Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w126
Ha látod egy ellennél, odamész, megölöd, elveszed😄

Mercedes-Benz®

kemotox
Back to Karkand DLC kell hozzá. Két Assigmentet kell megcsinálnod:

"Specops"
20 kill mesterlövés puskával
5 lézeres "megfestés" (SOFLAMmal)

"Creeping Death"
50 fejlövés
50 spot assist
5 kés kill

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Krisztiam
sziasztok
L96-ot hogy lehet megszerezni?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Ha most nagyon köcsög lennék, azt írnám, hogy itt a Lakatos Ronáldínhó Alehandronak is van egy 20 éves fia, azt még se 30 nincs, és az ész se veti fel a családot 😊

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

scomcomputers
Nana papó és sem vagyok már gyerek 20éves fiam van!
<#kacsint>

* Scomcomputers the future of computing!*

w126
Vót, ennyi😊

Mercedes-Benz&#174;

Hogy lett volna már nekik csattogós lepke?! 😊

w126
És 99 November óta ülök gép elött játékok végett, 2000/03 óta online gémek és klánozások, ezzel egyideûleg clanbase aktivitásom is megkezdõdött. Lehet öregebb nem vagyok, vagy régebbi gémer, de accem van pár év mögöttem, CB adminságrol nem is beszélve, ígyhát talán van viszonyítási alapom.

Mercedes-Benz&#174;

w126
Értem!
37 éves vagyok.

Mercedes-Benz&#174;

Hát nállam és gabesznál nem vagy öregebb az biztos.Mink ketten már akkor játékokkal foglalkoztunk mikor az itt lévõk túlnyomórésze még a csattogós lepkét tologatta.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

SötétBarom
Engem ez az elakadás dolog egyedül a tankoknál zavar.. Olyan csip-csup szarokon el tud akadni az a baszott nagy abrams, hogy a hajam kitépem 😄D Ez fõleg most az AM pályákra jellemzõ..

A cheaterek ellen a legjobb, ha votekickes serveren megy a játék, vagy valami olyanon, ahol van admin.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Super Mario??<#nemtudom><#nezze><#vigyor1>

[IRAM] leader

Ott a gép a rossz!
w126
Te meg annyira támadod, hogy nem is értem miért adsz pénzt egy iram szervrért, és miért nyomod ezt a gémet?
És igen, mint lentebb írtam, elég régóta élem az online világot, és 10-12 évvel visszább játszható, és kapható fps-ek után lenyûgöz!!
De én még mindíg várom a kritikus urakat, hogy egy viszonyítást tessék bemutatni, miszerint: "ott van az xy gém, ugyan ezt tudja mint a bf3, és nincs benne bucka amiben megakadok"

Mercedes-Benz&#174;

w126
"Most nem tudom eldönteni, hogy én vagyok túlontúl maximalista, vagy te vagy igénytelen."

Ne foglalkozz vele, én vagyok igénytelen, de lehet azért mert én már akkor online playeltem amikor itt sokaknak az volt a nap fénypontja mikor a dagobert bácsi egy újabb része következett este...így volt alkalmam megtapasztalni komoly, szóba hozható hibákat, amikkel tényleg lehetett foglalkozni....
Had ne soroljam a régi gémek hibáit (nem bucka elakadást), de ha valaki kéri, veszem a fáradságot, és sorolok vagy tízet!!

Nem térek napirendre amúgy....tényleg a bucka elakadásról beszélünk mint fgyelemre méltó hiba?
Apám ez nem semmi........

Mercedes-Benz&#174;

Inkább hagyjuk,téged annyira lenyûgöz,hogy nem látod a fától az erdõt...

[IRAM] leader

w126
Egyszerû!!

Akik anyázzák ezt a gémet, csak egy jobbat mondjanak az urak ami ennyi mindent nyújt, ilyen graffal, ekkora mappokal, stb!!
Várom a javaslatokat, és már térek is át!!

Mercedes-Benz&#174;

Jelentem, nekem is elõfordult már,nem egyszer...egyszerûen ha lövök valakit a fegyver...hmm...elakad.Már már az egeremre gyanakodtam,sõt,esetleg hogy hacker az illetõ...de látom most már nem vagyok vele egyedül.

[IRAM] leader

DrTre
Az egyetlen rákfenéje a BF3-nak, azok bizony a csalók. Ennyire nem vagyok benne a programozásban, hogy tudjam, hogyan lehet megkerülni ennyire észrevétlenül ilyen - egyéb más játéknál viszonylag jól mûködõ - rendszereket. Ezen kell változtatni, nem tudom, hogy mit, de muszáj lesz ha nem most, de a negyedik résznél.

Lehet, hogy vannak üzleti okai, mert sok csaló premiumos és nem akarják ban miatt elveszíteni õket, nem tudhatjuk. Lehet igazából bármi oka. Én úgy gondolom, hogy maga a multi kódja és a hozzá épített pb úgy, ahogy van, nem mûködik jól és ahhoz, hogy lényeges változást érjenek el a csalók visszaszorításában, át kéne írni rengeteg részt.

Az, hogy látszólag és lehet, hogy ténylegesen se tesznek többet az ügy érdekében, már egy más tészta és mivel nem ismerjük a hátterét, nem tudhatjuk, hogy szándékosan nem vagy tehetetlenség miatt nem történik semmi.

Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?

Lehet hogy tényleg nálad van a baj. Én nem találkoztam még a "nem lõ a fegyver" jelenséggel. És az elakadások is ritkák és könnyû õket kikerülni.

DrTre
Már pedig se én, se jó néhány ismerõsöm nem találkozott ezzel, de fõleg nem ilyen formában, mint te, pedig itt összesen több ezer óra játékról beszélünk.

Van úgy, hogy elakadok apró dolgokban, de ezek elenyészve vannak pályákon és megjegyezhetõ helyeken. Viszont amit te írsz, arról nem tudok mit mondani, mert egyszerûen nem találkoztam személyesen ilyen hibákkal, nem is emlékszem, hogy találkoztam volna valaha is ezekkel a problémákkal.

A másik dolog, hogy ha egyszer is elakadok egy pillanatra, már reflexbõl ugrok, illetve kerülök, megoldom és ha összesen 5-ször haltam meg ilyen miatt, akkor lehet, hogy sokat mondok.

Hoho valami van a gépeddel,komolyan cimborámnak is ugyan ez volt!Elakadt,egy helyben állt fut a semmibe beakadt.Esetleg megkérdezhetem miként orvosolta a hibát!
Dehát pont ez az.nem az ugrással van a baj, vagy hogy ki kéne kerülni dolgokat, esetleg megmászni.Legyenek benne ezek a fícsörok, mint ahogy benne is vannak, de mûködjön!Nálam 10 esetbõl 4nél úgy elakadok bármien méretû sziklában, még akkor is ha csak kikerülni szeretném, de a játék szerint egy pixelen összeérünk, és sehova nem lehet menni mind1 milyen mozgásgomb kombinációt ütök be (mozgás,mozgás+ugrás,ugrás,...), legalább 2-5 másodpercig így szenvedés van, majd jön a köztelezõ halál.A random bekövetkezõ, nem tudsz menni akkor se 1-3 secig, már csak hab a tortán /ez fõleg close-quarters dlcnél/.A legújabb , hogy nem lõ a fegyver, hogy mondjuk lmgvel sorozol,azt egyszer csak kihagy a fegyver, mert most gondolt egy ilyet a játék.Ha ezekkel te nem találkozol, akkor biztos, hogy nem egy játékkal játszunk.

Ennyi!
Jah még annyit míg nem lesz killcam..mint a dutyiba(a fiatal játékosoknak leírom:megmutatja,hogy ki és milyen módon vadászott le)nem úgy mint itt,hogy igen õ volt az aki levadászott addig ez semmi!Bohóckodni jó!Na ha lesz ilyen akkor az admin már tud lépni mert látja õ is!
Sajnos egy hatalmas gond van még a csalással attól függetlenül hogy bosszantja a játékosokatAz a gond pedig az úgy mond 1 csaló százat csinál szindróma.
Most képzeljük el azt a szituációt hogy van egy fiatal tapasztalatlan játékos aki belecsöppen ebbe a játékba mit tapasztal,elõször is szembekerül a tapasztalt úgymond több éve multit játszó játékosokkal akik jobbak mint õ na nem fényévekkel de jobbak.A következõ szint a úgynevezett nem csaló de egyéb segítséget igénybevevõ játékosok egyébként kegyetlen nagyképü társaság,egy részük minden nála rosszabbúl játszót lelowoz,ilyenek például az e-sportosok és klánban játszók egy része õk tudják mit és miket lehet módosítani anélkül hogy a pb és társai kidobják,na õk már jóval keményebb falat a newbie-nak,olykor csalónak is tünnek a szemében néha nem alaptalanúl(sok e-sportban nagyon-nagyon jól játszó játékosról kiderült hogy valójában egy mocskos szemét csaló).
Végezetül pedig akikrõl nem kell sokat írnom az igazi vérbeli CHEATEREK közöttük nem egy olyan van aki lassan már 10+ éve az összes multijátékot végigcsalta.
Mi is történik ezzel a szerencsétlennel.Belever mondjuk 10-50 órát a játékba úgy hogy esik-kel egyfolytában,elkeseredik azon hogy nincs sikerélménye nincs kitartása,tegyük fel hogy külföldi,pénze van,hall ezt azt a csalásokról hogy milyen jó vele játszani,megnéz egy-két videót róla hogy a csaló végig aratja a pályát és hát ez megtetszik neki.Kipróbálja és hát bejön neki az hogy bárkit félkézzel elintéz.
Ennyi.Így lesz egy egyszerü kezdõbõl csaló és ezt több játékos statja alapján le lehet következtetni.Egy darabig tûrik a szívást aztán csak egyszer meglódul a k/d és a pont/perc arány szemmel láthatóan.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Inkább azon gondolkodjatok el,hogy hogy a pic.ába engedhetik meg azt,hogy hivatalos csalást lehet használni!!!???Büntetlenûl!!!!Ezek fizetõs csalások.És tök mindegy ha van admin vagy pb...ha nem aimozik hanem csak radar hackozik a büdös életbe nem veszik észre senki!Csak úgy érdekesség képen most néztem 14000 user akik azon az oldalról éltek e lehetõséggel!Jó játékot!!!!
DrTre
Akkor nézzük csak meg, hogy ennyi törmelékhez milyen kidolgozottság kell. Képzeld el a törmeléket a modellezésnél csak a vázát tekintve. Képzeld hozzá a karaktereket méretük szerint. Képzeld el, hogy a játékban mekkora az a szög, amekkorán egy karakter még fel tud mászni és nem csúszik le. Most jön az, hogy a törmelék mennyire részletes, mert hát ez már nem a Battlefield 1942. Minden apró kis törmeléket(pl. téglát) külön kell venni és modellezni, mivel nem akarjuk, hogy a golyó átmenjen rajta, mert igazából ott sincs és azt sem akarjuk, hogy a látszólagos törmelék modellje nagyobb, mert csak húztak egy vonalat, ami szimplán átöleli az egészet, aztán átlõni már nem lehet rajta, mint ahogy az néhány szikla esetén megtörtént.

Na ha ezeket mind elképzelted, akkor áruld már el, hogy mégis hogyan gondolod a dolgot?

A CS-ben mégis milyen törmelékek vannak?

Egy kicsit gondold végig. Egyáltalán nem hülyeség, hogy ugrani kell, fõleg, hogy itt nem ugrás van, mint CS-ben vagy régi CoD-ban, hanem átmászás. Teljesen jól van megoldva, nem lehet máshogyan.

Ezt értse meg mindenki, aki szerint ez hiba.

szerk helyett : nem faszságokkal

Meg milyen érdekes, egy HL-ben, csben ilyen alapvetõ motorhibák mért nincsenek /jó a sourcban voltak,de õk legalább javították, és faszságokkal próbálták meg elhessegetni ezt a problémát/?

Ez neked nem komoly hiba?Hogy minden szirszarba el lehet akadni, és ennek tetézésére, kiadnak 4 olyan pályát dlc címén, amin csak szirszar van és mást se tudsz tenni, csak elakadni majd meghalni a szar tetves igénytelen fosul összerakott motorjuk miatt!
Most nem tudom eldönteni, hogy én vagyok túlontúl maximalista, vagy te vagy igénytelen.

Sajnos nekem rossz tapasztalataim voltak a magyar supportal.szerettem volna veteran rangot kérni,mivel párszáz órát beletoltam a bfbc2-be.felhívtam a supportot, ott hiába adtam meg mindkét játék serialszámát, és felhasználónevét, nem hittek nekem!azt kérték, hogy fotózzam le mindkét játék cd-jét,serialszámát, és eredeti dobozát, és küldjem át nekik!Erre közöltem, hogy bocs, de a bc2-t kb. 3éve vettem, fogalmam sincs már hol a doboza és a gyári kézikönyve.A kedves supportos kolléga mégsem adta meg a veterán statuszt!Nem értem miért fájt volna neki!Persze errõl nem a bf3 tehet, biztosan csak nekem volt ilyen tapasztalatom velük...
kemotox
"Meg is látszik a public játékon" Megsúgom ez MINDEN játékkal így van... ott van rajtad kívül 63 ember, elõször játszol velük, még jó hogy nem egy összeszokott csapatként játszanak.. ezt nem gondolhattad komolyan. Nagyon buta érv volt.
Ha meg ennyire gyûlölettel beszélsz a játékról, akkor minek játszol vele?

w126
1. Nekem megy a gém az összes patch után is.
2. A Battlefield mit jelent? ("Én még mindig azt vallom,ezt a játékot köcsögség volt kiadni battlefield név alatt")
3. Csalók mindíg lesznek minden játékban, és voltak is.
4. Én 1x kértem helpet, azonnal segítettek, és sikerrel.

De amúgy ezen az egészen kár vitázni, ez egy szélmalom harc, egyikünk se fogja azt mondani, hogy ohh igen, még is neked van igazad!

Mercedes-Benz&#174;

Na jó,kicsit erõs az orbitális,de játékosok százezreit bosszantja,nap mint nap...arról már ne is beszéljünk,hogy a javításra szánt pach érkezésekor mindenki azon totózik,mit rontanak megint el vele...
Más..az EA egy óriás céggé nõtte ki magát,nehogy már egy alapvetõ 24/7-es support-ot írjunk fel nekik a dicsõség táblára.Arról nem is beszélve,hogy én pl. két alkalommal kértem segítséget tõlük,mind kettõ alkalommal magamnak kellett rájönni a hibára...csak az általános rizsa megy ott is...nézd meg ezt,nézd meg azt...amit magamtól is megtaláltam a neten.
Én még mindig azt vallom,ezt a játékot köcsögség volt kiadni battlefield név alatt.Csak hát kellettek ugye az õsrégi bf rajongók is,meg valamivel át kellett csábítani a CoD MOHA stb. játék lúzereit is.
Meg is látszik a public játékon...mindenki csinál mindent,csak azt nem ami a feladat lenne,mindegy milyen játék-módról beszélünk.
És...hogy ne menjünk el szótlanul a csaló kérdés mellett sem...te lehet nem látod a pbbans oldal kis ablakocskáját,ahol felsorolja az éppen aktuális bannolásokat,én igen.Minden 2.-ik bf3...ez azért elmond valamit...és még nem is nevezhetjük kimondottan hatékonynak a pb-t...nem véletlenül van alternatív ellenõrzõ program pl. a GGC...de ez már egy másik történet.Én azt gondolom,sokkal többet is meg tudnának tenni a csalások kiszûrésére,csak vagy nem érdekük,vagy magasról sz@rnak rá.A játékot már megvették x millióan,onnantól kit érdekel,ugye...

[IRAM] leader

w126
Aha!!

Tudod mit akkor nézd csak meg, hogy mit kapsz a 10ezredért!!
Csak simán fizess egy informatikus cégnek, hogy legyen saját battlelogod, és fizess meg pár embert, hogy folyamatosan 24 órában bármikor leülhess gémelni.....há úgy beszélsz, mintha nem kapnál szolgáltatást a szaros 10ezredért hónapok óta.....mintha nem kapnál új mappokat, javításokat...
Há miféle komolytalan 10 éves gyermek vagy te?
Nem is értem, hogyan gondolhatod komolyan ezt a hülye írást? Hát elloptak tõled 10ezret? Még is mit vársz a rongyos 10 ezredért?
Egy ócska noname játék is 5-8ezer ft.........

Mercedes-Benz&#174;

w126
"e egy-két,orbitális hibát azért írok neked,amit szerintem nem tudnak,s nem is fognak javítani:próbálj meg egy sima,4 fokból álló lépcsõn oldalról felmenni,vagy próbálj meg átszaladni,csak úgy, 3db betontörmeléken..."

Na helyben vagyunk, 4 fokos lépcsõ, és beakadok 3 törmelékbe😄DDD
Én direkt kértem, hogy értékelhetõ, komolyan vehetõ hibákról beszéljünk😄DDDDDDDD

Mercedes-Benz&#174;

kigyi
Mi ez a stat reset? Hogy mûködik, milyen csomag? Mi ez? 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

mornin' látom megy az észosztás még az ünnepek alat is...😊
jómagam boldog új évet kívánok minden játékosnak és játékostársamnak!

....és ne feledjétek dec 31-én éjfélkor resetelni a statot a szuper dice csomagért! 😄

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

giornalista
érdemes, szerintem minden kiegészítõ kurva jó...

a Karkand alap, a Close Quarters ha nem is jön be, de csak ad 10 új fegyvert (meg egyébként jók a pályák), az Armored Kill hatalmas pályákat és fõleg jármûvekkel vívott csatákat ad, az Aftermath ennek pont az ellentéte, remek városi pályák, infantry combat, és ugyancsak remek pályák.
giornalista
esetleg a knife killeket, ha nézed... nem tudom, mivel arat, gondolom azzal.
Statja és battlereportjai alapján nem rég kezdett el csalni(kb. pár napja)hosszú kihagyás után,és úgy néz ki hogy WH bajnok mert pontossága vetekszik egy nagymamáéval.Tehát stat alapján senki meg nem mondaná hogy cheater még a tapasztaltak sem,még egy-két hét játék és már mutatkozni fog a statján is.
Az egyik cimbim futott bele.

Ez a illetõ is elég skilles.
Utolsó 10 battle reportja:180:21 108:2 177:4 226:5 54:1 168:2 81:7 244:12 93:1 237:10 K/D.
Már meg sem lepõdöm azon hogy az országa neve Russia.

V43 1105
Érdemes..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Érdemes egyáltalán megvenni a Premium Edition-t? Mindegyik DLC jó vagy csak 1-2?

The Matrix has you...

giornalista
a lényeget ismét sikerült megragadnod.
Még mindig nem értitek,mit akartam mondani,de sebaj....
Az elég hiba mercis barátom,hogy az armored és az aftermath nevezhetõ bf-nek??
Mert a többi a battlefield név megcsúfolása.Nem véletlen,hiszen teljesen más a fejlesztõ csapat.
De egy-két,orbitális hibát azért írok neked,amit szerintem nem tudnak,s nem is fognak javítani:próbálj meg egy sima,4 fokból álló lépcsõn oldalról felmenni,vagy próbálj meg átszaladni,csak úgy, 3db betontörmeléken...

[IRAM] leader

Hát azt, hogy egy nüansznyi single-players hibát javítottak, ami a felhasználók 1%-t érinti (mert a bf3 vásárlók kb ennyi része nézi a single-t), azt nem nevezném patchnek.

kemotox
Ez nem igazán válasz arra, hogy "szerinted mit jelent a patch".

giornalista
azért így, hogy három hete van meg a játék, elég stabilan osztod az észt.

nekünk jellemzõen 12-13 hónapja van meg, és bõven volt, hogy várni kellett a patchekre, amik kritikus dolgokat lettek volna hivatottak javítani. mégsem jöttek idõben, hónapok teltek el, mire megjelent egy. mostanra a játék az igazán látványos bugoktól meg lett szabadítva, nincsenek overpowered fegyverek. amikor viszont voltak, a Dice szart rá, és 2-3 hónapot vártunk, mire az M26 Darts issue-t végre megoldották.

olyan is volt, hogy a supressor nem tüntetett el egyes fegyverekkel harcolókat a minimapról. maradt is úgy, jó ideig.

az, hogy te most két hét játék után odáig vagy, nem jelenti azt, hogy elegendõ információval is rendelkezel arról, hogy mik mentek itt az elmúlt egy évben.

ettõl függetlenül a rinyálókat továbbra sem értem, mert a játék fasza, penge, élvezetes, szórakoztató, bár nem tökéletes, ez igaz. viszont játszani nem kötelezõ szerintem, Premiumot sem volt kötelezõ venni, innentõl meg aki átverve érzi magát, hát...