Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

otisz111
Maradjunk már a kategóriánál. Tudtommal a Forza 4 nem FPS játék.
Szóval nem tudsz egy jobb FPS-t sem mondani. Ennyi, kérem kapcsolja ki.
kemotox
Pedig abban is vannak bugok. Mint mindenben.

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Van hibátlan játék, legnagyobb sajnálatomra konzolon. Ez a Forza 4 lenne. Azt pedig nem hiszem, hogy egyszerûbb lenne a bf3nál.

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

kemotox
Tehát aki nem bõg itt mint egy nyomorult balfasz, az igénytelen? Szint megvan.

Tudod nem körülötted forog a föld.. Attól még hogy neked nem tetszik, nem feltétlenül szar.. jó lenne ezt megértened, akármilyen nehéz is.

Persze, sok hiba van a játékban, DE:
1. Ettõl függetlenül JÓ játék. Te is tudod ezt. Ha nem lenne jó, nem játszanál vele...
2. Mutass egy hibátlan játékot!

Ja és nem kell a "sajnálom anyádat" meg hasonló kaliberû kommentek. Észérveket szeretnék látni, értelmes választ. Próbáld meg. Köszi

otisz111
Igen, ezért dicséri mindenki az új Aftermath pályákat... Teljesen élvezhetetlen, mindent elcsesztek. :/
Szerintem is, a kiegekkel javítottak a gépigényen, a játékélmény rovására, szal attól, hogyan fog futni, nem kell félned, de attól, mit csesznek el megint, már igen.

otisz111
Szerintem meg ahogy jönnek ki az új DLC-k egyre jobban futnak.
Régebben pont szó volt a betöltési idõrõl is, hogy rövidebbek.
SpeedXHUN
Megmondom õszintén észrevettem,hogy a gépem mivel nem erõs,ezért bírja az ilyen sivár pályákat,ahol nincs sok épület,fa..
Bár ahogy jönnek ki a kiegek úgy lassul a játék,ez 1.: fejlesztés miatt,jobb grafika,rombolás 2.: legyen értelme a HD79xx sorozatnak😄

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Ezt mégis mibõl szûrted le? Van dice forródrót, ahol csak neked optimalizálnak?

SpeedXHUN
Mekkora jó pályák,végre nem fog 40 fps alá menni😄

Smithwarden

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

trident
Szeretném nemsokára eladni a bf játékaim. Hol tudom majd átírni az email címet? Eleddig nem leltem fel...:/

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Ez a fegyver eltûnõs jelenség nálam is elõfordult.
A hiba a winyómmal volt. Az egész winchester eltûnt a rendszerbõl amin a játék volt. (nem csak a játékból, ehhez képest még le se fagyott, csak a fegyverek tûntek el a legközelebbi spawnkor). Újraindítás, vagy hardver változások keresése újra elõhozta a winyót. Ezt többször eljátszotta, mielõtt lecseréltem. (bár semmilyen tesztprogram nem talált rajta hibát), azóta nincs problémám.
Tehát szerintem valamiért angolosítás közben megsérülhettek a fájlok. Próbáld újratelepíteni az egész játékot. Biztos hogy a jó angolosítást tetted fel?

(az nem a DICE hibája, ha spórolásból orosz verziót vetted meg és megpróbálod ráhekkelni az angolt de nem mûködik)
Itt sokan megugrották ezt a feladatot és nem találkoztak ilyen problémával.

ozimak
"Az más kérdés,hogy sokan basznak rá és nem segítenek,ekkor szoktam eléje állni,és úgy mondani,de sokszor ez sem segít."
Pontosan ez lenne a mondanivalója ennek a videónak 😉 Amúgy köszönöm!
Zsolteen
Helló! Segítséget szeretnék kérni! Pár hete mióta az OROSZ verziót le angolosítottam elkezdte hogy ha meghalok 2x majd újraéledéskor eltûnnek a fegyverek..se a kezemben nem látszanak se a választóban..mitõl lehet ez ha ki-be lépek újra látszik 2 meghalásig :/ A másik hibám hogy ha beülök egy jármûbe annak hangja nem hallatszik csak a lövés hang... Ez mitõl lehet? A Segítséget elõre is köszönöm!!!

PLS VALAKI SEGÍTSEN NAGYON FONTOS LENNE!!! 😞(

"(Kezdem unni az egyre növekvõ hibák számát...Thanks DICE)"

Vadnokedli
Az a legjobb amikor kergeti az ember az supportert. Aztán mire ledobja a pakkját fél óra után a lehetõ legsebezhetõbb helyre lelõnek.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

item
Elvileg ezt is hallaniuk kellene a csapattársaknak,de ha jól emlékszem más is azt mondta,hogy nem hallotta,hiába nyomtam hogy köszönöm. Ettõl függetlenül mikor felkeltesz valaki,akkor azt ugye automatán megköszöni..

Mindegy én is sokszor szoktam nyomkodni..

Amikor ammót kérsz,azt is lehet hallani,meg amikor a medikért kiáltasz azt is. Az más kérdés,hogy sokan basznak rá és nem segítenek,ekkor szoktam eléje állni,és úgy mondani,de sokszor ez sem segít.

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

otisz111
Lehet hallani mások kiáltását is, de a nagy hangzavarban elvész. Ha figyelsz rá meghallhatod. Én legalábbis mindig észreveszem.
Azt hol szokta mutatni? Vagy csak mondja a karakter? Speciel Én csak a sajátomat hallom, "i need ammo" meg a többit, de baszik rá mindenki, még a squad-ból sem bagóznak oda, Én meg állandóan dobálom a kiteket.
Néha..sokszor olyan mintha csak Én tudnám melyik cast mire való...

The Matrix has you...

item
Végre valaki,aki ugyan úgy nyomja a Thank You-t a commo rose-ban.. <#eljen> Amúgy jó lett,csak így tovább!

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

na ezen lehet csámcsogni.
célszemély: evilhunterlive

konkrétan féltávnál érkezett a szerverre és a hátralévõ kb. 12 percben lõtt egy 104/tizenakármennyit... medic voltam és csak azon csodálkoztam, hogy az egész minimap teli volt éleszthetõ személlyel.. rakásralõtt mindenkit😄

én nem ítélekezem.. csak feltûnt😉

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

ozimak
Igen az engem is kicsit zavar a videóban,de egérgörgõvel váltok fegyvert,és mint mondtam nem volt megrendezve. Kivágni meg nem akartam,lehet hogy meg is látszott volna a videón.
adam46
EA-HU-1 szeróra felnézhetne valami admin, kicsi csiter beindult -.-
újraélesztés elõtt mindig elõkapod a medkitet,ez gagyin néz ki...

8GB GDDR5

Ez a hang eltünés nálam is elõfordul, pedig gyári cd-m van.a Revive-s bug szintén...
Zsolteen
Helló! Segítséget szeretnék kérni! Pár hete mióta az OROSZ verziót le angolosítottam elkezdte hogy ha meghalok 2x majd újraéledéskor eltûnnek a fegyverek..se a kezemben nem látszanak se a választóban..mitõl lehet ez ha ki-be lépek újra látszik 2 meghalásig :/ A másik hibám hogy ha beülök egy jármûbe annak hangja nem hallatszik csak a lövés hang... Ez mitõl lehet? A Segítséget elõre is köszönöm!!!<#falbav><#falbav>

"(Kezdem unni az egyre növekvõ hibák számát...Thanks DICE)"

Sose volt ilyen gondom, úgyhogy biztos nem a chrome okozza.
Max valami extensionöd, vagy egyéb dolog.
adam46
Az miért van, hogy Chrome alól néha nem akar indulni a játék? Van valami megoldás rá?
Nekem pont ma frissített a rendszer egy 13.1 Catalyst-ot.

SpeedXHUN
Errõl a zenérõl mindig ez jut eszembe:

4870-hez tudtok valami jó drivert?Köszi elõre is!
bf3 egy spangli után...😊))
ozimak
Megtetszett a zene, csináltam rá egy videót 😊 Gyakorlatilag összesen 3 meccs felvételébõl raktam össze amit két egymást követõ napon játszottam. Semmi megrendezett rész nincs benne! Összesen kb. 5-6 órát szöszmötöltem a szerkesztéssel, és teljesen kezdõ vagyok videószerkesztés téren! Így tessék kritizálni! 😊
De szívesen várok minden kritikát! Bár ízlések és pofonok 😉 Ez egy amolyan hangulatos zenés videó,nem fragmovie vagy kill compilation. Próbáltam nem túl giccsesre,de a zene miatt nem lett volna jó ha nem giccses kicsit 😊 Szóval mint mondtam biztos sokaknak nem fog tetszeni,mert ez nem az a pörgõs "szokásos" videó. Viszont van témája és mondanivalója(ha nem is teljesen összeszedett)! Próbáltam egy ösztönzõ jelleget adni neki. Várom a véleményeket! 😊
hnz
gyakorlatilag majdnem minden fedezek, headglitch a jatekban. azok a feher szetloheto izek, a sziklatombok, a nem szetloheto feher izek, a sarga kontener, a lepcsok, a lepcso korlatai stb stb

Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO

kemotox
"Azt is elarulnam, hogy sok bugot es tobbek kozt headglitch-t te is hasznalsz akarva akaratlanul."
Jó legyen. De direktbe nem keresek ilyeneket, hogy ezeket kihasználva nagy "pro" legyek...

hnz
akkor igy jartal

Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO

Én például nem állok és nem fekszek oda 😊

Megmondom miért nem:

1.) mert nem szoktam ilyeneket tudatosan kihasználni, nem tartom fair-nek a másik mocskos...kedves játékossal szemben.

2.) nem tudom kihasználni, mert engem még onnan is kilõnének (mivel nem tudom hogy kell és gyakorolni sem fogom)

3.) mert csak.

The Matrix has you...

hnz
Peldaul headglitch hely Metron ha mar a palya szoba kerult, a lepcsok tetejenel epp kibujni, vagy mondjuk C ponton van egy ilyen szetloheto feher valami amogott allni es szedni aki jonne huzni C-t.

Azt nem hiszem el senkinek sem, hogy a cel erdekeben (tehat a pontot ne vigyek el) nem all oda es szed le par embert.

DrTre
Na látod ez az, amiért mélységesen tudok valakit tisztelni. Ha az interneten, névtelenül, vitába szállva mégis képes az ember normálisan, értelmesen visszaírni.

Igazad van, ez már itt sok, majd felveszlek battlelogon.

Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?

Értelek persze és igazad is van,és én se akartam hogy eddig fajuljon a vita.De ha gondolod vegyél fel battlelogon azt privátba beszélgethetünk hogy ne szemeteljük tele a fórumot😄Béke ahogy Szines is irta!!!

TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78

DrTre
Atyaég. Figyelj, nem féregeztelek le, annyit írtam, hogy aki kihasznál ilyen dolgokat a mások kárára és ha te bizonyos dolgokat érzel közben, akkor az vagy, ezek szerint magadra vetted...

Ne haragudj tényleg, de nem érdekel, hogy mi történik az életedben, ez nem ide tartozik. Én elhiszem neked, ha azt mondod, hogy tisztességes ember vagy az életben, fõleg ha ide jutottunk, hogy ezt bizonyítani is akarod, de itt most játékosok vagyunk. Én is mindent a saját két kezemmel teremtek meg, rég nem vagyok gyerek, nem is értem, hogy jön ez ide.

Attól, hogy azt hiszed, álszent vagyok, nem leszek az. Ha vki nem érzi, hogy parasztság ilyen dolgokat kihasználni egy multiplayer játékban, az nem az én hibám és az én álszentségem. Ha itt 10 emberbõl 9 ezt csinálja, akkor 10 emberbõl 9 féreg és nem az az 1 álszent, aki ezt megemlíti.

Nem akartam idáig jutni a vitában, az én hibám is minden bizonnyal, de ez egy játék fóruma és mivel régóta játszok, régóta ismerem az ilyen fajta glitch-elõket, te pedig úgy írsz errõl, mintha természetes lenne.

Nem kell elnézést kérni, nem kell megbocsátásért esedezni, korbácsolni magad. Szimplán nem kéne megtenni, mert ha találsz az utcán egy pénztárcát a földön heverve és látszólag senkié, akkor sem teszed el magadnak, vagy veszed ki belõle a pénzt, mert adott a helyzet. Érted, hogy mire akarok kilyukadni?

igen kiskapu és cirka 400 óra játék idõm alatt ha párba belefutottam köztük a metros amit irtam.Most akkor kérjek elnézést mindenkitöl mert hibáztam és elönyömre forditottam pár hibát?

"nem használtam kiskapukat mint egyesek.... 10 emberböl 9 tuti kihasználja ha belefut"

És az nem kiskapu? 😊

Na jó, nem akarlak én bántani (csak ezt nem tudtam kihagyni), elhiszem, hogy te rendes ember vagy. Béke! 😉

otisz111
Szerintem túlzásba viszed ezt nagyon. A felháborodásod emiatt már legalább akkora, mintha valami cheatrõl, hackrõl, makróról, hasonlókról lenne szó.

Ne szívd ennyire mellre, amúgy is ez csak egy játék.
Az életben se vagyok féreg meg a játékban se,bárkit megkérdezhetsz az ismeröseim közül.Meg amit átkellett élnem az utóbbi 3 évben lehet te már fejbe lötted volna magad.A munkahelyemen és a civil életben tiszteségessen helyt állok holott nagyon sok féreg van.Mindenem amim van a saját két kezemmel teremtettem meg a családnak.Nekem anyuci meg apuci nem rakott semmit a seggem alá szóval nem vagyok féreg.Az életbe soha nem loptam nem csaltam nem használtam kiskapukat mint egyesek.Hogy a játéknak vannak hibái amik csak random elöfordulnak 10 emberböl 9 tuti kihasználja ha belefut.NEM KELL ITT AZ ÁLSZENT DUMA FÖLEG EZEN A FÓRUMON.

DrTre
Tegyük akkor tisztába, hogy mégis mirõl beszélünk, mert minden kommentben másról van szó.

Egy szóval nem mondtam, hogy minden nap használja, de ha belekerül, igenis kihasználja, mert "ha egyszer nem javitják az ilyenek akkor mit lehetne tenni"? Errõl nem is értem, hogy miért vitázunk, mert teljesen egyértelmûen parasztság. Megnéztem én is a hibát, futottam bele többször is ilyenbe, mégse lõttem le senkit, mert egyszerûen nincs értelme. Mások próbálnak normálisan játszani, egy féreg meg kihasználja a bugot és öli õket onnan, de hogy miért, azt nem tudni.

Azt nem értem, hogy miért véded, holott egyértelmû, hogy mit szokott csinálni, le is írta konkrétan.

Nem vagyok szent, nem csapok oda a kezére mindenkinek, aki sztem csúnyán viselkedik, messze állok ettõl, de ez a fajta "játék" kivágja a biztosítékot. Ahogy az is, amikor vki képtelen leszedni karabéllyal vagy pisztollyal, ezért inkább rpg-t használ emberek ellen és a szemem közé lõ 5 méterrõl egy rakétát. Vagy amikor vki leáll egy spawn hely mellé és várja a spawnolókat, majd szedi õket folyamatosan.

otisz111
De nem is kell egybõl arra gondolni, hogy Õ így játszik minden nap. Ha egyszer találkozik az ember egy buggal, kiélvezi, mert még nem látta és azutánjátszik tovább a megszokott fair módon. Ennyi.

Amikor metron megtudtam azt a bugot, hogy a pálya tetejérõl le lehetett szedni az embereket én is ráspawnoltam néhányszor csapattársra, aki ott szórakozott ezzel. Kipróbáltam, ledobtam pár C4-et. Megtapasztaltam, hogy ez ilyen, de suicide után játszottam normálisan. Máig nem tudom, hogy lehet oda feljutni.

Headglitch helyeket meg nem ismerek. Tudatosan legalább is nem használok, de ha Hanzo mondja...
DrTre
Már megbocsáss, de te mész a picsába. Pont errõl beszélek. Ez a különbség köztünk. Én nem forgolódok az ágyamban, mert jaj lelõttem õket, én nem teszem meg, mert ez egy játék és nem arról szól, hogy hogyan tegyük tönkre a másik játékát. Te meg lesz*rod nagy ívben a többieket, csak neked jó legyen, bár nem tudom, hogy mi abban a jó, hogy így szeded le õket. Ez élvezetet nyújt neked? Hatalmat érzel, amikor ilyen lehetõséghez jutsz? Úgy érzed, hogy te egy király vagy, hogy mindenkit leszedhetsz így? Mert ha igen, akkor van egy rossz hírem, egy féreg vagy é nem csak a játékban.

Mért te mit csináltál volna nyomtál volna egy suicide gombot,mert egész éjjel forgolodtál volna az ágyban mert jaj szegényeket a játék hibájából löttem le én meg kihasználtam.Na mész a picsába már megbocsás.

DrTre
Elkúrtam a linket.

Szóval erre gondolt:
Múltkor metron az ellen teljesen visszaszoritotuk a bázisukra.Annyira elöre mentem hogy jött a visszaszámláló,ugye erre én visszább mentem de ugyanúgy fekete fehér maradt minden.Ezt kihasználva bementem a bázisukra és lett is 5-6 killem.Most szóltam volna valamelyek ellenek hogy légyszi bele estem egy bugba löjle mert nem akarok csalni.Hülye lettem volna.