Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nálunk van egy szabály,akire én rálövök,az szépen összeesik és feldobja a pacskert...ha nem lõttem volna le,akkor suicide,de akkor is kötelezõ megdögleni...csak ezek az én csapattársaim kurvára feledékenyek,a fene enné meg...<#sniffles><#vigyor1>

[IRAM] leader

giornalista
hát, azért két másodperc nincs...
gondoltam, hogy kényelmesebb lehet mint egérrel. kösz a választ..
Smithwarden
BF3-ban (BC2, P4F-ben is) kesik a szever-kliens kozotti adatcsomagok/lovesek szamolasa.

Te belelosz valakibe 10et, akkor o csak 2-3-4-et erez es eselyes, hogy azokat szinte mind egyszerre kapja meg a sajat kliens oldalan.
Forditva is ugyanez. Ezert erzed ugy, hogy azonnal vagy nagyon gyorsan szetlonek.
Egy normalis ellenseggel szemben szinte lehetetlen elugrani a lovesek elol, mert a fedezek mogott is kapod a "bekanyarodo" talalatokat.
Mas FPS-ekben gond nelkul be lehet ugrani es mar nem sebzodsz, megusztad.
Kb fel es 2 masodperc kozotti keses van ezekben a csodas BF netkoddal megoldott jatekokban. :p

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Pár napja próbálgatom a gamepad-et, élesben elég nehéz, ahogy írtam is, de felmentem egy nullás szeróra és ott próbálgattam az irányítást. szerintem nekem be fog jönni, valahogy jobban kézre áll, bár egy-két dolgot még pontosítani kell, például azt, hogy a lövésgomb az az elülsõ gombokon legyen, mert így tudom irányítani a gépet is közben. Ezek apróságok, nekem elõször nem így jöttek az eszembe, de használat közben derül ki, hogy ha valami nem jó 😊
De érzem, hogy jó lesz ez 😊

The Matrix has you...

Itt mindenkinek fullra ki van hegyezve a csata-helikopter? Nagy szerókon baromi nehéz találni egy üreset, ha meg sikerül igen hamar kikapnak a semmit nem tudó helimbõl. 😞
Kellene egy kicsit tápolni kicsi szerón és jól jönne hozzá a segítség 😉

The Matrix has you...

Az mennyire jellemzõ, hogy nekem 5-6 lövésbe is belekerül egy ellenfél lelövése, míg nekik van, hogy 1-2 is elég, hogy engem leterítsenek? És nem, nem fejlövés és nem is shotgun...
az ilyen már cheat kategória? néha érdekes dolgok történnek, de szerencsére nem ez a jellemzõ, csak feltûnt, mert belefutottam már párszor ilyenbe. meg olyanba is, hogy Én élem túl 1% élettel, nem ezért mondom.

The Matrix has you...

red bull
D.u. megpróbálom, most ledobom magam. Köszönöm mindenkinek a segítségét és az igyekezettét. Majd ha holnap felhívtam a supportot akkor beírom azért a megoldást hogyha esetleg más is szív hasonlókkal 😊

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

Ezen ne csodálkozz, az Origin felülete webrõl elég furán néz ki szerintem és azt sem szokta jól írni, hogy éppen ki játszik, úgyhogy elég komoly adatbázis gondjaik vannak 😊
Egyébként Én is a support-ot ajánlom illetve a várakozást, lehet szerver gondjuk is és azért nem tudja érvényesíteni a telepítésedet. Még talán egy megoldás van, húzd ki a modemet - amibe jön a kábel az utcáról - és pár percig hagyd úgy, ekkor csinál egy resetet magán, legalábbis az enyém szokott. Hátha ez segít.

The Matrix has you...

red bull
Egyébként beléptem egy webes felületen az origin fiókomba és meglepetésemre nem volt ott a megvásárolt játékok között a BF3 LE, beírtam a sorozatszámot ami ugye a dobozba van, és kiírta hogy ez a kód már használatban van.... -.-'

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

red bull
Most vettem észre hogy a játék dobozában a kis füzetben van le van írva az az a telefonszám amire szükségem lenne 😊

+36 150 595 41

Bocs,ez félreérthetõ,tehát kérdezz ebben a topikban,amit linkeltem,ott megadja valaki a magyar support telefonszámát.

[IRAM] leader

Menj át ide,még magyarul beszélõ support is van,nekem is itt adta valaki a telefonszámot...igaz magamtól jöttem rá a problémámra,de nagyon segítõkészek voltak.

[IRAM] leader

red bull
csak amiatt írtam a wifis dolgot, hogy mhátha van benne valami összefüggés, vagy bármi, mert eddig jó volt, de ezek szerint nincs.

mit tegyek kivételek közé? fent sincs még a játék, mivel addig semmit sem rak fel míg nincs fiókod az originba... megvagyok akadva ennél az origin sz@rnál, már csináltam másik fiókot mindent, de minden hiába

Valaki adjon már egy hivatalos e-mail címet ahova elsõsorban magyarul de az sem gáz ha angolul írhatok egy levelet a problémámmal. Hátha ott segít valaki

Ezt jó lenne azért tisztázni,mert ez így nem érthetõ...minek akarsz a wifi-hez csatlakozni,ha kábelen csatlakozol??
De szerintem nem ez a megoldás a bajodra,mert netezni meg tudsz,tehát..<#nemtudom>
Az pedig hogy kikapcsoltad a víruskergetõt és a tûzfalat,semmit nem jelent,másnál sem oldotta meg a problémát.Tedd a kivételek közé,a bf3.exe-nek is a pb.-nek is ott kell lennie,akkor talán...

[IRAM] leader

red bull
Valaki segítsen hogy hol tudnék megoldást találni a #56525 problémámra <#help><#help>

szomferi
miért játszol még akkor?

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

red bull
Lehet hogy megtaláltam a problémához vezetõ utat, csak megoldást nem tudok rá.

Szóval az a lényeg hogy nekem kábelen jön a net a gépembe jelenleg, de régen másképp volt, és épp ezért van benne egy wifi kártya, ami mindeddig tökéletesen mûködött, de most valahogy nem tudok csatlakozni a wifihez a gépemrõl. Nem itt lehet valami gubanc, ami miatt nem megy az Origin?

red bull
eddig mióta szarakodok vele pontosan 10 szer raktam újra az origint, próbáltam cd rõl, vagy netrõl, de mind 1 volt neki .. :S

red bull
mindent megcsináltam amit leírt de semmi, ugyanaz a hiba...

SpeedXHUN
origint újraraktad?

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

MBP Schaefer

i7 6700k 4,00 GHz, Asus Maximus VIII Hero, R9 Fury X, 16GB Corsair 2133MHz

red bull
áááááá szétrobbanok az idegtõl

red bull
... :/

red bull
Kikapcsoltam minden vírusírtót, aswt, tûzfalat, újraindítottam a gépet, és semmi

Véletlenül nem blokkolta a tûzfal az Origin-t vagy a játékot és azért nem tud netre menni?

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

kemotox
Ez még MINDIG NEM a játék hibája...

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

red bull
Sajnos nem oldódott meg a probléma. 😞

Csáó!
Múlt héten nekem ugyan ez volt,akkor valamilyen szerver hibájuk volt és azért nem tudtam belépni és folytatni a telepítést,de pár órán belül javították és mûködött,nem csináltam semmit csak vártam,ezt tudom tanácsolni ,lehet most is ez van.
Hecker007
Vírusirtó/tûzfal kikapcsol és úgy próbáld, esetleg ha ez nem segít telepítsd újra az origint rendszergazda ként hátha az megoldja, ilyen hülyeséget eddig még nem tapasztaltam a játékkal.

red bull
Sziasztok!

Úgy kezdeném, hogy:
Igen, eredeti a játékom (Limited edition)
Igen, elolvastam a FAQ-t, és nem találtam benne megoldást a problémámra
Igen, Win 7 (64bit) fut a gépemen.
Igen, Rendszergazdaként futtatom az Origint
Igen, van internet kapcsolatom

És akkor a problémám pedig az lenne, hogy nem enged az origin belépni, mert állandóan egy ilyen hibaüzenetet kapok hogy: "Az elsõ bejelntkezés alkalmával rendelkezned kell internetkapcsolattal" ...
És bármit csinálok egyszerûen nem tudok belépni 😞 És már az ideg rángat mert játszanék ezerrel de az Origin felb@sz.

Szóval mi lehet ennek a megoldása??? Lécci valaki segítsen <#help>

felb@sz ez a játéknak nevezett vmi... ki van írva, nagy kib@szott ló betûkkel, NO EXPLOSIONs erre, a nyomorék robbantgat ezerrel, az még haggyán, de 200 kill 11 death statot produkál an 94 el, metron, szerintem ez fizikai képtelenség.
SötétBarom
Offtopik? 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

giornalista
én nekem kettõre van általában szükségem, legtöbbször engineerrel vagyok: cover és explosives.

elõbbi nagyban segít a 1v1 párharcok megnyerésében, hiszen a supression kisebb hatással van rád. az extra rakétára vagy mine-okra meg ugyancsak szükségem van.

aszerint veszem fel az egyiket, hogy a squadtársaimnak mi van éppen.
giornalista
Canals, D-nél a fõútra kirakod a konténer mellé. a RU bázis felõl érkezõ dzsippek, tankok elõszeretettel rongyolnak át rajta!
kemotox
Battlefield pipa, TDM pipa, filter by server name hez meg írd be hogy "no rules" rengeteget kidob.

Panzeradler
Game disconnected: you were kicked by an admin. Stated reason: Panzeradler excessive auto-shotgun-using

Ez mit jelent? No-RPG szerveren voltam, TDM. Nem írták sehol, hogy nem lehet daozni<#wow3>

Tudtok olyan szervert ajánlani, ami no rules, tdm-es és alap BF-es? Keresõvel elég nehéz jót találni.
otisz111
Csak képtelen dologból és bugból áll a játék? 😄 Oké. 😊
kemotox
A tiéd sokkal jobb KDR

kidobnak 13/3 kd-ért de elözõ körben a 85/39-es gyerek megnyerheti akkor hogy is van ez
Ha az üres jármû alá rakod, azt nem szokták spottolni!

Na igen de ugye ahol már vannak jó nagy kráterek, azt úgy vettem észre, h annyira nem spotolják és akkor bele szoktak menni a "csapdába". 😄
Csak most nem vágom, hogy melyik mapokon azok ahol csak szûk helyeken tudnak átmenni a harckocsik.

https://www.twitch.tv/sp1gu

SötétBarom
Ha spottolják rendesen szart sem ér az akna.. Random. Van amikor lehet vele aratni.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Melyik mapokon lehet úgymond... easy módon szerezni a killeket mineokkal? 😄
Picit szeretnék funolni, Gulf of Oman a kedvenc hasonló fajta map, de hát ott sajnos elég ritkán kaptam ezekért killt. 😊

https://www.twitch.tv/sp1gu

Hella!

úgy laza 1 év után egyik ismerõsöm is megvette a béef3-at, gondoltuk tolunk valamit együtt. Namost egy olyan szeróra mentünk (hívtam), ami bár 64 fõs, de tudtam róla, hogy ennek ellenére nem szokott laggolni. Tegnap viszont sok Bé+ elhagyta szánkat, mert idõközönként borzalmas volt a játékélmény a laggtól.
A kommunikációra skype-ot használtunk, elõfordulhat, hogy inkább a ts-t kéne eröltetni és skype-ot hanyagolni?
Egyáltalán elõfordulhat, hogy a skypetól laggoltunk idõközönként...?
kemotox
Akkor miért játszol vele?

Pont az benne a pláne, hogy a "vicces szövegei"-bõl van sok a játékban, meg képtelen dologból, és bugból.Sõt, csak ezekbõl áll a játék.

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

AnarchoiD
En imadom az AA =t 😉 egy raketa , hogy kiszorja a chaffot, meg1 utana aztan szorom az agyuval 😉 hameg gunshiprol van szo, kiugrok az AA-bol es meg 2 stinger gyorsan bele... en attol idegelem magam amikor valaki elviszi az AA-t elolem es a meccs vegen van 1 killje ... ilyenkor szettudok robbanni a duhtol..

xboxn imadtam a jawelin -t itt pc-n viszont csak stingert vihetek joszerivel, konyebb a repcsiket, helcsiket levadaszni mint a reaktiv armoros tankokat ;(

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

w126
Arrol szól az egész, hogy fogadatlan prókátorként negatív propagandát állítson fel a játékrol, ez a videó is azt hivatott általa szolgálni, hogy bebizonyítsa milyen szar amivel játszunk.
Persze mi meg kikacagjuk, majd megyünk játszani a bf-el😄

Mercedes-Benz&#174;

otisz111
Én sem látom mit kéne figyelni a videó alatt. Magyarázd el kérlek.

Köztudott, hogy ennek az Alixnak a videói általában ilyen stílusúak. A poénos eseteit összevágja, hozzá vicces szöveget és ennyi, kész a szórakoztatás. Nem kritikaként készült a videó szerintem.

Mindegy, szarozd le a játékot, de azért ne felejts el még lefekvés elõtt tolni pár kört! 😉