Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Általában megértik amit mondani akarok,de.... lehet a szavakon lovagolni,vagy lehet kiérteni belõle azt,amit éppen én akarok,hogy a magam szája íze szerint tudjam alakítani a hozzászólásom,éppen kötözködjek,vagy uram bocsá' egyet értsek a hozzászólóval.
Akkor használom a te általad kifogásolt szöveget,mint egy helyettesítõ/magyarázó szöveg helyett,mikor a vaknak kellene elmagyaráznom,hogy virrad és milyen szép...
Ám,gyere bátran,mi mindenkit szívesen látunk,amíg csak játszani jön oda.Még az sem baj,ha lelövi az admint...
[IRAM] leader
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
2. majd azzal vedekeztel, hogy semmit nem tudsz angolul, es ezzel nem te vagy egyeduli magyar
3. erre ketten (velem egyutt) azt mondtuk, milyen dolog mar az a mai vilagban, amikor egy magyar angol nyelven jatszik egy jatekot, nap mint nap ott van elotte adott szo, de egy "NO" elotaggal nem kepes azt ertelmezni
4. mivel nem tudsz a koltoi kerdeshez erdemben hozzaszolni (melyre nem szokas valaszolni), ezert a szokasos modszereddel, probalkozol mely nem mast mint, hogy "aaa inkabb hagyjuk itt mindenki buta csak en vagyok okos es nem ertik amit irok, nem tudnak olvasni"
5. EL VAGY TEVEDVE!
Azert este (ha lesznek fent) megnezem majd magamnak azt a tokeletes IRAM szervert. =]
Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO
[IRAM] leader
[IRAM] leader
[IRAM] leader
tirpitz(#56784): Valószínûleg azért szúrja a szemét és talál a szerverre kifogásokat, mert az tele van és az IRAM üres? 😄
eugabesz(#56781): Kíváncsi lennék, hogy van-e manapság olyan magyar játékos aki egy kukkot sem ért angolul. Annyit szerintem mindenki fel tud fogni, hogy No shotgun, No M320 stb.
Csak is kizárólag jó indulatból szólétam,hogy ha feltéved egy magyar ajkú játékos,aki egy kukkot sem ért angolul,-mint én pl.-akkor legyen fogalma,mit vártok el tõle" by eugabesz
Ehhez a "Miert nincsen magyar nyelvu Server Description (Szerver Leiras) x,y,z, magyar szerver battlelog lapjan?" temahoz szolnek hozza.
Csak erdekelne, hogy gabesz es baratai, minek hivnak (teamspeaken) mondjuk, egy spawn beacon-t jatek kozben, vagy egy T-UGS-t stb.?
Feltetelezni merem, hogy nem valami leszuletoszalonna es hasonlo neveket hasznalnak, hanem az angol nevet annak. =]
Ha feltetelezesem igaz, akkor csak annyit tennek hozza, hogy a mai vilagban, azert az is elmehet a busba, aki egy server description-ben, a jatekban hasznalt elemek neve ele tett "NO" szoval egyutt nem erti meg, hogy mi is a szabaly adott szerveren.
Tapasztalataim szerint (ami igen tudom, nem nyulik vissza BF2-re meg egyeb nyalanksagok korszakara ezert nyilvan nem is elegendo szamotokra, de...), a szerver leirasok 80%-a maximum annyibol all, hogy adott elemek ele oda van irva a "NO" angol szo, mely annyit takar ugy egyutt, hogy adott elemet nem szabad hasznalni a szerveren.
Szoval ilyen dolog miatt belekotni abba, hogy egy magyar uriember altal berelt publik szerveren, (melyre kimerte tenni a
Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO
[IRAM] leader
Mivel a miénken nem volt senki,ide tévedtem fel,az elsõ,amit megnézek ha szerverre csatlakozom, a szabályok.Nem szívesen "ütközöm" meg az adminokkal,nem szokásom,ezért ha nem tök sületlenség,igyekszem betartani õket.
Halvány sejtésem volt,hogy Borg házigazda a szerveren,de azért kérdeztem meg,hogy ki üzemelteti,mert nem voltam benne biztos.
Nyugodt lehet,semmi utasító vagy sértõ szándék nem volt abban a hsz.-ben,de mindenki azt néz ki belõle,amit akar.Csak szólni akartam,hogy -szerintem-ez kicsit gáz,hogy magyarnak titulált szerver szabályzatában,leírásában egy magyar szó sincs.
A Hungarian BF3 Fans szerverén tudom,hogy megy belsõ chat üzenetben a szabály,a Multi-Gaming.hu-n is,tehát teljesen fölösleges szólni nekik,nem is állt szándékomban,az EA-HU szerver "üzemeltetõivel" meg nem vagyok tárgyaló viszonyban.Itt is csak azért bátorkodtam szólni,mert egyszer felcsatlakoztam rá és ezt tapasztaltam.De úgy látom,teljesen fölösleges volt szólnom,ígérem,a jövõben messze elkerülöm a szervert is,az üzemeltetõjét is.Jó lesz így,vagy kérjek engedélyt meghunyászkodni??
[IRAM] leader
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika
[IRAM] leader
Csak is kizárólag jó indulatból szólétam,hogy ha feltéved egy magyar ajkú játékos,aki egy kukkot sem ért angolul,-mint én pl.-akkor legyen fogalma,mit vártok el tõle.Így meg vét a szabályok ellen,nyugodtan hivatkozhat rá,hogy bocsi,nem láttam,hogy ki lenne írva,hogy nem szabad.
Az me már más lapra tartozik,hogy az IRAM szerver közönsége,-véletlen,vagy sem,-80%-ban magyarokból tevõdik össze.
Az,hogy a szerver mennyire "telített" meg ne aggasszon téged,majd ha úgy döntünk,hogy nem kell,egyszerûen leállítjuk.Ennyi.
[IRAM] leader
[IRAM] leader
Szervert senki sem azért tart fenn, hogy hárman szaladgáljanak rajta fel-alá. Legalábbis normális esetben...
Ez nem elvi kérdés, ez melléduma...
de valóban kiábrándító, hogy minden szerveren csak a noobozás megy meg a csiterezés, meg a hackerezés... ebbõl látszik, hogy a real bf közösség nagyon híg lett. az agyonkonfigolt és a sok kényeskedõ igényeire szabott fegyverhasználat a szervereken... mert azok ha van egy-két olyan szerver ahol csak shotgun vagy bold sniper vagy épp kés/pisztoly vagy épp xbow.. mert az egy fun.. de, hogy már olyannal is találkozol, hogy armored kill szerveren nem használhatsz bazokát... na az olyan admin elmehet a picskumádre😊 én raknám ki "afgánokkeletihatárán", hogy jöjjön haza egy szalonnázókéssel az oldalán..
compassion does not fit me... battlelog: braincruiser
mindenki a tökéletes játékot várja... szoktam volt mondani lehet menni hadsereg, kérni külföldi kiküldetés és ott majd csodálkozol, hogy van m320 meg mortar, és az rpg-vel is simán rádbontják a házat.. nem lesz admin aki kirúgja a fazont és te sem tudsz alt+F4-elni 😉
játék. arra az 1-1,5 órás szórakozásra mikor idõnk van rá... ahhoz tökéletes!
Hogy kell a snájperrel zuummoolni???
[IRAM] leader
A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika
battlelog: eLexsys
[IRAM] leader
Arról meg,-igazad van egyébként-,én tehetek,hogy nincs összehangolva a procon üzenet része a startup.txt-vel.Akkor látszana magyarul is mi a stájsz.De belsõ üzenetként le van írva az az egy szabály ami nálunk van,magyarul is.
[IRAM] leader
[IRAM] leader
a napokban felmentünk Otisszal, hogy kipróbáljuk Talah Marketen hogy lehet feljutni a középsõ ház tetejére.. (sikerült egyébként😄). szóval felmegyünk és már vagyunk kb. 4-5-en a szerveren mikor a tetõn mászkálva mondom a többieknek, hogy itt ez a szék és én ezt próbáltam odatolni a falhoz, hogy arra felugrok és úgy... tologatom a széket jobbra balra ott van elõttem.. mire azt látom, hogy a másik 3 srác arrébb nézi a semmit és a mikrofonba õk azt mondják, hogy õk ott látják a széket... lelöktem a széket a tetõrõl.. konkrétan én lent láttam a földön a srácok még mindig ott nézték a széket ahol az elõbb...
hasonló volt egy másik helyzetben ott épp harcoltunk. talán sokan tapasztaltátok már azt amikor pont a puskád csövébe fut a csóka... és te csak megnyomod a gombot..na ez történt velem is.. futottam, jött velem szemben, lelõttem... erre mondja a mikrofonban, hogy hogy lõttem én le mert õ azt látta, hogy elfutok mellette és azt nem is látta, hogy megforulnék :-)
a titkok és rejtélyek birodalma ez a bf3, de én ettõl függetlenül nagyon szeressem😊
jóebédhez'
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ