Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vagy nem a teli hanem a csonka squad-okból, ill. a squad-on kívülieket rakja át.

Aztán meg azon bosszankodnál,hogy 5-en harcoltok 14 ember ellen....vagy akkor mégis csak kell az autobalance??

[IRAM] leader

Szabi
ezért írtam azt, hogy NÉHA mûködik is.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Metalmilitiakid
mindaddig mûködik amíg nem ti vagytok az utso joinolók ketten, akkor:
A: alapból külön rak
B: elsõ autobalance kb egybõl jönni fog mivel két ember került egy oldalra és akkor az utso joinolót rakja át

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Szabi
battlelogban a group-nak ez lenne a lényege, néha mûködik is 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Metalmilitiakid
Esetek 80% ban nincs. 1x találkoztam olyan szerverrel ahol meglehetett az admint kérni, hogy rakjon össze minket.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

SötétBarom
Lehet olyan, hogy egy haverommal fixen együtt játszunk egy délutánt? Anélkül, hogy mindenféle fos autobalancerek folyamatosan meggátolnák az egy csapatba kerülést?

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Az a baj, hogy még mindig válaszolsz neki, miközben már rég senki nem látja miket ír. Te is mazochista vagy, hogy ezzel fárasztod és tömöd tele az Életed...

The Matrix has you...

Sajnálom,nem tudom neked visszakeresni,mert törölve lett...most véletlenül nem miattam...

[IRAM] leader

otisz111
Ebben a topikban segítségnek számít még a nagybetûs életre történõ kioktatás is.
kemotox
Az nem segítség. Az a segítség, mikor másokat figyelmeztetsz, hogy ne játssz BF3-al, mert szar 😄DD Minden más trollkodás.

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

hnz
meg is ki az aki nem segit?

en nem reg feltettem egy kerdest, mire hazaertem melobol 3 hasznalhato valaszt kaptam ra. es elvegre en sem vagyok olyan hu de nepszeru itt.

Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO

Csak erre jártam....innen szoktam a szerverre csatlakozni...<#wave>

[IRAM] leader

kemotox
Gondoltam, hogy nem fogod kibírni 😄D Pedig ezek csak apróságok, és vannak fontosabb dolgok is az életben 😊))

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

De most tényleg??Nem mind1 nektek,ki milyen kihívásokkal néz szembe??
Más már úgy sem lehet ide írni,mert aki pl. segítséget kérne,messze elkerüli a topikot,köszönhetjük egy pár embernek,aki segítség helyett a segítõkész embereket fikázza,vagy cáfolja.Segíteni nem tud,csak a másikat kritizálni.
Nem láttam még olyan oldalt,ahol ennek a két-három trollnak a fikázása ne jelent volna meg.Ezt nem lehetne megunni??
Akkor már inkább a képek.....
Tényleg ITEM,hol tart a banner project???

[IRAM] leader

hungary27
nálam jó
A megoldás neve: Füst! 😊

Béla9248
Gabibá nekem nem csúszik fel valamiért! De játszanak sokan szal nem értem mi a szösz van!

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

Vadnokedli
Ezaz! csíter parti!!! de pont erre gondoltam a mai nap, szopjatok ha játszani akartok kódnéven fut a mai nap.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Kíváncsiságból felmentem a szerverünkre,semmi baja jelentem...<#fejvakaras><#zavart1>

[IRAM] leader

holnap dupla xp, ma meg a csitereknek van buli?😊))

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

Remélem, holnapra rendbe jön, mert ugyebár dupla xp lesz!

BF3: Atomiccore

Béla9248
a PB kiütve, a honlap se jön be!

Béla9248
pontosan ez van itt is 😊

Vadnokedli
nektek nem írja? vagy WTF..

PC: We are aware of the connectivity issues on PC and investigating. You should currently be able to join servers that have Punkbuster set to "off". Stay tuned for more info.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

aha
Béla9248
tudsz játszani is?

nálam mûködik
Béla9248
Tudja valaki mi van a battleloggal?

sokan olyan szerveren csinálták meg ahol csak zászlófoglalás van és kill nincs😄
konkrétan lerakta az egyik zászlóhoz.. érkezett a balga 10-12 ember libasorban és putty😊 autoadminkick.. rosszabb esetben egybõl ban járt a killért😊

😄 Nem rossz 😄
Kidobnának a 2.után a serverrõl lehet 😄
Nem túl etikus megoldás, de így hamar összeszedhetõ:

BF3: Atomiccore

az igen jó 😄 😄
köszi a segítséget!
ha jól értelmeztem a leírásokat, bár nálam is homály még kicsit a multi-kill az 4 kill összesen, amit 3 mp-en belül kell megcsinálnod.
de javítsatok ki ha nem így van.

köszi!
következõ kérdésem:

"Get 5 multi-kills" 😄

üdv!

"Get 5 kills in the Van" Ez melyik jármû vagy mi ez ti tudjátok?
Elõre is kösz a választ.
mornin'
nem rossz az a metro. én sokáig TDM-et játszottam rajta. arra tényleg jó, hogy az ember a pontjait masszívan gyüjtögesse. egy idõ után viszont unalmassá válik.
Conquestje csak akkor élvezhetõ ha nem elégszik meg az egyik fél azzal, hogy beguggol és lövi a másik oldalt. ha foglalás van, osonás a túlsó zászlókhoz, akkor kifejezetten jó tud lenni.

míg nem voltak az új DLC-k sokat játszottam én is rajta. CQ óta a Ziba Tower és a Scrapmetal nálam jobban lejön játékilag.

nekem se jön be a metro..kis sötét, szûkös sikátor.64es szerveren rémálom!ha már nagyon húzni kell egy fegyót, akkor inkább noshair canals TDM.
persze aki ezt szereti, annak biztos bejön.én maradok a Damavand Peak-nél, nálam még mindíg az a favorit!
DrTre
A Metro-nak nagy létszámban pont az a lényege, hogy beállsz a frontvonalra és tüzelsz, mint a hülyegyerek. Nekem néha jól esik. No Explosives szerver, 64 fõ, letámasztom a Pechenegemet a frontvonalon valami jó helyen és mehet a mészárlás. Olyan statokat lehet ott összeszedni... Élvezni csak úgy lehet, hogy ha elfelejted, amit a BF-rõl tudsz. Bekempelsz egy helyre és vagy sniperrel vagy lmg-vel vagy amivel szeretsz, tüzelsz ezerrel, vagy ha robbantani is lehet, akkor mehet a gránátdobálás, m320, rpg, c4. Ha gyorsan akarsz fejlõdni, akkor medic és élesztgetés, meg a doboz dobálással is sokat lehet gyûjteni közben. Olyannal ne is próbálkozz, hogy elõrerohansz, mert te szívod meg. Ha nagyon hátraszorultok, akkor mehet a füst ezerrel, mondd a többieknek is, úgy általában elõre lehet jutni a kövi pontig.

Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?

64-es metro no explosif! És keress szervereket a böngészõben és ne ugorj bele ha már megy indítsd az elején!

NagyiBMX
Én metro-ra két dolog miatt megyek, ha kell egy fegyverrel egy assingment vagy csak a régi szép idõk emlékére, kicsit nosztalgiázni😄

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

ozimak
Most direkt kipróbáltam "NO EXPLOSIVES" metro-t... há az se jobb 😊 Ott is: szopó csapat, ellenfél bekempelve az aulába vár minket szeretettel 😊 Persze 2-3 társamon kívül senki be nem merne menni, pedig akkor ne nagyon várják,hogy mozdul az "arcvonal" Szerintem ez ilyen mazochista pálya 😊 Mindig úgy jövök le róla,hogy elönt a méreg. De még kipróbálom akkor hátha van kisebb 24-es esetleg ahogy otisz kolléga ajánlotta.
Igen van,aki eddig a Cod-okkal játszott annak tetszik de aki hozzászokott a nagy nyitott régi BF pályákhoz az õ számára unalmas.Nekem is nagyon unalmas,volt olyan hogy fáradtan késõ este DU-s müszak után próbálkoztam rajta de olyan kotvány egy pálya hogy arra riadtam fel hogy hátrabicsaklott a fejem mert elaludtam.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

otisz111
Metro conquest maximum 24 fõvel nagyon élvezetes tud lenni. Fõleg egy kis csapatjátékkal.
ozimak
Gyerekek, van olyan aki élvezi ezt a metro-t? Én eddig ha összesen 5x játszottam rajta jó meccset akkor lehet sokat mondok. Pedig próbálgatom most is, de inkább nem kéne lehet <#szomoru1> 10-bõl 9x betesz a szopó csapatba,akkor vége van.Futhatok a C-tõl a B-ig meghalni egy gránáttól. Ha neadjisten betesz a jobbikba, akkor meg dögunalom.
DrTre
Nem tudom milyen vírusirtód van, de nézz utána a feladatkezelõben, ugyanis több is meg szokott hülyülni és elkezdik pörgetni a procit 100%-on. Elég sokszor találkoztam már ilyennel, ha ez van, akkor vírusirtó újratelepítése megoldja.

Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?

Igazad van,ment...én meg a Vatikán-ban vagyok párttitkár...<#wave><#ticking><#hehe>

[IRAM] leader

jaaaj, mekkora film, este meg is nézem 😊

The Matrix has you...

Smithwarden
Ne legyel mar ennyire hazsartos venasszony!
Es ne bombazz mar itt minket folyamatosan ekkora negativ hullamokkal!
Biztosan ment szegenynek 50 fps-el.
Peldaul egy 16-os ures TDM szerveren az eget nezve.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D