Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[IRAM] leader
The Matrix has you...
Vagy elküldenének valahová...??
(én nem tudom,csak mások beszámolói alapján értesültem róla,hogy ott aztán "oltják" rendesen a DICE/EA párocskát,de cáfolj meg,ha nincs igazam)
[IRAM] leader
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Én napi szinten szoktam puffogni a bf3-ban is, ha éppen elakadok és kinyírnak, vagy ha pont az ellen elé sponoltat, szal van sok kis az adott pillanatban idegesítõ bugocska, de én attol még imádom, és ha valaki egy hsz-et mutat töllem, amiben én szídom a gémet, és sírok, annak jövök 5ezer FT-al!! Senkit nem érdekelnek a kis szocpól gondjaim, ha úgy érzem megkell osztanom valamit itt a játék kapcsán, akkor az csak is egy vidám, pozitív élmény lesz...de én sírni, rinyálni itt nem fogok, mindenkinek van jobb dolga, mint Mercedes Zoli sírását halgatni, vagy a lelkét ápolni...ez a fórum nem egy mónika show...bár lassan.....
Mercedes-Benz®
Csak te ven oreg tapasztalt roka aki mindent tud a kora miatt ugyebar, nem vagy kepes erre.
Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO
Nem szabad ilyen balgán és hebrencs módon ítélkezni, visszautasítani!!
Mercedes-Benz®
Csak példának: Ha megnézek szórakozásképpen egy filmet, és szar, akkor leszólom magamban és leszarom, túlteszem magam rajta. Sorozatot sem azért néz az ember több évadon keresztül, mert annyira rossz, meg nem ezt ígérték a bevezetõben. Nem kell nézni, kész.
Remélem érthetõ az eszmefuttatásom. De lehet a billentyûzetem miatt nem lesz az. <#nyes>#nyes>
Ha emiatt napi szinten keletkezik itt feszkó, akkor érdekel!
"Nem értelek.Te mire használnál egy fórumot,ha nem egy kis érdek és vélemény ütköztetésre??Borotválkozni..:??"
Tehát arra kell használnom, hogy a játékkal kapcsolatod személyes sérelmeim ügyében velem együtt anyázókat keressek, és aki nem ért egyet azt leokosítom, kioktatom?
Én pl arra használnám, hogy esetleg élményeket osszunk meg egymással, vicces videókat, jó képeket nézegessünk az "imádott" gémünkel kapcsolatosan, valamint keressek barátokat, esetleges játékostársakat...de a minap egy srác berakott 2db tervezett bannert, és te voltál az elsõ és egyetlen aki rögtön a véleményezés hejett rendre utasítottad, hogy reméled nem akar több képet betenni...egyszerûen mintha rosszindulat vezérelne, az állandó kötekvés...hát én szívesebben nézegetek egy oldalon át banner tervezeteket, és arrol beszélgetést, mintsem egy bf3 fórumban azt olvasni és annak propagálását, hogy ge...i dice, szar bf3....
Nem érzed, hogy nem stimmel valami nálad? Legutóbbi vitánál item leírta, hogy minden további hsz-t töröl a téma kapcsán a békesség érdekében, erre te még dafke hozzá írsz, item törli, te belázadsz, hogy nem is ahoz írtad mé törli? De ahoz írtad, olvastam, és item sem hülye....igen is ha leírom, hogy utálom a banánt egy banán fórumban, majd azt törlik, és közlik, hogy errõl ne beszéljünk mert törölni fogják, akkor az is a témához tartozik ha azt írom, hogy nem veszek holnap banánt, mert nem szeretem...törölve lesz.
Nem is értelek, nagyon zavaros manus vagy te....
"Vagy tényleg ennyire nem érthetõ,beszélek össze-vissza??Rendicsek,abbahagyom.Ha nem érdekel senkit,tényleg abba kell hagynom"
Nem nem érthetõ, hanem érthetetlen, hogy mindent támadsz ami bf3, és mindenkit megmarogatsz aki védi, vagy közzé teszi ha szereti ezt a gémet..
Mercedes-Benz®
[IRAM] leader
ilyen embert meg soha az eletben nem tisztelnek, aki csak ugat arrol, hogy p mennyire tapasztalt, kozben egy ertelmes valaszt nem tud adni barki kerdesere.
mellesleg kerdesedre valaszolva : senki nem erti soha mit motyogsz, es ossze-vissza beszelsz.
#57096: szorakozas? eddig nem ez jott le senkinek sem.
Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO
Neked olyan volt az elvárásod a billentyûzettel kapcsolatban,nekem más a fontosabb,amire a pénzt elköltöm....olyan "ökörségek",hogy család,meg gyerek,meg ilyenek...a játék nekem "csak" egy kis szórakozás a hosszú estéken.
[IRAM] leader
Visszavezetve a competetive jatekra (pcw, kupameccs stb.), azert magammal nem fogok kiszurni es ezaltal a tarsaimmal, hogy valami kevesbe balanced (elozo meglatas szerint imba) fegyvert hasznaljak.
[IRAM] leader
Lehetõleg tudjon biost indítani, mert nem minden usb-és tud annak ellenére, hogy bevan kapcsolva az usb támogatás.
Nekem volt még elvárásom, hogy világítós legyen, de olyan, hogy csak a betûk világítsanak, a gagyi háttérvilágítás mehet a francba, valamint szerettem volna legalább 4 gémer opciós gombot.
A választásom a Gygabite AIVIA K8100-ra esett, elégedett vagyok.
Mercedes-Benz®
Az meg hogy nekem milyen az életszemléletem,meg mennyire vagyok tapasztalt,vagy éppen flusztrált,az téged ne zavarjon vagy érdekeljen.
Tényleg regényeket kellene írni,hogy valamit megértsenek egyesek??
Vagy tényleg ennyire nem érthetõ,beszélek össze-vissza??Rendicsek,abbahagyom.Ha nem érdekel senkit,tényleg abba kell hagynom.
[IRAM] leader
annyit hozza tennek, hogy lehet nem erzi, hogy tisztelnek a kora miatt...csak van egy bokkeno azt ki kell erdemelni.
eugabesz: hotra nem erdekel egyik kommented sem, johetsz itt a 3 fele kifogasoddal, hogy vagy mi nem ertjuk vagy te ittal, no meg a billentyuzet se az igazi.
Megint Gabeszt bántjátok😄D
Gabesz van itt olyan ember akivel még nem vitáztál, vagy akinek lehet igaza veled szemben, vagy akit miég nem oktattál ki?😄
Vagy van a bf3-nak olyan része amit szeretsz?😄
Mi történt veled? Akarsz róla beszélni? Csak mert, hogy veled az életed során történt valami nagyon bántó az biztos...televagy kritikával, hárzsártal, folyamatosan okosítasz, levágod az igazad az sztalra, de alá nem támasztod, nem akarod...valami nagy sérelem ért téged, vagy kissebségi kompid van és azt kompenzálni óhajtod a jóöreg cyber világ nyújtotta lehetõségek segítségével....ha az adatlapodnak lehet hinni, nem vagy mai gyerek, ebbõl arra következtetek, hogy a fiatalsággal is bajod van, sértõ számodra az õ jelenlétük, az, hogy nekik jó az ahogy van és ami, elégedettek pl ezzel a gémmel minden hibájával együtt...lemerem gfogadni, hogy a henteshez viszel magaddal mobil mérleget, és a 10 deka párizsi nálad nem lehet több 11-nél😊 Vannak gondok az biztos, mert, hogy napi szinten kerülsz ellentmondásba valakivel/kikkel, mindíg minden pontjában támadod a bf3-at, hol a fegyók a szarok, hol az, hogy megakad egy kõbe a kerakter, hol, hogy szerinted hazudik a dice, és stb....a fiatal gémereket rendszeresen sértõ hangnemben titulálod, és igyekszel idõközönként tudatni mindenkivel, hogy te vagy a bõlcs, okos, a mindent megmondó tapasztalt nagy gémer és az itt töbségében jelenlévõ "taknyok" csak jelenthetnek....
Nem jó ám ez így!! Lassan ott tartunk, hogy ha vita/veszekedés van akkor azt te indítod és tartod életben sok sok hsz-en keresztül, miközben mások kb 3 hsz-bõl tudják rendezni a vitájukat és lépnek túl a dolgon....némi alázat nem árt, és az alázat nem meghátrálás, mielött a büszkeségeden esne csorba!!
Mercedes-Benz®
Már tényleg ki kell dobnom ezt a billentyûzetet..nem egészen ott vannak a gombok,mint a jó öreg megszokott billencsemen.
Más.Nem tudtok valami nagyon kafa billentyûzetet,úgy ezer forint környékén??
[IRAM] leader
[IRAM] leader
Mi akik komolyabban uzzuk ezt a jatekot, altalaban elkezdunk max 3 fegyvert hasznalni, megszokjuk, es tudni fogjuk, hogy viselkedik adott szituacioban.
[IRAM] leader
Veled úgy látszik felesleges vitatkozni, mert nem engedsz a másiknak.
oTisz out.
[IRAM] leader
Pont errõl beszélek, h nem fogod fel a másikat, csak a saját véleményedet hajtod újra és újra.
B2K-ról van szó, belekevered a BC2-t aztán, ha leszólnak, hogy nem ez a téma letámadsz mindenkit. Utána meg jössz példákkal, h de igenis neked van igazad. Addig juss el kérlek, h nem a BC2-rõl beszéltünk. 😉
És, hogy a rombolhatóság témához is hozzászóljak, mert ugye olvasom is, amit a másik ír, nem csak papolok.
Jössz egy Grand Bazarr videóval példának. Ha a középsõ folyosó épületei összedõlésig rombolhatóak lennének akkor hol folyna a harc, miután leomlanak? 😮
A linkelt BC2-es map meg tele van egymástól viszonylag távol álló épülettel, amik, ha összedõlnek még mindig játszható marad a map.
OMG.
Nem hiszem,hogy nem lehetett volna megtalálni az arany középutat,hogy még nézzen is ki valahogy,meg a rombolhatóságon se essen akkora csorba.
De nekik fontosabb volt a külcsín...megértem,de akkor ne nyilatkozgassanak össze-vissza.
[IRAM] leader
[IRAM] leader
mivel a proci számolja a fizikát, minimum LGA2011 kéne alá szarráhúzva, hogy értékelhetõ FPS legyen játék közben... de ha gondolod, írd meg a fejlesztõknek is, hogy át kapcsolják be a rombolhatóságot, mert az jó volt a BC2-ben is 😄
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
[IRAM] leader
Nem érdekel a DEHÁT ÁTVERTEK MINKET *szipog* szöveg, nem arra reflektáltam, hanem a "városi legenda" részletre.
Mit nem értesz ezen? BC2= X méretû pályák, Y szintû grafika, jó rombolhatósággal, Z gépigénnyel.
BF3= X-nél nagyobb méretû pályák, Y-nál jobb grafika (magasabb felbontású textúrák, stb), Z-nél nagyobb gépigénnyel. Ha e mellé raktak volna olyan rombolhatóságot, akkor bizony nagyon kevesen játszanának vele közölünk...
[IRAM] leader
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB