Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nézd,egy fórumon,-ha nem akarsz regényeket írni-,nehéz a sorok közt olvasva megérteni a lényeget,ugyan úgy leírni is nehéz pár szóban.
Általában megértik amit mondani akarok,de.... lehet a szavakon lovagolni,vagy lehet kiérteni belõle azt,amit éppen én akarok,hogy a magam szája íze szerint tudjam alakítani a hozzászólásom,éppen kötözködjek,vagy uram bocsá' egyet értsek a hozzászólóval.
Akkor használom a te általad kifogásolt szöveget,mint egy helyettesítõ/magyarázó szöveg helyett,mikor a vaknak kellene elmagyaráznom,hogy virrad és milyen szép...

Ám,gyere bátran,mi mindenkit szívesen látunk,amíg csak játszani jön oda.Még az sem baj,ha lelövi az admint...

[IRAM] leader

Nem azt néztem ki belõle amit akartam, hanem amit írtál: egy felszólító mondatot. Ha már a magyar nyelvet részesíted elõnyben annyira, hogy zavar(ba hoz) egy "no shotgun" kifejezés, akkor legalább sajátítsd el a magyar nyelv szabályait. Talán segítene abban, hogy ki tudd fejezni a mondanivalódat és ne utasításnak tûnjön az, amit nem annak szánsz. Részemrõl befejezve, mert úgy látom hogy folyamatosan logikai bakugrásokat csinálsz, hogy csak azért is neked legyen igazad. Neked van. Tényleg...

AnarchoiD
Letezik magyar HC szero ? 😊 mert szivesen gamolnek magyarokkal de itt fent csak langyi normal szerokat talallok...

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

kemotox
Én észérveket szoktam írni, te pedig azt hogy "jaj úgysem értenétek, nem mondom el". El lehet dönteni, hogy melyik a kötözködés.

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

kemotox
Látom mennyire állsz félre 😊 Már egyszer mondtad ezt... És lám...

hnz
1. belekotottel abba, hogy x,y szerveren miert nincsen magyar nyelvu leiras amikor kint van a elotag.
2. majd azzal vedekeztel, hogy semmit nem tudsz angolul, es ezzel nem te vagy egyeduli magyar
3. erre ketten (velem egyutt) azt mondtuk, milyen dolog mar az a mai vilagban, amikor egy magyar angol nyelven jatszik egy jatekot, nap mint nap ott van elotte adott szo, de egy "NO" elotaggal nem kepes azt ertelmezni
4. mivel nem tudsz a koltoi kerdeshez erdemben hozzaszolni (melyre nem szokas valaszolni), ezert a szokasos modszereddel, probalkozol mely nem mast mint, hogy "aaa inkabb hagyjuk itt mindenki buta csak en vagyok okos es nem ertik amit irok, nem tudnak olvasni"
5. EL VAGY TEVEDVE!

Azert este (ha lesznek fent) megnezem majd magamnak azt a tokeletes IRAM szervert. =]

Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO

Aki itt kötözködik,az te vagy,nem bírod elviselni ha több az igazság tartalma a másik véleményének.EZ tényleg nem a Te fórumod.

[IRAM] leader

Valamiért nekem rólad az a kecske jut eszembe, aki a hídról mindig a vízbe esik! Nézd én félre állok és átengedlek a hídon, hogy ne legyél vizes! A többi levegõ passzírozás lenne! 😊

Pont leszarom,hogy milyen a szerver telítettsége,ne mondj ismeretlenül véleményt,mert a lényeg mellett siklasz el..

[IRAM] leader

Tudtam,hogy egy szót sem értetek belõle,mi a faszomnak kínlódok én itt veletek.Csak sajnálni tudlak benneteket,ha szemernyi érzés sem fog el arra a szóra hogy MAGYAR.Na pá...

[IRAM] leader

otisz111
sasafr(#56790) :Írja le, hogy szerinte szar a játék. Ezzel nincs gond. De ne mindegyik hozzászólása errõl szóljon körülbelül 3 hete! Már unalmas.

tirpitz(#56784): Valószínûleg azért szúrja a szemét és talál a szerverre kifogásokat, mert az tele van és az IRAM üres? 😄
eugabesz(#56781): Kíváncsi lennék, hogy van-e manapság olyan magyar játékos aki egy kukkot sem ért angolul. Annyit szerintem mindenki fel tud fogni, hogy No shotgun, No M320 stb.
kemotox
Ja és amíg beszállsz a szerinted butaságos kötözködésbe, addig ne gyere ezzel a koros dologgal légyszíves. Ha szerinted te olyan érett vagy, akkor tudod, hogy csak oviba jött be az "õ kezdte" szöveg.

kemotox
Nem érted.. Tényleg kíváncsi vagyok, hogy miért csinálnak olyan dolgot, ami egyáltalán nem esik jól nekik. Szerintem nem furcsa ez? Ennek nincs köze a játéktapasztalathoz. És pont te beszélsz kötözködésrõl?😄

Hagyjadmár battlelogon a joint se találja meg 😄
hnz
"Jah,ha nektek nem célközönség a magyar játékos,akkor elnézést kérek.
Csak is kizárólag jó indulatból szólétam,hogy ha feltéved egy magyar ajkú játékos,aki egy kukkot sem ért angolul,-mint én pl.-akkor legyen fogalma,mit vártok el tõle"
by eugabesz

Ehhez a "Miert nincsen magyar nyelvu Server Description (Szerver Leiras) x,y,z, magyar szerver battlelog lapjan?" temahoz szolnek hozza.

Csak erdekelne, hogy gabesz es baratai, minek hivnak (teamspeaken) mondjuk, egy spawn beacon-t jatek kozben, vagy egy T-UGS-t stb.?
Feltetelezni merem, hogy nem valami leszuletoszalonna es hasonlo neveket hasznalnak, hanem az angol nevet annak. =]

Ha feltetelezesem igaz, akkor csak annyit tennek hozza, hogy a mai vilagban, azert az is elmehet a busba, aki egy server description-ben, a jatekban hasznalt elemek neve ele tett "NO" szoval egyutt nem erti meg, hogy mi is a szabaly adott szerveren.

Tapasztalataim szerint (ami igen tudom, nem nyulik vissza BF2-re meg egyeb nyalanksagok korszakara ezert nyilvan nem is elegendo szamotokra, de...), a szerver leirasok 80%-a maximum annyibol all, hogy adott elemek ele oda van irva a "NO" angol szo, mely annyit takar ugy egyutt, hogy adott elemet nem szabad hasznalni a szerveren.

Szoval ilyen dolog miatt belekotni abba, hogy egy magyar uriember altal berelt publik szerveren, (melyre kimerte tenni a elotagot) nincsen magyar leiras...inkabb nem jellemeznem az illetot aki ilyenbe kepes belekotni, vagy csak szimplan zavarja.

Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO

Csak meg ne nézd a statisztikát, mert még pofára esel...
Komolyan kérdezem, hogy miért zavar az téged, ha valaki szidja a játékot? Fizetett érte? Igen! Úgy érzi átbaxták? Igen! Akkor? Valószínûleg nem két napot játszott idáig a játékkal mint te és valószínûleg már szembesült azokkal a szarokkal amikkel te ezután fogsz! Itt kötõdsz baszod mindenkivel, aki valami olyat állít amirõl neked más a véleményed. Ezt itt úgy hívják fórum és nem kemotox oldala! Koros embereket oktatsz ki két napos játéktapasztalattal! Én csak annyit mondanék neked, hogy légy szerényebb, a korod meg van hozzá!

kemotox
Szánalmas? Debilség? Vergõdés? Aha. Te is azok közé tartozol, aki szidja egyfolytában a játékot, de még is játszik vele. Mikor megkérdezik, hogy miért, akkor pedig nem jön a válasz. Persze CS0.5 jobb volt, mint a BF3, de azért még is lenyomsz minden nap egy pár BF3 menetet. Szerintem erre lehetne mondani azt a bizonyos három szót.

kemotox
Látod, megint mellédumálsz, mert nem tudsz válaszolni, rájöttél, hogy nincs igazad.

Nekem mondod b+,nem neked kell vele gépelni...<#idiota><#hehe><#nezze>

[IRAM] leader

Roppant egyszerû oka van.Valaki linkelt ide egy videót a smooting factor állításáról,azt próbálgattam,de egy angol szerverre tévedtem,gondoltam nem valami jó,ha 50-es pingû szerverhez lövöm be -meg közben fórumoztam is-,ugye itt meg csak kattintani kell és megy a szerverre,na mondom akkor kipróbálom Németországban üzemelõ szerveren is.
Mivel a miénken nem volt senki,ide tévedtem fel,az elsõ,amit megnézek ha szerverre csatlakozom, a szabályok.Nem szívesen "ütközöm" meg az adminokkal,nem szokásom,ezért ha nem tök sületlenség,igyekszem betartani õket.
Halvány sejtésem volt,hogy Borg házigazda a szerveren,de azért kérdeztem meg,hogy ki üzemelteti,mert nem voltam benne biztos.
Nyugodt lehet,semmi utasító vagy sértõ szándék nem volt abban a hsz.-ben,de mindenki azt néz ki belõle,amit akar.Csak szólni akartam,hogy -szerintem-ez kicsit gáz,hogy magyarnak titulált szerver szabályzatában,leírásában egy magyar szó sincs.
A Hungarian BF3 Fans szerverén tudom,hogy megy belsõ chat üzenetben a szabály,a Multi-Gaming.hu-n is,tehát teljesen fölösleges szólni nekik,nem is állt szándékomban,az EA-HU szerver "üzemeltetõivel" meg nem vagyok tárgyaló viszonyban.Itt is csak azért bátorkodtam szólni,mert egyszer felcsatlakoztam rá és ezt tapasztaltam.De úgy látom,teljesen fölösleges volt szólnom,ígérem,a jövõben messze elkerülöm a szervert is,az üzemeltetõjét is.Jó lesz így,vagy kérjek engedélyt meghunyászkodni??

[IRAM] leader

szomferi
a Space-ed se az igazi <#nevetes1>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Ha a stílusodra vonatkozó felvetésemre csak olyat tudnál reagálni, ami moderálandó, akkor talán neked lenne még tanulnivalód, de ez persze csak az én véleményem. Az is szembetûnõ, hogy egy kérdésre sem tudsz egyenes választ adni, csak folyamatosan terelsz és hárítasz. Így már fel sem teszem azt a kérdést, hogy a fenti 12 szerverbõl miért csak az az egy szúrja a szemedet, ha semelyiknél (beleértve a tiédet) sincs leírva magyarul a szabály. Nyilván ez is elvi kérdés, és hosszú lenne a magyarázat.

Látom mennyire vagytok tisztában a tényekkel /egyáltalán nem/, az iram szerver mindig tele van, sokszor csak magyarokkal. Ezek szerint a többi hozzászólásotoknak is ennyi valóságtartalma van, konkrétan zérus, és még ti vergõdtök itt. Igazán szánalmasak vagytok, de jókat lehet röhögni a debilségeteken 😄.

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

Azt hiszem veszek egy másik billentyûzetet...hol lemarad egy betû,hol több lesz..

[IRAM] leader

Jah,ha nektek nem célközönség a magyar játékos,akkor elnézést kérek.
Csak is kizárólag jó indulatból szólétam,hogy ha feltéved egy magyar ajkú játékos,aki egy kukkot sem ért angolul,-mint én pl.-akkor legyen fogalma,mit vártok el tõle.Így meg vét a szabályok ellen,nyugodtan hivatkozhat rá,hogy bocsi,nem láttam,hogy ki lenne írva,hogy nem szabad.

Az me már más lapra tartozik,hogy az IRAM szerver közönsége,-véletlen,vagy sem,-80%-ban magyarokból tevõdik össze.
Az,hogy a szerver mennyire "telített" meg ne aggasszon téged,majd ha úgy döntünk,hogy nem kell,egyszerûen leállítjuk.Ennyi.

[IRAM] leader

Sokat gon dolkodtam,mit válaszoljak,de aztán olyan nem jutott eszembe,amit ITEM ki ne törölne,így már azért,hogy ne adjak neki fölösleges munkát,csak annyit,egy kicsit még visszabújhat a szoknyája mellé,egy s mást megtanulni még tõle.

[IRAM] leader

Mert ti öten, akik egy este esetleg egyszerre összejöttök, mégis ki ellen játszotok? na ugye...
Szervert senki sem azért tart fenn, hogy hárman szaladgáljanak rajta fel-alá. Legalábbis normális esetben...
Ez nem elvi kérdés, ez melléduma...
giornalista
ez elvi kérdés, hát nem érted!? megmagyarázta már... 😊
"mert vagy kiírod magyarul is a szabályokat,vagy vedd ki a nevébõl a hun-szócskát.." Ez egy felszólító mondat (mamucikám tanított ilyenekre), ergo megint csak meg akarod mondani, hogy ki mit tegyen, én csak azt kérdeztem hogy milyen alapon. Persze biztos most nekem vannak szövegértelmezési gondjaim, ahogy itt már annyi mindenki másnak, igaz? Amúgy abba ne hagyd, engem rettenetesen mulattat, ahogy az élõ fába is belekötsz, vergõdsz csak azért mert a kutya nem megy fel a szerveredre. Folytasd csak, és el ne felejts kioktatni, hogy bezzeg a régi szép idõkben mikor még igazi bf volt blablabla.

"Amúgy meg olyan paradoxon vagy" LOL

mi már öregesen toljuk.. just for fun.. én pontosan tudom 15 perc játék után, hogy nem a szerverrel van a baj, vagy a rajta levõkkel.. egyszerûen én vagyok aznap láma.. és akkor inkább nem is erõltetem. amikor meg megy akkor igenis megtisztelõnek érzem, hogy csitereznek és hackereznek...

de valóban kiábrándító, hogy minden szerveren csak a noobozás megy meg a csiterezés, meg a hackerezés... ebbõl látszik, hogy a real bf közösség nagyon híg lett. az agyonkonfigolt és a sok kényeskedõ igényeire szabott fegyverhasználat a szervereken... mert azok ha van egy-két olyan szerver ahol csak shotgun vagy bold sniper vagy épp kés/pisztoly vagy épp xbow.. mert az egy fun.. de, hogy már olyannal is találkozol, hogy armored kill szerveren nem használhatsz bazokát... na az olyan admin elmehet a picskumádre😊 én raknám ki "afgánokkeletihatárán", hogy jöjjön haza egy szalonnázókéssel az oldalán..

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

giornalista
én is imádom, szórakoztató, jó, a zsebzsörtölõdõk szipogása meg egyáltalán nem érdekel 😊
mi az a zoom? (alapokról beszéltünk, nem?) 😛

én egyáltalán nem vagyok kiakadva ezért senkire. ez oda-vissza mûködõ "valami", vagyis már rég elfogadtam, hogy engem is lõhetnek le így.

mindenki a tökéletes játékot várja... szoktam volt mondani lehet menni hadsereg, kérni külföldi kiküldetés és ott majd csodálkozol, hogy van m320 meg mortar, és az rpg-vel is simán rádbontják a házat.. nem lesz admin aki kirúgja a fazont és te sem tudsz alt+F4-elni 😉
játék. arra az 1-1,5 órás szórakozásra mikor idõnk van rá... ahhoz tökéletes!

Na jó gyerekek,akkor menjünk vissza az alapokhoz...
Hogy kell a snájperrel zuummoolni???

[IRAM] leader

Na én pont emiatt vagyok nagyon kiakadva a dicera, ezt anno a modderek a CS 0.5ben már faszán össze tudták hozni, de a dice még ehhez is fasz dollármilliókkal a háta mögött.

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

Azért, mert Õ Isten!

battlelog: eLexsys

kemotox
Amúgy meg olyan paradoxon vagy, hogy ihajj. Rátok érvényes a "ki-ki másért üzemeltet szervert", más meg elmehet a... Érdekes.

giornalista
jah, elvi kérdés...

maximum neked... én például leszarom...
kemotox
Valami kifogás mindig van, hogy miért nem magyarázod el.

Ez kérlek elvi kérdés,de nem magyarázom,vagy érted,vagy a topik is kevés lenne elmagyarázni,miért a kérés.

[IRAM] leader

Ki ki másért üzemeltet szervert.Mi azért,hogy legyen hol esténként eltölteni az idõt és ne más mondja meg,milyen módban és pályán.Ha téged boldogsággal tölt el,hogy másoknak üzemeltess szervert,engem nem nagyon izgat.
Arról meg,-igazad van egyébként-,én tehetek,hogy nincs összehangolva a procon üzenet része a startup.txt-vel.Akkor látszana magyarul is mi a stájsz.De belsõ üzenetként le van írva az az egy szabály ami nálunk van,magyarul is.

[IRAM] leader

Nem akarom,sõt ...csak feltûnt.Agresszor meg legföljebb mamucikád,mikor kiosztja a pizsamát neked...

[IRAM] leader

a ki mit lát dologra:

a napokban felmentünk Otisszal, hogy kipróbáljuk Talah Marketen hogy lehet feljutni a középsõ ház tetejére.. (sikerült egyébként😄). szóval felmegyünk és már vagyunk kb. 4-5-en a szerveren mikor a tetõn mászkálva mondom a többieknek, hogy itt ez a szék és én ezt próbáltam odatolni a falhoz, hogy arra felugrok és úgy... tologatom a széket jobbra balra ott van elõttem.. mire azt látom, hogy a másik 3 srác arrébb nézi a semmit és a mikrofonba õk azt mondják, hogy õk ott látják a széket... lelöktem a széket a tetõrõl.. konkrétan én lent láttam a földön a srácok még mindig ott nézték a széket ahol az elõbb...

hasonló volt egy másik helyzetben ott épp harcoltunk. talán sokan tapasztaltátok már azt amikor pont a puskád csövébe fut a csóka... és te csak megnyomod a gombot..na ez történt velem is.. futottam, jött velem szemben, lelõttem... erre mondja a mikrofonban, hogy hogy lõttem én le mert õ azt látta, hogy elfutok mellette és azt nem is látta, hogy megforulnék :-)

a titkok és rejtélyek birodalma ez a bf3, de én ettõl függetlenül nagyon szeressem😊

jóebédhez'

Úgy mondod mintha az IRAM-on a többség magyar lenne? Ja nem várj, az üres 😄
Te miért akarod mindenáron mindenkinek megmondani, hogy mit gondoljon a bf-rõl, hogy üzemeltessen szervert, mi a csapatmunka, stb? Amúgy az IRAM szervernél ez áll: "Welcome To IRAM clan Server!No Baserape!!No cheat!!" Ez is ékes magyarság, igaz? (nem, nem enyém az a szerver, nem is voltam rajta még soha mert egyrészt normál módban van, másrészt magyar szerveren nem játszom az olyan zsebagresszorok miatt, mint amilyennek te tûnsz a hozzászólásaid alapján)

giornalista
mert? a saját szervere, azt és úgy ír ki rajta, amit és ahogy akar, nem?
SötétBarom
Ha angolul ki tudná írni, az se lenne rossz 😊

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;