Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és kemotox szintén : látom, egyikõtök se figyelt a videó alatt igazán, ehhez pedig csak gratulálni tudok.

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3

ha a tank vagy az aa fentrõl kapja a találatot nem véd a reaktiv én ugy emlékszem mert aa-nál meg szokott maradni körbe a ketrec de a gép meg sebzötöt
dr Kotász
Reactive armor. Az elsõ találat csak azt szedi le, marad a 100% életerõ. Ilyennel rendelkezõ tankra elõször le kell adni egy lövést más fegyverbõl, és aztán jöhet a rakéta. Ugyanez igaz pl. a TOW rakétára is, ami a tank destroyer/IFV-n van. Reaktív páncélzat ellen nem sebez.
the best!:-)

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

Játssz HC-n! 😊

w126
A seggét lõdd!

Mercedes-Benz®

Nathan66
rohadék AA val is igy vagyok ,eg kapja az áldást fentröl aztán a rakéta csomagom, és akkor jövök rá, hogy egy 100%os jármüvet lövök

Nathan66
arra nincsen valami megoldás, hogy mikor a tankot tv missile-el telibe gyûröm helibõl, az meg megy tovább...?? minimum vehicle disabled nek kellene ugye alapjáraton! erre a tank, mint ami mit sem érzett megy tovább 100as health-el benne mindenki... a robbanások hatósugara elég gázos néha! ez meg biztos, hogy bug

sok használnható információt találtam a kommentetdben, természetsen, de 10 év játék után nekem még mindig a kiszáll-fut kombó az ami a leghatékonyabb 😊 így is örülök neki, hogy a folyamatos lövés-kill-reloadról le tudtam szokni😄

w126
"De van, hogy javítás közben ölnek meg sajnos. Szal 100%-ra megbízható megoldás persze nincs, de vannak túlélési alternatívák😊"

De azért ezt a részét is olvastad ugye?😊))))))))))))

Mercedes-Benz®

ez annyira szép és jó.. csak közben ott vannak még a lézengõ gyalogosok baszókákkal... meg az ellen egy-egy páncélosa... hogy az esetleges vadászgépekrõl ne is beszéljünk már!(hogy mi? jahh gunship is?😄)

nem vagyok egy nagy tankos.. infantry az én világom.
nem szégyen elbújni a fûben egy tankcsapat mellett...és tovább haladni a cél felé😊

w126
Én ilyen gyenge tank esetén (30%) igyekszem azt megtenni, hogy torony a heli pozicciójával ellentétes irányba gyorsan, füst, kiugrok, és javítok.
Az esetek többségében marad 5-8% a sorozat végére, míg fordul javítok, közben füstölésre beugrom egy secre. Oszt ha minden jól megy akad más dolga addigra, vagy lelövik. Ha 60% körûl vagyok szintén ez a szitu, csak akkor igla elõ, és csipogással elijesztem, il megpróbálom.
Ha semmi nem jön be, suicide, mert az egóm nem engedi, hogy freget adjak😄 De van, hogy javítás közben ölnek meg sajnos. Szal 100%-ra megbízható megoldás persze nincs, de vannak túlélési alternatívák😊
Néha bejön mikor support vagyok és tankba ülök, (bár jármûbe csak enginerként szoktam általában), hogy c4 le a földre mögém ha látom, hogy a heli kifigyelt, majd mikor már necces kárt okozott bennem füst, tolat, kiugrok, robbantok. Ilyenkor sok esetben úgy véli fentrõl, hogy sikerrel járt, noha a tankot ekkor már nem menthetem meg mert support vagyok, de legalább túlélem.

Mercedes-Benz®

én már 30 százalékos tanknál nem ülök át a géppuskába és keresem meg hogy hol van... inkább odaadom másnak az életemet, vagy ha szerencsém van elég alacsonyra száll és akkor repair toollal kiszúrom a szemét😄

Átszállok a géppuska poziba és sorozom a rohadékot! <#violent><#nevetes1>

otisz111
Akkor nevezzük így. 😊

De a heli egy sorozattal nem tudja felrobbantani a tankot, kétszer kell fordulni.
nem béna, csak gyarkolatlan 😉
egyébként én is kiugrom a tankból ha a heli olyan szögbõl lövi, hogy már esélyem nincs:-))))

otisz111
Most õszintén, mit vársz egy kettes szintû játékostól? Én egy olyan halált nem láttam ami bug vagy valami hasonló miatt történt volna. Egyszerûen csak béna a srác. Pl: (02:52) Ül a tankban, lõ rá a heli és ahelyett, hogy megpróbálná lelõni tankkal, kiszáll és megpróbál elfutni. :/ Géniusz...

Lehet azért utálod a bf-et, mert ugyanígy játszol, ha már felhoztad példának ezt a videót.
a bf olyan mint az igazi feleség.. "elveszed.. játszol vele.. néha veszekszel.. de még is szereted" :-)
hozzáteszem az igazi feleség annyival különbözik, hogy nyugodtan hagy játszani, mert nem akar veszekedést😄

kemotox
Kritika? Tudod az mit jelent? Ez nyilvánvalóan egy poén vidi, csávóka meghal benne, mellélõ, ugrabrugrál. Ez NEM a játék hibája... Vagy talán az olyan rossz dolog, hogy a helikopter 5 rakétájától meg lehet halni?
Komolyan kérdezem, már kb ötödjére: ha ennyire utáljátok, minek játszotok vele?

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

De ugye az azért átjött, hogy ez a video inkább kritika a bf felé, mintsem dicséret.

Smithwarden
Igen, lehet.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

DrTre
Most álltam le egy erõs gyógyszerrõl, lehet ennek köze ahhoz?

Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?

DrTre
Ok semmi gond, eltûnt, mindenki megnyugodhat.

DrTre
Ha lehet egy indiszkrét kérdésem... mi ez a piros csík? Nem tudok tõle aludni.

Volt pár érdekes dolog, ugyanakkor néhány igen (finoman fogalmazok) gyagya játékosmegmozdulás is, ami - szerintem - nem a játék hibája! 😊

Okés, megtaláltam, azt hittem ez nem DLC-s cucc, de már megvan a CQ-nál.

The Matrix has you...

SötétBarom
Ha suppression alatt vagy, szarabb az accuracyd. ^^
Nézz utána, nem tudom hol van leírva.

Szerk.: BF3 wikirõl..

Suppression is a new gameplay element in Battlefield 3. Suppression can be achieved with most weapons, excluding machine guns mounted on light vehicles. Players receiving incoming fire will eventually become suppressed, even if no actual damage is received. Players can also cause suppression by using a Tactical Flashlight.
While suppressed, a soldier's vision will blur and lose focus, he will call out for help, experience noticeably large increase of scope sway and hip fire spread, and as of the 1.04 patch (March 2012) a substantial increase in recoil and bullet spread. Suppression cancels any automatic health regeneration, but not recovery due to a nearby medkit.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Nagyrésze megvan, de ezt pont nem találtam ott meg, csak a DLC-ket látom.

The Matrix has you...

kemotox
BattleLogon fenn a neved alatt vannak a kis ikonok, ott katt a pipára és bejönnek az Assigmentek, ott tudod megnézni

Az ACW-R mindjárt unlockolva lesz. Hol tudom megnézni mi hiányzik hozzá?

The Matrix has you...

Ezt hogy érted?A supressionra gondolsz?Soha nem hallottam ilyet..
hungary27
felvettelek
Még nem vagyok olyan szinten, hogy a többieknek hasznos legyen a spec-em, de értem mire célzol és köszi a tanácsot, ezt most már jobban fogom figyelni.

The Matrix has you...

SötétBarom
Fõleg, hogy rontja a pontosságot.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

CarolHawke
Sziasztok! Új videót/kisfilmet tervezek készíteni BF3-ban. A témája egy kommandós bevetés, túszok kiszabadítási akciója stb. Akit érdekelne a dolog, és szívesen szerepelne, az vegyen fel BL-en CarolHawke néven vagyok ott is. A részleteket ott megbeszéljük.

köszi, várom
dr Kotász
Nem érdemes fix specializationt használni, hanem figyelni kell arra, hogy valaki más már nem használja-e a kedvencedet, és akkor valami másik hasznosat választani. Pl. ha már van a squadban ammo, frag/explosives, én covert vagy suppressiont szoktam választani. A suppression classtól függetlenül folyamatosan jelen lévõ játékelem, szerintem nagyon érdemes kihasználni ill. védekezni ellene.
Mindig azt nézd, hogy mi az a 4 (és nem 1) spec. ami kell, és nézed a többieknek mi van?!
Az sem mindegy, hogy milyen a pálya.
Túlnyomóan infantry? Akkor sprint, supr, covr, frag
Inkább vehicles? Akkor expl, flak, covr, sprint
pl.

SötétBarom
Én mindegyikkel suppresst.

DrTre
Én is mindig azt használok, ami nincs a squad-ban. De Assault-ként általában Flak, Support-ként pedig Explosive.

Ammot, spirntet, granade-et, explosivest szoktam használni, attól fûggöen melyik nincs a squadban.

nem értek egyet teljesen, mert assaultnak felesleges az Expl., hiszen egy darab rakétája vagy C4-e sincs 😊
Most ezt állítottam be, assault-nak Flak, hogy bírja a gyûrõdést, Engineer és Support Expl., hogy legyen több cucc, Recon pedig Covr. vagy még az Ammo-n gondolkoztam, ha nagyon messzirõl adagolnám, bár ez ritka. Többnyire elsõ kettõvel játszok.

The Matrix has you...

kemotox
inkább helyzetfüggõ, mint kasztfüggõ. én engivel mindig explet viszek, hogy jobban tudjak jármûveket darálni.

Milyen Specialization-ök azok amik hasznosak és persze class-hoz is illik?

Pl. Support-nak az Expl, mert több robbanóanyagot tud magával vinni. szerintem.

The Matrix has you...

Tegnap megpróbáltam megint a gamepad-el nyomni és meglepetésemre totál elfelejtette a beállításaimat, bár ehhez lehet köze van az Origin vacakolásának, egy ideig offline voltam, de játszani meg tudtam, aztán persze a felhõ szinkronizálni akart, lehetséges, hogy ekkor történt ez a kis hiba. Kedvem nem volt elölrõl kezdeni az egészet, de majd alkalomadtán beállítom megint és elmondom mit tapasztaltam egér+bill után 😊

The Matrix has you...

kifli
Or not?
Az igaz, de ezzel a kis súgóval már célirányosan tudok menni. Mondjuk Gunship-et jó, ha inkább mi irányítjuk, tud osztani onnan fentrõl, így a C pontok eléggé mozgalmas területnek számítanak - vagy majd fognak, ha többen rájönnek a stratégiára 😊 -, oda érdemes elnézni, biztos akad egy-két ellenséges célszemély. Nekem eddig fogalmam sem volt errõl, hogy nem mindegy milyen pontokat foglalunk el, azt hittem mind egyforma és neme szerint adja a jármûveket. Most minden új, szívom be az információkat, késõbb könnyebben adok tanácsot másoknak.

The Matrix has you...

otisz111
Ha kinagyítod a minimapot akkor könnyebben észreveszed a körülötted lévõ jármûveket.

Egyébként az attack helizésben én is benne lennék. Régebben gyakoroltam vele, de aztán átálltam a tdm-re.