Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnarchoiD
viragboltival offlinet lehetne kiprobalni max. de mivel xboxn kiahgytam a singlet teljesen ez semmit nem lenditene a meggyozesemen 😉 asszem keresek valami havert aki mar reg nem tolja es eltarhalom az accat kiprobalni

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Nocsak, már ilyen is van? 😄
Bár gyanítom ennél egy virágboltit fényévekkel egyszerûbb kipróbálni 😊
AnarchoiD
szasz borg

https://onlinepass.battlefield.com/

aszondjak itt lehet kerni trialt 2 naposat , namarmost akarmilyen accot adok meg mindig elutasit (mar krealtam 3 kamu origin accot is 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

😊 Így is lehet hívni!

1-2 napos trialt 😄 😄 😄
AnarchoiD
hat sajna nemfogadja el a frissen krealt ea/origin accomat hmm hmm nem konnyiti meg az EA a dolgomat ;(

oneal1
nincs valakinek eladó premiuma veszprém környékén, redva tescoban persze nincs már ebbõl? Legalábbis itt veszprémben nincs😊

!Forza Ferrari!

AnarchoiD
koszi, talaltam vhol valami 1-2napos trialt szvsz megsasolom egyaltalan elfut-e elvezhetoena pc-men eloszor

Nem kötekvés szerintem se, szerencsés vagy 😄

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

w126
Ez nem kötekedés, mindenki segít neki a döntésben a saját tapasztalatai alapján.😊

Mercedes-Benz®

Nem akarok kötekedni, csak egy másik véleményt szeretnék leírni.
Én eddig 3-4 cheaterrel találkoztam csak.
Vannak fura dolgok, de az inkább lag, stb.
Azért mert lelõnek mint a szart, a másik még nem cheater.
Gyere át nyugodtam PC-re, megéri.

Fatboyz4ever!

w126
Akad cheater, vannak rendesen, de idõvel tudod szelektálni a szervereket.
Sok szerver van, amin sok energiát fektetnek a cheaterek szûrésébe, és 90%-ban van admin jelen. Én pl már megválogattam a szervereket, cheaterrel kb heti 1-2 alkalommal találkozom. De egy cheater általában mindíg a játék csak egy területén aktív, gondolok itt arra, hogy vagy csak vadász, vagy gyalogos, stb, szal ha épp a levegõben nem tudsz töle gémelni akkor még mindíg van pár alternatíva, ahol az adott játékban elkerûlheted. Ha jetel van a cheater, beülök csipázni, vagy egyébb. Ha tankban van akkor helizek, és így tovább.

Mercedes-Benz®

Sok redvás nyomorék cheater van ez igaz, és a motor is csak ront a helyzeten, mert sok cheat gyanús szitu.

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

antgecc
Na, ez jól hangzik 😊 Akkor esetleg érdemes megvárni, hogy megjelenjen az Aftermath és utána Premiumot venni, hogy az is benne legyen? Nekem eddig csak alap+Karkand van.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

AnarchoiD
Hi, filozok , hogy Xboxrol atjojjek/menjek PC -s BF3 ra , csak egy dolog riaszt, allitolag pc-n nyuzsognek a cheaterek (ez igaz?)

zotya10002
Szia!!

A régit tudod folytatni!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Lacee86
Köszi.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

9 pálya van az alapjátékba.

Sziasztok. Az a kérdésem lenne, hogy én anno megvásároltam a battlefield 3 limited edition-t és felhasználtam az internetes hozzáférési kódot xbox 360-as platformon, most tervezem megvenni a premiumot és attól a régi accountomat tudom tovább fejleszteni vagy teljesen 0-ró kell indulnom ?

Lacee86
Az alapjátékban hány multi pálya van amúgy?

Rosszul tudod. Az alap programhoz meg veszed a pérmiumot és az öszes kiegészítõ a tiéd.

antgecc
Itt valami tévedés van. Nem? A premium edition nem tartalmazza a kiegészítõket, csak korábbi hozzáférést biztosít az újonnan kijövõ kiegészítõkre. Jól tudom? Nincs premium acc-om.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Azért a "szimulátor" kicsit erõs. Mondom ezt úgy, hogy imádom a BF-et. De a többiben igazad van. Tényleg tök más a 2 játék. 😊

Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender

szomferi
drága, ugyanez a tescoban 5400ft most

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

FRe4k
Orosz verziós alapjátékom van , most szeretnék prémiumot venni.
Kérdés : hol,kinél a legolcsóbb ? csak kód érdekel .
Utalás vagy paypal nem probléma.

Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun

w126
Persze félreértés ne essék, nem leszólni kívánom a cod-ot, csak egyszerüen más tényleg, nem is kicsit.
Az egyik egy rush darálás, a másik egy globális hadszinteres szimulátor ha úgy tetszik. Ezek a külömbségek vonatkoznak a moh-val szemben is.

Mercedes-Benz®

Lacee86
😄

w126
Külömbség:

Travián vs Age Of Empires.
Ég és föld.
Lada 1500 és Mercedes/BMW

Sorolhatnám😊

Mercedes-Benz®

DrTre
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ha vkit érdekel a VGA-m:
A hirdetés

Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?

Köszi hát igen.. néha😊

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Krisztiam
nekem nagyon megérte a BF3 nagyon tetszik, nem bántam meg,h megvettem.. most Ziba Tower-be nyomom 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

oneal1
naokés köszi!!😊

akkor húzok én is, bár nem tudom hogy a veszprémiben van e:S

!Forza Ferrari!

szomferi
dede, van benne lemez is, ezen nagyon meglepõdtem 😄
ilyen lapozgatós tokban van 2 lemez, meg egy papíron 2 darab kód

hozzá tudod, én is így csináltam, mert nekem is csak az elõrendelt Limitedem volt eddig, ami meg a tokban volt, el is adtam 3000ft-ért, annyit bõven megér egy angol nyelvû LE

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

oneal1
jaaa értem, de akkor csak kód ugye?😊

mondjuk nem is kéne lemez.

ezt ha megveszem akkor azt hozzá tudom csatolni a mostani limited-hez ugye?

!Forza Ferrari!

giornalista
a Noshahr Canals mostantól hivatalosan is Canals.
szomferi
komoly, nekem is onnan van Premiumom 😄
mert a Premium Edition az úgy áll össze, hogy kapsz egy Limited Edition kódot, és mellé egy Premium kódot is

oneal1
ez komoly? mert akkor megyek a tescoba😄

!Forza Ferrari!

DrTre
Srácok, ki érdeklõdött az MSI GTX560Ti, 448 cuda magos VGA-m után? Lehet, hogy eladom, ha megfelelõ árat kapok érte. Ez kereken 50 ezer forintot jelent. Gáyrtói garancia van rá, még 28 hónap. Tuning nélkül, nagyon hûvös házban él. Minden megvan hozzá. Ha vkit érdekel, akkor privátban szóljon.

A matekután most már több nap játék után nekem még jobban tetszik. Sztem jól össze vannak rakva a pályák, jó nehéz is. Az XBOW viszont kaki sztem. Legalábbis a sima red dot-os. A távcsöves kicsit jobb, de nem látom értelmét, hogy azt válasszam a box-ok vagy rpg, soflam helyett. Max a robbanós fejû nyíllal, azt még nem próbáltam.

Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?

giornalista
ne az alapjátékot vedd meg. 9500-ért már kapható a premium edition is, az 5 kiegészítõvel együtt (+20 pálya az alap 9 mellé, rengeteg fegyver, csillió egyéb dolog).
ez a tuti.Én is tõle vettem: ezt

Tesco BATTLEFIELD 3 PREMIUM 5.390 !!!

www.smart-bus.hu

Újraraktam mindent...nem lehet valahogy "felismertetni" a játékot,mert lementettem a másik vinyóra,de mindenáron letölteni akarja,hiába másoltam vissza.

[IRAM] leader

Archie2048
Tipp:
Scavangerben ha fel akarsz venni egy fegyvert még odaérkezés elõtt nyomd folyamatosan az R gombot, és ha átfutottál rajta fel is veszi. nem kell felette ácsorogni.

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

Üdv.
Milyen érdekelne,és mennyit szánnál rá?

oneal1
Vagy megeri? Mivel tobb meg a premium?

!Forza Ferrari!

oneal1
Most szidom magam h anno megvettem kulon a cq kiegeszitot. Igy mar nem eri meg megvenni a premiumot, vagy nem tudom, jo volna ha a premium vasarlasnal leszedne azt az osszeget amit kiegeszitore koltottem😊

!Forza Ferrari!

Lacee86
Nem, lemez.

6990 csak kód?
ha gondolod tudok abban segíteni, hogy átveszem neked és lediktálom a kódot, meg elküldöm a fotót róla. (nem az elsõ eset lenne)
megspórolsz magadnak egy postaköltséget.
feltéve ha nem pesti vagy😊

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

Lacee86
Háát, multi acc miatt inkább jobban érezném magam, ha bolti lenne. 😊
6990+posta most a CD Galaxysban meg az Extreme Digitalban is. Annyit még rászánnék.