Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kemotox
Kontrollerrel is lehet pontosan tolni, csak sokáig tart megszokni.

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Ti jobbak vagytok <#vigyor2>
Amúgy puLz-ost, ha jól emlékszem nem raktam még nemesis-re!

battlelog: eLexsys

SötétBarom
Szerény véleményem még a témában, hogy egy állítható DPI-s egér is már-már csít.

Amúgy tök örülnék, ha lennének controller only serverek. Egyszer kétszer már próbáltam, de sajnos egeresek ellen lehetetlen 0.7 fölé menni. Pedig sokkal jobban érvényesülne a csapatmunka, nem tudna boldog-boldogtalan 50-100 méterekre halálpontosan lõni. 😄D

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

otisz111
Ha nem vagy benne teljesen biztos, ne jelentsd ki. Ennyi.
Ebben igazad van, a youtube egy fos felbontás szintjén, nyilván ezért sem merem kijelenteni teljes bizonyossággal. A gyakorlat dologban is van igazság, de szerintem nem ennyire, mert ugyan nekem egy fegyverrel sincs 40K killem, de viszont több mint 30 fegyverem van, ami 500 fölött jár, gyakorlott is vagyok azokkal, de nem ennyire. De majd újragondolom ezt, ha valamelyik fegyverrel elértem ezt a mennyiséget 😊

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

Metalmilitiakid
Lehetséges, hogy találtam egy bugot, csak reprodukálni eléggé nehézkes public szerveren.

Ugrottam le ilyen kb 3-4 emelet magasról egy szikláról, leérkezésnél ennek kb le kellett volna vagy 50% vagy többet kapnia az életembõl, de pont volt alattam egy haver hulla és a leérkezés pillanatában élesztettem a defibbel és semmit nem sérültem. Sõt, maga az a leérkezéses rángás is elmaradt.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

azon az oldalon a benchmark eredmények számítanak..nem az, hogy fut-e a játék vagy sem:-)
megnézed mondjuk, hogy a mostani konfigodnak milyen a bench eredménye, majd kiválasztod milyen konfigot szeretnél (proc, alaplap, vga szinten) és megnézed milyen számbeli a különbség.
nekem majdnem duplája volt az elõzõ konfigomhoz képest.

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

tényleg nem szeretnék ebbe a végeláthatatlan vitába belefolyni, de azért ne legyünk már szakértõk egy "640x480, 30fps"-re butított videóból!😊))
(értem ezalatt azt, hogy a youtube, miképpen "butítja" az anyagot feltöltés után).

tegnap egyébként megnéztem elexys statját.. közel 40e kill a videon látható fegyverrel.. az azért utalhat arra, hogy van a használatával gyakorlata... nekem a p90 a kedvencem és 6e környékén járok vele.. gondolj csak bele milyen videokat töltenék fel ha nekem is lenne abból 40e killem😊

Hááá, lehet, hogy még várakozás lesz.
Az általad ajánlott oldal viszont nálam megbukott (v. vmit nem jól csináltam), mert a kiválasztott konfigommal szerinte egyik játék sem fut a gépemen, amelyik 4-gyel jelenleg is vígan játszok (ráadásul nem a minimális beállításokkal). Most is csak egy kis FPS-növekedést szerettem volna összehozni a BF3 multiban.

BF3: Atomiccore

én azzal a konfiggal 1024x768 mediumban 16 és 24-es szervereken el tudtam játszogatni. 30-50 fps-el. (már nem emlékszem a VGA típusára ami akkor volt, de felsõközépkat volt).

érdemes akkor szerintem várnod kicsit, míg a gépet tudod bõvíteni. addig nem érdemes megvenni a kártyát, egyrészt a technika fejlõdik közben, és lehet mikor a gépet újítod már olcsóbb lesz az amit most kinéztél. vagy a mai árán már jobbat tudsz venni.

nekem pl. a használt alaplap+proci+4gb ram-omat beszámították 8gb ramnak így csak az alaplap+prociért kellett fizetnem. a régi vga-t meg eladtam és 15e-t tettem az új 550Ti-be.
én spec nagyon meg vagyok azzal a kártyával elégedve. nem új, nem csúcskategória, de az én igényeimet tökéletesen kiszolgálja.
valszínû ha most körülnéznék a piacon biztos tudnék újítani egy következõ "szériaszámra" de feleslegesnek tartom. majd egy év múlva😊

Eszerint újabb hasznos tanácsot kaptam!
Jelenleg olyan a konfigom, mint a Te régid. (az utóbbi idõben szinte semmi idõm nem volt játszani, s nem volt napirenden a fejlsztgetés)

milyen konfigod van most?
én belefutottam abba, hogy elõbb megvettem a vga-t.. és nem lett jobb (akkor még két maggal toltam meg négy giga rammal)... utána jött az alaplap+proc csere és 8giga ram..azóta tökéletes. ez így volt egy 90e.

érdemes egyébként a www.futuremark.com oldalára felmenni és ott elmerülni a szûkíthetõ keresésre és feltöltött eredményekre. a vga-t tudod párosítani procival és alaplappal.

Pont ezért kérdezõsködöm. Most még nem akarok teljes gépcserét, csak egy kis videokártya fejlesztést.

ezek a tesztek mindig olyan furcsák... aki ránéz azt látja, hogy jajj egy 550Ti milyen szar kártya... én pl. azzal használom a bf-et.
1360-as felbontás, mediumon (i5 proc, 8 giga ram) és simán hozom a 80-120 közötti fps-eket (DLC függõen). tény, hogy nem hq meg hd meg csili vili, de a játékélmény így is tökéletes.

vehet az ember 120e VGA-t, de ha nincs alatta megfelelõ alaplap, proci, ram, stb... akkor csak kidobott pénz. sztem.

üdv,
simán. a billentyûzet kiosztásoknál be tudod állítani a másodlagos eszközt is. szerintem még akár a kontrollert is tudod használni a lövödözéshez😊

Kösz az infót!
Habár kissé meglepnek az értékek.
Többek közt: ilyen különbség volna Gf. GTX650 és a Radeon 7770 között?

Lehet, hogy kicsit hülye kérdés: ha csatlakoztatok kontrollert is, akkor az simán megoldható, hogy azzal irányítom a repcsiket, de minden mást bill+egér ?
tarti19
Azt hiszem ideje elpasszolnom a 6990-es kártyámat...
Az viszont elég meleg, hogy a 7850/70 milyen korrekt fps-t produkál.

hnz
Totalisan nyugodt voltam/vagyok, es plane nem kepzelem magam kiralynak hisz ismerek 8-10 masik jatekost aki ugyesebb infantry-s mint en. En neg nekik koszonhetek sok mindent.

Csak egy egyszeru ajanlatot tettem a hitetlenkedoknek hogy megmutassam nem olyan nehez azt jol csinalni. Ennyi.

Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO

scomcomputers
Ment PÜ....majd nézz rá!
<#kacsint>

* Scomcomputers the future of computing!*

No probelm! <#nyes>
Érzékenyen érinti a téma, de egyáltalán nem rosszindulatú...
És a "Na ki a király" stílusban, van igazság bõven.
1v1-ben 18/14-be lõ engem. Kommentelésben nem vagyunk egyforma habitusúak, ennyi.
Sokat köszönhetek Hanzo-nak, mert rinyálás helyett inkább megkerestem, hogy segítsen, mitõl lehetnék jobb játékos, és õ kérdés nélkül segített.
Ezt javasolnám másoknak is. Nem szégyen tanulni a jobbtól.
Üdv.

giornalista
http://mp1st.com/2013/02/06/battlefield-3-premium-members-get-double-xp-this-valentines-day/

nem viszik túlzásba: februárban mindössze 24h double xp...
Smithwarden
Kosz a valaszokat elexys.
Jo persze az "elmeleti" sebzesertekeket en is vagom, de gyakorlatban a BF3-ban mintha sok lovedek "eltunne" utkozben. 😄
Lassu eger sens meg biztos jo dolog, csak mivel a lepeshangokat alig lehet hallani, surun oldalra es hatra nezelodni. (Az izomlazat meg nem szeretem.) 😊

Hanzo haverodnak meg irass fel valami nyugtatot.
Mar megint jon ezzel a "Na ki a kiraly", majd en megmutatom nektek stilusaval. <#levele>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

giornalista
nahát, nem gondoltam volna, hogy a HD6870-esem ennyire a lista alján fog szerepelni... ennél azért jobb FPS-eket kapok átlagban egyébként, mediumon.

ha lesz egy kis szerencsém, akkor a BF4 elõtt rálövök megint egy 100-120 körüli összeget a gépemre... alaplap, processzor, videokártya viszonylatra... a 8gb ram szerintem egyelõre elég, a táp is, a HD6870 és az AMD Phenom II X4 955 3.2 Ghz proci elég harmatos már most is... 😞
Bocs, hogy eddig nem írtam. Az offline életemmel is kell néha foglalkoznom. <#nevetes1>
Nem fogok mindenkinek egyesével válaszolni.
A videón (a sok fegyveresen) bazaar-on volt német, angol, és spanyol szerver. Ping = német 25, angol 50, spanyol 60-70. A metró-s rész egy szerveren volt, ami szintén német volt. 50/5-ös UPC-vel tolom. A net beállítások nincsenek buzerálva. Amit tudni kell. 10 méterig 4 golyó kell (felsõ testre), 40 vagy 50, (nem tudom pontosan) méterig 5 golyó, 60 felett 6! Aki azt hiszi makrózok, tekintse meg újra a videót. A G3A3 résznél, konkrétan fogalmam nem volt a fegyverrõl (mivel ezekkel a lassú szarokkal kevés a killem), hogy mekkorát ránt. Meglepõen nagy volt a rántás. Ahogy elindul a fegyver kapásból húzom ellentétes irányba az egeret. Lassabb egérrel ez sokkal pontosabban kontrollálható, gyors egérrel a fele mellé megy. Kb ennyi a megfejtés!
Amúgy jól esik, hogy lemakróztok. Ezt abszolút elismerésnek veszem, mert tiszta vagyok. <#worship>
További jó "flémelést" mindenkinek...

w126
Jólvan picicsibe lazíts, még a végén megáll a szived....😊)

Mercedes-Benz&#174;

Na úgy látom nagyon felkapta pár ember a szacharint.
Akkor az értelmi fogytékosok kedvéért:

"Nem kell ennyire tiltakozni,mi is játszunk ezzel a játékkal és tapasztaljuk hogy melyik fegyver hogy ránt és mennyire.
Nem véletlen hogy szinte minden videón M16A3-assal játszik mindenki ugye.Meg persze mivel neki van az egyik legkisebb recoilja így könnyebb hozzá makrót írni(mert jól fel lehet az egyes lövéseket gyorsítani,mert ugyanis ezt sokan használják).Meg van vele egy kis bug dolog is."

Jelölje már be a hozzászólásomban valaki azt hogy mikor csalózom le elexys-t.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Ne haragudj,de nem megy el a kép,mert a winfos nem hagyja addig melegedni és lecsökkenti a nagyobb erõforrást használó hardver hatásfokát....nekem volt ilyen, tapasztaltam, próbálok segíteni.De én is rosszul írtam,mert sajna nem csak az a hiba lehet...pl. egyszerû driver,vagy egy illesztés probléma is elõfordulhat.Pl.rég volt a hõzsír cserélve a hûtõ alatt...van hûtés,de nem tökéletes.

[IRAM] leader

hnz
jezusom mi volt itt. inkabb nem kommentalok utolag. mellesleg akik mondjuk irigysegbol hergelik fel magukat es csitereznek le minket, miert nem tudnak esetleg segitseget kerni ahhoz hogyan lojjenek jobban? nem ertem. en pl. nem eszek meg senkit szivesen segitek ha tudok.

a total hitetleneknek lenne egy ajanlatom. jatszunk "pick me play me" jatekot. tehat hajlando vagyok aldozni az idombol es videot kesziteni 720p/60fps arrol, hogy hogyan hasznalok kulonbozo fegyvereket. tehat akik total szkeptikusak valasztanak nekem medic kasztbol fegyvert es osszeallitast, persze ep esszel (6x-os scopeal AsValon nem fogok rohangalni). a valasztott kittel megyek egy TDM kort mindig ugyanazona szerveren, rogzitem es uncsi reszeket felgyorsitva felteszem. melle hajlando vagyok felvenni mi van az eger driveremben beallitva.

a szajhosoket meg varom 1v1-re barmikor, ahol azzal a kittel megyek ellenuk amit valasztanak nekem.

Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO

Metalmilitiakid
Amd Phenom II X4 965 3.4 Ghz 4 magos
AMD HD5770 (rézmagos hûtõs)
4 giga ram
Digi 85 megás net, routerrel osztva

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

w126
Valamiféle komunikációs hiba a géped és a szerver között.

Milyen gépet hajtassz amúgy?

Mercedes-Benz&#174;

w126
Hát nem!😊

Mercedes-Benz&#174;

SpeedXHUN
kis dpi vel lassú az egered= jól célzol messzire is

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

kemotox
Ha a VGA leáll akkor minimum elmegy a kép, itt valami más a ludas.

Melegszik a videókarid...ennyi..

[IRAM] leader

Metalmilitiakid
Valaki nem tudja miért van az, hogy néha (értve itt 2-3 naponta egyszer) megyek szépen játszok és egyszercsak mintha beesnék a textbe, néha alulról látom a pályát stb., de csak állok látszik élet minden, hang már nincs és itt ennyi, ki kell ctrl+alt+del ezni és bezárni a játékot. Ennek mi az oka ?

ozimak
Na ezt majd ki is próbálom. Már csak azért mert úgyis most szereztem be én is egy ugyanilyen egeret és rohadt szokatlan még(Razer Deathadder v2 után). 400-as DPI? Nem kevés az? Atya világ 😊 Most kipróbáltam közben, hát én kb 2000 körül használom az enyémet. Játék közben biztos más,de ennyire... <#rolleyes>
Nem egészen! A recoil-t, az egér magad felé húzásával kompenzálod, lövés közben. Így nem mindegy milyen a dpi.
Lényeg, hogy ki kell mindenkinek tapasztalni, neki hogy jó. Na. 😊

item
Takarítottam..

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

otisz111
Ultrán talán 40-45. Mediumon játszom, úgy vagy 60-65. Nem tudom pontosan.
kemotox
Õk valszeg a legdurvább graf. beállításokat tolták. Neked hogy van beállítva? Amúgy szerintem sem mérvadó ez a dolog, nekem igaz nem ultrán van, de csak nagyon kicsit van lejjebb véve, igazándiból nem lett szinte semmivel sem csúnyább.. Na mindegy szóval a lényeg, hogy azért 29-nél sokkal több.

otisz111
Érdekes. GTX 650-nel nekem több fps-em van, mint az itt leírt.
Smithwarden
Itt latod a 650-es kartyat is.

BF3 Aftermath CPU benchmark (gamegpu.ru)

Mért nem lehet elfogadni hogy valaki jó játékos.Mért kell egybõl lecsiterezni meg biztos használ valami no recoilt.Én játszottam ellene és 1v1-be és nem csitereztem le.Mert volt benne annyi hogy elmagyarázza mire figyeljek,hogy kezeljem az adott fegyvert,hány golyótól lehet kezelni még a fegyvert.Ez a magyar mentalitás ha valaki jobb egy picivel is egybõl gyanúsitgatni kell.És igenis azóta jobban megy a játék.Csak már unalmas ami itt megy.Naponta olvasóm a fórumot de már nem tudtam megállni szó nélkül.Lehet engem is fikázni de leszarom.

TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78

kapcsold ki az "okosságot" 😊
érdekesen viselkedik a fegyód...

8GB GDDR5

ezen a videon mire kellet figyelni? hogy az aimbot mindegyik fegyvernél ugyan ugy müködik<#gun><#eplus2>
z0ty4
OMG nincs ebben a videóban semmi gyanús, sima frag movie és kész.
Az AN-94 dara az tetszett, jót mosolyogtam rajta. Grat.

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

nem lehet...

8GB GDDR5

Smithwarden
A HUDot ugy tudom (tudtam) kulon be lehet kapcsolni HC modban is.

HUD ból meg lehet állíapítani milyen módban nyomta...amúgy normal

8GB GDDR5