Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Értem és köszi!

TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78

SötétBarom
A 200 órám után erre már rájöttem 😊) Egész egyszerûen a smoke eldobása után egy pillanatra sem szakad meg a csipogás, és a rocket csak jön.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

mmovar
ha csapattársad lelõ... akkor beírod a chatbe és kap admin kill-t 😊 nubság. Engem is számtalanszor már punisholtak mert csapattárs belépett a kereszttûzbe.

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Köszi bala csak az a baj hogy 10 után màr nem jó nekem de hétvégén ok.!punish az mit takar teamkillnél?

jó tudni!köszi a pontosítást!
Nem. Ahogy eugabesz is írta, a másik rakéta (guided missile) használható földi célok ellen (te magad is bemérheted magadnak, és sofloammal kijelölt célpont is lehet) ÉS légi célok ellen, ha valaki sofloammal, vagy a kisheli anyósülésérõl kijelöli. A scout heli guided missile-ja olyan gyakorlatilag mint a javelin. Utóbbival is lehet repülõt lõni, ha valaki beméri neked.

scout helikben 2 rakétád lehet:heat seekers,és guided missile.az elõbbi légi célok ellen, és te mérded be(2-es gomb) a másik földi célok ellen, ha valaki beméri neked(a másodpilóta, vagy soflam,stb..)
attack heliben ugyanez a kettõ, plusz guided rocket és tv missile. az elõbbi a sima rakétád továbfejlesztett verziója, a másikat kézzel kell rávezetni a célra(olyasmi,mint amiket a cnn-en szoktak mutogatni).ennyi.
Én a helirõl beszéltem.Az ún. földi célpontok elleni rakétád,ha be van mérve egy másik heli,azt is be fogja,csak rá kell vinni a célra.Röviden ennyi.

[IRAM] leader

na várj,ez nekem új!tehát azt mondod, ha pl. soflammal bemérnek egy tankot, akkor stingerrel tudok lõni rá???nane...ez túl szép lenne!😊
oké!bejelöllek, esténként 10után vagyok fenn, ill. hétvégén nonstop...😊
Akkor még nem érted el a szintet,ugyan is van a földi célpontok elleni,asszem "guided missile" névre hallgató rakéta is.De ha mérik ugye,akkor mind1 milyen rakétád van,arra a célra fog menni,legyen a célpont heli vagy esetleg földi jármû.

[IRAM] leader

bala akkor te vagy az én emberem😊ha van kedved nyomhatnánk majd conquestet

mi az a "földi" rakéta??kishelibe tudtommal csak gatling és AArakéta van.a TV missile-ra gondolsz?
az elõfordul, ha túl korán kidobod a smoke-t.akkor kell kidobni,mikor a csipogás átvált egy folyamaos sípoló hangba.erre van 2-3másodperced..
akkor kezdj el HC szervereken játtszani és tapasztald meg magad.én az elejétõl kezdve csak HC-n játszom.az elején csak kapkodtam a fejem, hogy mi történik, de elég hamar rá lehet érezni az ízére.
Hát igen volt benne részem de ha ügyesen játszik az ember akkor jó is kisülhet a dologból.Próba szerencse.😊

antgecc
onlinekeystore-ról rendeltem egy bf3 premium key-t, amire azt írta aktiválás során, hogy már használatban van. rendelt már valaki innen? support sem válaszolt egyelõre a problémámra.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Ok.Akkor tanácsolom,hogy ne menj HC szeróra,ha nem akarsz esni-kelni....de ha már mégis oda tévedtél,akkor arra járj utána,mert ha átnevezel sima szerverre,nagy csalódás fog érni.

[IRAM] leader

Nálunk ez alap....legalább egy szerelõ kell,mert akkor van esélyed.Meg talán sokan nem tudják,hogy ha kisheliben nyomsz egy f4-et és utánna egy sima 2-est,be tudod mérni a célt,amit aztán a "földi" rakétával a pilóta már könnyedén bemérhet.Ott nincs apelláta,az esetek 95%-ban talál is...

[IRAM] leader

Üdv!Ez a hc szeró kezd tetszeni.Szivesen fogadom ezzel kapcsolatban a tanácsokat.Mivel számomra még új.

SötétBarom
Velem pedig párszor elõfordult, hogy helivel hiába dobtam smoke-ot, simán eltalát a rakéta. És tuti, hogy nem egy második volt, mert szembe jött 😄

fõleg ha beférne még egy support,aki ellátja õket ammoval...
a legjobb felállás, ha pl. little birdel mész, van egy másodpilótád aki célpontot mér,van 2 engid aki javít, és egyiknél stinger van, másiknál javelin!na az lenne a menyország!!!😊)))
pontosabban a "nagy" helikben (havoc,viper) a lövész tud guided missile-t, célozni és kilõni is.Kicsi helikben(bird,z11w) a másodpilóta tud bemérni(festeni),de nem tud kilõni rakétát.a vezetõ tud légvédelmi guided raksit, ha már megvan neki.
csak ezek pont akkor nincsenek amikor Én ülök a heliben..egyébként jó dolog lenne...

The Matrix has you...

nekem még sohasem mérte be magától tankon.ha van egy 3.utasod aki méreget, akkor a lövész tudja kilõni a bemért célra.és persze mindenki más is, akinek guided missile-ja van.(javelin,stinger,mobile AA,stb..)ugyanez vonatkozik a helikben található guided missilékre is.
na ez nem pont így van.ha paintelt és kilõttél rá egy irányított raksit és dob egy smoke-ot, akkor azt megúszta, viszont utána azonnal lõheted a következõt, nem kell megvárni míg becélozza.így a második,harmadik raksi biztosan talál, mert annyi idõ alatt nem töltõdik újra a smoke. ha csak nem manõverezi ki...ezért jó a soflam+javelin/stinger párosítás.
hnz
ennyire melyen nem ismerem az eszkozt. en is koszonom a felvilagositast.

Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO

SötétBarom
Ha paintelt, akkor asszem hiába dob smoke-ot..

Nem csak akkor tudod. A tank(vagy amin még van) magától is beméri a célt a guided-nek, nem muszáj feltétlen megfesteni (persze hatásosabb akkor).

otisz111
Olvasd is el miket frissít, tölt le az Origin, abból rájössz. Patch nem szokott ilyen nagy méretû lenni tudomásom szerint. Valószínûleg a DLC-k voltak.
ozimak
Jelen pillanatban nekem 27.8 Gb a BF3... Gondolhatod,hogy nem az összes a DVD-rõl ment föl 😉
HTS s3rg1nh00
akkor azok a DLC-k voltak

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Mi a franc??? 3 órát updatelt a játék, vmi 6 gigát letöltött, most meg még több mint 3 és felet... premiumom van, az alapjátékot tettem föl, utána 3 óra hosszás update, most meg megint update vagy most mivan? kezd felb@ szni a játék... létezik, hogy síma patch 6 giga????
Nincs kedvetek menni valami serverre nekem 8 merre milyen mód mind1. Originen meg BF3- Whisperede néven vagyok írjon akinek van kedve!
Krisztiam
jaa értem köszi szépen 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

hnz
Ha Soflammal vagy a helikopterben Laser Pointer bemernek valamit akkor tudod a mert jarmure loni.

Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO

Krisztiam
a Guided Missile az mire jó? milyen rakéta?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

szabii98
az oroszokat még megértem, de minket? annyira nem vagyunk csaló nemzet 😄

I met God. She's black

sok helyen az orosz,magyar, stb. országok játékosait be sem engedik, mert sok közülük a csaló...engem is kickeltek már emiatt.
ozimak
"Country filter" Egyszerûen IP cím alapján szûr. Az admin beállítja melyik országból engedje fel a játékosokat, és melyikbõl ne. Én is sokszor beleszaladtam már ilyen szeróba.
Hecker007
30 alatt volt, lag se volt meg semmi, pont ezért nem értettem, meg akkor írja azt, hogy nagy a ping ne azt hogy játssz otthon. Mindegy végül is, van másik szerver.

biztos szar volt a pinged, mármint szerintük. ez van.

The Matrix has you...

Hecker007
Lelövök 3 embert meghalok erre spawn után kivág azzal hogy játsszak a saját országom szerverén... Errõl a szerverrõl van szó.

"Game disconnected: you have been banned from this server. Stated reason: AutoAdmin: Please choose a server in your own country! Thx"

Sziasztok! Kész az új competetive montage a világ legjobbjai ellen 😊
Like and enjoy!
Szép, szép, de talán szebb lett volna az "állítólagos siker vereség" rulef*ck nélkül is.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

én nem noob-oztam senkit, mivel nálam nagyobb noob úgy sincs.az egész vita csak onnan indult, hogy majd minden magyar szeró normál beállításon megy.
nem értettem miért, de most már látok benne logikát.ettõl függetlenül mégis maradok a HC-nél.nekem jobban bejön.kész.biztos mert totál kezdõ vagyok és szar a gépem a bf3-hoz😊
item

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Én szinte mindig csak jármûves pályàkon jàtszom: normalon agyf.szt kaptam a jetektõl, amik 5km-rõl szedtek le miközben bokrok között rohantam, de ugye világított a fejem fölött a piros háromszög. Emiatt szerintem élvezhetetlen a dolog, de kinek mi jön be.
Az hogy két golyòtòl fekszik az ember oda-vissza igaz, szòval elõnyt nem jelent. Amit nem értek hogy miért kell noobozni azt, aki normalt vagy a hc-t szereti. Ti a kajáldában is odamentek az emberekhez, hogy aki a rakottkrumplit szereti az hülye?

Helló Segítséget szeretnék kérni!
"Battlefield 3 Premium Edition (2011) PC | RePack от Fenixx
Letöltöttem a http://isohunt.com/torrent_details/413937097/battlefield+3+premium+edition?tab=summary

Annyi a bajom vele hogy sajnos orosz nyelven van a játék, és át szeretném állítani angolra! Nem tudnátok nekem segíteni ebbe hogy hogyan állítsam át, mert nem nagyon értek hozzá, és kellene valaki hozzá aki részletesen le tudná írni nekem, esetleg képpel meg videóval is ha találna róla, mert tudom hogy a Google a legjobb barátom de nem találok róla semmit, a játék szépen futna csak azt sem tudom hogy mire nyomok rá mivel orosz 😄

Elõre is köszönöm, várom a tippeket, helló!