Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ad legjobb poziciot az ellenrol.
Ha laggolnak es teleportalnak az ellensegek, akkor kicsit onnan jobbra, amig aranylag sima lesz a mozgasuk.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
[IRAM] leader
Szinte minden hivatalos, Battlelogos, ESL es egyeb forumokon azt irjak le amit en is a dologrol.
"Slider left: GOOD (best for competive gaming, best hitreg, but lots of visible lags and warping)
Slider right: BAD (best for videos, bad hitreg cuz you`ll shooting interpolated ghosts, no visible lags or warping)"
"If you like to see the EXACT position of the player, put it to the left."
Ilyen leirasok vannak mindenhol.
De ki tudja, mindig tanul az ember. Ird le azt a verziot amivel a "prok" nyomjak (linket is adj rola).
Thx.
Tehat ha teljesen jobbra van allitva, akkor szebbnek es simabbnak tunik a mozgas, viszont kevesbe korrekt helyet latsz az ellenfelektol, hogy pontosan es tenylegesen hol is vannak.
Ha teljesen balra huzod akkor kapod a legpontosabb adatokat, viszont akkor "szaggatva" latod a mozgasukat, mert ugye nem real time ad es kap adatcsomagokat a jatekosoktol a szerver.
De ahogy mar irtam tobbszor is tul sokat nem tud javitani ez a trukk a BF3-ban a lenyegen, mert ez a szerver-kliens forgalom frissites es netkod kb a legszarabb az osszes multi FPS kozul. (BC2 volt meg hasonloan durvan kesos fos.)
Probaljatok ki egyszer: jatszatok egy barat ellen es kerdezzetek meg, hogy miket tapasztal amikor lelovitek ot. Azt fogja mondani, hogy 1-5 golyobol gyorsan halt meg, mikozben te belenyomtal a te oldaladrol fel vagy akar egy egesz tarat. Tul sokat kesik minden adat a szervertol es ezutan egyszerre tovabbitja azokat a kliensekhez. (Egyszerre meghalasok, fal mogotti golyok, stbstb.) :p
ez a Rambóban van. na most, nekem volt egy 12-es streakem és nem számolta el. gyanítom, hogy azért, mert a játék akkor számolja csak ezeket (így volt a "get 20 kills in one round" kitételnél is), ha a meccs elejétõl a végéig bent vagy! ha közben lépsz be, nem számolja... hogy miért? rejtély!
ez a szöveg, az elõbb frissítettem:S
!Forza Ferrari!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
mit kell iylenkor csinálni?
!Forza Ferrari!
Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO
Csak HC-n játszok... de néha úgy érzem, hogy csak akkor HC mikor engem lõnek.. Annyira bírom, mikor az ellen ugrik szökken, én eltalálni nem bírom, vagy ha mégis, baszik megdögleni, ellenben, én akármit csinálok, annyit látok, jobb esetben, hogy valaki bevillan, és fekszem is.. oké hogy hácé, de akkor hadénismár! 😄😛 Most is, csávókám háttal rohan tõlem elfele, lövöm, villog is az a kis szar, de vígan befut a fal mögé... áá olyan, hogy esetleg megdöglene.. vicc.
Gondolkodom, hogy csinálok egy videót, hátha közösen rájövünk, hogy mit baszok el, csak nem tudom, hogyan álljak neki..:\ Ti mivel csináljátok, Fraps, konvert avi, és youtube?
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Jó lenne már kideríteni ennek a rejtéjes csúszkának a mûködését..
most meg dupla xp-s hétvége is van ráadásul... ki kéne használni, naná, hogy melózok! de azért teszek most este egy próbát...
A fórumon felsorolt hibajelenségekkel,-talán az összessel- találkoztam már e két nap alatt,az összes szabadidõm erre megy el....és még nem látni a végét.😞
[IRAM] leader
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
SZVSZ!Minnél jobban felveszi az ember(jobbra a csúszkát),annál jobban kijavítja a játék a laggokat,úgy hogy szebb legyen az animáció.
Ha balra tolod a csúszkát akkor pedig az emberek valós helyzetét kapod meg,és lehet te is picit "szaggatva futsz".
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Game disconnected: your connection to the server timed out. <#boxer>#boxer>
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Pár napja már nekem is megvan a játék, már nagyon régóta terveztem a megvételt. BC2-t sokat játszottam, szóval nem teljesen ismeretlen a téma. Akinek van kedve squadban tolni az nyugodtan vegyen fel, kemotox a nevem battlelogon/originen. Szívesen elvezetek helikoptert, ha van mellettem egy jó lövész 😛
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
http://www.gameshop.hu/pc/battlefield-3-premium-edition/9205
Most megveszed az alapjátékot 8000-ért,megtetszik,utána a premium kód egymagában 8.500! Összesen 16.500... de te tudod... <#rolleyes>#rolleyes>
rakd negyedre!
Mennyivel?
Nektek is laggol az új patch?
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Tapasztaltok mostanában, Aftermath óta durva lag-ot?
Néha mozdulni nem tudok (max hátra).
Vagy az én net-em szarakszik?
Köszi
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB