Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

item
Kommentek... <#ravasz1>

Szóval ez nem a szentírás!

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

olxankor mi van ha 2 embernek van csalása akkor ki hal meg elöbb?<#eplus2> mert ha az aki elöbb lõ akkor legállisá kéne tenni mint a doppingot az olimpián mert ott is mindenki használja csak nem mindenkit buktatnak le
Serábassz...én már egy éve NEM követem az eseményeket...pedig voltam kicsit szerkesztõ is,de a játékosok egyszeri átverése nálam is kiverte a biztosítékot.
Felkértek a battlefiled.hu szerver adminisztrátorának is,de amikor pár óra alatt visszaállítottak minden beállításomat,arról is lemondtam.
Pontosan az folyik ott,amit írtál,s nem csak Magyar szokás,légy nyugodt.Amint egy kis hatalomhoz jut valaki,elfelejtkezik pár alap dologról,ami addig természetes volt.

[IRAM] leader

ott csak a nyavajgás megy meg egymás szapulása hogy én vagyok ezen a szemétdombon a kiskakas nem te meg hasonlok 1 éve követem az ottani irkálásokat de szerintem nem arról szól a dolog amirõl kéne mentségükre legyen õk is csak magyarok mint mi <#eplus2>
hm.. végre endgame-be belekerül egy klasszikus capture the flag mód? jajj de várom már ezt is!😊

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

Írsz ide, és vagy történik valami,vagy sem.<#wave>

[IRAM] leader

na bejelöltelek
jah ok 3 után szerintem ráérek majd
az aláírásomban megtalálod, de segítek 😉
battlelog: braincruiser

azt mégis hogy vagy ezen a kpapp76 futsz?
vegyél fel battlelog/origin és akkor délután megprószálhatjuk.. felmegyünk valami üres szerverre. just for fun😊

az ea-hu armored kill-es sero egyfolytában üres belõnék hc-ra lehet még játszanának is rajta vagy valami air mapokat akkor lehet teli enne
jah mer akkora itt most a forgalom hogy a 3 ember nem veszi észre egymást vagy mi
Azt akartam kinyögni,hogy használd a "válasz" gombot,hogy legalább azt tudjuk mire reagáltál..

[IRAM] leader

tényleg valakinek késõbb nem lenne kedve megprobálni felmászni talah márket tetejére?
noshar canals
DrTre
Helikopáterrel, mindenki azzal megy fel oda. Noshar Canal, ha jól gondolom.

Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?

Ha már ilyen érdekes helyekre feljutásról beszélünk, akkor megkérdezem:
Pályanév nem fog beugrani, de egy anyahajóról indulunk, Conquest pálya, van Drydock is pl. az elfoglalható pontok között, szóval ilyen kikötõ és annak szûk környezete, mert domboldal is figyel rajta 😊 szerintem tudjátok már melyik ez. Na, ezen a pályán van egy nagy hangár szerû dolog, lehet pont a szárazdokk az, ott egy darabig fel lehet menni, találtam létrát, de volt olyan aki ennek a tetejérõl lõtt. Néha bugos volt és belógott a lába - vagy inkább ki -, oda hogy tudott felmenni? Van másik létra amit eddig nem találtam meg?

The Matrix has you...

nem hoz be semmit
hmm.. egy jó mangalica.. nincs is annál jobb:-)

Jó...hagyjuk,már elszoktam tõle...<#nemtudom><#ejnye1><#hehe>

[IRAM] leader

[IRAM] leader

/forumkepek/2013_01/fórumválasz.PNG[/img <<<ezt láttad már??Használd,nagy segítség a többieknek.

[IRAM] leader

hát én még a héten láttam iylet
na végignézve van egyszemélyes változat is az is megteszi
szomferi
az már réééégesrég ki van javítva...

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

hát jah ez nem is csalás a torony tetejére feljutás mert nem olyan mint merton a lépcsõforduló mennyezetérõl lõni vagy a a jobb oldali bejártnál lévõ keritésen kivül lenni na ha találok valami vállalkozó kedvû magyart majd kiprobálom <#eplus2>
nekem egy 5670 kártyám van és azzal is simán megy 8 gb mellet
ne csigázz, ez a disznó-dolog a másik gyenge pontom 😄DD

The Matrix has you...

MAV-al már nem lehet "utazni".. a bacon meg azon a pályán nem ejtõernyõs. ott a link lejebb.. linkeltem.. egyébként ez lett volna az én második tippem, hogy kétemberes..😊

vegyük úgy, hogy az addig beletolt játékidõ amíg tetszett, mert új volt, azért fizettél nem kevés, nem játékpénzt 😊
engem a MOH elõzõ részével vágtak át, de nagyon, persze az Én hibám volt fõleg, mert elhittem a bétát, akkor még tetszett - ma sem értem miért. Aztán jött a teljes és pár hét után majdnem kidobtam a kukába kettétört lemezzel és ez nálam már nagy szó, hogy így gondolok egy játékra. az 8000-be fájt, de nagyon.

Nekem most ez új élmény, pedig sosem szerettem ezt a fajta játékstílust - mindegyik részt kipróbáltam valamilyen módon -, de most rászántam magam és beruháztam, hátha lesz érdekes és játszható része is. Majd meglátjuk, már szerencsére más szemmel is tudom nézni ezeket a játékokat, megelégszem pár óra "játékélménnyel" is 😊

The Matrix has you...

erre szoktam mondani, hogy ne viccelj.. odaadom egy ötösért és vágok még neked egy disznót is😄
ha mondjuk megvennék valaki az 550ti-met (ASUS) mondjuk 25-be, akkor a másik felét beletettem volna.. de nagyon én sem törekszem most ilyenre.. igazából ez az 550Ti is tökéletesen kiszolgálja az összes játékot amivel játszok.

rég játszottam és a mapot sem ismerem annyira, de gondolom vagy a MAV -val mennek fel vagy pedig a Radio Beacon -t rakják mellé és okosan ráejtõernyõznek. de ez csak egy tipp
youtu.be-ot próbáltad már!?😛
http://www.youtube.com/watch?v=bsrKnuXpcoE

egyébként én hardcore szervereken szedem a saját csapattársat is onnan ha fent van.. egyébként meg nem értem meg miért ne lehetne fent... végülis a pálya tartozáka.. akárcsak zibán a tetõ.. egy két hónapig ott fentrengenének aztán leszoknak róla..
de bevallom töredelmesen, hogy én elsõként arra gondoltam, hogy a tetõ bal oldalánál (a pálya bal széléhez) van egy tetõrész ahol van egy szék.. gondoltam szépen odarugdosom, felállok rá és felugrok... sajnos nem jött be.. a szék ahogy tereptárgyat ér eltûnik... LOL😄

egy tizesért? 😊 mindegy, halott ügy.

The Matrix has you...

nekem még am-ben mindig az tetszik a legjobban hogy a talah marketten a középen lévõ legmagasabb toronyra valahogy felcsítelik magukat a kocsog orvlövészek<#eplus2> ha valaki tudja hogy kel elmondhatná mert kiprobálnám én is <#mf1>
Nem volt célom,hogy beléd kössek.A játék engem már rég nem tud idegesíteni,mert ha nagyon "nem adja",akkor simán lelépek.
De tudod,ahogy azt anno megmondták tõlem okosabbak,"kell egy csapat"..nagyon sok mindenen "átsegít",ha bohócra vesszük a figurát.
Csak az a baj,hogy nem játékpénzzel fizettem,s ez néha kedvemet szegi...
(vagy ha jobban tetszik,nem a bohóckodásért fizettem,hanem a játék élményért)

[IRAM] leader

ilyen láthatatlan fal van azon az új AM pályán ahol középen van a bevásárlóközpont.. annak a legtetején a jobb sarkából ha kinézel (a pálya jobb széle felé.. asszem ott van az A pont) nincs fal viszon ha lõsz olyan mintha csak egy "ablaknyi" helyen tudnál kilõni... és vicc mert ha pl. conquest-et játszol akkor ez nincs, vagy pl. gunmastert... csak scavengeren tapasztaltam eddig.
nagyon sok idõt nem töltöttem vele, egyszerûen leszoktam a magaslatról.. mert ugye míg te kilõni nem tudsz õk simán belõnek 😊

vedd meg az én 550Ti-met és én megveszem az õ 560gtx-ét 😉 hm?😊

tyûû, ez most szíven ütött picit...

ezt jó lenne megcsípni, de erre már nincs keret egy gyerkõc mellett 😞

The Matrix has you...

Belém nem tudsz kötni, mert lepereg 😊

egyébként azt már korábban is mondták, hogy nem kötelezõ játszani, sem ezzel sem mással ami hasonlóan idegesít. Nekem is volt olyan idõszakom mikor ilyen szarságokon morogtam, meg fröcsögtem tele a topikokat, de semmi értelme, mert itt nem tudod megváltani a világot, bármilyen egyszerûnek is tûnik 😊
kurva sok pénzt dobtam ki játékokra már - pár napja is vettem egyet, az Assassin's Creed 2 le volt árazva Steam-en - lehet, hogy soha nem fogok vele játszani már, de egyszerûen kellett. Igaz, hogy sokkal kevesebbe került mint ez, de hasonlatnak jó lehet, mert nem egy ilyen játékról beszélek most. A gyûjtõszenvedély is káros ám 😊

kicsit off lett, de szerintem menj el meditálni vagy futni vagy valami és szellõztesd ki a fejed, de ami legjobb, hogy 1 hétig ne játsz BF3-at, az nagyon sokat segít, nekem eddig mindig bejött az ilyenféle trükk.

The Matrix has you...

DrTre
Vannak még ilyenek, bár én nem találkozok sokkal, és ez is a tesztelõk hibája a DICE-nál, az õ dolguk lenne feltárni. Ezt a hibát úgy lehet csak észrevenni, ha konkrétan minden pályán, minden apró tárgyon kipróbálják minden szögben, ez pedig nem kevés idõ, bár az is igaz, hogy több, mint egy éves a játék.

DrTre
Ha vkit esetleg érdekelne, eladó a videokártyám: MSI GTX560Ti 448 Power Edition/OC

Én úgy tapasztalom, ez a hiba, a láthatatlan burok, még mindig van, mert sok olyan hely van a pályákon / konténerek, rácsok/, amik mögül kilátsz rendesen, de nem látszódsz ki, illetve el kéne hogy menjen a golyó az akadály, fölött, mellett, de elakad a láthatatlan falban.Ez is zavaró, de hát tudjuk, hogy a dice nem ért az objektum kezeléshez.

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

DrTre
Õszintén szólva, én is arra fogadnék, amire te. Úgy gondolom, hogy megjelenéskor sok hibája lesz, mint a BF3-nak volt, de ez mind-mind az EA hibája lesz. Eltolni nem fogják a megjelenést, ami akkorra várható, mint a BF3-é, azaz még a CoD elõtt, idén õsszel. Nem kockáztatnak, hogy késõbb adják ki, addig pedig vevõket veszítenek a CoD miatt. Így viszont nem lesz elég idõ tesztelésre, hibák javítására, mert mint mondtam, ez a játék sokkal komplexebb, mint a többi hasonló, ami miatt nagyon fontos az alapos tesztelés, ami a DICE-nál ráadásul hiányzik. Még ha idejük is lenne rá, se lenne alapos.

Nem,Peterzon szerint nem lehet meg a véleményünk,minek??...birka módjára menjünk a vágóhídra,dalolva,önként ...csernobil óta pedig sugárzó arccal...

[IRAM] leader

DrTre
Most nincsen már személyeskedés, lenyugodtak a kedélyek, csak vitázunk értelmes emberek módjára. Ezért van ez a fórum, nem? 😊

DrTre
Persze, bosszantó, mert a játékban akadályoz meg, csak ha nem akadályozna meg, akkor még nagyobb "hiba" lenne a játékban, mert vagy átlõhetnél és belefeküdhetnél a törmelékbe vagy épp ellenkezõleg, egy láthatatlan burok venné körül, amin nem megy át a golyó, de átlátsz rajta. A BF2-ben nem voltak ilyen "aprólékkal" tele a pályák, ott könnyû volt megoldani. Ott van a CoD, 10 éves motorral, ott azért mûködik mindez, mert még mindig, úgymond sterilek a pályák. Meg is látszik az egészen.

Azért az sztem, hogy be lehet bújni egy 20 centi átmérõjû acélgerenda mögé, mert tudod, hogy azon nem lehet átlõni, elég jó dolog a BF3-ban. Még mindig néha csodálkozok rajta, hogy milyen apróságok tudják megmenteni az életem. Sztem ez egy olyan dolog, amihez alkalmazkodni kell, mert jelenleg nem is lehet máshogyan megoldani. Ha csak nem úgy, mint a CoD-ban, visszalépéssel.

Vicces ugyanazt olvasni itt is, mint a COD fórumokban...legalább egy közös azért mégis van bennük, ha már sokat nem lehet felsorolni, bárcsak ne így lenne 😞
nem akarok flémet indítani, elég ami eddig volt srácok, akár be is fejezhetnétek, csak gondoltam megjegyzem 😊

The Matrix has you...