Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[IRAM] leader
A: alapból külön rak
B: elsõ autobalance kb egybõl jönni fog mivel két ember került egy oldalra és akkor az utso joinolót rakja át
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
The Matrix has you...
[IRAM] leader
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
en nem reg feltettem egy kerdest, mire hazaertem melobol 3 hasznalhato valaszt kaptam ra. es elvegre en sem vagyok olyan hu de nepszeru itt.
Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO
[IRAM] leader
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Más már úgy sem lehet ide írni,mert aki pl. segítséget kérne,messze elkerüli a topikot,köszönhetjük egy pár embernek,aki segítség helyett a segítõkész embereket fikázza,vagy cáfolja.Segíteni nem tud,csak a másikat kritizálni.
Nem láttam még olyan oldalt,ahol ennek a két-három trollnak a fikázása ne jelent volna meg.Ezt nem lehetne megunni??
Akkor már inkább a képek.....
Tényleg ITEM,hol tart a banner project???
[IRAM] leader
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
[IRAM] leader
compassion does not fit me... battlelog: braincruiser
BF3: Atomiccore
PC: We are aware of the connectivity issues on PC and investigating. You should currently be able to join servers that have Punkbuster set to "off". Stay tuned for more info.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
konkrétan lerakta az egyik zászlóhoz.. érkezett a balga 10-12 ember libasorban és putty😊 autoadminkick.. rosszabb esetben egybõl ban járt a killért😊
Kidobnának a 2.után a serverrõl lehet 😄
BF3: Atomiccore
köszi a segítséget!
de javítsatok ki ha nem így van.
következõ kérdésem:
"Get 5 multi-kills" 😄
"Get 5 kills in the Van" Ez melyik jármû vagy mi ez ti tudjátok?
Elõre is kösz a választ.
nem rossz az a metro. én sokáig TDM-et játszottam rajta. arra tényleg jó, hogy az ember a pontjait masszívan gyüjtögesse. egy idõ után viszont unalmassá válik.
Conquestje csak akkor élvezhetõ ha nem elégszik meg az egyik fél azzal, hogy beguggol és lövi a másik oldalt. ha foglalás van, osonás a túlsó zászlókhoz, akkor kifejezetten jó tud lenni.
míg nem voltak az új DLC-k sokat játszottam én is rajta. CQ óta a Ziba Tower és a Scrapmetal nálam jobban lejön játékilag.
persze aki ezt szereti, annak biztos bejön.én maradok a Damavand Peak-nél, nálam még mindíg az a favorit!
Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?
[IRAM] leader
The Matrix has you...
Es ne bombazz mar itt minket folyamatosan ekkora negativ hullamokkal!
Biztosan ment szegenynek 50 fps-el.
Peldaul egy 16-os ures TDM szerveren az eget nezve.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D