Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én viszonylag jól repülõzök, csak az ilyen "érdekes" manõvereket nem vágom, amihez látszólag olyan bolygó együttállás szükséges, ami 100 évente egyszer van.
valóban jó kérdések, de szerintem nem kivitelezhetetlen. és ahogy nézegettem a statokat azok az emberkék akik magas szinten ûzik a repülést, azok infantry statja majdnem a nullával konvergál.. több száz óra repülésük van.. és még azt is simán el tudom képzelni, hogy komoly szimulátor tapasztalataik leledzenek. még azt is meg merem kockáztatni egy súrolt megjegyzéssel, hogy számukra a bf3 repülés olyan fun, mint a counter-strike-ban volt a cs_mice a snipereknek 😊

egy-egy repülõsnél egyértelmûen látszik, hogy nem csak kóvályog a pályán hanem szisztematikusan járja be azt, megvannak a begyakorolt figurák amivel lerázzák az õket üldözõ repülõket, pixelre pontosan rá tudnak repülni az adott tereptárgyra ha kell a megfelelõ szögben és irányban.

a kérdéseid alapján úgy érzem te is azok közé tartozhatsz akiknek a bf3-ban a repülés megtanulása, finomítása a cél, ahogy nekem is 😉

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

Thx a gyors választ!😊

TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78

Ez tévedés.Csak a stat-ot nullázza,még az asigmentek is megmaradnak.
Csak stat,acciracy és társait nullázza.

[IRAM] leader

Fegyvereket is?

Lenullázza teljesen a statodat, 0 szintrõl kezdesz.
Kösz ezzel sokat segitettél.De most komolyan kérdezem.

Még a segged is kitörli. 😄
Jó reggelt!Lenne egy olyan kérdésem,hogy prémiumnál van olyan hogy stat törlés.Az mindent töröl vagy csak a rangom és az elért pontszámokat?

The Protector
Érdekesek a kommentek.Fõleg arról, hogy miért nem mozdul a gyerek célkeresztje még futás közben sem.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Még egyszer fiúk,ígérem nem teszem be többet.Aki szereti változatosan tolni:
Pályák: Mód:
0 Ziba Tower Gun Master 1
1 Armored Shield Conquest64 1
2 Operation 925 Conquest Domination 1
3 Damavand Peak Rush 1
4 Bandar Desert Tank Superiority 1
5 Caspian Border Conquest 1
6 Seine Crossing Rush 1
7 Donya Fortress Gun Master 1
8 Operation Metro Conquest 1
9 Armored Shield Tank Superiority 1
10 Wake Island Conquest Assault64 1

Itt kipróbálható fõleg esténként..

[IRAM] leader

Updateld a punkbustert! velem is ezt csinálta, kidobált a punkbuster a szerverrõl...
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'Magyarbetyar' (for 2 minutes) ... MD5Tool Mismatch: Update\Patch\Data\cas_50.cas (len=2048)

egyre jobb

Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'Magyarbetyar' (for 4 minutes) ... Prior Kick/Ban

EZ MIIII 😄

Normál szerveren nem nagy szám, hisz bespottol-od/ják és világít a cél.
Na de HC-n. 😊

És akkor azt nem is kalkuláltuk, hogy neki hol a légi ellenfele, vagy a légvédelem, stb...
Aha... aztán ehhez
a.) milyen messzirõl kell elkezdened lõni rá?
b.) milyen pontosan kell céloznod onnan
c.) és ha olyan pontosan tudsz célozni, akkor aligha tudsz nagyot mozdulni a repülõvel, ha el kell rántani valamerre, mert a sensi nem engedi
d.) feltételezed, hogy egyhelyben áll a tank
e.) és még háttal is, ami az esetek 1%-ában ha összejön...

Szal akkor mikor én repesztek keresztbe a terepen bukdácsolva a tankkal, akkor õ aimbottal követ engem 20km-rõl már a célkereszttel, hogy eltaláljon mind a 10 rakétája, és utána még a teljes tár gun is kimenjen, majd fel is tudja húzni még idõben? Had röhögjek már egyet...
hát én általában német, angol, holland, francia szervereken játszok. 50 körüli pingek. tény, hogy az a repülõs szerver kicsit rosszabb "minõség", de játszható. assaultként is.
arra tökéletes, hogy néhány óra repülési gyakorlatot szerezzek😊

Nem vészes a 150-170?
30 felett be sem megyek.

nem vészes az a ping... nem laggol a repülés..
európai "üres" szerverre ha felmész 10 perc és teli van.. 😞

@Gio: ez a rárakod a maradékot.. na ez az amihez még kell a skill😄

giornalista
simán ki lehet szedni egy rárepülésbõl a tankokat jettel. a rocket poddal simán disabled (vagy akár kill, ha jól céloz, hátulról lõ, stb.), majd a maradékot rárakod a gépágyúval...
Repülni akkora pinggel? Nem is csoda ha esel-kelsz..
jaja..nekem is ez a tapasztalatom. és teljesen mindegy, hogy honnan jön... melyik irányból találja el a jármûvet... egy pislogás alatt lefut a 100-am...
mondjuk beletelt néhány órámba az is, hogy eljussak odáig, hogy tankokat tudjak kiszedni rakétával JET-el... az esés kelés legmagasabb szintjeit prezentáltam 😄
még szerencse, hogy találtam egy 8 fõs szervert ahol egész nap Gulf of Oman megy 2100 ticketrõl indul, így van idõ gyakni. csak annyi vele a bibi, hogy kanadai szerver így a ping 150-170 között van.

modellmaker
Hú ez jónak néz ki. Köszi! Ha lesz idõm kipróbálgatom.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Tuti hogy van valami exploit amit mások használnak, mert számtalanszor futok bele tankkal, hogy egyetlen rárepülésbõl kiszednek. És nem úgy, hogy belémszáll, hanem még van ideje felhúzni is (márpedig ha elég finomra állítod messzirõl célzáshoz, akkor manõverezni nem lehet olyan hirteleneket), szóval nemtom hogyan... tegnap is ezerrel téptem keresztbe bandar deserten, és lazán kiszedegettek egy rárepülésbõl.
Nekem max kettõbõl megy, de az is csak akkor, ha nem javít közben, és minden talál, még amit 20 km-rõl lövök már rá, az is...
jómagam joy-al próbálkozok repülni...magával a repüléssel semmi bajom.. igazából ezek a vadászgépek már olyan gyorsak, hogy képtelenség velük olyan jópofán bombázni mint az 1942-ben lehetett, meg embereket "szedegetni".. a helikopter meg ha az ellennél jó helis vagy vadászpilóta van akkor konkrétan 1 percen belül kiszedik.
mondjuk most a hétvégén eléggé ráfeküdtem, mert gondoltam jó lenne végre kiszedni a jármûveket a levegõbõl.. és az a tapasztalatom, hogy egy tlejesen egészséges tankhoz kevés az egy ráfordulás... így a babért mindig más aratja le én meg kapom a vehicle disable 100 pontot... 😊

de nem adom fel! szép lassan kevés lélekszámú szervereken gyakok és egyszercsak ott fogtok csiterezni rám mikor megjelenek egy 64-esen egy 253:1-es stattal😄

Ha még mindig nem jött meg a kód akkor esetleg nézzétek meg a spam-ek között.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

giornalista
van egy kis trükk: az emelkedést és a süllyedést beállíthatod 1-1 billentyûre is (pl. emelkedés nekem a space), és így az egereddel adott esetben kevesebbet kell dolgozni. én nem vagyok valami jó pilóta, néha gyakorlok, viszont itt van egy nagyon-nagyon jó tutorial, ami ha nem is az abszolút kezdõket célozza meg, de mindenkinek nagyon hasznos lehet.

nekem tetszik, változatos.
egy-egy conquest large sharqui-ból és karkand bele tud még férni? azok anno igazi bf2-es kedvenc mapok voltak.
na ma benézek hozzátok ha hazaértem😊

Jó lesz Gabesz! Én eddig is fel fel mentem, csak nem nagyon pörgött 4-5 játékos kevés. De szerintem biztos be fog indulni, rajtam nem múlik!

modellmaker
Még mindig fel nem tudom fogni, hogy a picsába képesek emberek egérrel repülni. -.-' Nekem még mindig k* nehéz. =/

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

ozimak
Szerintem ez így jól hangzik <#eljen> Elég jó kis vegyes szerver lenne! Szerintem ,ha rá tudom venni a srácokat akkor látogatnánk mi is sûrûn! Nekem még egy valami hiányzik: Bandar Desert Conquest 32v48 De így is fasza! <#eljen> Beszélek a srácokkal és lehet,hogy holnap vagy holnapután estefelé(20-21:00) mi is felnézünk 😉
Ilyet akarok IRAM szerverre...vélemény?

Pályák: Mód:

0 Ziba Tower Gun Master 1
1 Armored Shield Conquest64 1
2 Operation 925 Conquest Domination 1
3 Damavand Peak Rush 1
4 Bandar Desert Tank Superiority 1
5 Caspian Border Conquest 1
6 Seine Crossing Rush 1
7 Donya Fortress Gun Master 1
8 Operation Metro Conquest 1
9 Armored Shield Tank Superiority 1
10 Wake Island Conquest Assault64 1

[IRAM] leader

Nagy nehezen sikerült. C :/Program Files(x86)/origin games/battlefield 3 /_Installer/directx/redist /DXSETUP futtatása. Utána indult a single player és csak utána a multi player.

SigS
Nekem egész nap " An error ..."
3x váltottam jelszót, újratelepítettem, semmi <#falbav>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Elfelejtett jelszó aztán megváltoztatod,majd vissza és lõn menés..

[IRAM] leader

nemtom én neten nem vennék semmit annyi rosszat hallani<#mf1> legbiztosabb ha a kezembe kapom a dobozt meg a blokkot
NagyiBMX
Haver most vette meg a Premium Edition kodot Originen, azt irták hogy fél órán belül megérkezik a kód a megadott e-mailre. Ez volt kb. 1-1,5 órája, valakinek van valami tapasztalata hogy mennyi idõ alatt érkezik meg a kód? Pénzt persze már levették a kártyáról...😄

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

HC-n nem nagyon huszárkodnak a pilóták a földi célpontok ellen. 😊

A single player-t sem indítja. Remélem ez valóban elmúlik magától. Bár külföldi fórumokon most azt olvasom, hogy újratelepítették sokan, volt aki a windows-t is és csak ez oldotta meg. 😞

Az érdekes hiba 1 szer volt nekem is de pár óra múlva elmúlt. Addig nyomj singleplayert : pl https://www.youtube.com/watch?v=D0oEmslXhuE
Kell tennem valamit, vagy ez origin hiba?

Üdv a klubban...már jó pár emberrel eljátszotta.

[IRAM] leader

We're sorry an error has occurred. Invalid licence. Na ez meg mi? Mitõl lett hirtelen érvénytelen a liszenszem? Délelõtt még jó volt.

giornalista
kurvára idegesítõ, ahogy ugrál a pingem... 30 és 230 között... ezt így nem lehet 😞 elkeserítõ itt az internet-helyzet...
Ide kell jönni,ha nyugodtan akartok játszani..

[IRAM] leader

Nekem azért néha bejön az asszony is...

[IRAM] leader

isteen ez a játék 😄D minden hibájával együtt tökéletes. nincs ennél jobb szórakozás meló után <#vigyor><#vigyor><#vigyor>

nincs