Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[IRAM] leader
Nem lehetséges,hogy emiatt vagyok mindig hátrányban??
[IRAM] leader
Megy itt a süketelés 1000-el,ilyen-olyan indokokkal.
"Persze, a mod. Ezt most nem engedték és meg is értem, hogy miért"
Megérted vagy nem tudod,mert ha megérted akkor én meg téged nem értelek.
A módok csak jobbá,játszhatóbbá,kiegyensúlyozottabbá tették a BF2-õt.De ami a legnagyobb dolog hogy a módok miatt lett a BF2 akkor a legenda.Nem egy módja nyert év módja díjat,biztos szarok voltak azért.
Az enginnel itt sem lenne baj mert azt tud a DICE készíteni,ahogy már a BF2-nél is bebizonyosodott hogy nem a játékmotor hibája a sok hitbox gond,mert szóval a módokban én nem nagyon találkoztam ezzel a problémával(vagy a modderek tudnak valami olyat amit a DICE nem),pedig egypár módban betettem a lábam.(POE2,AIX,PR,stb.)
Magával az engine kezelésével vannak a DICE-nek problémái.
Ahogy már a BC2-nél is bebizonyosodott pályakészítésbõl is nullák és itt sem nagyon jeleskednek benne.
Csalásügyileg plusz még annyit hogy modtools nélkül is annyi a csaló mint a tenger és gyakorlatilag semmi intézkedést nem tesznek ellenük.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Sztem viszont sikerült a BF3-mal a határon belül maradni, ami a nehézséget és a BF2 által támasztott elvárásokat illeti.
Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?
Valahogy mégis rátapintottál a lényegre,ott van a szemed elõtt az a dolog ami a BF2-õt naggyá és jobbá tette.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
A szervert 7 társammal együtt béreljük,nézzétek meg bátran,ah mi fent vagyunk esténként,akkor van csak rajta játék.Tehát nem folytatunk vérremenõ harcot a júzerekért,csak hogy játszhassunk.Azért van saját szerverünk pl.(de ez csak egy a sok közül),hogy ne kelljen rimánkodni egy nyivánvalóan csaló ember kidobásáért,vagy egy jó pályáért.
A ts kommunikáció és a játék együttesen sok apró bosszúságot elfeledtet,de nem mindet...az ár értékaránnyal meg nekem ne példálózzatok,semmi értelme.Árút vettem,átvertek.Így jártam.Uff!
[IRAM] leader
[IRAM] leader
Én értem, hogy jobbat vártál és csalódtál. Azt is értem, hogy átverve érzed magad, mert valóban hazudtak nem is egyszer. De itt elfogy a megértésem, mert magadnak mondasz ellent, amikor minden kritikád ellenére játszol vele, sõt szervert üzemeltetsz.
Tények: A BF3 olcsóbb, mint bármelyik konkurencia. Több tartalom is van benne. A BF3 az egyik legjobb ár/érték arányú játék jelenleg. A BF3 tökéletesen játszható, bár van még hiba, de semmi komoly.
Én tudom mi a problémád. Az, hogy nem egy BF2-t kaptál Frostbite motorral és AIX moddal. De a BF2 se volt hibamentes és teljesen jó, azt is moddolta mindenki, aztán mindenki azzal tolta, nem a simával.
Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?
Van egy mondás ami ilyenkor az eszembe jut és ez pont passzol a BF3 és a játékosok közötti kapcsolatra:
"A 200 kilós nõket is meghörgetik,mert valakinak az tetszik.Lehet hogy neked nem tetszenek csak a csinos vékony csajok,de egy lakatlan szigeten lehet te is ráfanyalodnál."
[IRAM] leader
A bf3 kurva jó. Pont.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
És én 3d-és nyalókát akarok, így lehet csokis, vagy málnás a másik termék, akkor sem kell.
Arrol nem is beszélve, hogy az én nyalókám, ezesetben a bf3 nem hányás ízû!! Teljesen elégedett vagyok az ízével😊
Néha 1-2 bug megvágja a nyelvem, de imádom az ízét.
Szal rossz hasonlat. A prémium csak egy drog a bf3-ban?
Nem érzem magam átverve, nagyon jókat játszom ezzel a nyalókával!
De te meg amelett tartassz ki, hogy egy hányadékot vettél, és csak azért nyalod, mert...õõõ...miért is? A hasonlatod szerint van több, jobb!! Tegnap már írtam akkor mi a teendõ...persze mondtad, hogy hát nem lehet, mert kés van a nyakadon, vagy mert ott ahol élsz csak a bf3-at eszi a net, stb, de most ez komoly?😄 Tényleg tudsz saját magad számára (a hasonlat szerint igen!) több jobbat, de valami rejtélyes oknál fogva nem tudod letenni ezt a gémet😊 Hmm....
Nem lehet, hogy inkább a nagy gonosz dice neked adott be vlami ajzószert, vagy drogot? Még szerverért is fizetsz😊
Kussba teszem? Én csak kitartok a magam véleménye melett, és noha állítólag kusba teszem, ezekszerint téged is, ennek ellenére én úgy látom írsz😊 Nem akarok én senkit kussba tenni, nem is tehetem meg!
De had döntsem már el én, hogy elégedett vagyok e, mintahogyan én sem azt szugerálom, hogy elégedett vagy, hanem azt, hogy kicsit sok már a köpködés érdemi értékelhetõ hibák hiánya melett...ja igen, új mappokon belehalhatok a rádiobaconbe...buhaha..
Következõ?
Mercedes-Benz®
The Matrix has you...
A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika
[IRAM] leader
Rendelsz egy nyalókát,amit rendre le is szállítanak neked,de amint kibontod és megkóstolod,kiderül-(Harry Potter után szabadon)-hogy hányás ízû.De te nyalogatod,mert ár-érték arányban még mindig jobb,mint más cégnek a terméke,igaz azok nincsenek olyan csicsásak,meg nem 3D-ben díszelegnek,de ehetõek,sõt,hellyel közzel még jó ízûek is.
De te maradsz a hányás ízûnél,mert ígérték,hogy kapsz rá egy kis cukrot.Igaz,csak a nyalóka szárát cserélték neked le,vagy cseréltették le veled,de te még mindig kitartasz mellette,mert ugye az ár-érték arány az nem semmi.Meg beljebb hátha nincs olyan hányás íze,(mert azt mondta a nyalókaügyi szakelõadó,hogy beljebb jobb lesz)...aztán kiderül,hogy a tövénél a leghányadékab,de sebaj,küldtek hozzá DLC formájában új csomagolást,mindjárt négy darabot,potom a nyalóka 1/3 árért.
Aztán az egészrõl kiderül,hogy potom havi 4 ezerért,vehettél volmna némi ajzószert,ami elhiteti veled,hogy alapjában véve áfonya ízû a nyalóka...s irigykedve nézed azokat,akik átszellemült arccal tényleg azt hiszik(cheaterek),hogy azt nyalogatják.
Aztán kuss-ba teszed,ha valaki be akarja neked bizonyítani,hogy át lettél verve...
[IRAM] leader
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
2: Senki nem mondta, hogy menj a P-ba, ezt megint nem értem, de mindenbõl a káromkodást és a sértõ viselkedést hozod ki? Ha más nem, akkor magadra vetítve, feltételezve egy hazugságot miszerint téged elküldött bárki is a P-be? Egyenlõre te akartál dice embereket dice termék fanok topikjában szájbaszekszuálni...
3: Tehát másik bf fórumon is elmondtad a gyakorlat, és érdemi tapasztalat nélküli véleményedet? Most itt vagy, mivel múltidõben beszélsz a másik fórumról, feltételezem, hogy ott sem voltál népszerû akkor....a troll szó mond neked valamit? Tudod az a faj aki mindenféle érdemi megalapozotság nélkül jön megy a fórumok közt és ócsárol...
"Aki pedig megvette, és játszik vele, az meg örüljön hogy luk van a seggén, hogy pénzt adhatott a dicenak, és különben is mért nem íratta rájuk a házát, és különben is csak fõvesztés terhe mellett merjen bármi rosszat is mondani e remekre"
Ház átírás? Kicsit túlszaladtál nem? Ez egy párezres gém.
Mellesleg én pl (csak, hogy ne mással példálózzak, nem ilendõ) mennyit is fizetek jelenleg azért, hogy tegnap, ma, holnap mehetek játszani ezzel a játékkal, van 24 órás battlelogom, számíthatok patcheker (méga egyesek szerint kis fosok is), új mappokra, és úgy ámblok azért, hogy él a bf3 24 órában? Béreljél csak egy 10Gb-os szervert egy hónapra!! De akár 1 gigást, hogy egy személyes adatlapod akár éveken át ott legyen!! Vagy csak akassz egy P3-at a konektorodra, és a villanyt fizesd!! Jaa, hogy az pénzbe kerül?
Mennyit is utaltam át az EA/DICE-nak az elmúlt közel másfél évben ezen szolgáltatásokért? Ja, hogy amikor szóba jött, hogy éves/féléves fizetõs játékká tennék a bf3-at és a világ összes pattanásos kis kockája lázadozott? És most ezek vinnyognak, hogy hól maradnak a tökéletes tökéletesítések? De lehet én azért gondolkozom így, mert már nem 20 éves vagyok, és olyan világban élek, hogy mindenkinek fizetek mindenért és nekem is fizetnek mindenért!
A tegnap általam kilinkelt mûhelyem oldala havi szinten egy 5000-es!!
Csak annyi a külömség, hogy a Gépjármûhely Kft oldalán nem tudok beléppni online bf-be, és nincsenek ott az elért eredményeim, és a veterán medáljaim! Kicsit nem ártana már a fejekben rendet rakni.
Tessék utána nézni, az EA felajánlotta, hogy fizetõs gém esetén más lesz a szitu mindenféle javítással, stb, beleértve a cheat elleni védelmet is. Itt ebben a fórumban vissza lehet keresni, hogy hányan írták, hogy inkább lekakikálják az amúgy is bohóc bugokat....
Ez olyan mikor volt DMW anticheat, fizetõs lett. Volt 3 lépcsõ, ingyenes, silver, gold. 10 kis takonyból 9 leszedte az ingyenes kliens, és szerveroldalit a szerverükre, és sírtak reggeltõl estig, hogy a saját szerverükön csalják le õket rendszeresen, holott van anticheatjuk....mi goldot futtattunk, bajnokságokat nyertünk, annyi csalót szállítottam a cb-nek egy hónap alatt mint 10 klán egy éve alatt...csak mi fizettünk érte, hogy goldunk legyen, mégpedig havi 6 ezer ft-ot!! Valamint eszembe jut mikor egy torrent oldalon egyes userek leanyázzák a feltöltõt, hogy milyen szar a fél napja a mozikban megjelent film minõsége, és, hogy szemét feltöltõ...dehát mire is? Valahova fizet azért a filmért amiért amúgy fizetni kéne?
Lehet hd a minõség, csak tessék bemenni a moziba, venni jegyet!
Ui: Bocs, most látom, hogy nem a P-be lettél elküldve saját magad által egy másik, itt nem látható dimenzióban, hanem a G-be...
Mercedes-Benz®
[IRAM] leader
Néha, ha túl közel vagyok egy jármûhöz és éppen heggesztem, akkor meg nem látom az életcsíkját. Ez is zavaró, legalábbis számomra.
The Matrix has you...
Második kérdésre meg igen is meg nem is a válasz. Kategóriák vannak. Abrams meg a T90 az Main Battle Tank, MBT. Aztán vannak a könnyû páncélosok, LAV. Helikopternél is kétféle van, repcsinél is. Kategóriánként vannak a fejlesztések, tehát ha megvan a géppuska az MBT-khez akkor az Abramssal is meg a T90-essel is tudod használni.
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
A kérdésem az,hogy ezt mindenféle tankon ki kell fejleszteni? T90, M1Abrams meg ami van? Vagy hogy mûködik?
The Matrix has you...
Azért köszi.
The Matrix has you...
[IRAM] leader
You were disconnected from EA Online (1) Ez már engem a sírba tesz ,valakinek valami ötlet?
compassion does not fit me... battlelog: braincruiser
[IRAM] leader
[IRAM] leader