Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ami a hc vs normalt illeti tenyleg mindenki jatsza azt ami neki bejon.Akinek a piros haromszogekre lovoldozes,a fedezekmogotti meggyogyulas,a minimapos proximity help/mortar es hasonlok tetszenek aldasom rajuk.Nekem meg neha a hc modban is tul konnyunek tunik a sniperkedes ahogy csipobol osztjak no zoomal de ez van, ilyen lett a game.Oruljunk hogy van egyatalan valasztas a jatekon belul.
Ui:Ja es a Dice vegye le az aknat es a c4-et a termal nezetrol a BF4-ben vagy monnyon le 😊
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
Én mindig csak elolvasom aztán leszarom 😄 Tisztán látszik,hogy mindenkinek saját/egyéni véleménye van. De senki nem tudja elfogadni a másikét. Ez így természetes(sajnos).
TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78
Attól függ ki melyiket szokta meg.
Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1
Attól, hogy ennyire fölényesen beszélsz róla és osztod az igazságodat, attól az még nem lesz igaz.
Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?
Nem mondom, hogy rossz a HC, pusztán azt, hogy semennyire sem pro(bb).
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Jó mondás. hahahhaha 😊
Ez az összehasonlítás maximum azt tükrözi, hogy te jobb játékos vagy és jobban célzol. De nem derül ki belõle, hogy melyik játékmód könnyebb vagy nehezebb.
Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO
Persze ezért találták ki a spotot hogy egyesek meglássák azt amit meg se látnának amúgy.
Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO
Persze mert a noob DICE úgy csinálta meg a HC-t hogy 60-ra levette a sebzést.
Tarthatta volna 100 on a healthet csak akkor a fegyverek erejét kellett volna megnövelni, ami több munka lett volna.
Sajnos mindig a noob normal mode az alap hogy ne sírjanak ezren hogy jaj lelõtt egy sniper egy lövéssel.
Igen a spottolós health regenes mód a próknak lett írva.
A nospot, noregen mód pedig a nooboknak, teljesen ésszerû...
1. A normalhoz noob, és így legalább tud killelni.
2. Vérkemper, és örül, hogy nem spottolják.
Nem szereted a HC-t, hülyeségnek tartod, de attól még azok, akik azon játszanak, nem hülyék és nem azért játszanak rajta, mert bénák.
[IRAM] leader
AEK...
Kills462
Headshots112
Shots Fired30263
Accuracy %7.6
És meg vagy lepõdve, hogy a normal nem adja? OMG
Amúgy, ha ennyire véditek a HC-t, nézzük meg hány killetek van a lövések számához képest.. Ha közel van a normalhoz, akkor ultranoobság van. 😄DD
Szerk.: a vita kedvéért megnéztem. Az elõzõ hszben véletlenül a másik shotit néztem, nem a spast..
Enyém:
Kills 259
Headshots 32
Shots Fired 1265
Accuracy %51.5
Shots/Kill: 4,88
Tied:
Kills 572
Headshots 75
Shots Fired 3214
Accuracy %47.5
Shots/Kill: 5,61
Ebbõl jól látszik, hogy a slugos egylövéses dolgot ugyan olyan könnyû megcsinálni normalon is, mint HC-n, csak normalon nem mindegy, hogy az ellen melyik részét lövöd el.
http://hardverapro.hu/apro/battlefield_3_premium_edition_alapjatek_5_dlc_gara/friss.html
ma direkt felmentem az Eugabeszékhoz IRAM-ozni, mondom kipróbálom, ha addig élek is! 4en voltunk csak, volt egy orosz figura, 2 lövéssel szedegette le az embereket aek971-el.NORMAL-módban!!!5percnél tovább nem is bírtam...
The Matrix has you...
szerintem bugos volt vagyis inkább remélem, ezért mondtam, hogy lehet soflam kell hozzá aki megfesti nekem és akkor tudom kilõni rá ezt a rakétát. youtube-on nem ilyennek tûnt a videókban, ezért is néztem furcsán. majd még tesztelem a dolgot, de a TV-s rakéta jobb, mindenki azt ajánlja. Talán pont azért, mert ahhoz nem kell méregetni semmit, kilövöd és vezeted.
The Matrix has you...
Nem olyan faék ez a játék, hogy csak kétféle szitu forduljon elõ benne!
Csak annyit írtál: "aki elõször meglát". Ebbe pedig - azért valljuk be -többfajta szituáció is belefér. 😉
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
A BF, mint sok más játék, változók kényes egyensúlya. A fegyverek, medkit, tankok és minden más healthre ható tényezõ úgy lett kialakítva, hogy 100-as életerõvel számoltak. Pl. az M16 azért sebez 25-öt, hogy 4 találat kelljen a killhez. A M240B azért sebez 34-et lövésenként, hogy 3 találat kelljen. Az M40A5-nek azért 59 a minimumsebzése, hogy egy fejlövés (=2x59) bármilyen távolságból halálos legyen.
Ha a játékos induló egészségét levisszük 60-ra, borul az egész, mit sem érnek a gondosan kimunkált értékek.
A hardcore módnak zseniális elõnyei vannak: nincs 3D spotting, nincs minimap, ammo számláló. stb. De a 60-as max health miatt sajnos borul az egyensúly.
Hadd hozzak még egy hasonlatot: hardcore módban BF-ezni olyan, mint 9x9-es táblán sakkozni. Nem az igazi 😊
Akkor hogy lõ le, ha elõször õ lát meg de nem tud célozni és mellém lõ?
A következõ lövés pedig már az enyém! 😊
Ami nekem bejönne, ha nem lenne 3D spot, csak minimapos, célkereszt off, minden más normal. Ilyet még nem láttam, szal...
Szerk.: mégvalami; HC-n az lõ le, aki elõször meglát. Az meg noskill, így HC = noob.
[IRAM] leader