Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nézzük akkor a bc2-ben,ami ugye a bf család tagjának számított,,én erre gondoltam,hogy minden eddiginél nagyobb rombolhatóság,ehhez képest,nézzük meg,mit kaptunk.
Azt aláírom,hogy a bf2-vel szemben óriási elõre lépés,de tudnak/tak õk jobbat is...

[IRAM] leader

honnan tudod, hogy zoomol ? 😉

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

jah hogy az másodlagos.... ááááá kösz 😄

a medic doboz helyére lehet ha meg ott sincs meg kell szerezni
És miért nem tudom betenni ?😊

medicnél van
na egy kérdés hogy lehet cq irvn-nel harcolni? hogy van ideje azzal rám zummolni 3 m-rõl és most nem a hülye m240b gyökerekrõl beszélek akik csipõbõl lödözve szaladgálnak azt vagy lekaszál vagy nem hanem pl ak74 u volt rajta neki?
a M26 MASS fegyver nem találom sehol segitsetek már plz 😊

hát jah szerintem ha egyetértene vele az ember meg ha bologatna arra amit mond akkor is beszolna vmit<#eplus2>
otisz111
Neked aztán mondhat az ember bármit. Fel sem fogod, csak hajtod a magadét.
Hát...meglepõdnél mennyien nézik meg..de ha téged felizgat,lelked rajta.

[IRAM] leader

én nem akarok beszólni neked mert semmi bajom veled de eszembe jut rolad egy film: egy mindenki ellen <#eplus2>
Akkor ess neki még egyszer,mert azért kérdetem rá,-mint már fórumtársunk is említette volt,-hogy a bc2-rõl beszéltek-e,mert ott igen is rombolható volt a környezet,ami a bf3-ban van,az lepkefing ahhoz képest...az meg már költõi túlzás,hogy porig...

[IRAM] leader

Csak a magad nevében beszélj,ha kérhetném..én speciel még egyet sem néztem meg.<#ejnye1><#eplus2>

[IRAM] leader

az ügyesebbek 100 óra alatt is meglövik<#vigyor2><#taps>
otisz111
"Tanácsodat megfogadva visszaolvastam még egyszer, hogy mirõl is volt szó 57007-tõl 57018-ig. Én szóba hoztam a BF3 DLC-it, köztük a B2K-t. Erre Te felhozod a BC2-t, mikor szó sem volt róla, ráadásul (szokásodhoz híven) támadóan, felszólítóan.

Szóval szerintem vissza a feladónak: "Már nem azért gyerekek,ti meg is nézitek,végigolvassátok mihez szóltok hozzá??...nem hiszem.Csak a névre néztek rá aztán papoltok.."
jók jók ezek a videok csak csinálhatnátok már hc-ban is ilyet meg mondjuk nem homárpityum16-tal hanem mondjuk ak74 vagy l85a2-vel vagy g3a3-mal vagy kh2002 ilyen videot is szeretne látni szerintem az itteni közönség<#eplus2>
scomcomputers
Lehet egy kérdésem, mostanában elég emberkével találkozom akik 2-300 órákkal colonel 100-s,ez lehetséges vagy idióta csaló mind?
<#fejvakaras>

* Scomcomputers the future of computing!*

Uj vidik 😊 Competetive battlefield 3!

És még egy 😊
Már nem azért gyerekek,ti meg is nézitek,végigolvassátok mihez szóltok hozzá??...nem hiszem.Csak a névre néztek rá aztán papoltok...de most komolyan?Üljetek neki még egyszer,aztán kezdjétek újra.Olvas,értelmez,válaszol...lehetõleg nem támadólag,hanem konstruktív.Nagy kérés?

[IRAM] leader

szerintem Te egy ideje rossz fórumot nézegetsz, egyértelmûen nem szereted ezt a gémet, minek játszol vele, ha semmi sem tetszik már gyakorlatilag? ja, mert nincs más.

The Matrix has you...

egyébként ha jók a játékismereteim akkor a bf3-ban is van néhány házikó ami összedõl.. de asszem ezek pont azok a házak amik olyan mapokon vannak, mint gulf of oman, karkand, peninsula.
de a lehetõség, hogy egy seine crossingon az érkezõ gyalogságot a fallal öld... szerintem ez zseniális találmány! egy lövés a tank csövével és 3-4 fexik:-)

otisz111
"minden eddiginél nagyobb rombolhatóság" - hazugság

Ez miért hazugság? Melyik játékban volt ehhez hasonló rombolhatóság? Szerintem felülmúlta az elõdeit, és minden más konkurens játékot is.
kemotox
"Ti még mindig a BC2 vel játszotok?" Szerintem ezt arra értette, hogy mondta ugye valaki, hogy valaki mondta ezt a porig rombolás dolgot, ami bizony nincs a bf3 ban, a BC2ben viszont annál inkább lehetett rombolni.

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

otisz111
Még Te papoltál a sorok között olvasásról, meg hogy miért nem látunk bele a gondolataidba. 😄 Nem Bad Company 2-rõl, hanem Back 2 Karkand-ról volt szó. 😉 BC2 és B2K nem ugyanaz.
én néha komolyan nem értem, hogy akkor minek játszol ezzel a játékkal ha a legkisebb pixelével is elégedetlenkedsz...

ha csak a marketing oldalról vizsgáljuk nem hazudtak és tökéletesen ámítottak, mivel tényleg minden eddiginél nagyobb rombolhatóságot adtak játékmenetben, hisz eddig ilyen nem volt ebben a játék családban.

ha valamit hiányolhatnék akkor az az, hogy amit falat kibontok az úgy esik le, hogy eltûnik a betonban:-) de biztos, hogyha azt is úgy csinálták volna meg, hogy ott maradjon és akadálya legyen a tanknak, gyalogosnak, akkor most nem tudnánk vele játszani mert min. 16 mag 2324GB ram és 3212GB VGA kéne hozzá😄

otisz111
<#wow3>
Nem...ez igaz.De te sem tartod lehetetlennek ugye??("minden eddiginél nagyobb rombolhatóság",csak hogy idézzek a hazugság gyûjteménybõl,amivel ámították a jó népet)

[IRAM] leader

De pont az a lényeg (nem a festés/vakolat/design), hogy itt teljesen más jellegû (pláne méretû) épületek vannak mint a BC2-ben.
Ezek, olyan mértékû rombolhatóságát megoldani nem ugyanaz!

scomcomputers
Oh megnézem!
<#worship><#worship>

scomcomputers
Oké, köszönöm, ment neked PÜ, majd kereslek!
Ja van errõl a ts-rõl valami beáll.utmutató, mert mikor waroztunk anno csak egy ini-t küldtem az bemásoltam és okés volt minden!
Hol vannak az ingyenes szerók!

nem, simán vannak password nélküli teamspeak szerverek, csak annyit szoktak kérni, hogy menj át az adott játék szobájába .. ne ott legyetek ahova mindenki érkezik.
én már nem használom, szerintem a battlelogban rittyentett group chat is tökéletes.

Van szabadon használható is,(mondjuk olyan is)de lehet persze bérelni is.Mi a szerver mellé azt is bérelünk,egy 15 fõs uszkve 500Ft-ba kerül.

[IRAM] leader

scomcomputers
*teamspeaket!
<#hehe>

scomcomputers
ÖÖ a teamspeket csak akkor tudom használni, ha bérlek ts szervert?

SötétBarom
Arról beszélek. Attól, hogy volt 26 ugyan olyan vityilló, nekem ez jobban tetszik. Nem mondom, itt is van komoly újrahasznosítás (még a BC2-bõl is), de változatosabb.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

azért valljuk be, hogy amikor az volt a csúcsgama... akkor tökéletes volt:-) egyébként bf3-ban is sablon épületek vannak.. arra nem voltak képesek, hogy az emeletre a lépcsõt egy másik irányba tegyék vagy valami..😊

B+,te melyik fórumot olvasod??A rombolhatóságról volt szó,nem a festésrõl,meg a vakolatról...vagy a design-ról..<#kerdes><#help>

[IRAM] leader

szabii98
ott sem dõlnek össze teljesen, 100%-ig szétrombolni nem lehet 😄😄

I met God. She's black

SötétBarom
A 43 darab ugyan olyan vityilló? Az tényleg sokkal faszább volt. -.-

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

én a bc2-vel nem játszottam csak kb. 100-120 órát. a bf3 kiegekrõl beszéltünk, és az ottani rombolásról. mélytiszteletem

Ti még mindig a bc2-vel játszotok??Mert ami itt van,az minden,csak nem porrá rombolás.Még a rombolható házakból is csak részleteket vehetsz ki,az egész nem dõl össze,csekély kivétellel...

[IRAM] leader

true-true. és tényleg.. gyakorlatilag porrá rombolok mindent csak úgy szakít még így is 80-100 fps között a gama, hogy észre sem veszem😄

azt ne felejts el,hogy a cq-en rengeteg rombolható objektum van, gyakorlatlag mindent porrá rombolhatsz, ezért nagy a gépigénye annak a dcl-nek.
kemotox
Tudtam, hogy valami ilyesmi "válasz" fog jönni 😊 Semmitmondó fröcsögés. Pont ezt vártam tõled. Tényleg nem értem minek foglalkozol egyáltalán a BF3al, ha ennyire utálod... Értelmes ember ilyet nem csinál.

Amúgy meg úgy mondod, mintha jobb lett volna, ha inkább szarul csinálták volna meg a DLC-ket is.. Most az tényleg jobb lett volna? És ha "lehúztak" (Azért raktam idézõjelbe, mert NEM KÖTELEZÕ megvenni a DLC-ket)? Jobb lett a DLC-s mapok optimalizálása, vagy sem? Igen is jobb lett. Nehogymá még ezért is sírjál.

Egyrészt azok nem sima kismanók, hanem konkrétan az alsógatya-tolvaj manók céhe. Másrészt, milyen érdekes, hogy elõször megcsinálták szarul az egészet, hogy gyorsan bezsebeljék a zsét a nulla munkájukra, majd immel-ámmal, csinálnak vele valamit utólag, meg a patch mellé lehúznak dlcvel....ez a dice.

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

Az alap játék után megjelent kiegek otpimalizálása egyre jobbra sikeredett szerintem. sokan féltünk attól, hogy az óriási AK pályák majd megeszik a gépet.. nekem spec jobbak az FPS értékeim azokon a pályákon mint egy close quartersen... de úgy kb. 20-30%-al.
szerintem az alapjáték alapmapjai csak úgy "oda lettek nekünk dobva"..

ettõl függetlenül nekem teljesen mindegy, hogy 10 vagy épp 40mp-et tölt... kb. magasról le...om... :-)

kemotox
És a többi mapot, amik gyorsan betöltenek, szerinted ki csinálta? A kismanók?

Mert dice.

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

B2K is gyorsan betölt. Amikor megjelent akkor még 2gb ramom volt, de szempillantás alatt betöltött. Így 6gb rammal az alap pályák sem olyan vészesek már, de így is ég és föld a kiegekhez képest. Ráadásul rengeteg hibára megoldás volt a ram bõvítés. Az alap pályák pályái miért töltenek ilyen sokáig a kiegészítésekhez képest?

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/