Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hnz
megtalaltam, koszonom szepen es persze a tobbieknek akik segito kezet nyujtottak az ugyben

Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO

ozimak
Annyira emlékszem,hogy nekem mediumon 50 fps-em volt,de nekem C2D E8400-am volt 3.2gHz-en és 1 gigás 5770-es VGA-m. Nekem is 80-100% körül pörgette a procit. Szóval a 100%-os kihasználtságon én nem vagyok meglepve,de low-on azért már nem hiszem,hogy akadnia kéne. Nekem CODMW3-nál volt ugyanez, ott nem tudták megmondani mitõl van(Activision). Vagyis sejtésem volt, kimondottan egy steames "folyamatszál" zabálta a procit,maga a játék nem is annyira. Csak úgy próbaképp rátolnék egy Gamebooster-t vagy egy G-boost-ot. Hátha leállít egy olyan folyamatot ami bezavarhat. De ez is csak egy tipp. Anno nekem nem oldódott meg, de az egy másik játék volt, nem gondoltam volna hogy ez is tud ilyet produkálni(fõleg,hogy ez nem steames).
kemotox
Minimumnak megfelel a gépe, ha nem lenne elég, egyszer se ment volna neki rendesen.

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

kigyi
Feladatkezelõben a BF3 eszik 100%-ot?

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

kemotox
Origin/browser plugin/játék újratelepítés. Nem a gépeddel van baj, 100%, hisz akkor maga a játék nem indulna/fagyogatna stb.

Így konfiguráció ismerete nélkül akármi is lehet...

[IRAM] leader

Már ne is haragudj,de az én gépem kicsit komolyabb,s azon sem megy olyan adatokkal médiumon amit te írtál.Valami csoda folytán eddig úgy ment...
Húzd újra a win-t,mást nem igazán tehetsz,mert valami mégis csak használja a géped.

[IRAM] leader

Hali. Tudnátok segíteni abba,m hogy mi okozza a 100%-os processzor kihasználtságot? Eddig médiumon ment a játék 50 fps-el és kb 40-50% -os procival, most lowon megy 15 fps-el és pörög a procim 100%-on. Minden háttérben futó programot leállítottam ami felesleges és szükségtelen játék közben, és akkor is. :S köszi elõre is.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

hello
Az lenne a problámám hogy ha bekapcsolom a gépem akkor a játék ritkán elindít egy szervert de ha kilépek és más szeróra akarok menni akkor a loadingnál befagy és azt írja a game manager hogy valami rosszul sult el.

ui:én originen aukción vettem a fiókot amin a battlefield 3 premium edition volt és még mindig meg van
én Mirillist használok. torrentrõl tökéletes biztonsági másolat tud kúszni a gépre. 60 fps 720p akadásmentesen. nem zabálja a rendszert.
1 perc 1 giga a tapasztalat (cirka).

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

szomferi
PlayClaw mondjuk, vagy veszel egy AverMedia kártyát ~40-ért

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

ozimak
Vagy MSI Afterburner, én meg azt fogom, mostantól 😊
Fpocok
FRAPS egy fos. Bandicam vagy dxtory. Én most elõbbit használom.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Metalmilitiakid
Ahogy olvasgattam most a Dxtory-t akarom kipróbálni, csak nemtom egy értelmes crackelt verzióra rátenni a kezem.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

SötétBarom
Akartam én is, de a fraps csúnyán megkajálja az FPS-t nálam is.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Metalmilitiakid
Amúgy akik gameplayt vesznek fel milyen progit használnak hozzá ? Mert nekem most van frapsem, de az elég sokat megeszik, van vmi más ami szintén jó ?

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

dr Kotász
Én voltam, melóhelyen nincs youtube, keress rá DishyAirplane csatornájára.
otisz111
Szerintem erre gondolsz!
ozimak
Hát nem tudom volt-e már régen,de nekem nagyon tetszett 😊)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hnz
nem ez a magyar cucc kell...valaki valami kulfoldit linkelt

Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO

hnz
hali,

jo multkor valaki linkelt egy youtube sorozatot amiben a jet dolgokat lehet folyamatosan tanulni es azt mondta az utan azert lehet az illetonek keresni valoja a fielden. valaki belinkelne pls megegyszer? nem talalom, es szeretnek a temaval kicsit foglalkozni...

nem rossz fícsör.
otisz111
Nekem a kommentjeit spoilerezve mutatja, gondolom annyi negatív szavazatot kapott, hogy automatikusan kapja.
otisz111
Semmit nem érsz azzal, ha itt panaszkodsz nekünk, mert a DICE ezt nem olvassa.
Sõt, nálam már le is vannak tiltva az említett fiatalember kommentjei, azaz rá kell kattintani, ha látni akarod õket...nem rossz!😉
mühahaha!!!<#nyes><#nyes><#nyes>
Az igazság hangoztatása meghozza gyümölcsét.

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

otisz111
Dice szidásban Te már Colonel 100 vagy.
Már nem mûködik az úgy, mert nem számolja el a játék a pontokat, amíg nincs 4p legalább.

Korábban már volt hogy segített rajtam is, de tegnap nem akarta az igazat. Majd talán ma menni fog ez a szutyok, ha nem, marad a dice szidása.

Néhány peccsel ezelõtt megszûntették. Mostmár 4 a minimum.
Metalmilitiakid
Mondottátok nekem, hogy menjek 1p start szerverekre, és húzzak helivel zászlókat hogy legyen hozzá cuccom. Na most az a baj, hogy eddig minden egyes 1p szerver 4 emberes volt. Most vmi történt és kivették az 1 player lehetõséget ? Ha viszont nem, akkor vki linkeljen mér nekem mûködõ 1p szervert.

ozimak

Ebben majdnem szerepeltem,csak aztán inkább kijöttem 😊 Járt a pofám, hogy mennyi hülyegyerek van, nem bírnak megmaradni egy helyben. Mikor mondták, hogy ne lõjön senki, repkedtek a gránátok... erre bemegyek, mi az elsõ megmozdulásom? 😄 Elõ akarom venni a kést(mert mindenkinél az kellett,hogy legyen) erre lekéselem a sorban elõttem állót 😄 Na mondom megyek is a pi**ába 😄 Mielõtt ki*asznak 😄
ej de sok a szabadideje egyeseknek...csak kicsit tetszik a videó 😊

The Matrix has you...

ezmekkora:-)

szomferi
ha még találsz, akkor talán a tacskóba van Premium Edition... a Premium kódot beváltod (mint én), a Limited Edition kulcsot meg eladod (mint én 😄)

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

én vezetéknélküli bill és egérrel játszom, anno az elsõ joy-om is az volt... én nem tapasztaltam késést. amennyivel többe kerülnek ezek a cuccok az a tölthetõ elemek + töltõ. meg a logisztika, hogy sose maradj lemerült elemmel😄

Úgy döntöttem, ebéd szünetben veszek egy vezetékes Xbox gamepadot, hogy talán eredményesebben repkedjek, de a közelben mindenhol csak wireless van. 😞
Szerintetek jelkésési problémák nélkül élvezhetõ vele a bf3 vagy inkább várjak pár napot, amíg a vezetékes rendelésre megjön?

BF3: Atomiccore

SpeedXHUN
Csak Premiumot honnan lehet olcsón venni?Itt magyarba

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

"legjobb játék a piacon, ami a mai napig sajnos rengeteg gyermekbetegséggel küzd, de megbocsájtjuk neki, mert szeretjük.." így lenne pontos.😊
mornin'.. ez volt a megoldás.. az elõzmények törlése. thx.

Nem vagy vele egyedül. Én mára fel is adtam a próbálkozást. Mert a játék a legjobb a piacon.

w126
Router, modem újra indítás.

Mercedes-Benz&#174;

Töröld a böngészés elõzményeket...az néha segít...

[IRAM] leader

"You were disconnected from EA Online (1)"
..ez van nálam ... játék javítása origin-bõl már megvolt és még mindig..
teljesen mindegy milyen szerverre megyek.. 2-3 perc játék után kivág.
deszeressemazilyencsöndesvasárnapokatvaze😄

otisz111
De a jelenben gondolkodjunk.

Nekem ilyen volt a COD2, rengeteget játszottam vele. Utána az elsõ MW még elment, de maradtam a COD2-nél. A többi cod sorozatnak már csak a single-jét toltam végig.
kemotox
Azért ez relatív. Nekem pl a COD1 marad mindig is a legjobb multi FPS, hiába nem annyira összetett, mint egy BF, akkor sem fogom elfelejteni milyen hangulatos volt anno, mikor haverokkal nyomtuk egy csomót.

otisz111
Hmm. HL 2-vel én is játszottam, megunhatatlan az igaz. Úgy néz ki még jobban le kell szûkíteni a kört. Háborús FPS multi talán. 😄
kemotox
Half Life 😄 Nem hiszem, hogy lesz valaha még egy olyan játék, amit minden évben végig fogok vinni, annyira jó.