Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Te kis "csíter", "makrós", "noob"! <#crazya>

battlelog: eLexsys

Metalmilitiakid
Na felhasználtam most amiket itt tanultam a minap és mivel most kaptam meg az AN-94 et, kipróbáltam rajta mindent. Úgy hozott 29% os acc ot, hogy semmi attach nincs rajta. Asszem nem is volt a hülyeség amik itt le voltak írva 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

jah, egyszerre 2 claymore-od lehet kint

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

a claymore eltûnik egy idõ után? a kilövést, felrobbantást leszámítva. úgy értem,hogy szabályozva van a db-száma, mint pl a packoknak?
CS beta 1.0 99 május 2.0 99 vége, novemberben ismerkedtem vele. hivatalos játék meg 1.0 val lett, ott már nem kapta, hogy beta

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

TBW és kpapp76 jár a legközelebb a megfejtéshez! <#eljen><#taps>

öööö most a cs beta 2.0jára gondolsz? mert akkor szerintem mégsem, most csak fejbõl írom, nem nézek utána konkrét idõvonalnak, de a cs beta 0.5-el 99 májusában találkoztam, ott hamar jött az update a 0.6ra, és így szépen tovább, 1.6ig, /ugye asszem a 1.4 kimaradt a számozásból ha jól emléxem/, az 1.6tól lett steames, és lehetett külön megvásárolni, onnantól nem csak egy mod. Utána már source volt, így nem értem mire gondolsz 2.0-ás bét alatt

Hát én játszottam a legelsõ CSével, amikor még a lõszert is kaliberre kellett megvenni.
No elõtte persze Quake volt Quake 3 2 1, sõt én még Doomot is toltam lanban annó suliban 😄

Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1

Így ahogy mondod, de elõtte quake3 és korábbi részeit használták.

kemotox
Aki keres talál... Ha direkt a csitre keresel rá, még szép, hogy találsz... CS, Cod, akármivel bejátszod ugyanezt, és ugyanez lesz az eredménye. Sõt, állítom, hogy a két említett játékban sokkkkkal több a csaló.

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

frame per sec = fps = first person shooter
az örök igazság:-)

(húztam haza gamázni, vége a melónak😄)

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

azért azt tisztázzuk, hogy beta 2.0 99 év végén jött ki. Elsõ WCG 2000 év vége. 2001 év végi WCG-n volt elõször CS.

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Persze fps fontos is, nemtom nézitek e Frankieonpc1080p videókat, ott mondja egyikben hogy ha pl. 120 Hzes monitoron játszik akkor is már sokkal jobban tud lõni.
Mert úgye nem mind1 hogy 75 Hz vagy 120 Hz.
Mint régen...

nem hanem haver gépe.
lehetõsége volt venni egy ilyen gépet, mindig is vágyott rá. megvette. bf3-at így konfigolta, mert így szokott hozzá az fps-hez. minden más játékot übermaxon tol a "rohadékja"😊
csak gyõzze a villanyszámláját fizetni😄 1000W-os tápja van a gépnek.. kb. egy ytong méretû tégladarab😄 ha nincs a géphez dugva 5-7 fps-el indul a bf3 neki😄

Kodiak-ot és Dozert ismertük:-) hogy a Trakit ne is említsük ugyebár, meg a nagy LamaS klánt:-)
értettem amit mondtál... én a rendelkezésemre álló eszközökbõl hoztam ki a maximumot. az fps fontosabb nekem, mint a képi világ tisztasága és részletessége..azért szerintem egy (csak a házban lévõ cuccok) 140e-bõl összerakott gépbõl ez azért nem rossz😊

Már bocs, rémlik még a csés 640 meg 800.
De minek Alienware GTX 680 SLI ha 1360 ban nyomod, ez aztán teljesen értelmetlen.
Meg ronda is.

LnD álnév akkor ismerõs ugye? 😄

Naja, ott vétek volt felbontást váltani, itt is direkt ezért 1280x800 a max amit használok.

Igen emlékszem mikor egy Kodiak vagy Dozer kaliberû játékos bejött álnéven csézni mindenki csak lesett, hogy ez tuti csal, aztán kiderült hogy mégsem 😊

Sajna az 1360 ma már kicsinek számít, ha 1600-ban vagy 1920-ban nem esik 80 fps alá az már bikának számít.

a múltkor beszélgettünk ezzel kapcsolatban itt, és akkor már említettem, hogy nekem pl. AK pályákon még magasabbak az értékek... ekkor jött valaki a hozzászólásával, hogy a kisebb pályán sokkal több számolni valója van a játéknak, mint a nagy pályán... logikus volt a válasz.

barátom alienware-el nyomja.. sli-ben a 680-asok 150 fps full hd-ben a gama neki és õ is levette 1360-ra, mert mi anno így szoktuk meg -- cs-bõl jöttünk😊 ott alap volt a 640x480 100 fps:-)

És azokban a játékokban, a pro-k között nem volt annyi igazán jó játékos, mint a bf3ban egy átlag public szerveren, tehát ebbõl következik, hogy a bf3 játékosok 85% külsõ segítséget használ, tehát csal.

Jaja én is még akkor kezdtem mikor kijött az elsõ CS.
EQ-k stb. mind megvolt.
Igen sajna már az aki tényleg gyakorol is egyre kevesebb, kis csicskák leszedik pénzért a csítet makrót és õk az überprók.
Mind1 ha még így is le tudod õket lõni skillbõl akkor te vagy a jobb...

1360-as felbontásban játszom mediumban. (ez szerintem egy normális beállításnak számít bf3-ban)

a monitor max felbontásán ha a vertikális szinkronizációt bekapcsolom is megvan a 60 fps..mediumon, de én nem szeretek akkora felbontásban játszani. "minden olyan kicsi" 😊

legszívesebben vennék egy 19-es 100Hz-s CRT monitort (egy iiyamát vagy egy sony-t) és ott 1280-ban tolnám... az lenne a tuti.. ez az LCD világ behatárolja a képi világot nagyon.

Nem Metro-ra hanem pl egy 64-es Oman-ra gondoltam.
De ha ott sem esik soha 80 alá, akkor az tényleg nagyon jó érték.

ez nem bizonyít semmit...

8GB GDDR5

Ezzel, hogy gyakorlás után lehet bármivel eredményesnek lenni, nem kérdés.

elexys-t se kérdõjelezem meg többet,, elfogadom a magyarázatát

Viszont az továbbra is tartom, hogy ennyi überpro nincs egyszerûen mint a bf3ban, most itt melóból tettem egy próbát, 5 perc guglizás alatt, 4 olyan forumoldalat találtam, ahonnan csít /különféle macrok, nospread, jet csítek/ tölthetõek, osztályozva, válogatva asszerint, hogy mennyi a lebukásveszély, illetve megbukott e már az a csít vagy még nyugodtan használható. És ezekhez csak egy fórumregisztráció kell, a fizetõseket nem is említem. 10-12 évet aktívan csztem én is, 1.3-1.5-ös idõkben proként, lanokra járva, versenyekre, a 98-'00 idõszakban meg a wcgre kijutó quakes, cs-s csapatokal gyakoroltam, bootcampeltem együtt, készítettük fel õket, szal én sem ma kezdtem.

Ja amúgy te egérgyorsítás off vagy on?

scomcomputers
Ha én felmegyek egy szeróra mindig köszönök,és hát nagyon kevesen köszönnek vissza,de van olyan aki még azt is megkérdi hogy vagyok,meg honnan,tehát igazi csevegéssel indul a játék!
<#kacsint>

* Scomcomputers the future of computing!*

Ja, csak CS-ben sokkal sz@rabb volt a "recoil"! <#idiota>

Jó de ne 1024-rõl beszéljetek már hanem normális felbontásról normális beállításokkal.

akkor vegyél kontrollert szerintem ha van olyan játék amivel használni is tudod (pl. autóverseny, sportjátékok, stb). csak repüléshez a bf-ben én inkább joy-t vennék.
mondjuk nekem van mindkettõ. anno beruháztam.

nekem egy logitech chillstream ps3 van. úgy néz ki mint a ps3-as csak PC-re tudom használni. a chillstream meg remek találmány. két venti két fokozatban tudja hûteni a kezed:-) egy tizeskörnyékén van.

80 alá nem esik😛
feltéve ha nem c4 party van egy metron 64 fõvel egy rakáson😄

<#eljen>

Ennyi, nem mindenki makrózik aki tud lõni is.

Annó csében is ez volt ha megtanulod kompenzálni a recoilt, bármelyik fegyó jó.

Úgy volt, hogy megyünk a csapattal márciusban ICL-re, de sajnos nem indítanak 5v5-öt, csak 8v8-at <#rinya>

Metalmilitiakid
de, 1 dolgot tehetsz, mész velük LAN ra XD

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

"simán hozom a 80-120 közötti fps-eket"

De - szerintem - a lényeg a minimum érték, ami alá nem esik.
Nálam is felmegy néha 200-ra is de nem ez számít, ugye. 😉

Ha belekötnek, akkor ez van. Ennél többet már nem tudok tenni az ügyért! <#nyes>

szomferi
fx6300? ajajajjjj... úgy fingatja szét egy 2 magos SB/IB játékokban, hogy öröm nézni

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

otisz111
Ne aggódj, belekötnek még ebbe is! 😄
<#eljen>

BF3: Atomiccore

Végre pár értelmes komment! <#eljen>
Anno még Sniper Elite idõkben, ha valaki felment egy szerverre, az köszönt és mindenki visszaköszönt az illetõnek. Ha volt egy szép kill már ment is chatbe, hogy "N1" vagy "Nice" stb. Most meg? Pf...
Visszakanyarodva az eddigi témához, szeretném lezárni ezt az egész "vitát" ezzel a videómmal.

Felesleges a 8350, bõven elég fx 6300 játékra, +20-at nem ér meg.
giornalista
http://ipon.hu/webshop/product/amd_fx_8350_4.00ghz_am3__box/293642

http://ipon.hu/webshop/product/gigabyte_gv_r787oc_2gd_hd7870_2gb_gddr5_pcie_/201966

szerintetek jó párosítás? egy ASUS M5A97 alaplapba, 8gb ram mellé gondolkozok ilyesmin, Phenom II X4 955 és HD 6870 helyett.
hnz
jo latni terjedelmes ertelmes kommenteket. respect all. annyit fuznek hozza hogy youtube videobol ami alapbol 30fps-sel lett felveve ne nagyon itelkezzunk. peldanak okaert nagyon sokszor tapasztalhato olyan videokban ahol mutatnak halalt is, hogy ugy megy le az elete az illetonek, hogy eloszor 70-80% majd latszatra masodik golyo a maradek. Mikozben az illeto megkapta ugyanugy az 5-6 hitet.

Teszek is egy kiserletet majd ez ugyben. Felveszek egy-egy randpm tdm kort 30 majd 60 fps-sel majd megprobalom valahogy egymas utan rakni az anyagot.

Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO

Éles váltás csíterezés közben:
Szöget ütött a fejemben ez a kontroller dolog. Még soha sem használtam, de repüléshez jónak tûnik. Vmi hasznos tipp, hogy milyet válasszak?

Köszi!

csak az elõítélet rögeszmévé válik egy idõ után és ez megfertõzi a szórakozásodat, és utána már azon pattogsz, hogy "na persze... köcsög csitter, noob akárki jön a pecsenggel és egy lövéssel 1000 méterrõl...fejes..." és a többi😊
én ezt még mindig makkernak hívom... hisz hány ilyet osztok én is játék közben..
mindegy... csak levezettem egy gondolatmenetet ezzel.. és hosszútávon ez olyan mint a vírus, hogy olyanokat is megfertõz akiket ez nem érdekelt, vagy nem foglalkoztak vele.

én nem tudom, hogy a COD melyik részével játszottam.. Modern Warfare volt az biztos.. ott olyan kicsik voltak a pályán, hogy mérgezett egérként lehetett rusholni és gyakni az ellenfelet. abba is hagytam, mert nem találtam benne semmi kreatívot..azon kívül, hogy ha nem jobbról-balra futottam be a pályát akkor épp fordítva😊

Egy idõ után CoD-ban én is csak olyan servereken játszottam, ahol jó viszonyba keveredtem az adminokkal. Mert ha vmi kis vérpistike elkezdett sírni, h csíter, nem vágtak ki, hisz tudták, h víg egyetemista vagyok/voltam, s lehetõségem volt rengeteget gyakorolni. <#nyes>
Bf3-ban ilyen gondom nincs, mert alig van idõm játszani (+FPS-em is kicsi), örülök, ha összesítésben 1 fölött van a k/d-m. <#vigyor2> (igaz, sokszor csak támogatom a csapatot)

Ettõl függetlenül biztos van, aki kicsit rásegít a tudására, de akinek van elég ideje, megfelelõ gépe és parányi tehetsége, az nagyon jó köröket tud produkálni az össze-vissza rohangáló tömeg ellen. (mert ugyebár a csapatmunka is nagyon meghatározó, de ezt most hagyjuk)

Metalmilitiakid
Ezzel egyet értek, kivéve a nem találkoztam csíterrel részt, mert én itt is, meg BC2 ben is találkoztam, ha nem is sokkal, de nem kevéssel, az viszont igaz, hogy ha értelmes a szerver az admin hamar rendelkezik a sorsa felõl.
Ez a tisztelet kiveszése dolog, meg lehet azért is jött elõ, mert most már annyi apró trükkös lehetõség van kisebb-nagyobb elõnyökhöz jutni, hogy jobban esik az emberi léleknek elõször arra fogni. Bár én itt bf ben olyan sok noobozással meg csíterezéssel nem találkozom, de amíg toltam a CoD MW2 õt, ott szinte fél percenként jöttek az ilyenek, mert ott meg én volt olyan mint itt elexys 😄 Nem egyszer kaptam bannokat azért mert túl jó statom volt és társai és ott is ha nem is csíternek de minimum haxornak neveztek mert biztos állítottam valamit.
Ott is volt pár értelmesebb ember, aki nem csíterezett hanem tanácsokat kért meg ilyesmi, olyankor én is elmentem ráérõ idõben 1v1 ezni akár egy külföldivel is, hogy segítsek neki.
Itt amiért beszóltam am elexysnek is az nem azért volt, mert hogy mennyi killt lõ meg hasonlóak, hanem a fegyver recoilja ami nekem még mindig érdekes, de már kezdek vele megbékélni, ahogy többet tolom a medic-et.

én továbbra is üldözési mániának tartom már ezt az egész csít meg makro dolgot... játszottam már bf3-al közel 600 órát (hogy az elõzõekbe tett óraszámot ne is mondjam) és a "klasszikus" csiterrel - amit én anno CS-ben ismertem meg - még nem találkoztam. vagy ha láttam is, akkor néhány perc után már bannolva volt. ha nem másodperc múlva😊

a férfinem igazi hiú lélek... utálja ha vannak nála jobbak és ügyesebbek.

az a sajnálatos, hogy néhány év alatt eljutott az fps közösség (bfrõl van tapasztalatom) odáig, hogy van a noob meg a csiter... játékosnak már senki, vagy alig hívunk valakit. igazi meglepetés számba megy már manapság az, ha valaki játék közben a publikon beírja a másikra, hogy "nice shot", "tricky", és hasonlók... csak a noobolás meg midenfajta megmagyarázhatatlan jelzõkkel illetik az embert.

ennyit tesz ha egy sikerjáték 10 évet ér meg... új korosztály, generáció... felõlem csiterezhet egy tizenéves gyerek meg az admin jogaival feszegethet magasról lexarom... nekem nem kell bizonyítanom senki elõtt milyen játékossá váltam az elmúlt cirka 17 év alatt.
bármilyen nehéz volt nekem is az idõ folyamán, de elfogadtam, hogy nem én vagyok a legjobb.. legalábbis nem az FPS-ben😊

az alapvetõ tisztelet tûnt el a játékosokból.. és természetesen tisztelet a kivételnek😊