Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika
Vehicle spawns
The Matrix has you...
The Matrix has you...
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
compassion does not fit me... battlelog: braincruiser
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
The Matrix has you...
Lövészként még csak géppityum van, gondolom ahogy fejlõdök jön a többi cucc, igaz? A TV-s rakétához nagyon sok kell, azt már néztem 😞
The Matrix has you...
A helizés még nem nagyon megy, majd gyakorlok üres szerókon. Viszont nyomtam egy nagyon fasza kört légvédelemmel, mobil AA volt és nagyon jól ment, gyakorlatilag teljes légi-fölényünk volt egész meccsen 😊
A második körben már nem volt olyan jó, majd legközelebb javítunk 😊
The Matrix has you...
Btw ebben a "játszunk együtt sqdm-et" dologban én is benne lennék, de inkább más játékmódban. Összejöhetnénk egy-két squadnyian és akkor nagy sikereket érhetnénk el Rushban pl
mindent szoktunk gamázni.. de mindent csak HC-ben😊
The Matrix has you...
* Scomcomputers the future of computing!*
sosem értettem mi értelme a csalásnak...mit akarnak vele kompenzálni? túrj mélyre és próbáld meghatározni nekünk:
- gyerekkorod nem megfelelõ méretû gyerekszobáját?
- az akkor ért traumákat, mikor sosem lehettél elsõ?
???😄
volt egy nagyszerû sportember, Vince Lombardi. csak a szavait tudom idézni:
"Meggyõzõdésem, hogy minden férfi számára az igazi beteljesülés az, hogy ha kemény küzdelem árán eléri kitûzött célját, majd megfáradva, de mégis diadalittasan elfekszik a csatatéren."
mornin'
Így most a csít játszik helyettem, nekem csak 1 gombot kell nyomva tartanom, de ez automatizálható is akár. Tény, hogy így élvezetesebb a játék.
Be lehet állítani, hogy olyan legyen, mintha átlag játékos lennél.
Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3
Sõt, hogy tovább menjek, baxottúl máshogy nézek egy ilyen videót mint itt bárki, és program is létezik demo, video, és abban szereplõ karakter mozgás elemzésére, ami persze nem 100%-os biztosíték, de nagyban segített döntést hozni nem 1x. De program nélkül is vannak jellegzetes viselkedések, mozgások amik árulkodnak akármilyen szintre állítod a cheat-ot! Van ami nem változik by morpheus😊
Attol, hogy a cheat nem adja be automatice a shotot, mert épp azt úgy lövöd be, hogy neked keljen végrehajtanod, még egyébb idõintervallumok, helyzetfüggõ mozkáskordinációk nem változnak amennyiben cheatsegédlet van. És még sorolhatnám a jellemzõket, mert van pár....sõt, nem kevés esetben ip, és ping is árulkodhat, vagy bf esetében spawn idõ, vagy bizonyos viselkedésmódok a karakterek esetében mapbetõltés után😊 Pl mikor betõltés után várunk a visszaszámlálásra, és egy játékos karaktere 1-2 secen belûl elémugrik, majd vissza, majd megint máshova, már írom is chatbe, hogy dear enemy i am sorry😞(
Mercedes-Benz®
[IRAM] leader
Az EA vagy a DICE,-kinek mi tetszik-,bármikor,mondom bármikor ki tudná szûrni a cslókat,csak gondoljatok bele,õk üzemeltetik az összes master-server-t,oda tölt fel a Te géped is,tehát olyan programozóknak,akik ott vannak,seperc megírni egy olyan programot,ami kiszûrné az összes változót.
De akkor mibõl élne az evenbalance,stb...??Pontosan elég nekik. hogy a nyilvánvaló csalókat kiszûrje,a többibõl meg élnek...nem is rosszul.
[IRAM] leader
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
nem is értem, sima gameplay videók alá miért kell egyáltalán, az ízlés kérdésében meg ne nyissunk vitát, ha neked tetszik, hajrá, nekem bántja a fülem.
nem kell velük foglalkozni 😊 számomra a legnagyobb elismerés volt, amikor egy meccsen kitalálták, hogy hacker vagyok! annyira akkor csak nem lõhettem rosszul...
de persze itt mindenki 15 éve online fps-ezik és bárkirõl egy pillanat alatt megmondja, hogy csaló-e vagy sem. sõt, az is kiderült már, hogy az egész mögött a Dice áll 😊
de itt az enyem: ket kor ugyanugy noshar tdm, m16 powa. video alatt linkelve a battlereport. pontossag: 37/38% ( ugy fel eve foglalkozom komolyabban a jatekkal, szoval aki noob volt BF2-ben meg a tobbiben is, nyugodtan csiterezzen le azzal, hogy o mar miota jatszik) =]
Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO
Gondoltam feltöltöm az egyik kezdõ videómat, ha már más is megtette. Ezek szerint, ha valaki egy kicsit is tud, az csíter. Értettem. 😊
Szerintem meg minden csak gyakorlás kérdése.
ha esetleg mégsem, nézzétek meg a videót, hogy hogy jön össze...
otisz111: ne foglalkozz vele, "aki lelõ 3x az cheater" mentalitása van.
my favourite
Vannak más játékokban is csalók pl. az NFS World ott kijön a csalók butasága,csalást használt a csóka de még így is levertem versenyen.Sõt ott nem egy személy linkelt be képet arról hogy a csaló nitró hack-et használt és még így sem tudott nyerni.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
"Meg is látszik a színvonal,képesek olyan gameplay-eket feltölteni ide,amiben többszöri végignézés után észrevehetõ a makrók használata,és még meg is tapsoljátok"
Hol látsz itt csipás videóra utalást?
Nagyon gyanús hogy itt elkezdtél mentegetõzni egybõl,közben pedig én nem utaltam arra hogy ki a videó felrakója,és azt sem közöltem hogy mikor lett felrakva ez lehetett akár pár héttel ezelõtt felrakott videó is.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?
[IRAM] leader