Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Visszafogod profiul oke. Fogjuk ra. :p
Mondjuk celzasnal elony a nagyon kicsi sens, de ha hatbakapnak akkor sokkal nehezebb barmit is csinalni.
En mondjuk dijazom, hogy normalisan es kulturaltan valaszolsz a "tamadasok" ellenere is.
Tobbi kerdesre? HC szerveren vetted fel a videot? Net, ping, szerverhez kozel voltal?
Nekem az a furi amilyen gyorsan es "siman" haltak az ellenfelek. BF3 netkodjaval ez nem tul megszokott. :p
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
- Elnézést, maga tánctanár?
- Lófaszt, én illemtanár vagyok bazdmeg.
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Gab nem a tesóm, csak jóban vagyunk. Egyáltalán nem alpári a srác, csak biztos kiakadt rátok.
Hogy miért nem rángat a fegyver???!!!
A egerem beállításai:
-400Dpi
-0,04 sensitivity
-Win: 5
-Rámutatás pontossága nincs kipipálva.
-Raw Mouse Input = On
Logitech G9X el játszok egy 40Cm széles Roccat Taito-n! A 40Cm-es egér mozdulat is kevés, ahhoz, hogy 180 fokot forduljak...Hát ezért kicsi a recoilom!!! Aki nem hiszi járjon utána...
battlelog: eLexsys
Most megnéztem mégegyszer újra a videót és az én fegyóm kb a dupláját de lehet a háromszorosát mozdulja felfelé. És nem vágom, hogy akkor nálam van a probléma vagy a videóban. Az, hogy 7-8 golyót lõttél automatán nagyjából ugyanabba a pontba az nálam lehetetlen, esetleg fekvõ helyzetben, de sztem még úgyse.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Tegyuk fel johiszemuen ugye, hogy nincs wh/aimbot/macro, semmi ilyesmi.
(Mondjuk az kicsit erdekes volt, hogy suppressiont szinte nem kaptal soha, pedig lottek melled sokat.
Nalam supp. felezo abilityvel ilyenkor mar minden total homaly, az ellent alig latom.)
De hogy a picsbe halnak ilyen gyorsan az ellenfelek?
Es nem feltetlen csitre vagy trukkre gondolok.
Milyen neted van, hol laksz, melyik szerver mellett tolod 10es pinggel, hogy gyakorlatilag ugy tunik nalad minden lovest regisztral azonnal a BF3? :p 😄
1 tarbol megvolt szembol siman 4-5 ember.
Raneztel valakire es szinte egybol halt 2-4 lovesbol.
Nekem sokszor par meterrol eros fegyverrel 6-8 loves utan ujra ra vissza kell fordulni, hogy kipurcanjon az emberke. 😄
Ha belenyomom a fegyverem a gyomrukba akkor is max 2-3 ember hal kb...
(Nem, nem vagyok atomnoob, 2 feletti k/d es nem kempelve hoztam ossze, plusz eros geppel es eros nettel tolom.)
Szal nekem ez volt szembetuno es erdekes ezen a videon elsore. :p 😊
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Az átlag játékos viszont játszani jár fel, és nem statbuzulni.
battlelog: eLexsys
Szóval ilyen DuplaXP hétvégén ráállsz a CQ pályákra, vagy egy 64-es metrora és dobálod az ammo pakkot meg élesztgeted a csapattársaidat, közben lövöldözöl rengeteget és gyorsan lehet fejlõdni.
Vagy mondjuk csak TDM-et tolni folyamatosan, azzal is gyorsan lehet szintet lépni. Még, ha nem is 2XP van. Csak egy példa: A csoporttársammal egyszerre vettük meg a BF-et. Õ ráállt Canals TDM-re én meg Caspian Border Conquestet nyomtam egy darabig. Én játszottam vegyesen mindennel õ inkább csak infantryval ment. Emiatt nagyon elhúzott. Lassan eléri a 100-at én meg még csak 54-nél járok. Jah és február 20-án lesz egy éves az accountja.
Szóval egy év alatt, kihasználva a 2Xp-ket, sokat infantryzva azt mondom 450-500 óra alatt össze lehet gyûjteni a 25 millió pontot.
Azzal a kártyával tuti kéne mennie mint az atom.
(Picit off, de BF3-hoz kell. 😊 )
BF3: Atomiccore
van vkinek Geforce GTX 650 (1G😎 kártyája? Milyen FPS-t produkál 1680x1050-en. (tudom, sok mindentõl függ, de ha vkinek pont ez van, leírhatná pár szóban, hogyan-milyen!)
Jól jönne egy döntéshez. Elõre is, köszi!
compassion does not fit me... battlelog: braincruiser
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
amivel én toltam akkor: csipa kaszt (supressionnal) p90 és ledobtam egy jelzõt (az hozta a spot bonust dögivel) a supression meg azt a bonust.
<#fejvakaras>#fejvakaras>
* Scomcomputers the future of computing!*
Kérdés: Rengeteg ember,hogyan lesz ilyen hamar 100-as rangú?
Tehát csak lövéssel nem hiszem,élesztenek ezerrel? vagy repülõ? Ötlet?
[IRAM] leader
[IRAM] leader
"egyszer majd odaérsz, és megérted" Hova érek, mit értek meg? Írjál már normális mondatokat, mondanivalóval. Szerintem ha 1v1-et nyomnánk, tuti te maradnál alul. Szerintem elég gyakorlott játékos vagyok.
[IRAM] leader
Mi csapatban játszunk,s mint olyan,a csapat ugye kommunikál is,tehát sokkal de sokkal könyebb kiszúrni,hogy valaki mikor és honnan miképpen lõtt éppen rád.Ezért a lehetetlen és az ügyesség közötti vékonyka rést is könnyebb megtalálni.
[IRAM] leader
[IRAM] leader
Azt,hogy ki használja és ki nem,egy gyakorlott játékos szinte azonnal levágja,sajnálom ha ti még nem értétek el ezt a szintet.
[IRAM] leader
Elõször is: Miért jössz mindig ezekkel a hatalmas nagy bölcs dolgokkal az élettel kapcsolatban? Ez egy játék fóruma. Különben sem érdekel. A bölcsesség nem korral jár, bebizonyítottad. Marha unalmas már ez "jaj én idõsebb vagyok az itt lévõknél, tehát az én szavam szent" duma.
Másodszor: Tudom, hogy nálam is fellelhetõk, de én nem is hozom fel állandóan.. Tudod, más szemében a szálkát..
Nem mást fogtok látni,hanem másképpen,...bár van olyan akinél ez nem sokat változik.Ugyan úgy ellenséget lát mindenben és mindenkiben,akit ugye támadni kell,mind egy milyen áron...
[IRAM] leader
De nem tuti, valami turpisság biztos van még benne, mert ez igazándiból megoldható simán mindenféle csalás nélkül.. lefele húzod kicsit az egeret lövés közben és kész. (illetve azoknál a fegyvereknél, amelyek nem csak felfele húznak, hanem picit oldalra is, akkor az ellenkezõ oldalirányba is kell húzni egy picit.)
Bárhol, bármikor felismerik a használatát. Talán még személyes tapasztalatuk is van róla.
"nem tudunk elmenni szó nélkül" Hát te sem. Mindig ott vagy, ha vita van.
"Ne írd nekem elõ stb" Ez is elég szánalom, azok után, hogy beszólsz pár kép/videó/válasz(57760) miatt
[IRAM] leader
Egyébként én rendszeresen makrózok, múlt héten vizsgáztam le Makroökonómiából. Lebuktam.
S,mint ahogy tanult kollégád mondta,ne írd nekem elõ mikor és mit írok egy közösségi fórumra.
[IRAM] leader
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"