Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
1:45-tõl
sasafr: Ez így van, vannak olyan körök, hogy a hajamat tépem, mert egyszerûen nem állok rá a játékra. A statisztika mindent elárul, ezért jó a Battlelog.
compassion does not fit me... battlelog: braincruiser
Kb. 2000 ölés után rá lehet érezni a csipákra, fõleg kis pályán.
Aimbotos, vagy egyébb cheat esetén nincs ilyen, csak annyit látni, hogy szinte érzékelhetetlen sebességgel szkóp be/ki, és már halott az ember. Nálad látni, hogy becélzod az embert!!
Nem csalsz!
Mercedes-Benz®
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Nem sok idõ mulva többek beírták(én is)hogy csal õ persze tagadta.A következõ körben már nem volt jelen ami végképp egyértemûvé tette a gyanakvásunkat.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Ráadásul van valami puska, amihez meg kell nyerni 5 (!) round CQD-t, hát basszameg képtelen vagyok összehozni, mert kettõ után elgurul a gyógyszerem 😄D
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nem szórnád feleslegesen a skulót. (és néhányszor életben is maradnál) 😉
Egy pillanat alatt tönkre tudják tenni a játékot az ilyenek.
Ha az én csipás videómra gondoltál mond el nyugodtan. Ha valami csalásra utaló jelet vettél észre benne arra nagyon kíváncsi vagyok rá! Engem nagyon meglepne. 😮
Ez az Originnek egy baromsága vagy valóban valami gond van?
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
BF2-ben is ezek voltak a kedvencek.
az Armored Killel vagyok egyre kevésbé kibékülve... valahogy az most nem áll kézre nekem.
Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO
Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,
Azóta viszket az ujjam a quit gombon, ahogy végig kell szenvednem egy caspian bordert, vagy egy gulfot... :C
Tényleg, ki melyiket utálja a legjobban?
Nálam a top 3 szar map a Gulf of Oman, a Caspian Border, meg a Firestorm..
Kedvencem a Seine Crossing, a Kharg, meg az Aftermathes mapok..
Viszont az igaz, hogy napi szinten látok szemöldökfelhúzós playert.. Konkrétan a quake2 óta játszom multi FPS-ekkel, nem mondom, hogy gecijó vagyok, de lõni tudok.. A K/D-men ez nem nagyon látszik (jetezés miatt nem tudom mekkora minusz alakult ki 😄D), de nem is ez a lényeg.. Viszont amikor valakivel 5 szembetalálkozás 5 fejlövéses halált eredményez a részemrõl kb tizedmásodperces reakcióidõvel, kikívánkozik egy anyádpicsája. 😄
Azt viszont elmondom neked,több közeli ismerõsõm(a BF sorozat mellett a COD sorozattal párhuzamosan játszottam én is)akik között nagyon sok COD-os van,õk is persze az idõsebb korosztályhoz tartoznak még a COD 1-2-uo-val kezdték még.
Na szóval õk azért benne vannak ebbe a nagy infantry pörgésben és van tapasztalatuk,még õk is lesúlytó véleménnyel vannak a BF3-ról,hogy ennyi pro gamer még a világon sincs mint ebben.
Szívbõl utálják a csalókat,ügyeskedõket mert hát tudod a COD is elég melegágya a csalóknak.Kijelentették már többször hogy nem játszanának a BF3-ban tétmérközést még a saját annyjukkal sem neten keresztül csak lanon.
Úgyhogy azért dicséretes hogy belevágtatok a nemzeti kupába,nem lesz könnyû dolgotok.
És kösz az ötleteket, majd összehozok valamit, csak most vizsgára is kell tanulni picit 😊
amúgy én is csináltam egy videót még jó pár hónapja, belinkelem:
bár elég szar, a hanggal sem volt kedvem szarakodni. Jah Te mivel vagdosod a videóidat?
A sractol csak azert kerdeztem, hogy nem veszett ugy-e a dolog, mert elsonek hirdettek 30+ feletti jatekosokert, (gondolom ezert is Th30 a nev) aztan abbol feltehetoleg nem volt sok, akkor hirdettek 25+ most meg 20+.
Velemenyem szerint, akik csak ugy jatszanak funolas gyanant a jatekkal azok mar amugy is vannak valami csapatban vagy csak egyedul szeretnek nyomulni. Uj jatekosok meg mar nem nagyon jonnek, de ha igen azok alapbol valami spannal kezdenek.
Gyuszo: ha arra a csipas videora gondolsz mint makro, hat szerintem nem az. Ugyanazokat a tavokat (sooot) en M16-tal ugyanugy kiszedem vagy meg nagyobbon, itt persze kerdes, hogy ki mennyire paranoias es tart engem is csalonak. Azt is hozza kell tenni, hogy publik fragmovie-t (jot) nagyon konnyu csinalni mert eszmeletlen milyen ostoba es bena emberek jatszanak.
Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO
Meg is látszik a színvonal,képesek olyan gameplay-eket feltölteni ide,amiben többszöri végignézés után észrevehetõ a makrók használata,és még meg is tapsoljátok.
Ennyi no comment.
Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,
The Matrix has you...
Törölj minden böngészési adatot.
Fatboyz4ever!
Igen. 00:47-tõl ez látszik is! 😄
Expoleren betudok jelentkezni ide sg-re, de firefoxal nem engedi.
Mercedes-Benz®
Amúgy, ha van lehetõségem, lelövöm azt aki lelõtte azt, akit felszedek 😊
Illetve utána is próbálom fedezni a pácienst.
Köv videóra még nincs ötletem, de szokványos videókat annyira nem akarok csinálni 😊
Egyedi videóid vannak! Legközelebb csinálsz egy ammmo box dobálósat? 😄
Ha egy jármûvel zászlót foglalok, akkor a kapott pontot számolja a jármû-fejlesztésre is vagy csak a karakterem fog XP kapni így?
ergo jármût csak más jármû/katona kilövésével lehet fejleszteni?
The Matrix has you...
Én szeretem, igazából csak sokat kellene gyakorolni, hogy megjegyezzem mikor mivel mit csinálok, mert volt olyan, hogy rakétát akartam lõni, erre kiugrott a gépbõl 😊 rossz gombot nyomtam. Nem tudom melyik érzékenyebb vagy pontosabb, de mondjuk Jet-eknél szerintem jobb, ha csak egy kart húzok lefelé, mintha az egeret húzkodom le-fel 😊
Most még fejlesztem a karakteremet, hogy sok mindenem meglegyen, aztán ráfekszem a gamepad-es történetre.
The Matrix has you...
kellett esetleg segédprogi hozzá, hogy mûködjön? és bf3mal próbálkoztál? mûködött?