Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

remélem ITEM engedélyezi, hogy ma kicsit offoljunk és végre ennyi hülyeség után beszélgessünk a cicis csajokról pl!:-)
mornin'

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

SZEG007
Ha 16 éves lennél talán te is tudnál ugy löni mint a profik, de a korral sajnos a reflexek lassulnak, nem pedig a cheaterek száma növekszik.

Úr Isten, mi van itt?!

battlelog: eLexsys

Ugye nem akarod itt futtatni magad az 5-6 lövéses killjeiddel.Azért ne nézz mindenkit hülyének,mert még ezek a hülyék is észreveszik a nagy progamerek videóin hogy érdekes módon nekik nem szór a fegyverük hanem halálpontosan ugyanoda lõ.Most linkelgessek videókat,meg egyéb leírásokat hogy ti a nagy progamerek akiknek a seggét se lehet megszagolni miket használtok warok alatt CB-n ESL-en és nem különben publikon.Ahogy a BF2 alatt úgy itt is aki tud róla vagy használja vagy nem azokat a dolgokat amiért még a PB sem dob ki de bõven elõnynek számít.
Csak tudod van akinek ezt a dolgot nem veszi be a gyomra és nem használja.
Ja X7-es egerem van és nincs makrózva mert nem érdekel,pedig félelmetes miket tud a drága.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Az elsõ lemezt vedd ki,csak aztán kell a második...
Töltsd le Origin-en keresztül,jobban jársz,nem minden lemez jó..

[IRAM] leader

Sziasztok! Sikerült beszereznem a játékot (dvd-s változat). Kódot elfogadta minden ok, beteszem a 2 lemezt végigküldi majd a végén mikor a direktX-t frissítené azt írja ki intern error vagy valami ilyesmi. Viszont így a játékot se dobta fel. Hogyan tovább? Köszi a segítséget!
Nekem mint anno nagy CoD-osnak, uj, a suppression a bulletdrop stb. Szamomra ezek miatt ez BF es nem CoD masolat.

Már értelek,jó...tényleg hagyjuk.

[IRAM] leader

Smithwarden
Ember ujra leirom: valaszoltam valakinek.
Lassan azt is be akarod szabalyozni, hogy mit valaszolhatunk masoknak es mit nem?
Ha kicsit negativ szinben tunteti fel a csoda BFet, akkor mar ne is irjuk le? :p

Valaki tulzasba viszi a forumon a rinyat azt latom en is.
De ezert veluk veszekedj es emellett ne a tenyek ellen menj egy normalisabb beszelgetesben.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

A második felére nagyon is +1!

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

hnz
En nem mondom, hogy tokeletes, en azt mondom, hogy elfogadom igy ahogy van.

De az is 100%, hogy ha naponta ugyanarrol a problemarol 1000 kommentben ertekeztek meg nem lesz jobb a jatek, nem fog a DICE lepni es plane nem fogtok nagyobb kedvel jatszani.

Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO

Smithwarden
Nem irkalok es rinyalok naponta itt forumon, sztem nem viszem tulzasba a dolgot.
Most is siman csak valaszoltam valakinek, hogy miert hal meg 1-2 skulokbol es neki miert kell sokat beleloni masba.

Attol meg hogy te hatalmas prokent tenyek alapjan sem vagy hajlando par hibat elismerni es itt nyomod "vakon szeressuk ezt a hibatlan jatekot" stilust, attol meg letezni fognak a problemak es beszelni fogunk ezekrol a forumon.

hnz
Ohh srac, boldogga tettel. Ezentul mar ennel is nyugottabban allok a jatekhoz mint ezelott, tudvan, hogy van mas aki idegeskedik azon ami velem tortenik a jatekban.

Neha meghalok a "fal mogott". Egyreszt nem rinyalok ezert egybol a forumon, masreszt meg tudom, hogy nem a falon keresztul lott, hanem elotte aminek az oka a kliens oldali hitreg. Ami nekem szamit, hogy nalam tobbnyire 5-6 golyobol azert halnak a nepek, miota ugy jatszom ahogy lentebb leirtam.

#56644: Akkor szerintem hagyjuk is ennyiben, nem? Van akinek az "igazi BF" elmenybe mindenkeppen beletartoznak a hatalmas mapok jarmuvekkel es azokat szereti hasznalni, van aki az 5v5-ben is megtalalja a maga "igazi BF" elmenyet.

Nekem mint anno nagy CoD-osnak, uj, a suppression a bulletdrop stb. Szamomra ezek miatt ez BF es nem CoD masolat.

Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO

Igen kérlek,mert nekem a nyomom a gombot,lövök mint állat -élesztgetek,nyomom a gombot haladok elõre,élesztgetek,nyomom a gombot néha tárazok addig a másik lõ mint állat nem játék.Sõt,nem sport.De mind1,ez is egy vélemény.

[IRAM] leader

Smithwarden

CS-t igen, nagyon sokáig, lanokra is anno. Lehet hogy nincs nem csíter barát játék, de az is biztos hogy a bf3 jobban támogatja õket mint a konkurencia, a csnél meg pláne.

Az én általam említett meccsnél pont az ellenkezõje volt.A ts megengedi ugye a "parancsnok"kinevezését szobánként,s ezek kapcsolódni is tudnak egymáshoz,tehát gombnyomásra a parancsnokok tudnak egymással egyeztetni.
Volt is egy kis "anyázás",hogy a másik miért nem teszi a dolgát,de aztán rájöttünk,-kicsit késõn-,hogy nem egy,hanem két squad feszül minden ponton a mieinkre,s így nem igen volt esélyük ellenállni.A mi squadunknak ebbõl a szempontból több esélye volt,hiszen a bázishoz közeli pontot kaptuk,másabb volt megvédeni,mindig akadt "külsõs",aki besegített.
Azért ajánlottam hnz kollégának,hogy suzervezzen le egy nagyobb war-t,hoyg megérezze a feelenget,amit csak a bf nyújt egy 48 vagy uram bocsá' 64 fõs war alkalmával.
Ez az összecsapás is 2 hónapon keresztül szervezõdött,egy szóval sem mondom,hogy könnyû lehetett a szervezõknek a dolga,de a visszavágó már pl. 3 hét múlva megvolt,ahol már mi gyõzedelmeskedtünk...én mondom nektek,érdemes volt részt venni benne.Közel sem adja vissza azt a hangulatot az 5vs5...

[IRAM] leader

Volt a bc2es lmgs-élesztõs analógiád, hogy az már csít, az így is értelmezhetõ volt, õk is erre reagáltak. Lehet nem a legpontosabban fejezted ki ott magad.

hnz
Azt nem mondtam, hogy nincs keses, de kb ennyi amikor meghaltam fal mogott (de amikor megtortenik nem is jovok rinyalni, hogy jajj basszus megmurdaltam fal mogott egyszer a 10 halalbol, ahogyan azt egyesek teszik). Mellesleg mikor ott elindultam es szemem sarkabol meglattam az illetot, tudtam, hogy halal lesz a vege, szoval foleg nem erdekelt. Tunkolni meg azert szoktam, mert ha o balfasz es nem tud kiszedni attol en meg suppressiont tolhatok ra ugyanugy. Illetve ha tudom, hogy hol lesz akkor alkamazom a pre-fire modszert.

Smithwarden
Gyorsan atneztem az elso videodat.

Nagyon orulok, hogy te nem szoktal mar fal mogott halni.
Sokat kellett keresni, mert mar az elso halalod lovesektol fal mogotti volt. 😊

01:02-nel (nyomjatok be a 0.25-os lassitast youtube-on)

Mondjuk te nem nagyon probalsz elugrani a lovesek elol, inkabb allva vegig tunkolsz, amig vagy te vagy az ellen meg nem hal. 😊

De van egy tokeletes jeleneted.
Meg a "falon atjovo", "bekanyarodo" lovedeket is lehet latni 2-3 meterrel a fedezek mogott. 😄

11:50-nel:

Szoval meg jo, hogy egyeseknel nincs semmi keses BF-ben. 😊

Mint általában egy hadsereg, az is ilyen szervezettséggel épül fel.

The Matrix has you...

World of Tanks az cheater-mentes, ott egészen más dolgok basszák fel agyilag az embert 😊 No persze az nem is FPS 😊

The Matrix has you...

kifli
Más játékokban, ahol nagyobb létszámban játszunk egymás ellen (arma2 40v40 meccsek), sem úgy megy, hogy mindenki bentvan a közös ts szobában, hanem csoportokra vagyunk osztva, és meg van mondva, hogy mi most támadunk, vagy védekezünk. Ezen belül, már mi döntjük el illetve a csoport vezetõje, hogy ki merre, hogy és miképpen mozog. Mit csináljon. (de ezt gondolom te is tudod)
Az alacsonyabb létszám azért is lehet jó, mert itt csak 1-1 csoportnyi ember küzd meg egymás ellen. Ugyanez történik 40 v 40-ben is, csak ott a többi csoport teljesítménye is számít.

Így egyébként sokkal fair-ebb a dolog. Mert te hiába vagy mondjuk kurvajó játékos, vagy a te csapatod hiába kurvajó, ha a többiek freefragként rohangálnak.

E-sport szempontjából pedig nincs baj a dologgal. Az e-sport játékok közül rengeteg hasonló van, illetve volt régen is.
És ha a lanokat nézzük, mint fõ e-sport központot, akkor oda pl a bf2 vagy az arma alkalmatlan, mert képtelenség lenne ennyi embert leszervezni. Alacsonyabb létszámmal pedig azért csak több csapatot össze lehet hozni. Így egy bf3 esportra sokkal megfelelõbb, mint a bf2.
Smithwarden
Logolj be az oldalon es ezt probald: ea support chat .

otisz111
Közös fórum, bárki írhat.
Igen és visszakanyarodtunk az elsõ,vitaindító beszélgetéshez,hogy ezt a játékot nem 4vs4,vagy 5vs5 játékhoz találták ki.
Azt pedig vitatnám hogy ki troll és ki nem...nem én szóltam bele hívatlanul más vitájába,már bocsánat...

[IRAM] leader

red bull
Légyszi valaki segítsen a #56525 ra megoldást! Vagy egy telefonszámot ahol tudnak segíteni... a játék kézikönyvében a szám már nem él +36 150 595 51 ... PLS HELP <#help><#help><#help>

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

otisz111

Annyira próbálod állítani az igazadat, hogy szerintem már Te magad sem tudod mirõl is beszéltek. 😄

Van akinek a csapatmunka kiterjed a jármûvekre is sok játékossal, van akinek a kis létszámos infantry adja. Ennyi.

Tudtommal egyébként a 4-7 fõs csoportok azok, ahol még lehet igazán csapatban dolgozni, e fölött megjelenik a csoportos lógás és hasonlók. Ezt Te is leírtad az egyik hozzászólásodban, hogy a csapat egy része szart a megbeszéltekre és elindultak a maguk feje után. 32 fõnél ezen nincs mit csodálkozni szerintem. Ezért talán elõnyösebb a 4-7 fõ.
hnz
ahol medicet kell hasznalni es plane defit az mar veszett ugy? az igen.

az nem számít a lényeg hogy beszólhassanak vmiért <#eplus2>
Már ne haragudj,de én hol vitattam ezt???

[IRAM] leader

Van benne valami...s ez még nem zárja ki azt,hogy te nem lehetsz tapasztalt e téren...de akivel vitáztam,saját bevallása szerint sem vett még ilyenen részt,tehát??
Sõt...kicsit melléfogtál te is,ezzel:
"Mi nem kevés órát öltünk bele anno a gyakokba, volt, hogy kockáról kockára kúszva néztük, hogy mennyire látni így+úgy, milyen pontról mekkora szögben dobni a gránátot, és még millió kis idegesítõ szöszmötölés.....de sokszor megvolt a gyümölcse."

" Miért baj az ha medic karakterrel felélesztem a társam, elõrébb nyomulok lõve, majd ha megdöglök akkor õ éleszt engem és így tovább? Hát had ne hagyam már ott a csapattársam, fõleg, hogy mivel nyomulok elõre, fokozott veszélyben vagyok és jól jön minden tûzerõ...."
Ahol már ilyen folyik,ott minden taktika borult..

[IRAM] leader

w126
cheater barát?

Játszottál már counter strike-et, vagy mohaa, cod egyébb, stb?
Nincs nem cheater barát játék, nem létezik olyan!!

Mercedes-Benz&#174;

Ebben nem értek vele egyet, gyakorlással, minden kis bizbasz megnézésével, ahogy merci mondja, sokat lehet tanulni a játékról.Más kérdés, hogy annyira csíterbarát a bf3, hogy nem érdemes vele foglalkozni.

szomferi
többszõr? <#hehe>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

w126
Mint azt már töbszõr olvashattuk, nem kevés esetben kiáltották ki magukat gyuszóval a nagy tapasztalt öregnek akik:

A legjobb cheater felismerõk.
A legtapasztaltabb warozók.
A legrégebbi online playerek
A legrutinosabb publikolók.
A legjobb magyar szerver runnerei.
A legnagyobb playerszámban játszó warok megtapasztalói.
A legöregebbek.
A Legjobb DICE kritikusok és játékismerõk.
A Legjobb taktikai szakemberek.

Stb😊

És most már értelmezni sem tudunk, sem olvasni, soha komoly warban részt nem vettünk, azt sem tudjuk mi az a ESL vagy CB,..stb, stb, stb😊

És még valami, mert azt nem értettem. Miért baj az ha medic karakterrel felélesztem a társam, elõrébb nyomulok lõve, majd ha megdöglök akkor õ éleszt engem és így tovább? Hát had ne hagyam már ott a csapattársam, fõleg, hogy mivel nyomulok elõre, fokozott veszélyben vagyok és jól jön minden tûzerõ....

Nem is értem ezt hogyan lehet csaláshoz hasonlítani...ennyi erõvel csalás ha tankal lövök ki egy gyalogost, mert miért nem száltam ki és öltem meg úgy?

Érdekes gondolataitok vannak nektek Gabesz....

Mercedes-Benz&#174;

kemotox
Hát már nem azért de tényleg nagyon okoskodik. Vagy szerinted van annak értelme, hogy ammot adni, éleszteni lámaság? Na ne már... Tudjuk, ti vagytok a nagy bölcs tapasztalt öregek, csak épp úgy rageltek a fórumon mint ahogyan a 12 éves COD/BF fanboyok vitatkoznak egymással.

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

w126
Én annyit szólnék még ehez, hogy jól néztünk volna ki, ha nem csinálunk rendszeresen gyakwarokat, bugfinder gyakokat, stb...
És ha már szóbajött, egy grandbazáron taktika nélkül csak statiszta lehet az ember egy mészárláshoz....
Mi nem kevés órát öltünk bele anno a gyakokba, volt, hogy kockáról kockára kúszva néztük, hogy mennyire látni így+úgy, milyen pontról mekkora szögben dobni a gránátot, és még millió kis idegesítõ szöszmötölés.....de sokszor megvolt a gyümölcse.

Mercedes-Benz&#174;

kemotox
Ennek még mindig nincs értelme... Mi köze van egy ilyen régi, más játékban történt eseménynek ehhez? Meg szerinted csak 32v32 ben lehet taktikázni? 5v5ben nem? Miért ne lehetne? Van egy olyan érzésem, hogy valamikor csipa ment a szemedbe és azért szólsz le mindent, mert ilyen a közérzeted. Bárki bármit ír, leszólod. Még ha arról is van szó, hogy mennyire együtt mûködik pár ember, már az is baj. Ez már szánalmas.

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

w126
"Ne beszélj már butaságokat,kérlek...mi a pöcsöm taktika kell egy csõpálya Grand Bazaar-ra?? "

Ezt komolyan kérded?

Van baj.........

Mercedes-Benz&#174;

Ezen a ponton átadtad a gabesznak az erkölcsi fölényt, így minden mondatod súly nélkülivé vált, ahogy ezt egy sokat tapasztalt kolléga korábban kifejtette nekem.

hnz
upsz, azonnal lepek is ki a csapatbol es letorlom a jatekot.

azert esport mert olyan szinten uzik. francia orszagban 2 lan lesz egymas utan melyeken a bf is van. azert mert tudjak, hogy sok francia ilyen felfogassal uzi es adnak teret neki.

mint mar mondtam, IGY JARTAL!

attol nekunk meg jo, es nem kene flamelni a topikot ilyenekkel.

A bf3/bc2 csak a játékosok "rinyálására" került be az E-sport -ra...kár volt.Meghagyhatták volna annak,amire eredetileg használták.CoD sportnak.
Csak mellesleg jegyzem meg,hogy volt csapatunk ESl-en,de nem láttuk értelmét,pont a játékosok kis létszáma miatt.Ez a játék nem E-sportra való.Pont.

[IRAM] leader

hnz
Szerinted hany csapat van aki 8v8 felett jatsza ezt a jatekot? Jezusom, haladjal mar a korral. Nem szervezek semmi ilyet, mert nincs + a csapatom 5v5-ben tevekenykedik es ennyi.

Te meg kaparj ossze magad melle innen masik 4 rinyalost, aztan jatszatok egy 5v5-t mondjuk a Team Syndrome ellen (magyarok) aztan megint csak beszelgethetunk. (Esetleg kossetek meg, hogy M16-t nem lehet hasznalni)

Gondolom az Armored mar majdnem BF mert nagyok a mapok. Meg sem jatszak versenyeken. 8v8 a max. amit jatszanak az alap palyakon.

Nézd...mondandóm lényege nem az igazibf,nem igazibf-re volt kihegyezve,de még mindig értelmezés gondok vannak úgy látom.
Megsúgom,az Armored már majdnem bf...
Szervezz le a csapatoddal egy 24 vs 24-es csatát,tetszõleges csapat ellen,aztán mikor végeztetek,linkeld be ide a csatáról készült videódat.Megnézem.Esküszöm mindenre ami szent.Ha le kell valakinek a monitor elé kötözni,akkor is megnézem.
Az eredmény nem fontos!!
Azután majd megint beszélünk,jó??

[IRAM] leader

hnz
Es miert kellene, hogy legyen fogalmam egy "igazi bf csatarol" mikor itt rinyalva kozolted ezerszer, hogy ez a BF nem az a BF?

Tehat ha en a "nem igazi bf-t" jatszom, akkor nyilvan nem lesz fogalmas se az "igazi bf-rol"

De igy van, csak menekulj el, valaszokat viszont meg ne adjal nekunk. Mondjuk egy 32vs32 BF2 Wake Island alap taktikat mondjal mar el nekunk, hogy legyen fogalmunk mi is az a BF.

Nézd...se nem támadtalak,se nem személyeskedtem.Lövésed sincs egy igazi bf csatáról,csak megállapítottam.Tényleg lezárva a részemrõl.

[IRAM] leader

hnz
remeljuk is. gondolom neked (kurv@ nagy szakertonek) otthon van egy polc tele fuzetekkel, bennuk 32v32 taktikakkal stb.

Sok sikert.Téma részemrõl off.

[IRAM] leader

kifli
vannak pontok, amiket el kell foglani, nem mindegy merrõl hányan mennek, milyen kasztban. Utcafelöli részre ki lehet küldeni egy halom mesterlövészt meg assaultot, csak a lav-al majd nem tudnak mit kezdeni.

Pontok bevédésénél is, ki merre mit figyel.
hnz
2 lelkes uriember valogatta ossze, a sajat szempontjaik alapjan, hogy ki miben a legjobb. A legjobb magyar 5v5 csapatot is megkerdezve, hogy csatlakoznanak-e (ROCK). Ertelem szeruen, nem en fogok jetezni, hanem magyarorszag legjobbja fygaroo, meg nem fogok tankozni, hanem csizi akinek joval tobb lovese van a temarol mint nekem. mivel a nations cup 8v8-ban egy szavazas miatt indul ezert nem 64 fos csatak lesznek. Taktikat meg a 2 leader kesziti az elejere kozos megbeszeles soran, aki mindenki felszolalhat otleteivel. a taktika meg kozben is valtozik nem csak hatasara. ennyi.