Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy-egy repülõsnél egyértelmûen látszik, hogy nem csak kóvályog a pályán hanem szisztematikusan járja be azt, megvannak a begyakorolt figurák amivel lerázzák az õket üldözõ repülõket, pixelre pontosan rá tudnak repülni az adott tereptárgyra ha kell a megfelelõ szögben és irányban.
a kérdéseid alapján úgy érzem te is azok közé tartozhatsz akiknek a bf3-ban a repülés megtanulása, finomítása a cél, ahogy nekem is 😉
compassion does not fit me... battlelog: braincruiser
TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78
Csak stat,acciracy és társait nullázza.
[IRAM] leader
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Pályák: Mód:
0 Ziba Tower Gun Master 1
1 Armored Shield Conquest64 1
2 Operation 925 Conquest Domination 1
3 Damavand Peak Rush 1
4 Bandar Desert Tank Superiority 1
5 Caspian Border Conquest 1
6 Seine Crossing Rush 1
7 Donya Fortress Gun Master 1
8 Operation Metro Conquest 1
9 Armored Shield Tank Superiority 1
10 Wake Island Conquest Assault64 1
Itt kipróbálható fõleg esténként..
[IRAM] leader
egyre jobb
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'Magyarbetyar' (for 4 minutes) ... Prior Kick/Ban
EZ MIIII 😄
Na de HC-n. 😊
a.) milyen messzirõl kell elkezdened lõni rá?
b.) milyen pontosan kell céloznod onnan
c.) és ha olyan pontosan tudsz célozni, akkor aligha tudsz nagyot mozdulni a repülõvel, ha el kell rántani valamerre, mert a sensi nem engedi
d.) feltételezed, hogy egyhelyben áll a tank
e.) és még háttal is, ami az esetek 1%-ában ha összejön...
Szal akkor mikor én repesztek keresztbe a terepen bukdácsolva a tankkal, akkor õ aimbottal követ engem 20km-rõl már a célkereszttel, hogy eltaláljon mind a 10 rakétája, és utána még a teljes tár gun is kimenjen, majd fel is tudja húzni még idõben? Had röhögjek már egyet...
arra tökéletes, hogy néhány óra repülési gyakorlatot szerezzek😊
30 felett be sem megyek.
európai "üres" szerverre ha felmész 10 perc és teli van.. 😞
@Gio: ez a rárakod a maradékot.. na ez az amihez még kell a skill😄
mondjuk beletelt néhány órámba az is, hogy eljussak odáig, hogy tankokat tudjak kiszedni rakétával JET-el... az esés kelés legmagasabb szintjeit prezentáltam 😄
még szerencse, hogy találtam egy 8 fõs szervert ahol egész nap Gulf of Oman megy 2100 ticketrõl indul, így van idõ gyakni. csak annyi vele a bibi, hogy kanadai szerver így a ping 150-170 között van.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Nekem max kettõbõl megy, de az is csak akkor, ha nem javít közben, és minden talál, még amit 20 km-rõl lövök már rá, az is...
mondjuk most a hétvégén eléggé ráfeküdtem, mert gondoltam jó lenne végre kiszedni a jármûveket a levegõbõl.. és az a tapasztalatom, hogy egy tlejesen egészséges tankhoz kevés az egy ráfordulás... így a babért mindig más aratja le én meg kapom a vehicle disable 100 pontot... 😊
de nem adom fel! szép lassan kevés lélekszámú szervereken gyakok és egyszercsak ott fogtok csiterezni rám mikor megjelenek egy 64-esen egy 253:1-es stattal😄
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
egy-egy conquest large sharqui-ból és karkand bele tud még férni? azok anno igazi bf2-es kedvenc mapok voltak.
na ma benézek hozzátok ha hazaértem😊
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Pályák: Mód:
0 Ziba Tower Gun Master 1
1 Armored Shield Conquest64 1
2 Operation 925 Conquest Domination 1
3 Damavand Peak Rush 1
4 Bandar Desert Tank Superiority 1
5 Caspian Border Conquest 1
6 Seine Crossing Rush 1
7 Donya Fortress Gun Master 1
8 Operation Metro Conquest 1
9 Armored Shield Tank Superiority 1
10 Wake Island Conquest Assault64 1
[IRAM] leader
3x váltottam jelszót, újratelepítettem, semmi <#falbav>#falbav>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
[IRAM] leader
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
[IRAM] leader
[IRAM] leader
[IRAM] leader