Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

otisz111
Irónia. 😉
Igaza van ott az egyik kommentelõnek, ez egy hasznos topic, nem illik a szar dice még szarabb battlelogjához.

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

Találtam egy kis segédletet, bár ezt pár óra alatt saját magunk is összedobhattuk volna 😊

Vehicle spawns

The Matrix has you...

jobban a csatahelik érdekelnek, a Mi-28 meg a másik. tube-on nagyon fasza kis vidik vannak fent, persze õk már nagyon profik, de eszméletlen miket megcsinálnak.

The Matrix has you...

kemotox
http://youtu.be/vcwE1S_tLOo - Ezt nézzétek meg, besírtok. Tudom, off meg minden, de ezt muszáj minél több embernek látnia, annyira jó. 😄

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

na tessék..már a csiterek elõl sem tudok elbújni😛

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

kifli
ki van írva a battlelog neved aláírásodban, megtalállak neaggódj
az enyémet ugyan nem fogod, mert nem játszom veled!😛

Figyeljél már arra amit a faszi mond, "i shooting blanks", ha meg nem tudsz angolul akkor, minek szólsz bele olyanba, amit nem értesz?

kemotox
Annyira én se értek hozzá, de azért vágom, hogy mit hogyan kell csinálni, csak gyakorolnom kéne.

kifli
Csak azèrt csinálom, hogy mások èletèt megkeserítsem.
SötétBarom
Én egyedül a nagyhelikkel vagyok szar. Littlebirddel repülök mint az álom. De az apaccsal ellõnek 10 sec alatt 😄

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Tudjátok mi kellene? Egy guide, hogy melyik pályán mit hol találni, mert van, hogy félóráig csak a jármûveket keresem. Van youtube-on ilyen? Már sok mindent néztem ott, többek közt heli tutorial-t is, de ilyenre még nem bukkantam.

The Matrix has you...

Az jó lenne, mutatnál pár dolgot 😊 sajnos teamspeak az nem nagyon jöhet számításba, van, de nem akarom használni. Esetleg késõ este, ha Neked is megfelel 😊
Lövészként még csak géppityum van, gondolom ahogy fejlõdök jön a többi cucc, igaz? A TV-s rakétához nagyon sok kell, azt már néztem 😞

The Matrix has you...

kemotox
Helizést gyakorolhatod velem 😄 Szeretek röpködni meg lövöldözni is, majd cserélhetünk mindig pozíciót.

Ja, igen, köszi a tegnapi játékot, Sötétbarom, CharlieSheen és még akik esetleg ott voltak, de nem ismerem õket. Sajnos a végén gyorsan le kellett lépnem, általában így fejezem be 😊
A helizés még nem nagyon megy, majd gyakorlok üres szerókon. Viszont nyomtam egy nagyon fasza kört légvédelemmel, mobil AA volt és nagyon jól ment, gyakorlatilag teljes légi-fölényünk volt egész meccsen 😊
A második körben már nem volt olyan jó, majd legközelebb javítunk 😊

The Matrix has you...

kemotox
Vaktöltény?😄

Btw ebben a "játszunk együtt sqdm-et" dologban én is benne lennék, de inkább más játékmódban. Összejöhetnénk egy-két squadnyian és akkor nagy sikereket érhetnénk el Rushban pl

mi vagyunk már 4-5-en esetenként egy gamához. vegyetek fel battlelogon és majd behívunk benneteket group chat.
mindent szoktunk gamázni.. de mindent csak HC-ben😊

Én benne lennék egy Squad DM-be, úgyis kellene a challenge-hez vagy itt hogy hívjak, mindegy, valami cuccot kapok érte. Páran már itt fent vannak barátként, egyeztetünk - meg Én otthon is, hogy legyen pár órám, bár egy gyereknél ezt nem mindig egyszerû egyeztetni -, aztán tolhatjuk a gémet 😊

The Matrix has you...

scomcomputers
Ja és az operatõr oda mert állni a faszival szembe,õ a bátor,vagy a faszi cheater!

* Scomcomputers the future of computing!*

scomcomputers
Hát ezen a videón besz@rtam!
<#idiota>

* Scomcomputers the future of computing!*

Az az értelme az ilyen csalásnak, hogy csak így érhetnek el sikerélményt. Béna, nyomi emberek ezek. Képzeld el milyen lehet a való életben...
te tényleg? így nyiltan? remélem ez most csak hülyülés, mert ha nem akkor komolyan mondom nagyot csalódok.

sosem értettem mi értelme a csalásnak...mit akarnak vele kompenzálni? túrj mélyre és próbáld meghatározni nekünk:
- gyerekkorod nem megfelelõ méretû gyerekszobáját?
- az akkor ért traumákat, mikor sosem lehettél elsõ?
???😄

volt egy nagyszerû sportember, Vince Lombardi. csak a szavait tudom idézni:

"Meggyõzõdésem, hogy minden férfi számára az igazi beteljesülés az, hogy ha kemény küzdelem árán eléri kitûzött célját, majd megfáradva, de mégis diadalittasan elfekszik a csatatéren."

mornin'

kifli
azért állítottam átlagra, mert túl jó voltam, és mindig kibasztak mindenhonna :/
Így most a csít játszik helyettem, nekem csak 1 gombot kell nyomva tartanom, de ez automatizálható is akár. Tény, hogy így élvezetesebb a játék.
otisz111
Sõt, átlag aluli! Hogy még véletlenül se tudják rád mondani, h csíter vagy.
kifli
Én ezt használom, azért ezt ajánlottam.

Be lehet állítani, hogy olyan legyen, mintha átlag játékos lennél.
ez tuti nem bukék le vele?:<#beka3> na õ tuti csiter mert egybõl linkelte ha nem az lenne akkor azt irta volna hogy google <#mf1> amugy nem kell csit csak kiváncsi voltam ezután a sok pro video után ki mit ajánl
hol lehet csitet venni?veszek én is azt szétlövök mindenkit

Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3

w126
Azért hidd el van némi fogalmam, fõleg, hogy foglalkoztam antycheat készítéssel, ill fejlesztõcsapat tagja voltam. Valamint CB-én nem 1-et, nem 2-õt láttam, és kelett mérlegelnem döntéshozatalkor😊
Sõt, hogy tovább menjek, baxottúl máshogy nézek egy ilyen videót mint itt bárki, és program is létezik demo, video, és abban szereplõ karakter mozgás elemzésére, ami persze nem 100%-os biztosíték, de nagyban segített döntést hozni nem 1x. De program nélkül is vannak jellegzetes viselkedések, mozgások amik árulkodnak akármilyen szintre állítod a cheat-ot! Van ami nem változik by morpheus😊
Attol, hogy a cheat nem adja be automatice a shotot, mert épp azt úgy lövöd be, hogy neked keljen végrehajtanod, még egyébb idõintervallumok, helyzetfüggõ mozkáskordinációk nem változnak amennyiben cheatsegédlet van. És még sorolhatnám a jellemzõket, mert van pár....sõt, nem kevés esetben ip, és ping is árulkodhat, vagy bf esetében spawn idõ, vagy bizonyos viselkedésmódok a karakterek esetében mapbetõltés után😊 Pl mikor betõltés után várunk a visszaszámlálásra, és egy játékos karaktere 1-2 secen belûl elémugrik, majd vissza, majd megint máshova, már írom is chatbe, hogy dear enemy i am sorry😞(

Mercedes-Benz&#174;

Ez nyilvánvaló volt az elsõ naptól fogva nem?

Akkor nézd meg pl. a mi szerverünkön jön a közös chat-be az üzenet a GGC stream-rõl ,meg a pbbans-stream is,hogy csak amíg este játszunk pár órát,már akkor kiszûr egy jó párat.De ezek az ügyetlenebbjei,a nem fizetett csalásokkal.A fizetettet nem látja sem a pb,sem a GGC...úgy van megszerkesztve.Sõt!...úgy reklámozzák.

[IRAM] leader

szerintem sokan elégedettek lennénk ha a nyilvánvaló csalókat kiszürnék <#mf1>
Ugyan,hagyd már,nem látnak bele abba "világba",s jól is van ez így.
Az EA vagy a DICE,-kinek mi tetszik-,bármikor,mondom bármikor ki tudná szûrni a cslókat,csak gondoljatok bele,õk üzemeltetik az összes master-server-t,oda tölt fel a Te géped is,tehát olyan programozóknak,akik ott vannak,seperc megírni egy olyan programot,ami kiszûrné az összes változót.
De akkor mibõl élne az evenbalance,stb...??Pontosan elég nekik. hogy a nyilvánvaló csalókat kiszûrje,a többibõl meg élnek...nem is rosszul.

[IRAM] leader

Norby646
Jó vidik és jó kis Deadmau5! 😄

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

jó a zene a tdm video alatt<#eplus2> elég jól adja az m16-os -5-6 golyó egy ember normálon bár volt olyan hogy 7 kellett szal elég érdekes mert hc sem adja meg mindig ennyibõl meg amikor õt eltalálják ennyiszer akkor õ nem hal meg ez is érdekes biztos a többiek gumilövedékkel lönek <#mf1> de ez csak az én véleményem más lehet másképp látja.
Azért ne csináljunk úgy mintha nem lenne realitása a csaló kérdésnek, ezért ne is bagatelizáljuk el a dolgot! Az, hogy ki mint reagál le egy helyzetet saját vérmérsékletén múlik. Aki figyelmetlenül nézte otisz11 videóját azt könnyen levonhatta azt a konzekvenciát, hogy õ vagy egy progamer, vagy csaló. Jobban meg kell nézni és látszik, hogy több meccs vágott anyaga van egybefûzve és így érthetõ félre. Ha megnézitek a statját akkor láthatjátok, hogy egy erõs közepes játékos, tehát nem csaló! Azt mondják az okosok, hogy 25-ös accuracy felett vagy pro vagy csaló az ember látatlanban pláne nehéz bármit is mondani, de mint azt alább egy tanult kolléga mondta, hogy eszméletlen, hogy mennyi pro játékos van a BF3-ban a többihez képest. Ezeknek a progamerek nagyrésze hétfõn még közepes játékosok, majd vasárnap hirtelen profik lesznek, mert megveszik a tudást. Sokan fizetnek ezért a tudásért tisztázatlan egzisztenciájú vállalkozásoknak, hogy pro játékosok legyenek egyik napról a másikra! És kedves újságíró fórumtárs az én konteom a DICE háttérben állása! A professzionális csalások forgalmazásához nélkülözhetetlen dolog a biztonsági rések játékban hagyása. Márpedig a DICE nem javítja ki ezeket a réseket. Lehet baromság, de miért ne gondolhatnám így?

giornalista
atyaisten, ezt a "zenét" muszáj volt alátenni?

nem is értem, sima gameplay videók alá miért kell egyáltalán, az ízlés kérdésében meg ne nyissunk vitát, ha neked tetszik, hajrá, nekem bántja a fülem.
giornalista
tele van paranoiásokkal ez a topik, jól írták az elõbb: ha 3-szor megöl valaki, hátulról ráadásul, akkor már minimum cheater...

nem kell velük foglalkozni 😊 számomra a legnagyobb elismerés volt, amikor egy meccsen kitalálták, hogy hacker vagyok! annyira akkor csak nem lõhettem rosszul...

de persze itt mindenki 15 éve online fps-ezik és bárkirõl egy pillanat alatt megmondja, hogy csaló-e vagy sem. sõt, az is kiderült már, hogy az egész mögött a Dice áll 😊
hnz
en ugyanugy mint a tobbiek csak arra jutottam, hogy gyuszo a te videodra utal.

de itt az enyem: ket kor ugyanugy noshar tdm, m16 powa. video alatt linkelve a battlereport. pontossag: 37/38% ( ugy fel eve foglalkozom komolyabban a jatekkal, szoval aki noob volt BF2-ben meg a tobbiben is, nyugodtan csiterezzen le azzal, hogy o mar miota jatszik) =]

Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO

otisz111
Ugyanígy toljuk az egyik haverommal, de sajnos csak ketten. Jó lenne egy egész squadban tolni.
otisz111
Igaz, Te nem utaltál pont rám, hnz vetette fel a csipás videót. De azt sem mondod, hogy nem rám gondolsz. Mindegy is, én magamról tudom, hogy nem használok semmi makro meg nem tudom milyen hackeket.

Gondoltam feltöltöm az egyik kezdõ videómat, ha már más is megtette. Ezek szerint, ha valaki egy kicsit is tud, az csíter. Értettem. 😊

Szerintem meg minden csak gyakorlás kérdése.
giornalista
65-3-at lõtt a metrón, bizzzzzztosan cheater...!! ugye?

ha esetleg mégsem, nézzétek meg a videót, hogy hogy jön össze...

Miért ne vette volna magára? Mutass 1 másik videót az elmúlt 3 hétben amire gondolhattál volna. Nem tudsz. És miért reagálnál most egy 3 hétnél régebbi videóra, mikor naponta többször is írsz ide? Egyértelmû volt hogy kire gondoltál.

otisz111: ne foglalkozz vele, "aki lelõ 3x az cheater" mentalitása van.

az, természetesen :-)
my favourite

Fogalmatok nincs róla hogy milyen beállítások vannak a cheatprogramokhoz.Álmaidban sem gondolnád hogy be lehet úgy konfigolni hogy még a szakavatott szem se nagyon veszi észre hogy itt bizony bibi van.Nem minden csaló nyomja másodpercenként fejeseket csak a butábbjai.
Vannak más játékokban is csalók pl. az NFS World ott kijön a csalók butasága,csalást használt a csóka de még így is levertem versenyen.Sõt ott nem egy személy linkelt be képet arról hogy a csaló nitró hack-et használt és még így sem tudott nyerni.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

dr Kotász
Például E39 EMR, igaz?
Szövegértés 0
"Meg is látszik a színvonal,képesek olyan gameplay-eket feltölteni ide,amiben többszöri végignézés után észrevehetõ a makrók használata,és még meg is tapsoljátok"

Hol látsz itt csipás videóra utalást?
Nagyon gyanús hogy itt elkezdtél mentegetõzni egybõl,közben pedig én nem utaltam arra hogy ki a videó felrakója,és azt sem közöltem hogy mikor lett felrakva ez lehetett akár pár héttel ezelõtt felrakott videó is.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

DrTre
Hát ez mekkora cheater már. Atya ég. <#taps><#worship>

Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?

...avagy,mégsem csak legenda a vadnyugati pisztolyhõs??

[IRAM] leader