Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

most néztem ezt a videót, a bf3 grafikája, "majdnem" ilyen tényleg egyre durvábbak a játékok, kíváncsian várom, a bf4 elsõ képeit😄 én is találkoztam, a sokak által szídott, hibákkal, ennek ellenére sosem panaszkodtam, egyáltalán nem zavar a "hibás netcode" olyan profi szinten meg úgy sem fogom ezt tolni...
Ez kérlek azért van,mert a klántagokat alapból nem rakosgatja a balance..
Az meg,hogy a másik csapat béna,ne a mi hibánk legyen már...van azért nagyon soxor,hogy nekünk se megy,hiába vagyunk csapat.

[IRAM] leader

Én nem vagyok klánban, magányos publikláma vagyok, de szeretek taktikázni, legjobban azon szoktam nevetni, mikor ott áll a pofám elõtt a Support, NEE D SOME F@KING AMMO! erre semmi xD komolyan nehéz lenyomni egy gombot???
te értetted félre, és akkor bocs ha nem voltam clear. magáról a szóra ahogy olvastam reagáltam, nem rád, ahogy használtad. béke vaze:-)

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

kurvára félreérted, nem nooboztam, azt csak ideírtam le, de leszarom a véleményed magasról, hagyjál lógva mostantól...

The Matrix has you...

szerintem az akkor is csak félmegoldás ha átállsz a "könnyebbik" oldalra én onnan noobozol 😛

jahh noobozás.. annyira faxom tele lett vele, hogy tegnap bevezettem, hogy már a chat nem pop-up a játékban.. elegem lett a sok nyávogó trendibfcicákból akik sipákolnak mindenért.. de legfõképpen azért ha lelövik õket😄

- srác tegnap Zibán... mondom Zibán!... kör elindul.. kb elfoglalom B-t és rohanok át A-ra.. gyerek beírja valaki másra: "nice camp xy"... WTF!?
20 mp-e kezdõdött a kör😄

mindig elõfordul valami ami miatt még én is képes vagyok a nehézséget, új szerverre cserélni 😊 de nem átállni a másik oldalra, hogy könnyen szerzett répával gazdagítsam pontjaim.

2 vagy 3 kör után meguntam, hogy mindig vesztünk. Öreg harcos vagyok már Én az ilyen noob-okhoz 😊
gyakorlatilag egyébként az volt, hogy kb 3-4 felé kellett állandóan figyelnem - ami azért fizikailag is lehetetlen, mert annyira nem fedtük le a területet, ez meg elég hamar kifárasztott, szóval igen, léptem, de nem engedtek át 😊

The Matrix has you...

SpeedXHUN
jó videó,nekem háromnegyeden volt,levettem és azóta sokkal könnyebben megy😄

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

SötétBarom
Meddig van update?

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

SötétBarom
Azé' van amikor olyan a csapat, hogy a hajadat téped a hülyeség láttán. Kezdõn fetrengõ snipersquad és hasonlók..

az igazi harcos.. ha nem megy a nehéz oldalon átáll a könnyebbikre!😛

Szia.

Az IRAM-szerón ha ilyen sokan fent vagytok, mint tegnap délután-estefelé, akkor csak klántagok vannak egyik oldalon?
A mi csapatunkban csak sima nevû, noob-ok voltak, nálatok meg vagy 3 klánból állt a csapat. Én próbáltam megtenni mindent, de a túlerõvel nehéz szembehugyozni 😊
Próbáltam átlépni, de visszarakott, gondolom az auto-balance volt.

The Matrix has you...

sajnos a dice a '42 sikere óta nem ér fel egy laposféreggel se, ráadásul még csíteket is jóváhagyják, és segítik ......

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

Smithwarden
Szepen hangzik es reszben javithat is valamennyit ez a "halozati mozgas simitas" kisebbre huzasa.
Viszont ugyanaz a tapasztalatom, mint Eugabesznek.
Kicsit korrektebbre be lehet loni az adatfeldolgozast, de a problema nem szunik meg. :p
Vagyis majdnem megszunik - ha teljesen balra huzom a csuszkat es akkor 1-2 metereket fognak teleportalgatni az emberkek. 😄 Vicc. 😊

A sok keses miatti panasz utan raktak be ezt az opciot.
Kicsit javit is, de lenyegen nem tud valtoztatni, hogy szerintem egyszeruen nincsenek jol belove az adatcsomagok, nem adnak eleg savot es eleg suru frissitest a lovesek + talaltok regisztralasara a szerver oldalrol.
Pedig egy multis katonai-akcio FPS-ben mi lenne a legfontosabb? Hat a pontos loves-talaltok. :p
Sporolni akartak a szerverek adatforgalman (penzpenzpenz!) vagy hibasan irtak meg az enginet vagy csak siman benak. - Vagy csak szimplan leszarjak (penzpenzpenz! - Uj kiegeszitok + BF4). 😊
De hogy mas NEM BF jatekokban jol meg van csinalva es utobbi evekben minden BFben ez megvan, az tuti.

Mas ujabb jatekban nincs ekkora mapok, sok jarmu, stb amit meg szamolni kell a motornak?
De, peldaul a Planteside 2.
Meg nagyobb mapok, meg tobb jarmu es meg sincs keses. :p

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Network Smoothing Factor-ról egy magyar nyelvû videó.
A gameplay rész az igazán érdekes.

battlelog: eLexsys

Azért mert neked így jó a smooting,nem biztos,hogy másnak is jó.Nekem pl. hot ziheer,hogy nem jó a te módszered.Valamiért nem jó abban a tartományban.
Leegyszerûsítve...ha teljesen lent van a csúszka,akkor a valós,a neted által közvetített képet látod,ha teljesen fent van,akkor a géped megpróbál segíteni és elõre számol,mi a következõ képkocka,(vagy mi lehet a következõ)
A nagy okosok,(nem én,mert én alapból buta vagyok) azt mondják,hogy ha jó a neted,akkor közép és alatta vagy felette pár %,ha kicsit gyengécske(mint nekem pl.),akkor inkább a 3/4 tartomány a nyerõ.

[IRAM] leader

Norby646
Meglesz, köszi egy próbát megér! 😊

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

hnz
Elso sorban akik irogatjak, hogy M16A3 micsoda noob fegyver mindenki kepes vele daralni, mert szinte no recoil es a tobbi. De amelyik szerencsetlen ezeket irogatja meg sem kepes egy 18-20%-s pontossagot loni vele, annak ellenere, hogy allitolag no recoil a fegyver, mert csak daral mint egy orult. Az M16A3 egyaltalan nem a best weapon csak ugyanazt tudja minden tavra. Kozel tavra AEK-971 sokkal jobb nala, hosszabb tavra meg az M416. M16 egy koztes megoldas.

#56672: Az akkora keses a packet loss miatt van. Csokkentesehez probalkozz azzal, hogy a Settings-Gameplay-Network Smoothing Factort, annyi %-ra allitod ami korul a pinged mozog adott szerveren. Az a kis csik 100 egysegbol tehat ertelem szeruen, 0-tol annyi klikk a jobb nyillal amennyi epp kell.

@Gyuszopapa: Lentebb olvastam egy informaciot, hogy te vagy itt az egyik ugyeletes legjobb cheater felismero. Szavaidat a hozzam szegezett kommentedben, boknak veszem, feltetelezem csak irigy vagy, hogy lehet tisztan igy is loni, es gyerekes oltassal probalkozol ezt takarni. Tanoraim minden este 7-tol 8-ig. Ha kell tobb info nekem meg egy SteelSeries Sensei Pro egerem van, hatha ez segit, es igen az en videoimon nincs se suppression hatas, se golyoszoras, se recoil, se bulletdrop. (szarkazmus: ON)

@kemotox: a KH2002-re gondol, bar szerintem AN-94 ami elegge pusztito.

Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO

Mit ne mondjak, humoros...

SötétBarom
LOL

😄DD

kemotox
M16A3 az sorozatban is tud lõni egyes lövés mellet, amire te gondolsz az A4 variánsa, az csak hármas és egyes lövést tud. Ugyanígy van az M4A1-el meg a sima M4-el is, az utóbbi nem tud teljesen automata sorozatot lõni.
Amúgy nagykirályak a 3aslvövõ cuccok. Van az az oláh ronda csúzlni, valami K betûs, assaultnak van és az is 3asat lõ, de elég gyorsan, azzal szoktam néha darálni. Nyomogatni kell mint egy hülyegyerek és akkor full auto lesz 😄

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Na most ezt csak teszt után lehetne igazolni, de szerintem van köze a monitornak is hozzá, meg a felbontásnak is. de ez lényegtelen, úgyis a kanyarlövõ-puska fog nyerni 😄

The Matrix has you...

szomferi
attól nem lát többet a pályából, mert nagyobb a monitorja... csak ha növeli az FOV-t

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Ez az M16A3 ilyen 3-as sorozatokat lõ ugye? hát az kurva szar fegyó 😄 nekem nem tetszik.

The Matrix has you...

Amíg megcsináltam a rakéta-challenget addig valószínûleg nem sokan szerethettek, de itt megjegyezném, hogy baromi nehéz vele ölni, mert tényleg csak a szemek közé lõtt rakétától halnak meg. Na jó, ott van még a suppression is mellé, de ez a rakétás meg m320-as dolog nem vészes szerintem, eléggé le van gyengítve.
A másik része a dolognak, hogy ne legyen ilyen challenge és akkor nem fogjuk egymást lõni vele, kivéve, ha éppen tank ellen használnám és éppen elém ugrik valaki. Ölj vele 20 tankot, de ne embert! kábé így gondolom 😊

The Matrix has you...

DrTre
Én most utoljára olyan noobozást láttam, hogy autonoob, de hogy ez mégis mi az istent takar, azt nem tudom, viszont vicces.

Sztem az gáz, ha pl tiltva vannak egy szerveren bizonyos fegyverek, mégis használják õket. De az is gáz sztem, ha vki m320-al próbál érvényesülni, mert van olyan helyzet, amikor pl több medic bevédi magát vhova és nem lehet õket kiszedni, mert mindig élesztgetik egymást, ilyenkor azt mondom, hogy ok, hogy ezzel öltek meg. Én mondjuk soha nem használom. Az RPG-t is csak akkor értem meg, ha pl, ahogy giornalista is mondta, nem a szemem közé lõnek vele, hanem a tereprombolás által akarnak megölni, a szemtõl szemben egyszerûen gyökérség.

Az viszont nagyon gáz, ha a lõfegyverekre mondja vki, hogy noob, mint pl m98b noob, m16a3 noob, mert ez a részükrõl ostobaság. Nagyjából sikerült már kiegyenlíteni minden fegyvert, nincs op-s, egyedül az m16a3-ra mondanám, hogy könnyebb vele lõni, de ez se teljesen igaz.

Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?

Ugyan,hagyd...majd késõbb leesik neki...,ha meg nem,így járt.<#ticking><#ravasz1>

[IRAM] leader

Néha sajnos megakad a szemem a zavaró elemeken. 😄

https://www.twitch.tv/sp1gu

kemotox
Õ azért 100 kilós mert gyúrt és kajált és edzett. Érted mostmár?

kemotox
Bizonyos határokig oké. De ilyet, hogy nincs jobb meg rosszabb játékos, csak jobb és fostosabb gép...

Smithwarden
Hehe. Gondold at ujra, hogy mire is irta ezt. <#rolleyes>

Hecker007
Nem hülyeség! Jobb gép=több fps, nagyobb monitor=nagyobb terület belátása, persze itt is számít hogy alapból hogy játszik valaki, de azért jobb konfiggal sokkal nagyobb élvezet játszani és ebbõl adódóan jobb eredményeket is lehet elérni!

Ja bocs! Úgy tudtam ez egy fórum, ahol lehet kommentelni. Biztos én tudom rosszul...<#banplz>

Norby646
Ne foglalkozz azzal. Mindenkinek van 1-2 olyan fegyó ami a legjobban fekszik. Az m16a3 alapból egy jó fegyó. Sztem ez egy fiatalabb korosztály szokása, hogy amikor már nem tud mást mondani akkor elõ jön hogy noob m16a3, meg noob mittoménmi. Mondjuk ha hc szerón válról indíthatóval meg m320-al szednek ki sorozatosan azt nem szeretem, fõleg ha ez meg van tiltva az adott szerón.

A késéses dologgal kapcs.ban: Borzasztó idegesítõ számomra hogy már rég a fedezék mögött vagyok és ott kapok be 4 golyót egyszerre amitõl élbõl elfekszek. A gép is számít sztem akinek van 15 fps-e sztem van némi hátrányban egy olyannal akinek van 40fps (és ezzel nem mondtam sokat). De az is tény hogy ez önmagában még nem jelenti azt hogy akinek 120fps-e van az jobban fog játtszani. Sokan vesznek drága sportkocsikat, ettõl még nem biztos hogy "vezetni" is tudják.

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Jó a példa, pontosan az jelenti amit mondtam(én 70 kiló vagyok). Mellesleg kíváncsi lennék, egy i7+16GB+60'tv konfig, és egy athlon x2+4GB+22'monitor mérkõzésre ki érné el a több pontot. Biztos hülyeség.
kemotox
Ekkora hülyeséget... ez is csak ilyen sértõdött kifogásnak hangzik. Egyáltalán nem a gép miatt lesz jobb valaki. Persze a 100 kilós boxoló azért tud téged kiütni, mert jobb a kesztyûje, mi?😄

te olvasod a public chatet? 😄

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

"Ha 16 éves lennél talán te is tudnál ugy löni mint a profi"

PC-n nincsenek profik. A te általad említett "profi" a gazdag, jómódú játékos, aki mérhetetlen elõnyben van a gyengébb géppel/kisebb monitorral játszóval szemben. Bármilyen hihetetlenen, nincs mindenkinek 3000 dolláros gépe otthon. Azt pedig elképzelni sem tudom, hogy egy magyar 16 éves gyereknek honnan van pénze egy BF3 játékot jól vivõ gépre. Konzol ebbõl szempontból sokkal jobb, igaz bár, hogy kevesebb a maximum játékos egy pályán, de legalább minimális a csalás és az egyenlõtlenség.
giornalista
de miért foglalkozol ilyen hülyeségekkel amúgy is? 😊

ha nooboznak, hát nooboznak. néhányan felháborodnak, ha RPG-t tolsz az arcukba. nagytudású ellenfelem egy civil autó mögé rejtõzött el és onnan ugrált ki sorozatokat leadni. a rakétával való találkozás hatására a gépjármû felrobbant, és vitte magával a srácot is... teljesen kiakadt, RPG NOOB, "lvl82 rpg professional" stb. ilyeneket kaptam...

a minap megint megvádoltak csalással, a srác szerint wallhackelek, mert a Kharg E pontnál a konténereknél követni tudtam a mozgását a tankkal... miután kiadta a dühét, a tudtára hoztam, hogy proximity scanem van, na utána õ eléggé kussolt, mert eléggé sokan röhögték ki 😊

ne foglalkozz a sok idiótával, élvezd a játékot 😊
Biztos volt már téma, de miért noobozzák le az M16A3 fegyót?
Oké, hogy könnyen lehet vele ölni és még a recoil is elég jó, de hát mindenki azzal megy amivel akar... vagy tévedek? :l

https://www.twitch.tv/sp1gu

Ki szólított??...

[IRAM] leader

SötétBarom

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

ígérem a totall recall-os hárommellû nõig nem jutunk!😛
asszem ma a havazásra való tekintettel nyomok egy kis alborz mountaint:-D

item
Azért túlzásba ne vigyétek,ha lehet. <#ravasz1>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

köszi!
Smithwarden
Igazad van, nem volt egyertelmu. 😊
Igen arra, hogy folytatni fogja ahol abbamaradt a letoltes.

melyik igen?
Smithwarden
Igen.

Most tölti a kiegészítõket. Ha megszakítom, onnan folytatja, vagy elõröl kezdi?