Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dr Kotász
Érdekes, én is a tegnap itt olvasottak hatására levettem minimumra a network smoothing factort. Eddig mindig a maximumon volt, sose nyúltam hozzá. Abszolút átlagos játékos vagyok, gondoltam nézzünk meg egy Kharg TDM-et. AKS-74u volt nálam, elképesztõ, de amikor elõször megnéztem az eredményjelzõt,. 11:0-n álltam. Hihetetlen mennyivel pontosabban találtak be a lövéseim. Viszont idegesítõ, hogy átmenet nélkül pattognak az ellenfelek. Elkezdtem jobbra tolni a csúszkát, végül a közepétõl kicsit balra álltam meg. Ezzel a beállítással nyomtam 4 rush meccset és nekem úgy tûnik, a pontosság megmaradt, és lényegében megszûnt a teleportálás is. Érdemes próbálkozni!
red bull
Support segített, egybõl tudták, és nagyon rendesen voltak 😊 köszi a helpet, asszem te adtad a linket

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

giornalista
http://mp1st.com/2013/01/15/all-battlefield-3-dlc-on-sale-at-origin-expansion-packs-at-10-99-and-shortcut-packs-at-2-00/

no, aki csak a kiegészítõk közül szemezgetne külön-külön, ezzel a 10 dolláros akcióval nagyon jól járhat!
kifli
meg kell találni az ptimális beállítást, hogy ne rángatózzanak a jetek, de ne is lõjenek le a fedezék mögött. Nálam ki van kapcsolva teljesen most, majd ha lesz kedvem kísérletezek vele...

Egyébként a ficsõr kb ilyen egérsimításhoz hasonlló valami. Már hasztalanságban 😄
Mindkettõ csak tompítja a reakcióinkat, a simább játékmenetért.
SötétBarom
Srácok én levettem ezt a network smoothin factort, elsõ nekifutásra lõttem egy 42:12-t.

Nekem mondjuk eddig maxon volt.. 😄D Ami tényleg sokkal jobb, hogy azóta nem volt fedezék mögött elfekvés, meg hasonló bullshit.. Sõt, gyakorlatilag xbow terminator lettem, volt olyan map, ahol 15 fölött lõttem vele. Ami a badside, hogy van pár látványbeli gixer, rángatozó jetek, meg ilyesmi..

Szerintem mindenképp megéri kilõni.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Smithwarden
Sikerult vegul a supporttal beszelni? 😊
Vagy mashonnan jott megoldas?

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Csaló az sok van, de hogy Te mennyivel találkozol az már más kérdés. Menjél olyan szerókra ahol kiírják a nevében, hogy csaló mentes és reménykedj, hogy az úgy is van. Személy szerint egyetlen eggyel sem találkoztam még BF3-ban, de Én még csak most kezdtem.

The Matrix has you...

red bull
Sziasztok!

Ha valakinek esetleg hasonló problémája adódna mint amit leirtam a #56525 számú hozzászólásomban, akkor csak mindössze annyi a dolga hogy uninstallállja a gépen levõ vírusvédelmi softwareket és mûködni fog.

1 Kérdés:
Sok a csaló a neten? Mert ha igen, el sem kezdek játszani. Persze PB😮n szerverekre gondoltam.

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

http://cdkulcsok.info/

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

kemotox
Origin 😄

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Tikal
a magyarra gondolok természetesen

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
mi annak az oldalnak a címe ahol serial-okat lehet venni többek között bf3-at stb??

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

még nem láttam a teljeset, csak pár képet, de hang nélkül - melóba szívok -, de nem erre a netszakításra gondoltam, hanem csak szimplán az ilyen visszajátszásokra. Mondom, láttam már párat a saját gépemen is és már az is más volt, mint az "élõ" képek 😊 ezenfelül köztudottan bugos a killcam is, szóval lehet itt nézegetni, de jobb nem lesz semmi.. és még mindig konzol, nem PC 😊

The Matrix has you...

giornalista
érdekességként, semmi másért.
Smithwarden
De most egy konzolos COD video ahol netszakito kapcsoloval szarakodnak, hogy jon a BF3 PC topikba, nem vagom... :p
Hogy CODban es mas jatekokban is csalnak? Ez sosem volt kerdeses.

giornalista
ugye ígéri, hogy holnap feltölti a saját POW-ját, meg mondjuk ez a srác tipikusan leszar mindent, nem olyan, hogy most nekikezdjen itt sározni valakit...
kemotox
Dicefan nobrainrusher 😄 Ezt azért nem gondolhattad komolyan. Ha igen akkor gondok vannak.
Ennyi erõvel aki szereti a fõzeléket, az biztos egy noob camper.

Így ahogy mondod. Mi is azért állunk össze , ha tele a szerver, mert hiába van 1-1 squadunk a 2 oldalon, ha a többi faszláma, glitcher, noobsniper, vagy dicefan nobrainrusher, mert azokkal semmit nem lehet elérni.

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

tyûha, megnéztem, azért ez a 20 euró sem kispénz amivel olcsóbban vettem, 60-ért lehet nem kéne 😊

The Matrix has you...

Felmész az Origin weboldalára, a hivatalosra(!), megnézed most mennyi az alapjáték ÉS a Premium Edition, átváltod a bankod árfolyama szerint, hogy az mennyi magyar forintban - még esetleg fel is hívhatod õket, hogy milyen tranzakciót szeretnél és ennek milyen egyéb költségei lehetnek, pl. euró és dollár átváltás még forint elõtt, ez banktól függ.
Ezután megnézed magyar oldalakon, pl. ez a cdgalaxis mennyiért adja, meg a többit, ahol árulnak ilyen játékokat - sok van még, de árban nagy eltérés nem lesz - ezen felül van pár külföldi oldal is, bár azok között van pár nem megbízható, meg a nehezebb ügyintézés, ha valami rosszul sül el, mert nem jó a kód, stb.
Ha ezzel megvagy megnézed a pénztárcád és eldöntöd mire van lehetõséged, mit tudsz megfizetni és melyik tûnik ugyan olcsóbbnak, de lehet, hogy átverés?
Néha érdemes azt a pár ezret - itt lehet, hogy csak 1-2 ezer Ft-ot - arra szánni, hogy egy biztos helyrõl és garanciával rendelkezõ terméket vásárolj. Mindennek a pénz szab határt, nem?

The Matrix has you...

Én alapból nem hiszek az ilyen videóknak, olyan értelemben, hogy ezek a visszajátszások sem azt mutatják amit tényleg, akkor, ott és abban a pillanatban Én láttam. Legalábbis BO 1 részénél ez volt, nem tudom mit változtattak rajta, túl sokat nem hiszem. Na meg ez konzol, nem is PC 😊

The Matrix has you...

giornalista

na a COD-ban tényleg megy a csalás... még jó, hogy néhány hete dicsérte valaki, hogy ott legalább jó a játékélmény.

biztos nincs hitbox-lag se ^^
giornalista
fuhh srácok, tisztázni kellene már ezt a katyvaszt, mert naponta kérdezik...

a következõ opciók vannak!

Battlefield 3 - alapjáték
Battlefield 3 Premium - 5 DLC egyben, de kell venni mellé alapjátékot is
Battlefield 3 Premium Edition - alapjáték + 5 DLC egyben.

innentõl kezdve mindenki menjen fel egy webshopba és intézze el magának a matekot!
giornalista
lol...?
denevérember
Tehát,megveszem az alapjátékot + ezt?

http://cdgalaxis.hu/PC/19817/battlefield-3-kiegeszito-premium-csak-kod.html

In space no one can hear you scream.

otisz111
Kevesebb térkép, játékmód, fegyver, assignment, dog tag, fegyvercamo, ruha, alap kés stb. A térképen és fegyvereken kívül szerintem a többi elhanyagolható. De a Premium Editiont jobban megéri elsõre megvenni, mint az alapjátékot.
Ez természetesen így van, csak ezt magyarázd el a sok public-lámának aki megy mindenfelé, csak nem a célpontra...
Voltam Én is klánban ahhoz, hogy tudjam értékelni a csapatmunkát valamint az irányítást és az összeszokottságot. Ezenfelül egy TS már csak hab a tortán 😊

The Matrix has you...

denevérember
Köszönöm a válaszod 😊 Tehát ha megveszem az alapjátékot,ott is bõven ki tudom próbálni a funkciókat? (egyedül ugye a map kevesebb) Interneten érdemes megvásárolni ezt a prémium dolgot? Esetleg egy linket tudsz adni ahol érdemes?

Persze. Mert mi kevésbé sírunk azon, ha meghalunk, és attackba attackolni kell 😊

hungary27
Ha tudsz angolul akkor nem veszed be. Mindent úgy csináltál ahogy mondta?
Ez való igaz, tegnap voltam elõször 😊

Rájöttem, hogy nekem a 64-es szerók egyelõre túl sok ellenséget pumpálnak, szóval ráálltam a kissebbekre és próbálgatom a karmaimat itt is ott is.

Az feltûnt, hogy azért nem kispályások vannak ott, mikor támadtak gyakorlatilag 30 sec alatt betámadták az elsõ M-COM-ot, miközben mi elõtte 20 percig próbáltuk ugyanezt. 😊

The Matrix has you...

Barátom, keveset jársz fel. Ha többet járnál fel oda, láthatnád, hogy mennyit szopunk mi is néha egy-két gyanús elem, vagy ismert, jól játszó egyed ellen. Olyan is van, hogy csak iramosok vannak fent és egymást gyepálják. Mivel 48 férõhelyes a szeró, úgy 32 ember jelenléte után szoktunk rendezõdni, de akkor ugye a másik oldalon is ugyanannyian vannak, és ugyanannyi esélyük van nyerni mint nekünk.

kemotox
Nehogy bedõljetek neki, ez fake... akárhogy próbálom nem sikerül, szóval kamu az egész.

Csak az oldalt tartották karban, nem? vagy jött valami patch is?

The Matrix has you...

giornalista

ki az a hülye, akinek ilyenekre van ideje? 😄
én konkrétan a megjelenés napján megvettem 49.99ért + VAT :-) asszem 51.20 volt az össz.. dollárban.. és este már jött is lefelé a kicsike:-)
10 éve játszom a bf sorozatokkal.. egyedül a 2142-t nem vettem meg a többi mind a polcomon van.. ha magyarországon eltitkolták volna, hogy van premium és egyesével kellett volna megvenni akkor is megvettem volna... ezek elvek.. béefelvek😄

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

giornalista
amúgy érdemes visszaemlékezni arra, hogy mi volt itt júniusban, amikor bejelentették a Premiumot.

mindenki a falat kaparta, atttyaúristen, micsoda dolog, a Dice a pénzünket akarja, rohadékok, adnak érte egy rakás szart, egy semmit, meg milyen DLC-k? azt sem tudjuk még... meg milyen extrák? biztos lófasz az összes... meg kit érdekelnek...

kb. addig alig néhányan jutottak el, hogy egy csomót lehet vele éppen SPÓROLNI, és még néhány extra dolgot is kapsz, ami vagy kell, vagy nem, vagy tetszik, vagy nem, de semmiképpen sem kibaszás... 😄

érdemes lenne visszaolvasni, néhányan micsoda patáliát vágtak itt ki...
giornalista
nekem több ismerõsöm is van, akinek nem kellett se a CQ, se az AK, azonban az Aftermath annyira bejött neki (lévén, hogy hajaz a B2K-ra), hogy azt megvette külön.
ettõl függetlenül feltételezhetjük, hogy egy bf1942-tõl kezdve tankban ülõ játékos mondjuk csak az armored killt veszi meg és a többi kieg nem érdekli ? :-) marketing ide vagy oda.
vagy épp fordítva.. egy infantry beállítottságú játékos lehet csak a close quarters-t veszi meg, mert a többiben nem találja meg a saját szórakozását.

Sehonnan,nem panaszképpen írtam...vagy hogy céloztál rá.

[IRAM] leader

Mert szerintetek van olyan,aki csak a dlc-t veszi meg...válogatva??Szerintem nincs,ez egy egyszerû reklámfogás,meg persze annak is kell hogy ára legyen...

[IRAM] leader

originrõl vettem a premium edition-t, 33%-os kedvezménnyel adták, az alap van benne és az összes eddig megjelent DLC, plusz ugye a premium "elõfizetõknek" járó dolgok, amik például az exkluzív developer videók meg a többi...szerintem haszontalan, meg ez a sor elejére rakó kedvezmény amikor játékra vársz. lehet van még más is, talán Dog Tag-ek, de ennyi, viszont ár-arányba szerintem is ez érte meg, mert már maguk a DLC-k is dupla annyit értek. Amikor kifizettem kaptam egy számlát, azon 120 Eurót összegzett és aztán számolta a kedvezményeket, meg ilyen nullás árakat is írt, így lett 40 ojró a vége. Dobálóztak a számokkal rendesen, de engem a végeredmény érdekelt.

The Matrix has you...

ok.. értem már.. anno én a Premiumot vettem meg.. mostmár van Premium edition ami tartalmazza az alap bf3-at.
myfault😊

én úgy tudom, hogy a premium edition-höz kell az alapjáték. a premium önmagában nem tartalmazza az alapot.
én anno megvettem az alapot, majd a karkandot és a megjelenés napján a premiumot, így van meg a teljes csomag.
ha azóta változott valami akkor csak én nem követtem azt:-)

kemotox
Szerintem ez butaság, ha így csinálja kb duplán fizeti a játék árát, ha meg egybõl Premium Editiont vesz akkor 2-3 ezerrel lesz csak több. viszont kipróbálni valahogy tényleg érdemes.

javaslom, hogy elõbb vedd meg az alapot, játssz vele és ha tetszik akkor vedd meg a karkand DLC-t meg a premiumot (az tartalmazza az összes fennmaradó kieget).

600 óra játék után is ha leülök játszani vannak még célok amiket el lehet érni (assignmentek, badge-k), és csak a kreativitásodon múlik, hogy mennyire akarod kijátszani a pályákat.

Smithwarden
Erdemes az osszes kiegeszitovel egyutt megvenni. Plusz 20 uj map, tobb jatekmod, fegyver, jarmu, stb.
Es olcsobb is egyutt, mintha kesobb kulon venned meg oket.

denevérember
Sziasztok! Érdeklõdni szeretnék,hogy érdemes e megvenni a játékot az összes kiegészítõjével együtt,vagy elég az alap Bf3? Elõre is köszi a választ !

na ezt meg honnan olvastad ki, hogy a Ti hibátok ha szar az egyik vagy másik csapat?? Válaszoltál a feltett kérdésemre, köszönöm.

The Matrix has you...

aug a 3 jó fegyvernek tartom, elég jól kezelhetõ, nem egyszer értem el a használatával, sikereket metrón személy szerint jobban tudom kezelni, mint az m16A3... bár mostanában an 94-et használok, kicsit "nehéz" volt belejönnöm, de kitapasztaltam, remek fegyver ez is😊