Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hnz
+1

Nem beszelve arrol, hogy megszokod a HC-t aztan mikor felmesz egy Normal szerverre akkor a szemedben mindenki csiter lesz, mivel azt szoktad meg, hogy 2 golyobol esnek nem 5-bol. Forditva viszont inkabb orulsz a dolognak, hogy nem kell annyi az ellenbe.

megnyugodtal multkor ota?

Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO

Smithwarden
Jaj, kezdodik a HC mizeria megint. :p

Mind1, nem izgat kinek melyik jatekmod tetszik, a sajat dolga.
De ne irj mar ekkora suletlensegeket pls.
Par tenyleg jonak mondhato jatekossal neha felneztunk HC szerverekre, de 1-2 elvezhetetlen kor utan menekultunk vissza normalra arrol a borzalomrol.
A HC a full kemperek melegagya. Aki tamadni akar az szinte mindig szet van szopatva.

Masik tapasztalat: haverok kozul akik total lamak, kezdok (vagy rossz a gepuk BF-hez) azok imadjak a HCt. De furcsa. <#rolleyes>
Mivel HCn vegre le tudnak loni embereket. Bekempelnek valahova es csak neha megnyomjak a gombot ha jon valaki. Nem szamit, hogy skilles, akkor is megdoglik. <#vigyor>

Nem baszogatni akarom a HCseket, de nem kell ez a "HC jobb, meg skillesebb mint a normal", mert csomo ellenerv van ellene.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Sziasztok.

Mai naptól van egy új "magyar" BF3 hardcore szerver. Próbálunk minnél jobb meccseket szervezni, kialakítani. Akinek van kedve jöjjön és próbálja ki, legtöbb játékos magyar.

HUNGARIAN BF3 HARDCORE SERVER 24/7
ozimak
Jó kis meccsek voltak tegnap! Bár nekem nagyon nem ment 😞 Kb. 3-4x nyomtam escape-et a pipától, már majdnem leléptem csak nem akartalak otthagyni titeket a szarban 😊 Így is 3vs4 volt. Majd ma is felnézek mindenképpen.
Csak a jármû és a játékos spawn idõ rövidebb kicsit,azért custom,de a sebzést nem vesszük lejjebb.Még nem.Így is elég jól peregnek az emberek,nem még ha HC lenne...tudjátok,van amelyik szerver "adja",van amelyik nem.Lõheted az embert,nem sebzi az Istennek se.Na az IRAM elég jól "adja"...

#mmovar: Tényleg jót toltunk,s igaz,hogy 4-4 ember is elég egy kis ts hangzavarhoz??😊

[IRAM] leader

a custom beállítás általában mindíg a legszarabb..mindkét mód hibáival..legyen no mini map HC, az a legkeményebb!az igazi hunoknak az való!😊)
sose mondtam, hogy jó mesterlövész vagyok,nézd meg a statomat és meglátod.inkább a közelharc híve vagyok.a legtöbb killem 911.el van, asszem ez mindent elmond!😊<#gun>
oOBALAOo
Sõt, most látom, hogy custom a server, ha a PLAYER HEALTH-et leveszik 60-ra már az is elég!
Akkor nekiIRAModunk! 😄

Fatboyz4ever!

Amint a szeró átáll HC-ra jövünk egy páran! 😄
Ígérem, hogy napi szinten hozok 3-6 embert! 😄

Fatboyz4ever!

mmovar
Én ma fellátogattam eugabeszékhoz és tök jókat toltunk. Csak kevesen voltunk. Éppen ezért aki szeretne néhány 5.56-ost a seggébe bátran nézzen fel.

bala108- na ezért nem vagy te jó mesterlövész mert észrevennének 😊 egy jó csipást fõleg HC-n nem vesznek észre. Vagy ha igen már csak pislogni marad ideje...

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

giornalista
hát, kb. úgy néz ez ki, hogy a "lol" szólt neked, a maradék meg úgy a diskurzushoz próbált hozzáadni valamit 😊
Annak ír, akinek akar, ÉRTEM! 😄

Fatboyz4ever!

Nem tudom ezt miért nekem írtad?! 😊

giornalista
lol 😊

HC-n szerintem sokkal jobban látszik, hogy ki a jó és ki a gyengébb játékos. ha valaki jó, akkor HC-n egyértelmûen jobban tud érvényesülni, mint a normál módban. sokkal több múlik a játékos valós tudásán. ha valaki az átlagnál jobb játékos, akkor sok öröme lesz a HC-ban. ha meg az átlagnál gyengébb játékos, akkor halomra fogják lõni, mert nincsenek segítsége (3d spotting, adott esetben minimap, kill cam, stb.).

tehát, õt meglátja majd a jobb játékos, de õ a jobb játékost nem veszi majd észre. miközben normál módon õ is látná, kiszúrná a másikat.

ugyanez igaz a lövésre is... ha valaki pontosan, jól lõ, akkor könnyebb dolga van HC-n, mint normálban. többet számítanak a skillek ebben a módban. én azért tolom ott ritkán, mert nem ismerek jó szervereket... a játékaim 90%-át néhány bejáratott, ismerõs szerveren végzem, nagyon ritkán mászok fel random, ismeretlen szerókra.
Köszi a meghívást, jártam is már a szerótokon, de valahogy nem tetszettek azok a pályák amik mentek, de persze lehet rossz idõszakban voltam fent. Megszoktam nézni mindenkit aki éppen játszik, hogy milyen pályán nyomja és ha tetszik, akkor csatlakozom is. Charlie-val assignmentet kezdtünk el csinálni, azért mentünk párban és aztán maradtunk rajta egy szerón, de sokkal jobb volt - ezt mondjuk tudtam ezelõtt is, általában a multi haverokkal sokkal jobb, de ezt nem hiszem, hogy kell ecsetelnem Neked vagy bárkinek itt.
Sajnos TS nem jöhet szóba, késõ este amikor már alszik a kis családom akkor tudok játszani és hát ezt nem tudnák tolerálni. Korábban használtam, nagyon sokat segít, de ma már nem jöhet szóba. Bár hallgatni még tudnálak Titeket 😊 Az is jól jöhet. Ezt még meggondolom.

The Matrix has you...

hnz
"...normal-beállítás a kezdõknek való!😊"

miert is?

Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO

Igen, HC-n nem is kell az ellenfél felé fordítani a fegyvert, elég ha meglátod és megnyomod az LMB-t, automatikusan lelövi neked.

khm...
kemotox
Jujj én így supporttal szoktam zúzni, beszivárgok az ellenfél háta mögé és mehet a szabotázs C4-el 😄

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

SötétBarom
HC azoknak van, akik nem tudnak lõni. 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

igen, egy idõ után én is rájöttem, hogy kikapcsolható!😊én egyedül SKS-hez használom, közelharcban.
nem rossz cucc, csak azt a fajta lopakodós, kempelõs stlust amit én játszom, nem támogatja.oda inkább supressor jó!😊
A kempelést jó értelemben használom, pl. belopakodni az ellen hátába, elkúszni a bokrok között, stb.. túl sokat játszottam Splinter Cell-t!😊))
Aha,ez is egy érv, azt én sem birom, mikor egy lövéssel leszed valaki valahonnan...hc-n killcam sincs, tehát ezt megteheti akárhányszor.ilyenkor jön a rutin, hogy hang és esetleges torkolattûz alapján(fõleg ha no minimap serveren játszol) megtaláld az orvlövészt.Ilyenkor azért jó rádobni egy c4-et a megtalált sniper hátára...
Viszont a normál mód a 100%-os hp-vel, nagyon lecsökkenti minden más fegyósebzését. Én sokat slug-ozok, de normalon használhatatlan.
Plusz a spotolás is idegesítõ, mikor próbálsz lopakodni, és egy piros háromszög világít a fejed fölött...
Próbáltam visszaszokni, hogy többet tudjak hunokkkal játszani, de nem ment.marad a HC.
kemotox
De a távcsõ miatt amúgy is nagyon könnyû kiszúrni a mesterlövészeket. Amúgy meg ki/be tudod kapcsolgatni a lézert.

én sosem használom,mert messzirõl ki lehet szúrni.pont ezért nem értem miért használják sniperek, mert remekül felfedi a poziciójukat...
Ha már eddig megúsztuk,hogy ne legyen tele a szeró kemper csipákkal,már nem igen változtatunk rajta.Vállalható a normál mód.BC2-ben nem,ott a mi szerónk is HC-ben futott.

[IRAM] leader

kemotox
Lehet azért, mert egy kicsit elvakítja a másik lövészt, mikor pont egymást célozzák be, nemtom. Most hirtelen nem tudom, hogy messzirõl mennyire zavaró a lézer fénye.

Smithwarden
Nem hasznalok nyilpuskat. 😊
(Igen, tudom masnak ment volna.) 😊

ja.elég vicces,mikor sniper fegyvereken 8xscope mellé felteszik.biztos csak babonából...
Nyilpuska minden mappon használható, valamit rosszul csinálsz.
Nem a megfelelõ helyen kerestem <#nevetes1>
én szivesen mennék, ha végre HC-lenne a szerveretek...normal-beállítás a kezdõknek való!😊
A nyílpuska csak bizonyos mapokon használható??? Elvileg megszereztem, de mégsem tudom kiválasztani. Mit csinálok nooob-ul?
Smithwarden
A kerdesedre pontosan valaszolva ("Befolyásolja az aimelt accuracyt is?") - Nem.
Nem befolyasolja a celzott loveseket. Csak a csipobol tuzelest teszi pontosabba. (teszt)

hnz
A finnek az egyik, ha nem a legeselyesebbek a kupa megnyeresere. Tavaly a 2. helyet szereztek meg. Az eredmeny 335-250 lett a finneknek, 2 map tehat 4 kor utan.

Csutortok este jatszottuk le a meccset, amikor is en egy hotspotra kapcsolodtam tehat elegge erdekes volt internet ugyileg. Ez a felhuzas dolog elegge nehez dolog metron. 8v8-ban jatszodik a kupa es ok pillanatok alatt kilonek, szoval jol at kell gondolni, hogy kockaztatsz vagy inkabb mint mobile spawn pont tevekenykedsz neha. Valamint az is sokszor elofordul, hogy kerik, hogy ne huzzuk fel a masikat mert valahol mashol szukseg van ra es majd az ott levokre lespawnol.

@Gyuszo: A "slug" az a tolteny, egyaltalan nem annyira durva mint regebben. Regebben tiltva volt ESL Versuson is stb helyeken. De valamelyik patch utan mar egesz normalis lett.

@Ace: Igy van, igy valamelyest gyorsabban lehet haladni, El kell kapni a megfelelo ritmust, mert az ellen sem lassu, es hat ugye kell a pont nagyon. =]

@Sotetbarom: Laser Attachment hasznalatanal, lathato, hogy a celkereszt is szukebbre ugrik ossze. Igy sokkal pontosabban lehet tuzelni vele csipobol (hipfire). Baromi kicsi celkereszt van pl. egy M5K+Laser megoldasnal.

mmovar
Igen gyorsabb!

sötétbarom: igen ha van lézer pontosabb a csípõbõl tüzelés.

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

SötétBarom
Az létezik, hogy a lézer befolyásolja az aimelt accuracyt is?? Totál úgy érzem..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Miért ugrál mindenki mint a vizibolha? Úgy gyorsabban lehet haladni?

steam, origin: ACE_hun

Kissé szaggat az a videó.A slug az nem tiltott,mert szerintem az láma fegyver?

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Rajta vagy a barát listámon,nem tudom miért nem tolod fel a képed pl. ts-re.Szerverünk is van,tehát fokozottan nem értem.Mi elég nyitottak vagyunk az ilyesmire,nem egy war-b..zi klán a miénk,nagy általánosságban esténként jövünk össze,stb.
Már írtam párszor,mindenkit szívesen látunk,a teamspekünk nyitott,nincs jelszavazva,csak gyere/gyertek bátran.A pálya lista sem szent,sõt van hogy máshol játszunk..a mi a fontos:Csapatban.

[IRAM] leader

Pont ezért gyere Velünk csapatban, ha nekem írsz, hogy mit csináljak, segítsek, akkor Én hallgatok a szép szóra és megyek és csinálom 😊
Így sokkal több pontot lehet szerezni, szerintem és a játék lényege is ez lenne, csapatmunka. Én is késõ este szoktam többnyire játszani, nem tudom felvettelek-e már, a nevem mindenesetre ott van az aláírásomban.

The Matrix has you...

hmm, nemtom. Érdekes a nyitás a COD-féle stílussal 😊
Meg azt sem értem, hogy miért nem éleszted újra a csapattársakat mikor nincs veszély, simán elfutsz némelyik mellett. De, ha ez volt a megbeszélt taktika, akkor jól van, csak furcsa látni. Azt is észrevettem, hogy nem bénák ellen nyomjátok 😊

The Matrix has you...

giornalista
persze, csak azért én szívesen bíbelõdök ezekkel a pontokkal, medálokkal, assignmentsekkel is. épp, hogy arról beszélek viszont, hogy csak ezek miatt nem fogom tolni a játékot, ha annyira már nem köt le...

mivel az elmúlt idõszakban kevesebbet is játszottam, a fejlõdésben is megálltam, picit kedvetlen lettem.
Jó kis videó, de az eredmény az mennyi lett?
És herótom van már az M16A3-tól! 😞
De azért jó! 😄

Fatboyz4ever!

hnz
Hello,

A Team Hungary vs. Team Finland meccsrol, Operation Metro palyarol csinaltam egy kisebb montage-t.
Akit erdekel csekkolja. Koszi.

Így elõre tetszetõsek a pályák, de remélem nem csalódok bennük mint a utóbbi DLC-ben. Én váron azt az igazi Bad Company 2 feelinget (pl. Port Valdez)

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

ozimak
<#eljen> Egyetértek! Szerintem is több hangsúlyt kellett volna(kellene) fektetni a csapatmunka díjazásába.
item
"más kérdés, hogy aligha leszek én már lvl100 a BF3-ban."

Szerintem ez nem prioritás,max annak,aki epéniszt akar növelni. Engem a korábbi bf szériákban sem érdekelt a rang.. Szerintem ezt még sok emberke elmondhatja ugyan így rajtam kívül. Egyébként ezzel tudnak megölni egy játékot,hogy minden kis "szarságért" tízezer pontot lehet bezsebelni. Pl ha nem lenne ilyen a bf a sok kis marharépa csaló vér Istvánka nem tobzódna a játékban sem. Olyanokért járna mondjuk max a pont,ha a csapatodnak segíted foglalni a zászlókat,épületeket,normális mennyiségben szupportálod lõszerrel,persze nem orrba szájba dobálod az ammót és gyûjtögeted a pontokat érte. Élesztgetsz és biztosítod,hogy a squad egyben odaérjen a célponthoz. Pl megvéded a társadat egy ellenséges késeléstõl,vagy lövéstõl úgy,hogy kiiktatod a mesterlövészt,vagy a támadó osztag emberét. Napestig lehetne sorolni,hogy mivel lehetne normalizálni a játékot,de ez ugye nem hoz annyit a konyhára a kiadónak így marad a játékos gyûjtögetés más hasonló stílusú játékokból.

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

item
<#eljen>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

giornalista
szépek a mapok, csak nekem már kezd herótom lenni az ipari jellegû pályáktól... na mindegy, azért nagyon várós.

más kérdés, hogy aligha leszek én már lvl100 a BF3-ban. legfeljebb, ha összeszedem magam, a pénzem, és beleölök 200k forintot monitorba, prociba és alaplapba... akkor is csak a vizuális élmények kedvéért. picit kezd kifogyni a szufla nálam a játékból, persze 14 hónap intenzív használat után ez annyira nem ért váratlanul... csak furcsa, hogy 1-2 menet után jellemzõen megunom.

ha lenne idõm rendszeresen, tuti jelentkeznék valamelyik "laza klánba", csak olyan össze-vissza és olyan késõ este játszok, hogy nincs igazán értelme 😞
Szabi
<#worship>

#58312: mostanában mindig csak szupportálok meg élesztgetek 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Sziasztok!

Nem klán jelleggel, de toboroznék pár embert akik többnyire este 8 után ráérnek és van kedvük csapatban, ésszel játszani!

Tegnap Charlie-val nyomultunk ketten, Õ Soflam-al "festegetett", Én meg Javelin-el lõdöztem, de elég hamar kifogyott a rakéta, support meg az istennek nincs a környéken, a végén már Én magam raktam le magunknak...vicces volt.

Szóval akinek van kedve ilyen kisebb csoportosuláshoz, esetleg valamilyen speckó assignment megcsinálása is belefér, az bátran vegyen fel és írjon rám battlelogon.

Csapatban az erõ. Hooah! 😊

The Matrix has you...