Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hmm? Bevágtad azt amit én írtam,abbol simán kiolvasható, hogy nem azt írom isteníteni kell, erre te beírod, hogy ok, csak isteníteni fogom.......atyaég...
Mercedes-Benz®
"azért, hogy legyen hol megosztani az élményeket",megdöbbennél milyen keveseket érdekel ez..
"azért, hogy az életünket megkeserítõ cheaterekrõl váltsunk pár szót, és próbáljuk egymást valamiféle védelmi mehanizmussal ellátni"...tökéletesen mûködõ pb. van,akit nem fog meg,az pro.
"1x 2x írni, hogy jaj srácok engem úgy idegesít, hogy két lövésbõl néha szétlövik a tankom"
Ez a kutyát nem érdekli,nem a játék hibája,ha az adott illetõ nem tud pro módon tankkal hentelni.
"hogy rendszert és gerilla propagandát csináljon valaki a bf3 gyalázásából itt és a dice-gyalázásából, szerintem nem elfogadható.""..ígérem,ezentúl csak dicsérni fogom.Minden a legnagyobb rendben a játékkal.
[IRAM] leader
Megkérdezhetem hogy mennyiért vetted az eredeti Bf3-at? Ha jól tudom orosz verziót vettél. Arra kérnélek hogy próbáld meg forintosítani az "átverésedet", tehát kérlek számold ki, hogy az x összegért megvásárolt Bf3ból mennyi pénzt vonnál le, hogy megkapd azt az összeget amit te tisztességesnek tartanál érte. Ezt a különbözetet szerintem nagyon szívesen összedobjuk neked itt jópáran, feltéve ha utána nem fogsz folyamatosan itt sírni, és azzal dobálózni hogy átvertek, lévén mi kártalanítanánk. A prémiumra (amit fogalmam sincs miért vettél meg, hiszen akkor már rájöttél, hogy "átvert" a DICE és az Ea: igazából a "vadász te szopni jársz ide" vicc jut róla eszembe) ez nem vonatkozik, lásd. zárójelben lévõk miatt. Megtisztelõ válaszod elõre is köszönöm!
u.i.: a csalódás és a felháborodás miatti nem vagyoni károdat senki nem fogja fedezni: maradj szigorúan a számoknál és a tényeknél. A legjobb lenne, ha tételesen kiszámolnád, hogy pl. "nem minden ház rombolható porig": 360 Ft. "Bugos tereptárgyak": 250 Ft, stb.
Szerinted ez a két szélsõséges véglet létezik?? Ha nem lehet szidni, akkor csak imádni lehet?
Amit te csinálsz, az csak köpködés. Másik meg értelmesen kommunikálnak egymással, videókat osztanak meg egymással, stb. Egybõl elvakult fanatikusok, mi? Szánalom! Az meg, hogy nem tudsz olvasni, elfogadhatatlan.
"Ez a bf3 topik kérlek alásan, azért van, hogy ha valakinek segítség kell akkor itt esetleg kaphat, azért, hogy összejöjjenek itt is a magyar bf3 playerek, és esetleg barátságok, klánok keletkezzenek, azért, hogy legyen hol megosztani az élményeket, vagy azért, hogy az életünket megkeserítõ cheaterekrõl váltsunk pár szót, és próbáljuk egymást valamiféle védelmi mehanizmussal ellátni, hogy hogyan kerüljük el õket."
Az én idézetemmel együtt már harmadszorra olvashatod el ezt a kis részletet. Harmadszorra hátha felfogod.
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Persze lelehet 1x 2x írni, hogy jaj srácok engem úgy idegesít, hogy két lövésbõl néha szétlövik a tankom, de az, hogy rendszert és gerilla propagandát csináljon valaki a bf3 gyalázásából itt és a dice-gyalázásából, szerintem nem elfogadható."
-w126
Leírták mire lenne alkalmas a fórum.
[IRAM] leader
A játékkal minden rendben van.A FAQ.-ban le van írva,ami alapvetõen kell a játék helyes futtatásához.Az,hogy mi felsoroljuk a hibáit,a kutyát sem érdekli,úgysem olvassa egy DICE-os sem a fórumot,ergo a dicséretnek sincs az ég világon semmi értelme.
A játék frissítései sem a fórumon keresztül érkeznek,a driver,vagy hardver problémára van másik ezer szakmai topik.
Az hogy ki milyen e-pénisz növelõ videót tölt fel,a nagyobb részét a fórumozóknak nem érdekli.
A játékosok kapcsolattartására mindenkinek ott a battlelog,a cheaterekre ott a pb.,ami teszi a dolgát,hogy a szervereink hogyan állnak,kik hol és mennyien játszanak,látni a szerver keresõbe.
Akkor most már valaki világosítson fel,minek használjuk a fórumot??
Jah....hogy kafa a banner??az most nincs...de várjuk azt a 300-400 db képet,ami a bannerról szól.
[IRAM] leader
A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika
En helybol megadok egy minimalis tiszteletet kemotox es w126. Kepesek ertelmesen osszeszedetten kommunikalni a masik fele, esz ervekkel alatamasztva, nem ugy mint a ket dormogodomotor.
Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO
Hála az istennek, esküszöm hálás vagyok, és nagyon köszönöm!!
Ennél velõsebben, és féreérthetetlenebbûl nem is tudtad volna alátámasztani a troll elméletemet veled kapcsolatban!!

Mercedes-Benz®
Én személy szerint nem azért vettem meg a játékot, mert a készítõje azt ígérte, hogy jó lesz. Hanem néztem róla videókat Youtubeon, véleményeket fórumon, figyelembe vettem más játékok preferenciáit, árait stb. Ezután döntöttem, köze nem volt holmi ígéretekhez.
Ha ilyen megfontolt módon vetted meg a játékot (mint pl. Én) és mégis úgy gondolod, hogy átvertek, akkor képzelheted, hogy éreznéd magad a többi játékkal. Elvégre volt lehetõséged más "jobbat" is venni, de Te ezt választottad, mert a vásárlás pillanatában ezt láttad a legjobbnak mind közül, gondolom Én.
Jah és még mindig megvan a lehetõséged eladni neten. Nem kapod vissza a teljes árát, de legalább nem vagy kénytelen játszani vele. 😉
Nem nem!!
Nem kell tisztelnem, hanem én akarom tisztelni, én azzal akarok kezdeni, hogy tisztelem, hiszen nem érdemelte ki, hogy ne tiszteljem!! Aztán az idõ múlásával kiderûl, hogy továbra is fenttartom a tiszteletem, vagy hanyagolom. Engem így neveltek, nem vagyok magasabb rendû ember mint a másik, mégha a cyber világon keresztûl is történik a beszélgetésünk, ígyhát meg. kell. adni. a. tiszteletet. Legalább a minimumot!!
Mintahogyan magad is rájöhetsz a kemotox-nak írt hsz-embõl, te nem tudtad megtartani😉
Mercedes-Benz®
De!!
Ez a Starfarer gyerek ez simán egy troll, egy primitív ember, sok energiát nem kell belefektetni, szerintem ti se tegyétek, olykor esetleg lehet rá pazarolni 1-21 mondatot, de többet nem mert ott komoly gondok vannak, és úgy látom erõsen troll hajlam is van, így élteti ha sokat beszélünk vele.
Mercedes-Benz®
A tisztelet kapcsán meg ha tényleg így gondolod, akkor sajnálom a szüleidet, és egyben a nevelés terén hibákat rónék fel nekik, de ez nem az én tisztem!
Mercedes-Benz®
Szal érted komám, nem vagyon, és fél kar, hanem 12ezer Ft!!
Ezt azért ugye nem árt a helyén kezelni!!
Mercedes-Benz®
Más téma, a tiszteletrõl : én sem adom meg senkinek a tiszteletet, nyilván vagy egy hangzásvilág, ami alá nem megyek, de ahhoz hogy tiszteljek bárkit is, azt ki kell érdemelnie, ezt pedig egy fórumon nehéz elérni. cserébe én sem várom el a feltétlen és vak tiszteletet, amirõl beszélsz.
The Matrix has you...
Ez a vagyon dolog meg szánalmas szöveg, 10 ezer forint nem olyan nagy vagyon, kb 4-5 mozi ára, de annál már sokkal több szórakozást nyújtott...
Ennek a bérgyilkosos szövegnek sincs semmi értelme, pont hogy TI vagytok azok, akik mint a durcás sértõdött kisgyerekek próbáljátok az igazatokat bizonygatni.
Ja és ha tudnál olvasni (Az elsõ mondatomban már kifejtettem, hogy nem tudsz), akkor rájöttél volna, hogy már rég nem arról megy a vita, hogy a BF3 jó játék-e, vagy nem.
The Matrix has you...
De vigyázok a megfogalmazással, mintahogyan akkor is megtettem, miszerint úgy gondolom, hogy csalók, erre bizonyítékom nincs csak személyes tapasztalati meggyõzõsésem, de ha bebizonyosodik, hogy tévedtem, ergó ha nekem bizonyítanom kell akkor õ is tegye meg, akkor én leszek az elsõ aki nyílvánosan nagy piros betûvel fog bocsánatot kérni! De az önmaguk igazolása nem történt meg, a feltételezésem továbra is fenttartom, de se õk se én azóta ezen nem lovagolunk és nem témázunk ezen.
A kedves linked, miszerint ott a lista akik véleménye érdekel, megint csak érdekes, hiszen ezekszerint mások véleménye nem érdekel, de te kórosan, kényszeresen úgy érzed, hogy a te véleményed fontos és kell, hogy érdekeljen másokat!!
Tényleg nem érzed, hogy vannak gondok?? Tényleg nem kéne egy kicsit visszavenni ebbõl a pökhendi öntelt stílusból? Még is, hogy gondolod ezt? Egyáltalán, hogy engeded meg magadnak ezt? Ez sértõen, a minimális tisztelet elhagyása a többi fórumtársal szemben!!!
És mivel én úgy érzem, hogy ez rám, és a többiekre nézve is sértõ, elkell mondjam, hogy ha most én lennék itt az admin már csak ezért a linkért 2hét ban úgy lenne rajtad, hogy öröm lenne nézni!!!
Mercedes-Benz®
Jossz nekem 5000 forinttal. 😊
"Gondolok itt a cheaterekre, meg az újabban jellemzõ, jeep-bõl kiugrás és teamkil stílusra..ezzel olyan faxán tönkre tudják vágni a játékot😞
Viszont az ember nem véleményezheti, vagy förmedhet rájuk, mert kikkel a szeró, így vagy kussban tûrünk, vagy kirugatjuk magunkat.....
Kicsit igazságtalan😞((" (#50410) <#rolleyes>#rolleyes>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
w126:Nem hiszem hogy te bárkit le mernél itt cheraterezni...80-an bizonyítanák neked,mennyire pro...
[IRAM] leader
8GB GDDR5
De az biztos, hogy én itt nem fogok sírni, szídni, ez nem az a bf fórum, ennek nem az a neve, hogy "miért szídom a bf3-at" topik.
Ez a bf3 topik kérlek alásan, azért van, hogy ha valakinek segítség kell akkor itt esetleg kaphat, azért, hogy összejöjjenek itt is a magyar bf3 playerek, és esetleg barátséágok, klánok keletkezzenek, azért, hogy legyen hol megosztani az élményeket, vagy azért, hogy az életünket megkeserítõ cheaterekrõl váltsunk pár szót, és próbáljuk egymást valamiféle védelmi mehanizmussel ellátni, hogy hogyan kerüljük el õket.
Persze lelehet 1x 2x írni, hogy jaj srácok engem úgy idegesít, hogy két lövésbõl néha szétlövik a tankom, de az, hogy rendszert és gerilla propagandát csináljon valaki a bf3 gyalázásából itt és a dice-gyalázásából, szerintem nem elfogadható.
A fentebb említett tankos példa éppenséggel pont létezõ, mert én írtam ide, kaptam rá egy olyan választ, hogy sajnos ez egy sürûn elõforduló jelenség, bug, elkell fogadni, talán majd javításra kerûl...én ezt a választ elfogadtam, és annyi, azóta sem beszéltem rola, pedig azóta is él ez a hiba és lógatták ki a belem két lövéssel...
Mercedes-Benz®
8GB GDDR5
8GB GDDR5
The Matrix has you...