Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Specops"
20 kill mesterlövés puskával
5 lézeres "megfestés" (SOFLAMmal)
"Creeping Death"
50 fejlövés
50 spot assist
5 kés kill
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
L96-ot hogy lehet megszerezni?
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika
<#kacsint>#kacsint>
* Scomcomputers the future of computing!*
Mercedes-Benz®
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
A cheaterek ellen a legjobb, ha votekickes serveren megy a játék, vagy valami olyanon, ahol van admin.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
[IRAM] leader
És igen, mint lentebb írtam, elég régóta élem az online világot, és 10-12 évvel visszább játszható, és kapható fps-ek után lenyûgöz!!
De én még mindíg várom a kritikus urakat, hogy egy viszonyítást tessék bemutatni, miszerint: "ott van az xy gém, ugyan ezt tudja mint a bf3, és nincs benne bucka amiben megakadok"
Mercedes-Benz®
Ne foglalkozz vele, én vagyok igénytelen, de lehet azért mert én már akkor online playeltem amikor itt sokaknak az volt a nap fénypontja mikor a dagobert bácsi egy újabb része következett este...így volt alkalmam megtapasztalni komoly, szóba hozható hibákat, amikkel tényleg lehetett foglalkozni....
Had ne soroljam a régi gémek hibáit (nem bucka elakadást), de ha valaki kéri, veszem a fáradságot, és sorolok vagy tízet!!
Nem térek napirendre amúgy....tényleg a bucka elakadásról beszélünk mint fgyelemre méltó hiba?
Apám ez nem semmi........
Mercedes-Benz®
[IRAM] leader
Akik anyázzák ezt a gémet, csak egy jobbat mondjanak az urak ami ennyi mindent nyújt, ilyen graffal, ekkora mappokal, stb!!
Várom a javaslatokat, és már térek is át!!
Mercedes-Benz®
[IRAM] leader
Lehet, hogy vannak üzleti okai, mert sok csaló premiumos és nem akarják ban miatt elveszíteni õket, nem tudhatjuk. Lehet igazából bármi oka. Én úgy gondolom, hogy maga a multi kódja és a hozzá épített pb úgy, ahogy van, nem mûködik jól és ahhoz, hogy lényeges változást érjenek el a csalók visszaszorításában, át kéne írni rengeteg részt.
Az, hogy látszólag és lehet, hogy ténylegesen se tesznek többet az ügy érdekében, már egy más tészta és mivel nem ismerjük a hátterét, nem tudhatjuk, hogy szándékosan nem vagy tehetetlenség miatt nem történik semmi.
Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?
Van úgy, hogy elakadok apró dolgokban, de ezek elenyészve vannak pályákon és megjegyezhetõ helyeken. Viszont amit te írsz, arról nem tudok mit mondani, mert egyszerûen nem találkoztam személyesen ilyen hibákkal, nem is emlékszem, hogy találkoztam volna valaha is ezekkel a problémákkal.
A másik dolog, hogy ha egyszer is elakadok egy pillanatra, már reflexbõl ugrok, illetve kerülök, megoldom és ha összesen 5-ször haltam meg ilyen miatt, akkor lehet, hogy sokat mondok.
Most képzeljük el azt a szituációt hogy van egy fiatal tapasztalatlan játékos aki belecsöppen ebbe a játékba mit tapasztal,elõször is szembekerül a tapasztalt úgymond több éve multit játszó játékosokkal akik jobbak mint õ na nem fényévekkel de jobbak.A következõ szint a úgynevezett nem csaló de egyéb segítséget igénybevevõ játékosok egyébként kegyetlen nagyképü társaság,egy részük minden nála rosszabbúl játszót lelowoz,ilyenek például az e-sportosok és klánban játszók egy része õk tudják mit és miket lehet módosítani anélkül hogy a pb és társai kidobják,na õk már jóval keményebb falat a newbie-nak,olykor csalónak is tünnek a szemében néha nem alaptalanúl(sok e-sportban nagyon-nagyon jól játszó játékosról kiderült hogy valójában egy mocskos szemét csaló).
Végezetül pedig akikrõl nem kell sokat írnom az igazi vérbeli CHEATEREK közöttük nem egy olyan van aki lassan már 10+ éve az összes multijátékot végigcsalta.
Mi is történik ezzel a szerencsétlennel.Belever mondjuk 10-50 órát a játékba úgy hogy esik-kel egyfolytában,elkeseredik azon hogy nincs sikerélménye nincs kitartása,tegyük fel hogy külföldi,pénze van,hall ezt azt a csalásokról hogy milyen jó vele játszani,megnéz egy-két videót róla hogy a csaló végig aratja a pályát és hát ez megtetszik neki.Kipróbálja és hát bejön neki az hogy bárkit félkézzel elintéz.
Ennyi.Így lesz egy egyszerü kezdõbõl csaló és ezt több játékos statja alapján le lehet következtetni.Egy darabig tûrik a szívást aztán csak egyszer meglódul a k/d és a pont/perc arány szemmel láthatóan.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Na ha ezeket mind elképzelted, akkor áruld már el, hogy mégis hogyan gondolod a dolgot?
A CS-ben mégis milyen törmelékek vannak?
Egy kicsit gondold végig. Egyáltalán nem hülyeség, hogy ugrani kell, fõleg, hogy itt nem ugrás van, mint CS-ben vagy régi CoD-ban, hanem átmászás. Teljesen jól van megoldva, nem lehet máshogyan.
Ezt értse meg mindenki, aki szerint ez hiba.
Most nem tudom eldönteni, hogy én vagyok túlontúl maximalista, vagy te vagy igénytelen.
Ha meg ennyire gyûlölettel beszélsz a játékról, akkor minek játszol vele?
2. A Battlefield mit jelent? ("Én még mindig azt vallom,ezt a játékot köcsögség volt kiadni battlefield név alatt")
3. Csalók mindíg lesznek minden játékban, és voltak is.
4. Én 1x kértem helpet, azonnal segítettek, és sikerrel.
De amúgy ezen az egészen kár vitázni, ez egy szélmalom harc, egyikünk se fogja azt mondani, hogy ohh igen, még is neked van igazad!
Mercedes-Benz®
Más..az EA egy óriás céggé nõtte ki magát,nehogy már egy alapvetõ 24/7-es support-ot írjunk fel nekik a dicsõség táblára.Arról nem is beszélve,hogy én pl. két alkalommal kértem segítséget tõlük,mind kettõ alkalommal magamnak kellett rájönni a hibára...csak az általános rizsa megy ott is...nézd meg ezt,nézd meg azt...amit magamtól is megtaláltam a neten.
Én még mindig azt vallom,ezt a játékot köcsögség volt kiadni battlefield név alatt.Csak hát kellettek ugye az õsrégi bf rajongók is,meg valamivel át kellett csábítani a CoD MOHA stb. játék lúzereit is.
Meg is látszik a public játékon...mindenki csinál mindent,csak azt nem ami a feladat lenne,mindegy milyen játék-módról beszélünk.
És...hogy ne menjünk el szótlanul a csaló kérdés mellett sem...te lehet nem látod a pbbans oldal kis ablakocskáját,ahol felsorolja az éppen aktuális bannolásokat,én igen.Minden 2.-ik bf3...ez azért elmond valamit...és még nem is nevezhetjük kimondottan hatékonynak a pb-t...nem véletlenül van alternatív ellenõrzõ program pl. a GGC...de ez már egy másik történet.Én azt gondolom,sokkal többet is meg tudnának tenni a csalások kiszûrésére,csak vagy nem érdekük,vagy magasról sz@rnak rá.A játékot már megvették x millióan,onnantól kit érdekel,ugye...
[IRAM] leader
Tudod mit akkor nézd csak meg, hogy mit kapsz a 10ezredért!!
Csak simán fizess egy informatikus cégnek, hogy legyen saját battlelogod, és fizess meg pár embert, hogy folyamatosan 24 órában bármikor leülhess gémelni.....há úgy beszélsz, mintha nem kapnál szolgáltatást a szaros 10ezredért hónapok óta.....mintha nem kapnál új mappokat, javításokat...
Há miféle komolytalan 10 éves gyermek vagy te?
Nem is értem, hogyan gondolhatod komolyan ezt a hülye írást? Hát elloptak tõled 10ezret? Még is mit vársz a rongyos 10 ezredért?
Egy ócska noname játék is 5-8ezer ft.........
Mercedes-Benz®
Na helyben vagyunk, 4 fokos lépcsõ, és beakadok 3 törmelékbe😄DDD
Én direkt kértem, hogy értékelhetõ, komolyan vehetõ hibákról beszéljünk😄DDDDDDDD
Mercedes-Benz®
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
jómagam boldog új évet kívánok minden játékosnak és játékostársamnak!
....és ne feledjétek dec 31-én éjfélkor resetelni a statot a szuper dice csomagért! 😄
compassion does not fit me... battlelog: braincruiser
a Karkand alap, a Close Quarters ha nem is jön be, de csak ad 10 új fegyvert (meg egyébként jók a pályák), az Armored Kill hatalmas pályákat és fõleg jármûvekkel vívott csatákat ad, az Aftermath ennek pont az ellentéte, remek városi pályák, infantry combat, és ugyancsak remek pályák.
Az egyik cimbim futott bele.
Utolsó 10 battle reportja:180:21 108:2 177:4 226:5 54:1 168:2 81:7 244:12 93:1 237:10 K/D.
Már meg sem lepõdöm azon hogy az országa neve Russia.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
The Matrix has you...
Az elég hiba mercis barátom,hogy az armored és az aftermath nevezhetõ bf-nek??
Mert a többi a battlefield név megcsúfolása.Nem véletlen,hiszen teljesen más a fejlesztõ csapat.
De egy-két,orbitális hibát azért írok neked,amit szerintem nem tudnak,s nem is fognak javítani:próbálj meg egy sima,4 fokból álló lépcsõn oldalról felmenni,vagy próbálj meg átszaladni,csak úgy, 3db betontörmeléken...
[IRAM] leader
nekünk jellemzõen 12-13 hónapja van meg, és bõven volt, hogy várni kellett a patchekre, amik kritikus dolgokat lettek volna hivatottak javítani. mégsem jöttek idõben, hónapok teltek el, mire megjelent egy. mostanra a játék az igazán látványos bugoktól meg lett szabadítva, nincsenek overpowered fegyverek. amikor viszont voltak, a Dice szart rá, és 2-3 hónapot vártunk, mire az M26 Darts issue-t végre megoldották.
olyan is volt, hogy a supressor nem tüntetett el egyes fegyverekkel harcolókat a minimapról. maradt is úgy, jó ideig.
az, hogy te most két hét játék után odáig vagy, nem jelenti azt, hogy elegendõ információval is rendelkezel arról, hogy mik mentek itt az elmúlt egy évben.
ettõl függetlenül a rinyálókat továbbra sem értem, mert a játék fasza, penge, élvezetes, szórakoztató, bár nem tökéletes, ez igaz. viszont játszani nem kötelezõ szerintem, Premiumot sem volt kötelezõ venni, innentõl meg aki átverve érzi magát, hát...