Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

reklám reklám ez mindig hatrám<#mf1>
Ha erõs a géped és a neted jobbra, ha gyenge balra egyértelmûen. Ez egy net/gépfüggõ kompenzátor nagy csodát nem kell tõle várni. Ami a linket illeti valaki azt egy fórumon leírta a saját gépe viselkedése alapján nem általánosítható minden gépre! De tõlem oda álligatjátok ahová akarjátok. Arról meg, hogy a prok hova állítják milyen linket adjak? Én csak azt tudom, hogy a GiFr pro gamerek milyen beállításokkal játszanak, mert magam is voltam ebben a team-ben, csak nem voltam kellõképpen profi ezért edzõpartner lettem. Errõl nem tudok linket adni, de szívesen megosztom ha van rá igény. 😊

Smithwarden
Roviden (sztem): minel jobban balra.

Az ad legjobb poziciot az ellenrol.
Ha laggolnak es teleportalnak az ellensegek, akkor kicsit onnan jobbra, amig aranylag sima lesz a mozgasuk.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Ok...akko most hová is állítsuk??<#zavart1><#nemtudom><#fejvakaras>

[IRAM] leader

Smithwarden
Amit irsz az eleg furcsa, mivel gyakorlatilag ellenkezoje annak amit irtam... :p
Szinte minden hivatalos, Battlelogos, ESL es egyeb forumokon azt irjak le amit en is a dologrol.

"Slider left: GOOD (best for competive gaming, best hitreg, but lots of visible lags and warping)
Slider right: BAD (best for videos, bad hitreg cuz you`ll shooting interpolated ghosts, no visible lags or warping)"

"If you like to see the EXACT position of the player, put it to the left."

Ilyen leirasok vannak mindenhol.
De ki tudja, mindig tanul az ember. Ird le azt a verziot amivel a "prok" nyomjak (linket is adj rola).
Thx.

Mégegyszer a network smoothing-ról érthetõen: Erõsgép, erõs net jobbra, gyenge gép gyenge net balra. Erõs gépen nincs értelme balra húzni, mert valóban kép problémákat okoz. Esportos beállításnál erõgépeken is fel van húzva teljesen. Ha valakit érdekel, hogy milyen beállításkombinációval játszanak a pro-k szívesen leírom.

Smithwarden
A csuszka elvileg ugy mukodik, hogy minel jobban jobbra van huzva, annal jobban "simitja" a mozgasokat a kapott adatok alapjan, amik beerkeznek hozzad a szervertol illetve a tobbi jatekostol.
Tehat ha teljesen jobbra van allitva, akkor szebbnek es simabbnak tunik a mozgas, viszont kevesbe korrekt helyet latsz az ellenfelektol, hogy pontosan es tenylegesen hol is vannak.
Ha teljesen balra huzod akkor kapod a legpontosabb adatokat, viszont akkor "szaggatva" latod a mozgasukat, mert ugye nem real time ad es kap adatcsomagokat a jatekosoktol a szerver.

De ahogy mar irtam tobbszor is tul sokat nem tud javitani ez a trukk a BF3-ban a lenyegen, mert ez a szerver-kliens forgalom frissites es netkod kb a legszarabb az osszes multi FPS kozul. (BC2 volt meg hasonloan durvan kesos fos.)
Probaljatok ki egyszer: jatszatok egy barat ellen es kerdezzetek meg, hogy miket tapasztal amikor lelovitek ot. Azt fogja mondani, hogy 1-5 golyobol gyorsan halt meg, mikozben te belenyomtal a te oldaladrol fel vagy akar egy egesz tarat. Tul sokat kesik minden adat a szervertol es ezutan egyszerre tovabbitja azokat a kliensekhez. (Egyszerre meghalasok, fal mogotti golyok, stbstb.) :p

A Tescos 5400 ft-os BF3 premium edition akcióról lehet tudni valamit, meddig él a dolog?
Törölt felhasználó
Sziasztok, a network smoothing faktort milyen értékre érdemes állítani 25/5 mbit-es nettel? (átlag 20-30ping)
giornalista
"get 10 kills without dying"

ez a Rambóban van. na most, nekem volt egy 12-es streakem és nem számolta el. gyanítom, hogy azért, mert a játék akkor számolja csak ezeket (így volt a "get 20 kills in one round" kitételnél is), ha a meccs elejétõl a végéig bent vagy! ha közben lépsz be, nem számolja... hogy miért? rejtély!
oneal1
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'utomi1' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrB.exe initialization failed

ez a szöveg, az elõbb frissítettem:S

!Forza Ferrari!

V43 1105
PB-t frissíteni. www.evenbalance.com :-D

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

oneal1
megszereztem a premiumot, most próbálnám, de pár perc után punkbuster hibával kivág a szerverekrõl.

mit kell iylenkor csinálni?

!Forza Ferrari!

ugye ügye ugyi ha egy hülye okoskodik<#mf1>
hnz
Mirillis Action!...rakd be movie makerbe, mentsd el (igy joval kisebb lesz) youtube. JOB DONE!

Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO

Pont minap írtam, hogy jó játék ez, ha nem bassza fel magát az ember.... megcáfolom önmagam.. nagy trágya szar fos! 😄
Csak HC-n játszok... de néha úgy érzem, hogy csak akkor HC mikor engem lõnek.. Annyira bírom, mikor az ellen ugrik szökken, én eltalálni nem bírom, vagy ha mégis, baszik megdögleni, ellenben, én akármit csinálok, annyit látok, jobb esetben, hogy valaki bevillan, és fekszem is.. oké hogy hácé, de akkor hadénismár! 😄😛 Most is, csávókám háttal rohan tõlem elfele, lövöm, villog is az a kis szar, de vígan befut a fal mögé... áá olyan, hogy esetleg megdöglene.. vicc.
Gondolkodom, hogy csinálok egy videót, hátha közösen rájövünk, hogy mit baszok el, csak nem tudom, hogyan álljak neki..:\ Ti mivel csináljátok, Fraps, konvert avi, és youtube?
Meg nem rejtéjes hanem rejtélyes, de nekem mindegy.
giornalista
és most ezzel mit akartál demonstrálni?

(amúgy: "minél", nem "minnél"..., ha már!)
😊
http://www.google.hu/search?client=opera&q=Magyar+nyelvtan&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest
szomferi
ezt pont olyan kérdezi, aki nagybetûvel írja a magyart? 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Nálam pont fordítva megy.Minnél jobbra van, annál jobban laggol.?????
Jó lenne már kideríteni ennek a rejtéjes csúszkának a mûködését..
Hallottál már a Magyar nyelvtanról???😊))
lol ez a monolit vagy melyik páyla lézer a tetõn meg javelin azt meg is szünt a légiforgalom <#mf1> amugy durva hogy helivel ugy lehet löni mint puskával bár az sem rossz hogy a pilotát simán ki lehet kapni
giornalista
jajj, tegnap annyira élveztem a játékot... kipihenten, nem pedig meló után, fáradtan ültem le hozzá (mint pl. most), szinte végig 1-2-3. helyeken végeztem, játszottam Armored Killt, Aftermath-t, alappályákat is, jó formában voltam, elkaptam a fonalat, van ez így 😊

most meg dupla xp-s hétvége is van ráadásul... ki kéne használni, naná, hogy melózok! de azért teszek most este egy próbát...
ozimak
Akkor meg ne vedd 😊 Multi:10 fps lesz kb. 😊
Akkor javítsd a lagot vele és szólj, ha sikerült! 😊

Ha ez vigasztal,én egy percet sem játszottam még az afterral,mert a pach óta csak üres szerveren legénykedem,vagy leggyakrabban ott sem...még a live support segítségével sem tudtuk kijavítani.
A fórumon felsorolt hibajelenségekkel,-talán az összessel- találkoztam már e két nap alatt,az összes szabadidõm erre megy el....és még nem látni a végét.😞

[IRAM] leader

Engem egyszer dobott ki PB-miatt

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

SpeedXHUN
szerintem nem így mûködik,már többszr is utána olvastam.
SZVSZ!Minnél jobban felveszi az ember(jobbra a csúszkát),annál jobban kijavítja a játék a laggokat,úgy hogy szebb legyen az animáció.
Ha balra tolod a csúszkát akkor pedig az emberek valós helyzetét kapod meg,és lehet te is picit "szaggatva futsz".

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Beers
Frissítés óta kb 10-szer:
Game disconnected: your connection to the server timed out. <#boxer>

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

kemotox
Sziasztok!
Pár napja már nekem is megvan a játék, már nagyon régóta terveztem a megvételt. BC2-t sokat játszottam, szóval nem teljesen ismeretlen a téma. Akinek van kedve squadban tolni az nyugodtan vegyen fel, kemotox a nevem battlelogon/originen. Szívesen elvezetek helikoptert, ha van mellettem egy jó lövész 😛

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Lacee86
Hm, nem lesz ebbõl Battle 3. Feltettem a "virágbolti" verziót, kipróbáltam a Single-t. 1366x768, minden low, csak a textúrák high, és így is csak 30 körüli FPS-em van, amivel ugyan a Single játszható, de a multihoz sztem sovány. Úgyh nem veszem meg sztem mégsem.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

ozimak
Mint azt írtam privátban is,szerintem inkább vedd meg 9.900-ért a Premium edition-t mint 8000-ért az alapjátékot!
http://www.gameshop.hu/pc/battlefield-3-premium-edition/9205
Most megveszed az alapjátékot 8000-ért,megtetszik,utána a premium kód egymagában 8.500! Összesen 16.500... de te tudod... <#rolleyes>
A network smoothing gyors netnél fent, lassúnál lent legyen. 5 mega feletti netnél teljesen fent lehet. Gyakorlatilag kiegyenlíti a net különbségeket játék közben. Ha gyors a neted és lehúzod mögéd lõve is eltalálnak, szintúgy, ha lassú és fent van. Nekem 10 megás a netem és teljesen fel van húzva. A most jelentkezõ lagokat nem fogja kompenzálni hiába állítgatjátok. Azt csak egy patch kompenzálja majd ha lesz egyszer. Szerintem egyébként ahogy jönnek a kiegészítõk úgy lesz egyre brutálisabb a gépigénye a játéknak. A csapattársam gtx 560-as kártyája gyakorlatilag fekszik tõle kedd óta sajnos és muszáj neki fejleszteni.

na ezt én is megprobálom! amugy olyan mintha laggolnának a szerok vagy csak nekem tünik ugy 40 körüli pingnél van hogy lelövöm a faszit és 3 m után esik össze vagy tul nagy a gépigénye a pályáknak?
SpeedXHUN
az se jó,így csomószor lesz olyan h befutsz a fal mögé mégis elkésve lelõnek😄
rakd negyedre!

Most nézem, hogy nekem full fel volt tolva, én csak lejjebb tudom venni..

Köszi
Mennyivel?

SpeedXHUN
nekem jaja network smoot feljebb toltam és jó lett.

sziasztok

Nektek is laggol az új patch?

AnarchoiD
Szerintetek lesz valami baj ha belogolok az xboxon is hasznalt origin accommal es arra redeemelem a bf3/ bf3 premiumot pc-re ? 😊 (megvettem itt a nagy huzavonaban veletlenul 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

AnarchoiD
meg szep (xbxobol indulok ki) premium az egy upgrade a profilodhoz ergo megmarad mindened (de akar le is resetelheted a statjaidat) + kapod a premiummal jaro bonuszokat , dlc-ket targyakat stb

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

???

antgecc
Meglévõ acc-hoz is hozzá lehet rendelni, hogy ne kelljen újból kezdeni a gyûjtögetést, xp-zést?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

antgecc
Értve, köszi! 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Network Smoothing Factor mire valo az option-ben?
Hali
Tapasztaltok mostanában, Aftermath óta durva lag-ot?
Néha mozdulni nem tudok (max hátra).
Vagy az én net-em szarakszik?

Köszi

szomferi
MINDEN, ismétlem MINDEN DLC-t tartalmaz a Premium, legyen az már megjelent, vagy a jövõben megjelenõ

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB