Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
no, aki csak a kiegészítõk közül szemezgetne külön-külön, ezzel a 10 dolláros akcióval nagyon jól járhat!
Egyébként a ficsõr kb ilyen egérsimításhoz hasonlló valami. Már hasztalanságban 😄
Mindkettõ csak tompítja a reakcióinkat, a simább játékmenetért.
Nekem mondjuk eddig maxon volt.. 😄D Ami tényleg sokkal jobb, hogy azóta nem volt fedezék mögött elfekvés, meg hasonló bullshit.. Sõt, gyakorlatilag xbow terminator lettem, volt olyan map, ahol 15 fölött lõttem vele. Ami a badside, hogy van pár látványbeli gixer, rángatozó jetek, meg ilyesmi..
Szerintem mindenképp megéri kilõni.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Vagy mashonnan jott megoldas?
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
The Matrix has you...
Ha valakinek esetleg hasonló problémája adódna mint amit leirtam a #56525 számú hozzászólásomban, akkor csak mindössze annyi a dolga hogy uninstallállja a gépen levõ vírusvédelmi softwareket és mûködni fog.
1 Kérdés:
Sok a csaló a neten? Mert ha igen, el sem kezdek játszani. Persze PB😮n szerverekre gondoltam.
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
The Matrix has you...
Hogy CODban es mas jatekokban is csalnak? Ez sosem volt kerdeses.
Ennyi erõvel aki szereti a fõzeléket, az biztos egy noob camper.
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika
The Matrix has you...
Ezután megnézed magyar oldalakon, pl. ez a cdgalaxis mennyiért adja, meg a többit, ahol árulnak ilyen játékokat - sok van még, de árban nagy eltérés nem lesz - ezen felül van pár külföldi oldal is, bár azok között van pár nem megbízható, meg a nehezebb ügyintézés, ha valami rosszul sül el, mert nem jó a kód, stb.
Ha ezzel megvagy megnézed a pénztárcád és eldöntöd mire van lehetõséged, mit tudsz megfizetni és melyik tûnik ugyan olcsóbbnak, de lehet, hogy átverés?
Néha érdemes azt a pár ezret - itt lehet, hogy csak 1-2 ezer Ft-ot - arra szánni, hogy egy biztos helyrõl és garanciával rendelkezõ terméket vásárolj. Mindennek a pénz szab határt, nem?
The Matrix has you...
The Matrix has you...
na a COD-ban tényleg megy a csalás... még jó, hogy néhány hete dicsérte valaki, hogy ott legalább jó a játékélmény.
biztos nincs hitbox-lag se ^^
a következõ opciók vannak!
Battlefield 3 - alapjáték
Battlefield 3 Premium - 5 DLC egyben, de kell venni mellé alapjátékot is
Battlefield 3 Premium Edition - alapjáték + 5 DLC egyben.
innentõl kezdve mindenki menjen fel egy webshopba és intézze el magának a matekot!
http://cdgalaxis.hu/PC/19817/battlefield-3-kiegeszito-premium-csak-kod.html
In space no one can hear you scream.
Voltam Én is klánban ahhoz, hogy tudjam értékelni a csapatmunkát valamint az irányítást és az összeszokottságot. Ezenfelül egy TS már csak hab a tortán 😊
The Matrix has you...
Rájöttem, hogy nekem a 64-es szerók egyelõre túl sok ellenséget pumpálnak, szóval ráálltam a kissebbekre és próbálgatom a karmaimat itt is ott is.
Az feltûnt, hogy azért nem kispályások vannak ott, mikor támadtak gyakorlatilag 30 sec alatt betámadták az elsõ M-COM-ot, miközben mi elõtte 20 percig próbáltuk ugyanezt. 😊
The Matrix has you...
The Matrix has you...
10 éve játszom a bf sorozatokkal.. egyedül a 2142-t nem vettem meg a többi mind a polcomon van.. ha magyarországon eltitkolták volna, hogy van premium és egyesével kellett volna megvenni akkor is megvettem volna... ezek elvek.. béefelvek😄
compassion does not fit me... battlelog: braincruiser
mindenki a falat kaparta, atttyaúristen, micsoda dolog, a Dice a pénzünket akarja, rohadékok, adnak érte egy rakás szart, egy semmit, meg milyen DLC-k? azt sem tudjuk még... meg milyen extrák? biztos lófasz az összes... meg kit érdekelnek...
kb. addig alig néhányan jutottak el, hogy egy csomót lehet vele éppen SPÓROLNI, és még néhány extra dolgot is kapsz, ami vagy kell, vagy nem, vagy tetszik, vagy nem, de semmiképpen sem kibaszás... 😄
érdemes lenne visszaolvasni, néhányan micsoda patáliát vágtak itt ki...
vagy épp fordítva.. egy infantry beállítottságú játékos lehet csak a close quarters-t veszi meg, mert a többiben nem találja meg a saját szórakozását.
[IRAM] leader
[IRAM] leader
The Matrix has you...
myfault😊
én anno megvettem az alapot, majd a karkandot és a megjelenés napján a premiumot, így van meg a teljes csomag.
ha azóta változott valami akkor csak én nem követtem azt:-)
600 óra játék után is ha leülök játszani vannak még célok amiket el lehet érni (assignmentek, badge-k), és csak a kreativitásodon múlik, hogy mennyire akarod kijátszani a pályákat.
Es olcsobb is egyutt, mintha kesobb kulon venned meg oket.
The Matrix has you...