Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[IRAM] leader
Te belelosz valakibe 10et, akkor o csak 2-3-4-et erez es eselyes, hogy azokat szinte mind egyszerre kapja meg a sajat kliens oldalan.
Forditva is ugyanez. Ezert erzed ugy, hogy azonnal vagy nagyon gyorsan szetlonek.
Egy normalis ellenseggel szemben szinte lehetetlen elugrani a lovesek elol, mert a fedezek mogott is kapod a "bekanyarodo" talalatokat.
Mas FPS-ekben gond nelkul be lehet ugrani es mar nem sebzodsz, megusztad.
Kb fel es 2 masodperc kozotti keses van ezekben a csodas BF netkoddal megoldott jatekokban. :p
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
De érzem, hogy jó lesz ez 😊
The Matrix has you...
Kellene egy kicsit tápolni kicsi szerón és jól jönne hozzá a segítség 😉
The Matrix has you...
az ilyen már cheat kategória? néha érdekes dolgok történnek, de szerencsére nem ez a jellemzõ, csak feltûnt, mert belefutottam már párszor ilyenbe. meg olyanba is, hogy Én élem túl 1% élettel, nem ezért mondom.
The Matrix has you...
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Egyébként Én is a support-ot ajánlom illetve a várakozást, lehet szerver gondjuk is és azért nem tudja érvényesíteni a telepítésedet. Még talán egy megoldás van, húzd ki a modemet - amibe jön a kábel az utcáról - és pár percig hagyd úgy, ekkor csinál egy resetet magán, legalábbis az enyém szokott. Hátha ez segít.
The Matrix has you...
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
+36 150 595 41
[IRAM] leader
[IRAM] leader
mit tegyek kivételek közé? fent sincs még a játék, mivel addig semmit sem rak fel míg nincs fiókod az originba... megvagyok akadva ennél az origin sz@rnál, már csináltam másik fiókot mindent, de minden hiába
Valaki adjon már egy hivatalos e-mail címet ahova elsõsorban magyarul de az sem gáz ha angolul írhatok egy levelet a problémámmal. Hátha ott segít valaki
De szerintem nem ez a megoldás a bajodra,mert netezni meg tudsz,tehát..<#nemtudom>#nemtudom>
Az pedig hogy kikapcsoltad a víruskergetõt és a tûzfalat,semmit nem jelent,másnál sem oldotta meg a problémát.Tedd a kivételek közé,a bf3.exe-nek is a pb.-nek is ott kell lennie,akkor talán...
[IRAM] leader
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Szóval az a lényeg hogy nekem kábelen jön a net a gépembe jelenleg, de régen másképp volt, és épp ezért van benne egy wifi kártya, ami mindeddig tökéletesen mûködött, de most valahogy nem tudok csatlakozni a wifihez a gépemrõl. Nem itt lehet valami gubanc, ami miatt nem megy az Origin?
i7 6700k 4,00 GHz, Asus Maximus VIII Hero, R9 Fury X, 16GB Corsair 2133MHz
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Múlt héten nekem ugyan ez volt,akkor valamilyen szerver hibájuk volt és azért nem tudtam belépni és folytatni a telepítést,de pár órán belül javították és mûködött,nem csináltam semmit csak vártam,ezt tudom tanácsolni ,lehet most is ez van.
Úgy kezdeném, hogy:
Igen, eredeti a játékom (Limited edition)
Igen, elolvastam a FAQ-t, és nem találtam benne megoldást a problémámra
Igen, Win 7 (64bit) fut a gépemen.
Igen, Rendszergazdaként futtatom az Origint
Igen, van internet kapcsolatom
És akkor a problémám pedig az lenne, hogy nem enged az origin belépni, mert állandóan egy ilyen hibaüzenetet kapok hogy: "Az elsõ bejelntkezés alkalmával rendelkezned kell internetkapcsolattal" ...
És bármit csinálok egyszerûen nem tudok belépni 😞 És már az ideg rángat mert játszanék ezerrel de az Origin felb@sz.
Szóval mi lehet ennek a megoldása??? Lécci valaki segítsen <#help>#help>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
elõbbi nagyban segít a 1v1 párharcok megnyerésében, hiszen a supression kisebb hatással van rád. az extra rakétára vagy mine-okra meg ugyancsak szükségem van.
aszerint veszem fel az egyiket, hogy a squadtársaimnak mi van éppen.
Ez mit jelent? No-RPG szerveren voltam, TDM. Nem írták sehol, hogy nem lehet daozni<#wow3>#wow3>
Tudtok olyan szervert ajánlani, ami no rules, tdm-es és alap BF-es? Keresõvel elég nehéz jót találni.
Csak most nem vágom, hogy melyik mapokon azok ahol csak szûk helyeken tudnak átmenni a harckocsik.
https://www.twitch.tv/sp1gu
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Picit szeretnék funolni, Gulf of Oman a kedvenc hasonló fajta map, de hát ott sajnos elég ritkán kaptam ezekért killt. 😊
https://www.twitch.tv/sp1gu
úgy laza 1 év után egyik ismerõsöm is megvette a béef3-at, gondoltuk tolunk valamit együtt. Namost egy olyan szeróra mentünk (hívtam), ami bár 64 fõs, de tudtam róla, hogy ennek ellenére nem szokott laggolni. Tegnap viszont sok Bé+ elhagyta szánkat, mert idõközönként borzalmas volt a játékélmény a laggtól.
A kommunikációra skype-ot használtunk, elõfordulhat, hogy inkább a ts-t kéne eröltetni és skype-ot hanyagolni?
Egyáltalán elõfordulhat, hogy a skypetól laggoltunk idõközönként...?
A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika
xboxn imadtam a jawelin -t itt pc-n viszont csak stingert vihetek joszerivel, konyebb a repcsiket, helcsiket levadaszni mint a reaktiv armoros tankokat ;(
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Persze mi meg kikacagjuk, majd megyünk játszani a bf-el😄
Mercedes-Benz®
Köztudott, hogy ennek az Alixnak a videói általában ilyen stílusúak. A poénos eseteit összevágja, hozzá vicces szöveget és ennyi, kész a szórakoztatás. Nem kritikaként készült a videó szerintem.
Mindegy, szarozd le a játékot, de azért ne felejts el még lefekvés elõtt tolni pár kört! 😉