Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
battlelog: eLexsys
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
No elõtte persze Quake volt Quake 3 2 1, sõt én még Doomot is toltam lanban annó suliban 😄
Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
az örök igazság:-)
(húztam haza gamázni, vége a melónak😄)
compassion does not fit me... battlelog: braincruiser
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Mert úgye nem mind1 hogy 75 Hz vagy 120 Hz.
Mint régen...
lehetõsége volt venni egy ilyen gépet, mindig is vágyott rá. megvette. bf3-at így konfigolta, mert így szokott hozzá az fps-hez. minden más játékot übermaxon tol a "rohadékja"😊
csak gyõzze a villanyszámláját fizetni😄 1000W-os tápja van a gépnek.. kb. egy ytong méretû tégladarab😄 ha nincs a géphez dugva 5-7 fps-el indul a bf3 neki😄
értettem amit mondtál... én a rendelkezésemre álló eszközökbõl hoztam ki a maximumot. az fps fontosabb nekem, mint a képi világ tisztasága és részletessége..azért szerintem egy (csak a házban lévõ cuccok) 140e-bõl összerakott gépbõl ez azért nem rossz😊
De minek Alienware GTX 680 SLI ha 1360 ban nyomod, ez aztán teljesen értelmetlen.
Meg ronda is.
barátom alienware-el nyomja.. sli-ben a 680-asok 150 fps full hd-ben a gama neki és õ is levette 1360-ra, mert mi anno így szoktuk meg -- cs-bõl jöttünk😊 ott alap volt a 640x480 100 fps:-)
EQ-k stb. mind megvolt.
Igen sajna már az aki tényleg gyakorol is egyre kevesebb, kis csicskák leszedik pénzért a csítet makrót és õk az überprók.
Mind1 ha még így is le tudod õket lõni skillbõl akkor te vagy a jobb...
a monitor max felbontásán ha a vertikális szinkronizációt bekapcsolom is megvan a 60 fps..mediumon, de én nem szeretek akkora felbontásban játszani. "minden olyan kicsi" 😊
legszívesebben vennék egy 19-es 100Hz-s CRT monitort (egy iiyamát vagy egy sony-t) és ott 1280-ban tolnám... az lenne a tuti.. ez az LCD világ behatárolja a képi világot nagyon.
Nem Metro-ra hanem pl egy 64-es Oman-ra gondoltam.
De ha ott sem esik soha 80 alá, akkor az tényleg nagyon jó érték.
8GB GDDR5
elexys-t se kérdõjelezem meg többet,, elfogadom a magyarázatát
Viszont az továbbra is tartom, hogy ennyi überpro nincs egyszerûen mint a bf3ban, most itt melóból tettem egy próbát, 5 perc guglizás alatt, 4 olyan forumoldalat találtam, ahonnan csít /különféle macrok, nospread, jet csítek/ tölthetõek, osztályozva, válogatva asszerint, hogy mennyi a lebukásveszély, illetve megbukott e már az a csít vagy még nyugodtan használható. És ezekhez csak egy fórumregisztráció kell, a fizetõseket nem is említem. 10-12 évet aktívan csztem én is, 1.3-1.5-ös idõkben proként, lanokra járva, versenyekre, a 98-'00 idõszakban meg a wcgre kijutó quakes, cs-s csapatokal gyakoroltam, bootcampeltem együtt, készítettük fel õket, szal én sem ma kezdtem.
<#kacsint>#kacsint>
* Scomcomputers the future of computing!*
mondjuk nekem van mindkettõ. anno beruháztam.
nekem egy logitech chillstream ps3 van. úgy néz ki mint a ps3-as csak PC-re tudom használni. a chillstream meg remek találmány. két venti két fokozatban tudja hûteni a kezed:-) egy tizeskörnyékén van.
feltéve ha nem c4 party van egy metron 64 fõvel egy rakáson😄
Ennyi, nem mindenki makrózik aki tud lõni is.
Annó csében is ez volt ha megtanulod kompenzálni a recoilt, bármelyik fegyó jó.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
"simán hozom a 80-120 közötti fps-eket"
De - szerintem - a lényeg a minimum érték, ami alá nem esik.
Nálam is felmegy néha 200-ra is de nem ez számít, ugye. 😉
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
BF3: Atomiccore
Anno még Sniper Elite idõkben, ha valaki felment egy szerverre, az köszönt és mindenki visszaköszönt az illetõnek. Ha volt egy szép kill már ment is chatbe, hogy "N1" vagy "Nice" stb. Most meg? Pf...
Visszakanyarodva az eddigi témához, szeretném lezárni ezt az egész "vitát" ezzel a videómmal.
http://ipon.hu/webshop/product/gigabyte_gv_r787oc_2gd_hd7870_2gb_gddr5_pcie_/201966
szerintetek jó párosítás? egy ASUS M5A97 alaplapba, 8gb ram mellé gondolkozok ilyesmin, Phenom II X4 955 és HD 6870 helyett.
Teszek is egy kiserletet majd ez ugyben. Felveszek egy-egy randpm tdm kort 30 majd 60 fps-sel majd megprobalom valahogy egymas utan rakni az anyagot.
Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO
Szöget ütött a fejemben ez a kontroller dolog. Még soha sem használtam, de repüléshez jónak tûnik. Vmi hasznos tipp, hogy milyet válasszak?
Köszi!
én ezt még mindig makkernak hívom... hisz hány ilyet osztok én is játék közben..
mindegy... csak levezettem egy gondolatmenetet ezzel.. és hosszútávon ez olyan mint a vírus, hogy olyanokat is megfertõz akiket ez nem érdekelt, vagy nem foglalkoztak vele.
én nem tudom, hogy a COD melyik részével játszottam.. Modern Warfare volt az biztos.. ott olyan kicsik voltak a pályán, hogy mérgezett egérként lehetett rusholni és gyakni az ellenfelet. abba is hagytam, mert nem találtam benne semmi kreatívot..azon kívül, hogy ha nem jobbról-balra futottam be a pályát akkor épp fordítva😊
Bf3-ban ilyen gondom nincs, mert alig van idõm játszani (+FPS-em is kicsi), örülök, ha összesítésben 1 fölött van a k/d-m. <#vigyor2>#vigyor2> (igaz, sokszor csak támogatom a csapatot)
Ettõl függetlenül biztos van, aki kicsit rásegít a tudására, de akinek van elég ideje, megfelelõ gépe és parányi tehetsége, az nagyon jó köröket tud produkálni az össze-vissza rohangáló tömeg ellen. (mert ugyebár a csapatmunka is nagyon meghatározó, de ezt most hagyjuk)
Ez a tisztelet kiveszése dolog, meg lehet azért is jött elõ, mert most már annyi apró trükkös lehetõség van kisebb-nagyobb elõnyökhöz jutni, hogy jobban esik az emberi léleknek elõször arra fogni. Bár én itt bf ben olyan sok noobozással meg csíterezéssel nem találkozom, de amíg toltam a CoD MW2 õt, ott szinte fél percenként jöttek az ilyenek, mert ott meg én volt olyan mint itt elexys 😄 Nem egyszer kaptam bannokat azért mert túl jó statom volt és társai és ott is ha nem is csíternek de minimum haxornak neveztek mert biztos állítottam valamit.
Ott is volt pár értelmesebb ember, aki nem csíterezett hanem tanácsokat kért meg ilyesmi, olyankor én is elmentem ráérõ idõben 1v1 ezni akár egy külföldivel is, hogy segítsek neki.
Itt amiért beszóltam am elexysnek is az nem azért volt, mert hogy mennyi killt lõ meg hasonlóak, hanem a fegyver recoilja ami nekem még mindig érdekes, de már kezdek vele megbékélni, ahogy többet tolom a medic-et.
a férfinem igazi hiú lélek... utálja ha vannak nála jobbak és ügyesebbek.
az a sajnálatos, hogy néhány év alatt eljutott az fps közösség (bfrõl van tapasztalatom) odáig, hogy van a noob meg a csiter... játékosnak már senki, vagy alig hívunk valakit. igazi meglepetés számba megy már manapság az, ha valaki játék közben a publikon beírja a másikra, hogy "nice shot", "tricky", és hasonlók... csak a noobolás meg midenfajta megmagyarázhatatlan jelzõkkel illetik az embert.
ennyit tesz ha egy sikerjáték 10 évet ér meg... új korosztály, generáció... felõlem csiterezhet egy tizenéves gyerek meg az admin jogaival feszegethet magasról lexarom... nekem nem kell bizonyítanom senki elõtt milyen játékossá váltam az elmúlt cirka 17 év alatt.
bármilyen nehéz volt nekem is az idõ folyamán, de elfogadtam, hogy nem én vagyok a legjobb.. legalábbis nem az FPS-ben😊
az alapvetõ tisztelet tûnt el a játékosokból.. és természetesen tisztelet a kivételnek😊