Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
An error was reported from EA Online
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
SzinesGeza: <#nyes>#nyes> Azért mert ez úgy jött össze,hogy megvettem az új hardvereket,és azonnal ki is próbáltam! 2-3 napig folyamatosan vettem a gameket föl. Tehát mind a két videó 2-3 nap felvételébõl jött össze. Ezért sincsenek benne olyan nagy szám killek 😊 És ezért is maradt benne ez a rész is.
kpapp76: Hajrá! Én is azért csináltam rögtön az új hardverek után,hogy csillapítsam a "videokészítési éhségem"-et 😄
nejad:Nem vagyok egy pro jetes,nem kellene tõlem tartanod annyira ám a földön! 😊 Csak simán jól megy,de ez is "formafüggõ". Van,hogy 10mp-et sem tudok maradni a levegõben annyi szerencsém sincs 😊 De van olyan,hogy összejön. HC-t már próbáltam,de mivel én csak belsõ nézetbõl játszom,nem volt nagy különbség számomra. Viszont mivel most már rávettem 3 havert is,hogy jöjjenek gamelni, így már nem hiszem,hogy HC-t fogunk még tolni valamikor. Mivel õk most kezdték el mind a hárman,nem hiszem,hogy bejönne nekik. De majd lehet benézek egyszer-kétszer HC-ra! 😉
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
compassion does not fit me... battlelog: braincruiser
compassion does not fit me... battlelog: braincruiser
http://www.youtube.com/watch?v=cXGnVqjIU20
http://www.youtube.com/watch?v=f-gBjQFQONM
Rövidek és zenés klipek,úgyhogy nem kell befosni,nem fél órás egyik se<#nevetes1>#nevetes1>
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
link
battlelog: eLexsys
Azért szóltunk hogy tudd,és ne legyél félreinformálva..
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Attól még lány BF-es. A hangsúly azon volt, hogy valaki jelezte, hogy vannak BF-es csajok és többen linkeltek csaj Battlelogokat. Bocs, de nem fogok nekiállni profilképeket keresgélni, hogy õ van-e a képen vagy sem, mert nagy ívben szarok rá. És azt is leszarom, ha esetleg nem lány. Bár nem hiszem, hogy valaki annyira beteg, hogy ts-en lány hangon beszél. Részemrõl befejeztem ezt a témát. Így is többet foglalkoztam vele (nem magamtól), mint kellett volna.
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78
Amúgy kicsit unom már hogy akárhányszor belépek egy olyan szeróra ahol vmit kimondottan tiltanak, biztos jön valami fogyatékos gyökér aki az ellenkezõjét csinálja... Az elõbb léptem be egy hc szeróra ahol már a szerver nevében is benne volt hogy NO SNIPER RIFLE. Nagyjából 15 percig mûködött ez, aztán minden második ember sniper-el ment. Jó értem én hogy a hc valójában nem hardcore-t jelent hanem sniper & vehicle only, de legalább akkor az ilyenek lépnének be olyan szeróra ahol ez nincs tiltva. Én is szoktam hc-ban sniper-el menni sõt jármûvekkel is de akkor olyan szeróra lépek be ahol ez nincs tiltva és akkor senkit se idegesítek fölöslegesen. Persze gondolom ezek pont ezt élvezik hogy elrontják a másik szórakozását. Nem értem az ilyen playereket, miért kell mindenáron elrontani az adott szerver szabályainak értelmét. Persze ilyenkor egy rohadt admin sincs sehol. Sajnos az utóbbi idõben végig kifogtam az ilyen meccseket.
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
http://twicsy.com/i/rriPcc
#53034 /4. köszönj rá, hogy szia Jasmin... <#idiota>#idiota>
"Nulla tenaci invia est via"
Pl rádesik egy nagyobb tárgy, ráddõl egy oszlop, felrobban meletted valami, neked megy egy vezetõ nélküli jármû, vagy rádborúl, stb.
Ha nem az ellenség által vezetett jármû, vagy okozta robbanás õl meg, akkor nincs killkam sem, csak bad luck felirat! De akkor sincs, ha egy vezetõ nélküli jármû õl meg, pl neked irányítják, és kiugranak belöle mielött neked megy.
Mercedes-Benz®
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Ha ilyenkor jönnek szembe, semmi esélyed ellenük.
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
[IRAM] leader
1. Anyuékkal már kb. 7-8 éve nem élek együtt.
2. Köszönöm, de magam is eltudom dönteni, hogy mikor maszturbáljak.
3. Gratulálok a kommentedhesz, téged minõsít.
4. A profil nem kamu, mert a csaj ts-en is aktív.
5. A billentyûzetre meg mindenképpen vigyázni fogok, nehogy véletlenül ragadjon valamelyik billentyû, amikor épp szükség lenne rá.
Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO