Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt aláírom,hogy a bf2-vel szemben óriási elõre lépés,de tudnak/tak õk jobbat is...
[IRAM] leader
compassion does not fit me... battlelog: braincruiser
[IRAM] leader
[IRAM] leader
[IRAM] leader
Szóval szerintem vissza a feladónak: "Már nem azért gyerekek,ti meg is nézitek,végigolvassátok mihez szóltok hozzá??...nem hiszem.Csak a névre néztek rá aztán papoltok.."
<#fejvakaras>#fejvakaras>
* Scomcomputers the future of computing!*
És még egy 😊
[IRAM] leader
The Matrix has you...
de a lehetõség, hogy egy seine crossingon az érkezõ gyalogságot a fallal öld... szerintem ez zseniális találmány! egy lövés a tank csövével és 3-4 fexik:-)
Ez miért hazugság? Melyik játékban volt ehhez hasonló rombolhatóság? Szerintem felülmúlta az elõdeit, és minden más konkurens játékot is.
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
ha csak a marketing oldalról vizsgáljuk nem hazudtak és tökéletesen ámítottak, mivel tényleg minden eddiginél nagyobb rombolhatóságot adtak játékmenetben, hisz eddig ilyen nem volt ebben a játék családban.
ha valamit hiányolhatnék akkor az az, hogy amit falat kibontok az úgy esik le, hogy eltûnik a betonban:-) de biztos, hogyha azt is úgy csinálták volna meg, hogy ott maradjon és akadálya legyen a tanknak, gyalogosnak, akkor most nem tudnánk vele játszani mert min. 16 mag 2324GB ram és 3212GB VGA kéne hozzá😄
[IRAM] leader
Ezek, olyan mértékû rombolhatóságát megoldani nem ugyanaz!
Ja van errõl a ts-rõl valami beáll.utmutató, mert mikor waroztunk anno csak egy ini-t küldtem az bemásoltam és okés volt minden!
Hol vannak az ingyenes szerók!
én már nem használom, szerintem a battlelogban rittyentett group chat is tökéletes.
[IRAM] leader
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
[IRAM] leader
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
[IRAM] leader
Amúgy meg úgy mondod, mintha jobb lett volna, ha inkább szarul csinálták volna meg a DLC-ket is.. Most az tényleg jobb lett volna? És ha "lehúztak" (Azért raktam idézõjelbe, mert NEM KÖTELEZÕ megvenni a DLC-ket)? Jobb lett a DLC-s mapok optimalizálása, vagy sem? Igen is jobb lett. Nehogymá még ezért is sírjál.
A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika
szerintem az alapjáték alapmapjai csak úgy "oda lettek nekünk dobva"..
ettõl függetlenül nekem teljesen mindegy, hogy 10 vagy épp 40mp-et tölt... kb. magasról le...om... :-)
A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/