Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv! Az alábbi két konfig közül melyiket ajánlanátok BF3 multizáshoz, illetve mennyi FPS-t jósoltok hozzá? Elõre is köszönöm a választ!

Intel konfig:
Asrock B75Pro3-M alaplap, Core i3 3220 CPU, 4GB DDR3 RAM, Geforce GT640 1GB VGA

AMD konfig:
Asrock A75M Pro4-M alaplap, AMD A6 X4 3650 CPU, 4gb DDR3 RAM, Geforce GTX650 1GB VGA

hoy ehh

?
nyuny01

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

de csak a résztvevõk közt.. mert én sajna nem tudok ott lenni😄

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

hnz

Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO

ha jól látom akkor konkrétan az esti pályából csináltak nappalit egy óriási holddal??😊)) nekem ez a death valley pont azért jön be mert olyan sejtelmesen kékes. egyébént látványilag g..ci jól néz ki, riszpekt érte.

Ezzel a csaló problémával tényleg kezdhetne valamit a dice.Irritáló

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

Fpocok
Szerintem e-sportról felesleges a BF3 kapcsán beszélni. Az csal, aki nem szégyenli...

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ez az fxaa injector?

Bocsi,azt hittem a mi szerverünkrõl beszélsz,mert ott is volt két csóka,bár én nem néztem az eredményüket,de durván tolták és õk is a meccs közepén érkeztek.Csak annyi volt,hogy az egyik klántársunk ismerte az egyiket,sõt,az orra elõtt a csapattársam gépén is játszott,s ott is durván tolta.😊

[IRAM] leader

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Egyébként mi az az E-sportos? Ez spec két no name francia gyerek volt.

Egyszer lõttem már én is 1000 ticketen 100 felett kicsivel és 20-on belül haltam, de az nagy vérengzés volt és vaskos killstreakek voltak benne M240B és 200as tár. De ezek a szarok m16 és pisztoly kombóval csinálják normál körülmények között, akár egy unalmas meccsen is. W126 kolléga jól fogja a dolgot gyakorlatilag ki lehet matekozni, hogy ki a csaló.

Ma voltam Metrón és 89-10 kd-t produkáltam, 24000 xp-vel 😄 Erre mit ad az isten?? A Battlereport nem mentette el... mostanában a battlereporttal vmi nem stimmel
w126
Gabesz!

Azért 7 perc alatt ennyit?
ez emberi teljesítménynek kicsit sok, de egy aim-nak már aláírható.
Ez 10 ember/perc, és akkor nem vontam le a 10 halál után keletkezõ 10mp-et, ami ezesetben ugye 100mp, tehát közel 2 perc.
Ami azt jelenti, hogy 5 perce volt 72 embert megölni.
Az majd 15 ember/perc /perc!! Ha a barátja is vele együtt érkezett, akkor ök ketten tulképp megfogták az egész ellent, és ha ez egy 20 perces játékidõ, akkor 280 embert öl meg!

Mercedes-Benz®

Csak az a gáz,hogy egy E-sportosról állítod...de semmi gáz,lelked rajta.

[IRAM] leader

Értem én, hogy pro gamer, meg minden, de a metrón 7 perc alatt ne lõjön már 72/10-et a haverja akit hozott meg 64/5-öt! Azért mindennek van határa! És ezekrõl a szarokról valaki elhiszi, hogy pro gamer? 😊)) Mocskos kis csalók, semmi több!

DrTre
Nekem DIGI van, de semmi gáz nem volt mostanában a nettel és kispesti vagyok.

Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?

ozimak
Hát ez hihetetlen... nem tudok játszani tegnap óta. Szarakodik a net <#gonosz3>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Van még itt valaki esetleg DIGI nettel? Zuglói vagyok és már a neten elég sok helyen írjak,hogy nem csá valami a nettel. Nekem pl. pár percenként teljesen elmegy a net tegnap óta. Elõször állítólag mindenkinek azt mondták elromlott a routere. Csakhogy ez kizárt,mivel nekem pl. nincs is routerem...
tutituti
MIssion Abort - due to gusty winds
Sajnos.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

ozimak

Na jó...
kezdõdik a móka!😊)) lásd amire hivatkozok!😊

Akkor meg Nightcrawler.

hát persze... komolyan csináltam volna róla videot, de nem tudtam, mert kiraktak a szerverrõl.. most, hogy visszajutottam már lelépett

Spawn beacon. És ügyes paratrooper. 😊

a srác sharqui szerveren chopper gunnerjeként 168:8-at lõtt... háromszor szedtem le stingerrel a srácot... mindháromszor úgy, hogy meghalt... erre ahogy respawnol a tv station tetején a saját csapatukn helije õ már benne ül és újra nyomja a haverjával... erre megkérdezem a játékosokat, hogy hogy az anyjába tudja ellopni a repülõnket, mikor 8-an vagyunk a tetõn és miénk a station.. erre közlik, hogy a kisház tetején van... de hát hogy került oda???? mire elkészítettem volna az "oktató" videot kibaxtak a szerverrõl, hogy én rinyálok...
a srác statja igencsak érdekes... 559 óra játék és 71e kill...

BiG G
nincs mit, szerintem tényleg elég hasznos kis cucc 😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Köszi az editort!
<#worship>

Blizzard Entertainment [email protected]

Ja és olyan is elõfordulhat a tájékoztatás alapján, hogy a kitüntetéseket nem kapod meg amikor járna, de majd késõbb ezek is jóváíródnak.

én örülök, hogy csúsznak, így legalább hazaérek és tudom otthon követni.
nagyon kíváncsi vagyok, hogy lesz-e a kabinban is kamera, vagy kapott-e fejkamerát. Brutál a csóka! abszolút riszpekt neki!

BiG G
másfél óra csúszással, 16 órakor. az oldaluk is lehalt egyébként.

OFF: Felix Baumgartner ugrása élõben!

te legalább tudod kit kell felhívni! ez szerintem sokunknak használható információ lesz.
nekem eddig nem volt ilyen problémám. én tökéletesen tudok játszani.

Ügyfélszolgálatoztam egy kicsit és annyit tudtam meg, hogy ezek az érdekességek átmeneti fejlesztési problémák és nem jellemzõek, de tudnak róla és folyamatosan dolgoznak rajta. Párhuzamosan fejlesztenek a MOHW-al és ez okozhat problémát, megértést és türelmet kért. Valamint ez a hiba az azonos szerveroldalt használóknál lép fel. (Ezt a mondatot nem nagyon értem, de franciára és magyarra is csak így tudtam lefordítani )

sasafr, biztos, hogy otthon vagy? biztos, hogy a te géped elõtt ülsz? 😉

Most kaptam egy battlereportot egy olyan szerverrõl amin nem is jártam. Tényleg nem tudom mi a picsa van. Ráadásul ez egy magyar szerver.

DrTre
Ezzel csak az a baj, hogy ez a hiba nem konfigfüggõ. Illetve nem úgy konfigfüggõ, hogy kinek intel, amd, nvidia, stb. Operációs rendszer és hálózatfüggõ. DE. Túl nagy számban fordul elõ ez a hiba, ami azt jelenti, hogy vmit nagyon elkúrtak, nem egyedi vagy ritka hiba, hanem tömegesen fordul elõ, többször. Ez egyértelmûen a hanyagságuk számlájára írható, nincs mit szépíteni rajta. Én nem szoktam egyébként szidni õket, mert elégedett vagyok összességében a játékkal, csak ezzel játszok tavaly õsz óta. Ennek ellenére mondom, hogy odafigyelhetnének kicsit jobban, mert annyira látszik, hogy nem tesztelik le ezeket a patcheket rendesen.

Amikor kijött a játék és két hónapig nem tudtam játszani, mert akadozott, mint a szar, akkor voltam ideges, írtam is nekik. Most megint majdnem ott tartunk haverommal, hogy nem tudunk játszani, mert fél óránként kidobálja valamelyikünket.

egyszert én is megpróbáltam feltenni mellé a bfbc2-t... nekem sem sikerült😊

Az egyik ismerõsöm azt mondja, hogy az a problémám, hogy a napokban felraktam a BC2-t és az kavart be. Most, hogy átgondolom lehet benne valami, mert tényleg azóta van ilyen-olyan hiba.

asz'em az ilyenre szokta a KERMI mondani, hogy: nem rendeltetésszerû használat!😄
nekem CQ után volt legutoljára ilyen invalic CD-Key üzenetem.. akkor kellett utoljára újra tennem az egészet. azóta tökéletesen mûködik.

Ranked szerver volt.Én csupán 4-5 szerveren játszok. Ezek mind hivatalos szerverek. Csak nekem nem volt rangom a játékosok között. A nevem elõtt nem volt semmi, még a private sem amit ott kaptam. Ez a battlefield lassan bugfield lesz, de sebaj mi így is szeretjük. Egyébként nekem sem volt semmi problémám ezt megelõzõen a játékkal, de valahogy úgy érzem hamarosan ismét kapunk egy pecset! 😊

Unranked.

giornalista
azért ne nézd teljesen hülyének õket. csak a világon végtelen változatosságban fordulnak elõ konfigok, és mindenre nem lehet tesztelni.

bár ez rajtatok nyilván nem segít, de én egyetlen patch után sem szívtam meg egyelõre, tehát a probléma ha széleskörû is, de nem általános (nyilvánvaló, hogy azok a százezrek, akik meg fel tudnak lépni, nem írják ezt be fórumokba, csak azok, akik nem).
DrTre
Marha jó, hogy a legutóbbi kis "patch" után szinte mindenkit kidobál folyton a játék a "game disconnected from ea online" szöveg kíséretében, de még mindig nincs javítva. Azt nem értem, hogy egy ekkora játékostáborral rendelkezõ játéknál miért nem lehet rendesen letesztelni a patcheket. Miért nincs arra lehetõség, hogy kiadják egy kisebb csoportnak a patch-et és azok tesztelik egy-két napot, aztán adják ki mindenkinek. Mert biztosan nem így történik. Nem hiszem el, hogy ha ezeket tesztelik, akkor hogyan jöhetnek ki mégis így.

BiG G
Valószínûleg csak nekem új, de találtam egy BF3 Settings Editor nevû programocskát, amivel többek között a látószöget tovább tudtam emelni az eddigi maximum 90 fokról.

Én most 110 fokra állítottam be, egészen elképesztõ, hogy mennyit be lehet vele látni, és a 26"-os monitoron is sokkal jobban néz ki a nagyobb látószög. Egyébként még fps növekedés is lett tõle, vagy az lehet, hogy csak a VSync miatt, ki tudja.

Itt tudjátok letölteni.

lehet a DICE megfigyel!😉

Érdekes dolgok történnek ma. Belépek egy szerverre és se rangom, se kiegészítõim, csak úgy csupaszon és megkaptam pár kill után a private first class rangot. Végig játszottam, de a statba nem számított be az eredmény. A következõ szerverrõl kidobott a punkbuster, hogy frissítenem kell. Frissítettem, de nem frissült mert a friss van fenn. Mi a fene van? Vasárnap gyakorlatilag nem tudtam játszani most meg szarakodik megint. Tegnap meg a skill levelem lement 760-ról 340 re öt meccs alatt úgy, hogy 3 feletti K/D volt az átlagom. Ez mi a fene?

giornalista
nyugodtan röhöghetsz, nekem mindegy 😊 100 oldala van egy tanknak, hogy 1% az esély rá, hogy háttal álljon? 😊 én is hadd röhögjek már... attól, hogy neked nem megy, engedtessék már meg, hogy legyen, akinek sikerül...

amúgy miért is kéne egy helyben állnia a tanknak? mozgó célpontot nem találunk el, vagy mi? 😊 és mi lesz a maradék 4 rakétával? ugyanis nem 10 van belõle...

de amúgy minden másban maximálisan egyetértek <#hehe>
olvastam már én is itt, hogy vannak olyan repülõsök akik agyonra konfigolják a bf3-at, hogy a legideálisabb módon tudjanak repülni, de az is csak akkor elõny ha valóban jól tudsz repülni. szerintem.
én még mindig azt mondom, hogy türelemmel, kitartással és rengeteg gyakorlással lehet fejlõdni... én egyelõre ezen a téren ott tartok, hogy pl. képtelen vagyok a levegõben egy üldözõt lerázni és mögé kerülni😊 pedig erre is van néhány olyan meghatározott manõver amit a való életben tankönyvek tanítanak a vadászpilótáknak :-)