Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hnz
jomagam eredeti Mirillis Action!-t hasznalok felvetelre, ugy 2-3fps-t zabal es joval kisebbek a fajlok. 22GB nalam egy 45 perc koruli video. Majd abbol en Windows Live Movie Makert hasznalva csinalok 2,5-t.

Eloveheted a kest, de a latszat ellenere nem fut gyorsabban ebben a jatekban vele

U.I:
felvetelre ott van meg a dxtory. msi afterburner stb. fraps egy szar

Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO

én meg legutoljára 2004-ben waroztam utoljára.. bf1942-vel :-)
emlékszem az akkor battlefield szkén élõben közvetítette a mérkõzéseinket valami online rádión keresztül. emlékszem nagyon jó hangulata van egy ilyen war-nak.. és tényleg sokkal lassabb egy játék.. aki rohangált vagy fegyelmezetlen volt az bukta.. vele együtt a csapat is.
Mi nem játszottunk nagy nevû csapatokkal, mint e-sportosok, vagy The Northern Brigade és társaik, de a német és holland középmezõny felsõ ágát simán bekaptuk a sorsolásnál. sok esetben szívtunk mi is rendesen, de valahogy a végére csak összekapartuk a bronzérmet a saját divíziónkban😊

HNZ: nekem csak az volt fura, hogy ugrálva mentek.. én még mindig beidegzõdötten váltok késre - cs-bõl visszamaradva szabadon - ha map kezdés van és zászlót kell elérni 😄
egyébként egy ilyen hosszúságú video mennyi heylet foglal a gépen? milyen progival és milyen beállításokkal készül? én fraps-al szoktam mostanság néhány perceket felvenni, de 1-2 perc brutál 3-4 giga ha nem több.. (általában 60fps- half size-ban)

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

Archie2048
mi még anno a 7th-val össze futottunk BF2-ban igazán über Pro csapatokkal. Azt hittük jók vagyunk, de nem....
Komoly meglepi érheti az embert. És ott a játék ritmusa sokkal lassabb is volt. Én meccsek elõtt mindig ET-ztem ahol tényleg pörgõs a cucc és magán a meccsen BF2 olyan volt mint a csiga. Igaz én soha nem tudtam rendesen játszani 😄

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

hnz
ertelek,

bunnyhoppra csak annyit, hogy semmi pluszt nem elvez aki hasznalja, ugyanugy le lehet loni valamint, hogy ha az ellen (5v5) ugyanugy hasznalja.

elvezetes az 5v5, csak kar, hogy nagyon sokszor nem realis a kep a jatek szarsagai miatt...

linkelnek egy videot ami a csapatommal jatszunk 5v5 ladder meccset

Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO

én nem vitázni vagy rinyálni akartam.... csak megütötte a szemem, miszerint nagy pro gamerek ugrálva érik el az elsõ "célállomást"... ez picit vicces volt nekem (ahogy ezt a hozzászólásomban a megfelelõ karakterekkel meg is tûzdeltem..😊)

egyébként végignéztem a videot..néha bele-bele tekerve... nem tudtam eldönteni igazából, hogy igazi improvizáció volt-e a játékuk vagy tudatos ... de az biztos, hogy a gyõztes csapat ügyes taktikával fordította meg a játék végkimenetelét.

ezt követõen bele-bele néztem még más francia klánok harcaiba amik a youtube-on vannak fent, lhet lenne kedvem egy ilyen 5vs5-höz .. kipróbálnám magam.

hnz
jesszusom ezt remelem nem komolyan mondtad...csak azert rinyalsz evegett mert te nem tudod, hogyan kell vagy nincs ritmus erzeked vagy mi? orulnek ha a bunnyhopp lenne a legrosszabb a jatekban

Én valamikor bekerültem a GiFr bõvített keretébe, de kihullottam, mert sokkal jobbak voltak nálam. A barbarinus nevû srácot személyesen ismerem, õ is ki lett vágva pedig ügyes volt, csak átállt a sötét oldalra. Néha feljön a GiFr szerverekre és csinál egy 150/15-ös k/d-t. Aztán tovább megy. Mindenki tudja, hogy csal de ráfér az arcára. Egyszer írtam már régebben azt hiszem, õ volt az a fiú aki nagy killeket produkált aztán a döntõ pillanatban egy idegen gépen beégett, majd az otthoni gépét megvizsgálva kiderült, hogy csalt folyamatosan. Érdemes megnézni a videót, mert ezen is látszik, hogy akire rálõnek az meghal és nincs "god" mód a progémereknél, az máshol van. Illetve érdemes megnézni a video végén a K/D arányokat is.

nem ismerem a srácokat akik a videon vannak, de már az elsõ percben fél-bunnyhoppal mennek a zászlóig... érdemes tovább nézni?? mégiscsak egy óra😄

én is ezt szoktam mondani a rendezõknek 😉 ha eleget fizetnek elmegyek .. ha nem fizetnek elget elég ha csak átutalnak valamit és tartok nekik egy kis prezentációt a játékból otthonról :-))))))
<#eplus2>

Megkövetlek! Ezt benéztem. Azt hittem, hogy az elõzõ vitába száltál be és a GiFr-el cinkelsz, mert valamikor tagja voltam, csak baj volt a képességeimmel! 😊 Most látom, hogy nem sasafr-nek válaszoltál, hanem starfarer-nek. Mégegyszer bocsánatot kérek!

hnz
zse fuggo, hogy ott vagy-e vagy sem

milyen parázs itt ma a hangulat! ITEEEEEM!:-)
én már mondtam ezzel a LAN-al kapcsolatosan, hogy ott nem tud kiderülni semmi mert engem nem hívtak meg😉

hnz
nem tudom mi a problemad...azt mondja mindeki csalo...

szerintem meg pont az a "nagy" jatekos aki LAN-n is megjelenik bizonyitja, hogy nem illetve, hogy tenyleg nagy jatekos...

a Dreamhack-n a dontok meg az ottani sponsor gepeken lesznek, ami bevan allitva meg minden. Sot Svedorszagban a netet meg az iNet biztositja. Eleg legyen rola annyi, hogy az Eyeballers nemzetkozileg elismert csapata Svedorszagbol 40-50-es pinget produkal Francia szerverre.

Csak azért nem "hülyegyerekezlek" le, mert nem ismerlek!

nem tudom megnyitni az irodából mert nálunk a "GAME" kifejezés erõsen tiltott😊)) de ha jól értem a linkbõl akkor az 50 dolláromért most csak AK meg CQ-t kaptam a másik kettõt elfelejthetem?...majd otthon úgyis megnézem, de az biztos, hogy megyek brüsszelbe a félpénzemért akkor!😄

hnz
kezeltesd magad

csak, hogy megnyugodj:

Olvass visszább egy kicsit. "Aki pontokat akar gyûjteni mennyen a Spá..ba vásárolni." Tudod ez olyan mint amikor a "vezess takarékosan" fórumba betrollkodik valaki, hogy õt nem érdekli a fogyasztás! Nálam a téma lezárva! Úgy játszol, ahogy akarsz de a fentiek figyelembe vételével, hagyd meg másnak az örömet, hogy matekozzon játékközben!

tutituti
az igen.Dice megint megmutatta foga a fehérjét.

viszont lesz patch!
http://battlelog.battlefield.com/bf3/news/view/2832654786475623327/

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Már bocs de TE szóltál be, személyeskedtél - trolloztál, surmóztál- azoknak akik nem úgy gondolkodnak mint TE! Nehogy már neked álljon feljebb!
idézlek (#53196):
"Aki nem ezért játszik az..."

ezt láttátok már?

http://www.dsogaming.com/news/electronic-arts-removes-content-from-battlefield-3s-aftermath-and-end-game-dlc/

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

ITEM.. intézd nekik az 1vs1 párbaj szervert! választott jármû és fegyver.. elsõ vérig!😊)))))

Nézd, nem szeretek trollokat etetni, de most kivételesen megteszem. Azt ugye el tudod fogadni, hogy más meg úgy élvezi a Bf-et, hogy számolja a pontokat és nézi a statját és nem azért, hogy villogjon vele, mert igazából azzal nem lehet villogni ami egy kitalált karakter mögött van. Ha idáig eljutunk közösen, akkor ott van maga a játék, amely úgy lett kitalálva, hogy gyûjtsd a pontokat és fejleszd magad. Ha ebben is egyetértünk, akkor jöhet a harmadik lépés mely arról szól, hogy játszható a játék úgy is, hogy leszarja a pontokat! Erre én azt mondom, igen ez így van, de kár beszólni azoknak akik meg azért játszák amiért kitalálták és fõleg egy olyan oldalon trollkodás, ahol bf fanok gyülekeznek. A mondás eredete meg lehet, hogy angol, de nálunk is használják a surmókra.

jah.. mondjuk logikus... belegondolva én is így válaszoltam volna meg magamnak😄

a "csítométerrel" kapcsolatban nekem pl. eslõként az LSAT-t hozza 30-as értékkel... és abból konkrétan 99 killem van összesen. az M98B-t meg fel sem hozza.. pedig az 100%.. 3/3 😊 mondjuk lehet van benne egy szûrõ, hogy pl. a sniper fegyvereket automatikusan kizárja. szimpla egyszerû kis oldal ami kiemeli a statokból az elõre beállított értékek alapján a számokat. nem estem hasra tõle.. egy teljes stat adatlapon sokkal többet tud meg az ember a másik játékosról, mint ezzel.

Ritka gyengék az analógiáid. 😊
Ha neked az a kihívás, hogy minél több pontod legyen, hát hajrá.
Én azért focizok, csajozok - vagy bf-ezek - mert élvezem!
Persze vannak akik listán vezetik az eredményeiket és esetleg villognak vele mások elõtt, de hát nem vagyunk egyformák.
A #53196-ban írt mondásod pedig az angolokról szól, nem tudom hogy jön ide.

Ez egy mekkora átverés.Bf3ban nincs olyan hogy LAN, tehát egy elveszik minden olyan tulajdonsága az összejövetelnek,ami egy LAN-nak elõnye, mert így is úgy is kell net ennek a szarnak,kell a master szerverhez kapcsolódnia,tehát nem tudják garantálni senkinek a fix 5-10es pinget,és a fõbb, nem tudják garantálni a játék tisztaságát, tehát ha jól olvastam,az egy szar fizetõs verseny csiterekkel.Nincs tisztában a dolgokkal aki jelentkezik, vagy "profi" csiter a legújabb technológiákkal letöltve a gépére.

Nekem sokkal több fegyverre írja ugyanezt, hogy gyanúsan sokat (tehát picit magasabb aránnyal mint 1/3ad) ölök fejessel.Ez annyit jelent, hogy tudok lõni.

Nem kerül levonásra.Mert akkor kb az összes kitüntetésed ellopná, nem csak a saját céduláját 😊

én spec komálom a statot... jó leülni játszani, hogy saját magam felé is lehet még a játékban cél amit el akarok érni és nem csak rohangálok a publicon a "tömeggel".

- rámenni az assikra
- service starokra
- kipróbálni huzamosabb ideig más fegyvereket is
- odafigyelni, hogy a játékban épp milyen kasztra van szükség.. és nem csak elbújni egy háztetõn egy jng-90-el és kiabálni, hogy "need backup" 😄

valamelyik este játszottam metron egy kicsit... volt egy srác aki elbújt valamelyik lépcsõház legfelsõ emeletén és c4-el írtotta a népet ... kiszedett engem is van 6x és kezdte baxni a csõrömet... nem lehetett használni baszókát meg m320-at, úgyhogy kénytelen voltál megoldani valahogy másképp..
beírtam a srácnak, hogy "kezd bosszantani, úgyhogy megyek és kiveszem a nyakából a dögcédulát"... srác poénosan.. "várlak, csak figyelj hova lépsz"
medic... füstgránát...ráront...kaszabol... a hátralévõ körben négyszer szabadítottam meg nyakláncától (tény, hogy vagy 10x még megölt😄) mocskos szar lett a statom abban a körben, de olyan jól mutat a dögcédulája a listámban.
hát nekem ez a stat:-) én szeressem😄
ráadásul jólesett, hogy kultúrált játékos volt... röhögtünk a történteken és nem nooboztuk meg kempereztük meg szapultuk egymást...

errõl jut exembe... ha valaki lekéselek akkor ugye megjelenik a dögcédulája nálam... ha õ visszakésel akkor megjelenik nála az enyém.. de visszakapja az övét is? ergo levonásra kerül tõlem?

Focizni meg azért mész, hogy leizzadjál. Vannak emberek akik nem szeretik a kihívásokat, ennek bizonyára minden esetben megvan az oka, de kár háborgatni azokat, akik várják és keresik a kihívásokat! Ha ilyen típusú emberek nem lennének akkor még mindig egy pálma tetején vakarnád a szõrös hátsódat, ha érted mire gondolok.

"ha a pontgyûjtésrõl van szó. Csak úgy mellékesen ez a játék errõl szól."

Neked!
Amúgy a csajozással is úgy vagyok: nem számolom a nõket, csak egyszerûen szeretek dugni!

Tono34
Logot én sem látom, de szerintem a pontokat megadta. Legalábbis a medál megvan, assigment haladást látom, hogy beírta ..

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

A soft trollok mindig megjelennek, ha a pontgyûjtésrõl van szó. Csak úgy mellékesen ez a játék errõl szól. Hogy fejlõdj, építsd fel a karaktered játssz és nyerj! Ez a motívum gyakorlatilag minden játékban megtalálható amióta létezik játék. Aki nem ezért játszik az... Nálunk van egy mondás az ilyesmire " A sört melegen, a nõt hidegen szereti"!

Wáó, megérinthetünk? 😊
Ott a pont.<#taps>Ez egy játék nem egy pontgyûjtõ verseny.Aki pontokat akar gyûjteni mennyen a Spá..ba vásárolni.
Fpocok
Mármint a cpu miatt nem érdemes...

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Nekem ugyanez az alaplapom/cpum van és azt mondták prohardveren, hogy nem érdemes 1600mhz-es ramot venni hozzá, mert nem igazán látja vagy valami ilyesmi. Errõl mit tudsz?

Parasite Eve 2, best game EVER!

kifli
srácok, amúgy én lehet kicsit rosszul értelmezem a játékot, de nekem valahogy a büdös életbe nem volt még olyan, hogy egy játszma után szaladtam nézni, hogy kaptam-e pontot vagy sem 😄

Sõt azt sem tudom, most hanyas rangon állok épp, aztmeg fõleg nem hány pont kell 1-1 rang közt.

ozimak
Nekem sem ad pontot/rangot/medált gyakorlatilag semmit sem ment el. Battlereport sincs... ahogy a kolléga mondaná: Csak a szar füstöl... Lenyomtunk 3-4 menetet de egy kanyi pontot se kapott egyikünk se.
A mai este folyamán az öt meccsbõl amit játszottam egyet se sikerült elmentenie...
V43 1105
ASROCK 970 Extreme3 ~ 21.177,-
AMD Phenom II X4 965 3.40GHz AM3 BOX Black Edition ~ 22.910,-
VTX3D VX6870 1GBD5-2DHV2 PCIE ~ 43.445,-
CORSAIR 8192MB Vengeance Low Profile DDR3 1600MHz CL9 KIT ~ 11.367,-

Összesen : 98.899,-

Tudom, kicsit több.. de ennél lejjebb nem adnám max plusz 8-9k-ért vennék egy HD7850-et 😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Egy rendfokozattal egy szolgálati csillaggal és már kb 100 ezer ponttal tartozik a battlelog tegnap este óta. Várom a holnapi frissítést, bár az elmúlt hetek tapasztalata alapján egyre lejjebb süllyednek.

DrTre
Én azt mondom neked, hogy AMD. Már csak azért is, mert az fizikailag ad négy magot, ami kell is a játéknak, ráadásul így belefér a keretbe a GTX650 is, ami ugye jobb, mint a 640. Viszont a helyedben 8 giga ramot raknék mellé, nem sokkal több pénzben, viszont a játékban számít. Ha szabad beleszólnom egy kicsit, akkor azt mondanám, hogy lehet, hogy jobb ötlet egy Phenom II X4 vagy X6. Gyorsabbak, mint a Llano, bár most egy kicsit drágábbak is, mégis érdemesebb lenne.

Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?

BiG G
Nem azért a két fillérért, de biztos voltam benne, hogy kurtítani fognak rajta.

Más kérdés, hogy így is zavarbaejtõen sok fegyver van a játékban, amibõl aktívan jó, ha 5-6-ot használok (M60E4, G3A3, M4A1, AS-VAL, AEK-971, SPAS + M1911), a többire fittyek sem hányok, tulajdonképpen. Kivéve, ha van valami assignment, akkor nyilván megcsinálom és használok mellé mást is. Szóval szép listája van a fegyvereknek, de személy szerint megvannak a kedvenceim, amik még ennyi játékóra után is tartogatnak néha meglepetéseket, az összeset és legfõképp az újakat amúgysem használnám.

Viszont az Aftermath új moddolt jármûvei érdekesek lehetnek majd, meg a földrengés utáni pályák is mókásak lesznek biztosan.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Miért, neked nem azt írta, hogy: "no assessment"?

90k körül kellene kihozni, és jó lenne ha szélesvásznú felbontást is bírná, legalább egy 1400x900-at.

hoy ehh

V43 1105
Mennyi a kereted, mekkora felbontásban akarod tolni ?

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

tutituti
megnéztem magam és
gyanús stat:
AKS74U Headshot/Kill-Percentage 30.47
M249 Headshot/Kill-Percentage 32.24

Ebbe mi a rosseb a gyanús😄
bár egyszer sem jelentettek és ban-t se kaptam

tutituti