Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Smithwarden
Hogy kicsi a sensid, attol meg a fegyvernek rangatnia kell.
Visszafogod profiul oke. Fogjuk ra. :p
Mondjuk celzasnal elony a nagyon kicsi sens, de ha hatbakapnak akkor sokkal nehezebb barmit is csinalni.

En mondjuk dijazom, hogy normalisan es kulturaltan valaszolsz a "tamadasok" ellenere is.
Tobbi kerdesre? HC szerveren vetted fel a videot? Net, ping, szerverhez kozel voltal?
Nekem az a furi amilyen gyorsan es "siman" haltak az ellenfelek. BF3 netkodjaval ez nem tul megszokott. :p

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

kemotox
Errõl eszembe jutott egy zseniális vicc:
- Elnézést, maga tánctanár?
- Lófaszt, én illemtanár vagyok bazdmeg.

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

kemotox
Semmi köze nincs az egér érzékenységének a recoilhoz... Akármilyen DPI-re állítod az egeret, a játék attól még úgy van megírva, hogy rángasson a fegyver.

Akkor eloszlatom a ködöt!
Gab nem a tesóm, csak jóban vagyunk. Egyáltalán nem alpári a srác, csak biztos kiakadt rátok.
Hogy miért nem rángat a fegyver???!!!
A egerem beállításai:
-400Dpi
-0,04 sensitivity
-Win: 5
-Rámutatás pontossága nincs kipipálva.
-Raw Mouse Input = On
Logitech G9X el játszok egy 40Cm széles Roccat Taito-n! A 40Cm-es egér mozdulat is kevés, ahhoz, hogy 180 fokot forduljak...Hát ezért kicsi a recoilom!!! Aki nem hiszi járjon utána...

battlelog: eLexsys

Metalmilitiakid
Én ezért kérdeztem az elsõ videó után,hogy hardcore szerveren volt-e mert igencsak gyorsan haltak az emberek.
Most megnéztem mégegyszer újra a videót és az én fegyóm kb a dupláját de lehet a háromszorosát mozdulja felfelé. És nem vágom, hogy akkor nálam van a probléma vagy a videóban. Az, hogy 7-8 golyót lõttél automatán nagyjából ugyanabba a pontba az nálam lehetetlen, esetleg fekvõ helyzetben, de sztem még úgyse.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Metalmilitiakid
akkor viszont milyen attach ok vannak a fegyón, mert most toltam AK-74M el, kobra ds, heavy barrel, front grip és nekem 4-5 folyamatosan lõtt golyó után nagyon nem maradt ilyen nyugton a fegyver mint itt a videóban

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Smithwarden
Erdekes ez a video.
Tegyuk fel johiszemuen ugye, hogy nincs wh/aimbot/macro, semmi ilyesmi.
(Mondjuk az kicsit erdekes volt, hogy suppressiont szinte nem kaptal soha, pedig lottek melled sokat.
Nalam supp. felezo abilityvel ilyenkor mar minden total homaly, az ellent alig latom.)

De hogy a picsbe halnak ilyen gyorsan az ellenfelek?
Es nem feltetlen csitre vagy trukkre gondolok.
Milyen neted van, hol laksz, melyik szerver mellett tolod 10es pinggel, hogy gyakorlatilag ugy tunik nalad minden lovest regisztral azonnal a BF3? :p 😄
1 tarbol megvolt szembol siman 4-5 ember.
Raneztel valakire es szinte egybol halt 2-4 lovesbol.
Nekem sokszor par meterrol eros fegyverrel 6-8 loves utan ujra ra vissza kell fordulni, hogy kipurcanjon az emberke. 😄
Ha belenyomom a fegyverem a gyomrukba akkor is max 2-3 ember hal kb...
(Nem, nem vagyok atomnoob, 2 feletti k/d es nem kempelve hoztam ossze, plusz eros geppel es eros nettel tolom.)
Szal nekem ez volt szembetuno es erdekes ezen a videon elsore. :p 😊

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Persze, fõleg ha ráállsz valamelyik könnyen kezelhetõ fegyverre, és begyakorolva csak azzal lõsz...

Az átlag játékos viszont játszani jár fel, és nem statbuzulni.
Ok champion! Majd csinálok egy L86A2-õs videót is, de addig légyszíves érd be ezzel. Amúgy nagyon szimpatikus ember vagy, mondjuk nekem nem, de valakinek biztos.

battlelog: eLexsys

otisz111
Régebben a DuplaXP-vel gyorsan lehetett fejlõdni. A mostaniakat én már csak másfélXP-nek hívom. Nem tudom milyen módszerrel számol a Battlelog, de szerintem nem dupláz.

Szóval ilyen DuplaXP hétvégén ráállsz a CQ pályákra, vagy egy 64-es metrora és dobálod az ammo pakkot meg élesztgeted a csapattársaidat, közben lövöldözöl rengeteget és gyorsan lehet fejlõdni.

Vagy mondjuk csak TDM-et tolni folyamatosan, azzal is gyorsan lehet szintet lépni. Még, ha nem is 2XP van. Csak egy példa: A csoporttársammal egyszerre vettük meg a BF-et. Õ ráállt Canals TDM-re én meg Caspian Border Conquestet nyomtam egy darabig. Én játszottam vegyesen mindennel õ inkább csak infantryval ment. Emiatt nagyon elhúzott. Lassan eléri a 100-at én meg még csak 54-nél járok. Jah és február 20-án lesz egy éves az accountja.

Szóval egy év alatt, kihasználva a 2Xp-ket, sokat infantryzva azt mondom 450-500 óra alatt össze lehet gyûjteni a 25 millió pontot.
Nathan66
flag run only szerveren tolják, csak pontokat szereznek gondolom

otisz111
Bölcsebb leszek és okos enged szamár szenved! Huhúú!
HD6850

kemotox
Nekem 460-asom van, megy vele faszán. Nagyon ultrán gyakran beröccen nagyon piciket, singlebe nem zavart, ott úgy toltam, multiba inkább levettem kicsit a grafot. (4 giga ram, 4magos 3.2 es proci)
Azzal a kártyával tuti kéne mennie mint az atom.

...vagy vmi jó tanács hasonló árú videokártyára?
(Picit off, de BF3-hoz kell. 😊 )

BF3: Atomiccore

Más:
van vkinek Geforce GTX 650 (1G😎 kártyája? Milyen FPS-t produkál 1680x1050-en. (tudom, sok mindentõl függ, de ha vkinek pont ez van, leírhatná pár szóban, hogyan-milyen!)
Jól jönne egy döntéshez. Elõre is, köszi!

jahh amíg egy gránát vagy egy skulo szét nem kapja. tény, hogy a csipa kaszt spotterével is ez a gáz.. ezért szoktam rá a zászló jelölésre, mert az mindkét irányban hozza a bonust. pl. egy 64-es metron ha bejelölöd és van három csapattársad aki lelkesen próbálja elfoglalni és gyilkol akkor nagyon szép pontot hoznak neked. olyan mint az MLM.. ha nem melóznak nincs lóvé😄

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

...lassan gépelek, s megelõztél. <#beka2>

nekem metron a supporter nagyon hozta a pontokat. dobáltam az ammo packot, az hozta a 20-t, s percenként jött a ribbon 200-zal, plusz egy kis gyilkolászás és 1-1 zászlófoglalás. 250k biztos nem jött össze, de egyik szintrõl léptem a másikra. (Bár szerintem nem az a fontos, hogy épp hányadik szintem állsz. Alap fegyverekkel is lehet iszonyat eredményes az ember.) Hiába vagy 100-as veterán, úgysem mehetsz hamarabb nyugdíjba. 😊

SpeedXHUN
az is sok pont mondjuk,ha ammot ledobod egy 64 metron😄

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

jah igen és még egy bonusztényezõ az elõzõmhöz... ha te vagy a squad leader és bejelölsz egy pontot (én általában a-t vagy c-t szoktam zibán) akkor az is hozza a defend és offense bonust.

az ilyen lehet, hogy nem ölt sokat, de nézd majd meg, hogy mennyi supportja meg healje van.

SpeedXHUN
Á köszi a válaszokat

Biztos éjjel-nappal játszik, hogy százas legyen, de szerintem ez ilyen ember nem százas! <#eplus2>
én spec úgy lettem hirtelen 45-bõl 72-es, hogy az elmúlt dupla xp-s napokon ziba towert toltam "non-stop". 1000-1500 ticketeseket 32 és 48 fõs szerver. volt olyan köröm ami 250e volt.. konkrétan szintet léptem.
amivel én toltam akkor: csipa kaszt (supressionnal) p90 és ledobtam egy jelzõt (az hozta a spot bonust dögivel) a supression meg azt a bonust.

scomcomputers
Erre én is kiváncs lennék,mert van aki 2-300 órával már 100-as,oszt alig ölt,meg tankozott!
<#fejvakaras>

* Scomcomputers the future of computing!*

SpeedXHUN
Ne offoljuk a fórumot srácok!

Kérdés: Rengeteg ember,hogyan lesz ilyen hamar 100-as rangú?
Tehát csak lövéssel nem hiszem,élesztenek ezerrel? vagy repülõ? Ötlet?

Én csöppet sem vagyok jó játékos,soha sehol nem is dicsekedtem még ezzel...

[IRAM] leader

kemotox
Hát nemtom, szerintem nem lehetetlen az egér gombnyomás pillanatában lehúzni az egeret, nekem pl megy.

De...megmondom azt is miért..mert ahogyan írtad,kontrollálható,tehát megenged a lövés elején egy bizonyos mozgást a fegyvernek,amíg a "kéz rá nem áll" és nem módosít rajta.Ez könnyedén észrevehetõ,ugyan is a makrózott fegyvernél ilyen elmozdulás nincs.Tévedés ne essék,én sehol nem említettem,hogy az adott videóról állapítottam ezt meg.

[IRAM] leader

kemotox
Szarkazmusnak hívják
"egyszer majd odaérsz, és megérted" Hova érek, mit értek meg? Írjál már normális mondatokat, mondanivalóval. Szerintem ha 1v1-et nyomnánk, tuti te maradnál alul. Szerintem elég gyakorlott játékos vagyok.

kemotox
Mivan??? Hol az összefüggés?? Oké, hogy csapatban játszol, de ennek nincs köze ahhoz, hogy egy videóról levágod hogy ki csal és ki nem... Amúgy meg mint említettem, simán kontrollálható a recoil, tehát az aztán tuti nem fog lejönni egy videóból, hogy használ-e makrót, vagy nem.

Érdekes egy logika,de kicsit sarkított,nem gondolod??

[IRAM] leader

Egyszer majd odaérsz és megérted...
Mi csapatban játszunk,s mint olyan,a csapat ugye kommunikál is,tehát sokkal de sokkal könyebb kiszúrni,hogy valaki mikor és honnan miképpen lõtt éppen rád.Ezért a lehetetlen és az ügyesség közötti vékonyka rést is könnyebb megtalálni.

[IRAM] leader

kemotox
Nálunk meg regisztrációs hét van a suliban, na, erre mit lépsz? Ez nagyon gyökér szöveg volt. Megmagyaráztad, hogy neked miért szabad, amit másoknak nem... hát zsír 😄 Pont olyan ez, mint a "nem csalás, csak rásegítés" magyarázkodás, mint amire céloztál nemrég.

kemotox
Ja már értem, majd ha anyám meghal, akkor fogom látni, hogy ki csal és ki nem 😄D

Még mindig nem érted...pontosan azért jövök ezzel,hogy sz@rd már le magasról,nem ezek a fontos dolgok az életben...az én dolgom más,én most per-pill. ráérek "trollkodni",téli szünetet tartunk a munkahelyemen.

[IRAM] leader

kemotox
Már boccs, de ez a gyakorlott játékos duma marha vicces😄D

A Zinterneten mindenki számára nyíltan,(nem is nagyon elrejtve)mindenki számára hozzáférhetõek ezek a leírások,programok,s szabadon meg is vásárolhatóak.Nem fontos minket belekavarni.
Azt,hogy ki használja és ki nem,egy gyakorlott játékos szinte azonnal levágja,sajnálom ha ti még nem értétek el ezt a szintet.

[IRAM] leader

kemotox
Hát erre nehéz válaszolni...
Elõször is: Miért jössz mindig ezekkel a hatalmas nagy bölcs dolgokkal az élettel kapcsolatban? Ez egy játék fóruma. Különben sem érdekel. A bölcsesség nem korral jár, bebizonyítottad. Marha unalmas már ez "jaj én idõsebb vagyok az itt lévõknél, tehát az én szavam szent" duma.
Másodszor: Tudom, hogy nálam is fellelhetõk, de én nem is hozom fel állandóan.. Tudod, más szemében a szálkát..

Ugyan ezek nálad is fellelhetõk,csak azt ugye nem fogod észrevenni,mert akkor mi lenne,fúú..gyakran kiütközik mennyire fiatalok és tapasztalatlanok vagytok,de nem is baj ez,csak megemlítem...majd ha kaptok pár pofont az élettõl,(édesanya,jóbarát,munkahely stb. elvesztése)-nem ilyen apró dolgokra gondoltam,hogy a cica elvitte a kalácsomat-,majd teljesen más fényben láttok dolgokat,hidd el.
Nem mást fogtok látni,hanem másképpen,...bár van olyan akinél ez nem sokat változik.Ugyan úgy ellenséget lát mindenben és mindenkiben,akit ugye támadni kell,mind egy milyen áron...

[IRAM] leader

kemotox
Szerintem valami olyan cucc, hogy nyomod a gombot és nem bumbumbum lõ, hanem egyet lõ, aztán lehúzza kicsit az egeret, aztán megint lõ egyet, megint lehúzza... stb így tovább. Persze baromi gyorsan zajlik az egész, és tulajdonképpen ugyanolyan gyorsan lõ, mintha sima lövést nyomnád neki ezerrel.
De nem tuti, valami turpisság biztos van még benne, mert ez igazándiból megoldható simán mindenféle csalás nélkül.. lefele húzod kicsit az egeret lövés közben és kész. (illetve azoknál a fegyvereknél, amelyek nem csak felfele húznak, hanem picit oldalra is, akkor az ellenkezõ oldalirányba is kell húzni egy picit.)

otisz111
Pontosan nem tudom, recoilt csökkenti valahogy, nézz utána videóban. Vagy helyettem inkább kérdezd meg a szakértõket: eugabesz, Gyuszopapa.

Bárhol, bármikor felismerik a használatát. Talán még személyes tapasztalatuk is van róla.
otisz111
Köszönöm. Nem lesz rá sok szükségem, de talán némi intelligenciával nem leszek akkora paraszt, mint egyesek.
SpeedXHUN
Mi ez a makró egy egérnél? Vmi sorozatlövés?

kemotox
Ellentmondások ellentmondások hátán. Ahogy tõled megszokhattuk.
"nem tudunk elmenni szó nélkül" Hát te sem. Mindig ott vagy, ha vita van.
"Ne írd nekem elõ stb" Ez is elég szánalom, azok után, hogy beszólsz pár kép/videó/válasz(57760) miatt

Egészségedre.Hogy aztán az életben lesz-e rá szükséged,vagy sem,az már a tanerõt nem nagyon érdekli...<#hehe>

[IRAM] leader

otisz111
Mindig õk hozzák fel a makró témát érdekes módon. Úgy látszik nagyon benne vannak és biztosan saját tapasztalatból felismerik mi makró és mi nem az.

Egyébként én rendszeresen makrózok, múlt héten vizsgáztam le Makroökonómiából. Lebuktam.
Mondtam hogy nyugi...ez csak is azért van,mert bosszantja és utálja a csalókat,az az ember és mindig mindenhol ezt hangoztatja is.Mint ahogyan sem te,sem otisz "kollégád" nem tud dolgok mellett elmenni szó nélkül.A lényeg csupán csak ennyi.Amíg nem tesznek hathatósan a csalások ellen,ez már így is marad,nyugodjatok bele.
S,mint ahogy tanult kollégád mondta,ne írd nekem elõ mikor és mit írok egy közösségi fórumra.

[IRAM] leader

#57749 😄

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"