de gyakorlatilag ez lehetetlen.
A bf3-ban ez a bugos, a codban az, a 3.-ban meg amaz. Ez a játékvilág bugja, hogy bugos lesz mindig. Minden játékban lesz mindig valami, amit javítani kéne. Annyira összetett, és bonyolúlt dolgok, programok halmaza egy ilyen játék, hogy képtelenség bug nélkül megoldani, vagy legalább is a bugmentességhez szügséges elkészítési idõ baxottúl nincs arányban az üzletpolitikailag elvárandó elkészülés idejével.
Ezzel együtt kell élnünk nekünk gémereknek, és szemet hunyni ezek felett.

Mercedes-Benz®

A lentebb leírt realisztikussági problémáknál engem sokkal inkább zavar, hogy például a metro pálya tele van buggal. Fel tudsz menni olyan szintekre ami egyelõre nem része a játéknak, illetve vannak a pályának olyan részei amit fedezékként használva lelõhetetlen vagy. A többi pályában még nem mélyültem el, mert általában csapatban játszunk és a metrón. A DICE-nek ezek javításán is kellene törni a fejét, de sanszos, hogy már soha nem javítják ki.

a golyókerülgetéssel kapcsolatban vettem észre egyébként, hogy ha találat ér és 90 fokkal elfordulsz valamelyik irányba a találati sebzés egy pillanatra megszûnik... nagyon sok esetben sikerült így már kikerülnöm egy sorozat elõl. 😊

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

így is fel lehet fogni, de pl. ha egy sniper jófej akar lenni AK pályán és nem a respawn pontja a fontosabb neki, akkor ledob egy ilyet és ezzel zavarja az ellen repülõit és tankjait a folyamatos beméréssel, miközben a gyalogság meg egymás utánban szedheti ki a tankokat.. feltéve ha a gyalogság is kapcsol és a megfelelõ eszközzel érkezik a csatatérre.
szerintem hasznos dolog.

ja már vágom

Akár amit gabesz mond.De sokféleképpen lehet általánosítani.Név alapján,hozzászólás alapján,aláírás alapján stb.

csak idegesíteni jó?

Fórum üzenet formájában....

[IRAM] leader

w126
Igen, valóban ezt írtam, de a név hogyan is jön ide?

Mercedes-Benz®

Istenem.Tényleg nem látod az összefüggést.Jó,elmagyarázom.Te általánosítottál engem a kommentem alapján "Tipikusan az a fajta vagy, aki valamiért mindig vonyít,".Ennyi.

w126
"Én is általánosíthatnálak a neved alapján..."
Ez most, hogy jön ide?😄
Én semmilyen formában nem közelítettem meg a neved, de ahogy érzed....
És én nem szögtelek futás közben, sosem szoktam így kerülgetni a golyókat, nem is fogom.
Egy esetben ugrálok futás közben, ha egy jármûvet beakarok foglalni, és van versenytársam, mert így kicsit gyorsabb vagyok.

Mercedes-Benz®

Elõször.Azért reagáltam,mert Te kiemelted a játékból a dolgot és a való élettel példáloztál "Az életben tudsz ugrálva, szükdelve futni?" Szóval ezért tartottam fatális hülyeségnek a kommentedet.Innentõl kezdve,lehet vitatkozni hogy hány kiló ide-oda.A lényeg.Nem kaptam katonai kiképzést,de az holt biztos hogy nem szökkelgetnék géppuskatûzben.Ha azt írtad volna,hogy mi a bajom evvel,Te szeretsz ugrálgatva közlekedni,akkor nem is reagálok.Egészségedre.Mellesleg ez az elsõ olyan kommentem,amiben hangot emeltem valami ellen.Úgyhogy nem igazán kéne véleményt alkotnod rólam.Én is általánosíthatnálak a neved alapján...

én értettem már a múltkor is😊 nekem ne mondd el mégegyszer!😊

w126
És rohadt szemét dice, mert a vízben nem tudom elõvenni a fegyverem....
És miért nem tiszta a helikopter üvege...

Mercedes-Benz®

w126
Nem azt kaptad meg, hogy ez egy játék, hanem egy játékot kaptál, nem valóságot.
Bekõ állni katonának, átugrani irakba, ott van valóság.

Mercedes-Benz®

w126
Akkor miért kommentáltad?😊
Nem 40 kiló az minden esetben, de miért nem lázadozóó minden más nem 100%-ig realisztikus dolog ellen is?
Miért nem emelsz szót az ellen is, hogy egy láb, vagy testlövés esetén tudsz tovább futni, vagy, hogy miért nem kell a karaktereknek néha pisikélni? Vagy, hogy egy jármûnek végtelen sebességfokozata van, stb, stb....
Tipikusan az a fajta vagy, aki valamiért mindig vonyít, valami sosem jó...következõ mi lesz? Miért tud a support végtelenségig lõszert adni, vagy, a medic elsõsegélydobozt?
Szerintem írjunk levelet a dice-nak, hogy jólenne ha idõnként szomjasak lennének a katonák, és a jármûvekbõl is elfogyhatna idõnként az üzemanyag..
Istenem ez a folyamatos gyerekes sírás...mindíg van valami amiért sírni kell.
Elkõ menni sakkozni, ott nem ugrálnak a bábúk.

Mercedes-Benz®

én ezért nemrégiben úgy megkaptam, hogy ez csak egy játék!😊))

Ezt Te sem gondolhattad komolyan....Majd a 40 kilós felszereléssel és fegyverrel a kezedben ugrálgatva mész át egy kersztezõdésen amit ellenséges géppuskatûzzel szórnak meg.Vagy egy másik.Éppen elkezdenek lõni rád,erre te elkezdesz szökkelgetni mint a tapsihapsi.Gratulálok.Nem is kellett volna kommentálnom a hozzászólásod.

A bunnyhopperek f@szfejek a quakebõl meg codból. Maradhatnának is ott.
ez a soflam mire jó?

az biztos, hogy az alapjátéknak van Soundtrack-je , .. és ha az amazonon van akkor piratebay-en is van😊

De....pl. a DICE-nak.

[IRAM] leader

SpeedXHUN
alborz map loading zenéje nincs meg vkinek?😄

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

A BF2-ben bugos a karakter model, ha jol emlekszem. Gyakorlatilag lelohetetlen volt a delikvens delfinezes kozben.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

hnz
akkor meg a ssupportosok ne tudjanak mar sprintelni egy 40kilos mortar-ral a kezukben...jezusom, tenyleg a bunnyhopp az elso ami idegesit teged ebben a jatekban? mi a helyzet a doplhindive-val?

ami meg durvabb, mi a helyzet az animacios buggal mikor az ellen atugrik egy kukat stb. te az animaciot lovod mikor o mar gyakorlatilag melletted van

amugy meg, nagyon konnyu leszedni a bunnyhoopereket, csak tudni kell loni...

Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO

w126
Nem trollkodásból, de mi a gond vele?
Az életben tudsz ugrálva, szükdelve futni? Tudsz.
Az életben feltud szálni egy heli, vagy egy vadász? Igen.
Az életben meghal egy ember a szétlövöd? Igen.

Javaslom mindent vegyen ki a dice a gémbõl, megnehezíti a másik dolgát....

Mercedes-Benz®

Kössssszi 😊
😊
😊
😊
DrTre
Végsõ soron az számít, hogy szereted csinálni, csak számíts arra is, hogy lesznek, akik "ki akarnak nyírni" majd neten keresztül, mert nekik nem tetszik. Amúgy nem rossz, az élõ szereplõs is ötletes.

DrTre
Poénból írtam az értelmi színvonalat, nyilván nem ez az oka.

A legtöbb szerveren tiltva is volt, a "delfinezéssel" együtt (amit már itt is láttam de a pontos billentyûkombinációkat nem ismerem).
Bár nem tudom mi köze az értelmi színvonalhoz. Aki használta pl a delfint, némi elõnye volt, hisz egyfajta kitérõ manõverként alkalmazták.

igaz vannak benn hibák de ez lett a legjobb vidim
Köszi a kedvességedet 😊 szeretek vidizni és ha valakinek teszi úgyis megnézi akinek meg nem az meg megnézi és fikázza ( igaz jó lenne egy kicsit magasabb lenne a nézetségem, de így is JÓ 😊 ).
Agree! 😊

szerintem nekem a CS-bõl maradt vissza.. ha találat ér futás közben én automatikusan ugrok egyet.. ha szerencsém van elérek a fal mögé:-) de tény, hogy a keresztbe-kasul ugráló katonák viccesen néznek ki a szervereken..

DrTre
Hmm, én ott nem sokszor találkoztam vele, mondjuk nem public szervereken voltam, gondolom azért. Akkor tévedtem, szimplán gyökérség az egész jelenség, az egyén értelmi színvonalára utal. <#vigyor><#banplz>

Marhaság. Már BF2-ben is állandóan ment a bunny-hopping!

LoL 😊 .Akkor rákeresek majd az ilyen szerverekre,mert ez számomra elfogadhatatlan.Ez nem cod meg cs.EZ BF.