Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mikor jöttél fel?nem is láttalak!!!!nyomhatjuk együtt, hátha tanulok valamit tõled, mester!!!😉))
mennyire jó ez a videó!imádtam a bfbc2-t!!néha felmegyek még nosztalgiázni, de egye kevesebben játtszák.
De azok vérprofik és egy sem csaló!
SötétBarom
Valaki ossza már meg velem, hogyan kell groupot csinálni, ha együtt szeretnék játszani valakivel...

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

SötétBarom
Fasz az a heli 😄D

tutituti
Hát ennyi volt.
bc2 és bf3 szervereit is emulálják.ÉS erõsen bele tudnak nyúlni.
http://www.pcgamer.com/2013/02/19/battlefield-bad-company-2-mod-tools/

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Jah, és HC nincs olyan, hogy a tank 120mm-es lövegével az ember mellé lõsz, és vidáman elszalad, mert ott beledöglik. Tehát nem erõsebbek a jármûvek ott, hanem normálisan használhatóak gyalogos ellen.

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

Szerintem nem. Mert normálon ha a hátsó hûtõrácsot lövöd, akkor 2 lövés, reaktívval 3,HC-n dettó ,szembõl meg oldalról úgy is hiába lövöd, játékmódtól függetlenül 😊

SötétBarom
Tehát nem túl erõsek a jármûvek HC-n?

Az a baj, hogy aki megszokta a normál beépített wallhackjét, az már nem nagyon akar majd lemondani róla, hiába jobb a játszhatóság HC-n. Így nem fogod tudni meggyõzni õket, hiába van igazad, max elkönyvelnek trollnak mint engem, mert túl õszinte vagy.

mindegy minek hívjuk. én szeretem mindkettõt, de mivel van lehetõségem HC-ra így azt játszom :-)

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

antgecc
Sztem meg az ilyen kommentek csak flame-re adnak okot. Mindkét játékmódnak megvan a maga kihívása, nehézsége, élménye.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

ha szereted a kihívást és tényleg jó játékot akarsz akkor szerintem a HC a megoldás. fõleg ha vagytok 4-5-en egy TS-en vagy group chaten. zseniális tud lenni.

mi a múltkor így osztottunk egy szervert.. helis gunnerel a levegõben, tankban hárman és egy légvédelmis jármû... szerteszanaszéjjellõttünkmindent :-)

SötétBarom
Én meg most voltam kíváncsisából HC-n (Bala mellé 😄), és lõttem egy 16:2-t... 😊

Kijelenthetjük, hogy a közös nevezõ a 3D spot kiiktatása. Az a legnagyobb faszság az összes közül. Illetve jó, hogy említetted, a teamkill. Az is kéne mindenhova.

SötétBarom
Ez a beszéd 😊)

jómagam egy okból játszok HC-n: jobb, mint a normal. :-)

- nem látják merre vagyok, ahogy én sem, hogy õ merre (ez alapból izgalmasabbá teszi a játékmenetet) - ha nincs minimap még inkább!
- minden lövés felértékelõdik - teljesen mindegy, hogy 60%-on van az ellen alapból vagy sem.
- tény, hogy sok a "kemper", de így legalább hamar megszokja az ember a helyeket és beveszi a pásztázásba alapból
- értelmet kap a supression... hisz itt nem csak akkor lõsz amikor látod az embert hanem akkor is mikor tudod hol van és tûz alatt tartod, hogy a társaid elõre tudjanak menni.
- megtanulsz nem feleslegesen lõni mindenre ami mozog a teamkill lehetõsége miatt.

és ez csak néhány dolog ami miatt számomra élvezetesebbé válik a játék...szerintem rajtam kívül aki még HC-n játszik leginkább kb. 10-15 hasonlót tudna írni.

pont a legutóbb mentem fel egy normal szerverre tankozni HC után... lõttem egy 29:3-at és én voltam az übercsiter:-) (asszem ki is baxtak) pedig én aztán nem vagyok egy nagy tankos, sõt!😊

afternoon'

antgecc
Ez elég sok játékra igaz. "Easy to learn, hard to master" ugye...

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

spec a CS kifejezetten bonyolult tudott lenni egy bizonyos szint felett

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Jó, hagyjuk, nekem 8, bár ez elég vicces, én vagyok érvek nélkül, mikor te csak a legutolsó postodban érveltél egyáltalán. De majd ha följössz mellém játszani, mégpedig elég sûrûn feljössz, majd ott adok neked. Ólmot.Szembõl. Meg helibõl. 😊

Tedd azért hozzá,hogy a te szemszögedbõl...másnak más lenne a véleménye.<#nemtudom>

[IRAM] leader

<#vigyor1><#alien>Természetesen a régire...biztosan sokaknak még mindig "átfut a hideg borzongás" a hátukon egy-egy részletének felidézésétõl is....

[IRAM] leader

SötétBarom
Hatalmas bullshit amit mondasz.

Hitman pontosan olyan, mint az összes elõdje, csak sokkal durvábban néz ki. A DE3 nyilván nem olyan jó mint elsõ, mert az a legjobb játék ami valaha készült, ahhoz meg nehéz felnõni. Mindenesetre lezárom a vitát, mert csak puffogsz a semmirõl, tények és érvek nélkül, mint a chipses öregfater, aki szerint minden jobb volt régen. És uncsi.

Ha valaki lõni akar jöjjön. 😊

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Mert youtube-s videok alapján leszûrtem, mekkora elkonzolosodott hányadék mind2, még le se töltöttem õket, inkább játszom a régebbi részeikkel, mert azok még JÓK voltak, illetve jók a mai napig.

SötétBarom
Kit érdekel a single? Quake3-ban zavart, hogy nincs? Inkább örülnél, hogy van valami mutatóban egy multi játékban. -.-

Másrészt, hogy mennyi ideig tart, semmit nem jelent. Mai napig az egyik legkedvencebb single élményem a Max PAyne 2, amit egy délután alatt ki lehet végezni.

Szerk. Érdekes, hogy a foscodot hoztad példának, mint modern ostoba játékot. Miért nem az új Hitmant, vagy a Deus Exet?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

De ugye a régire gondolsz? Vagy már a Return-ra?

Single-ben nálam a Wolfenstein a nyerõ...attól jobbat még nem toltam,csak esetleg szebbet.

[IRAM] leader

Plusz infó, a BF2, vagy elõdje a 1942 komplexebb, jobb játékélményt nyújtott, nyújt most is, kevesebb hibával. Nyilván, a kor hardvereihez mérten.

És te a HL-t is végigtoltad 3 óra alatt mint egy bf3 vagy foscod single-t, legnehezebb fokozaton?

SötétBarom
Fú de szét voltak komplikálva.. Egy jó összetett kvék, vagy egy szuperkifinomult CS.. Vagy talán a cod elsõ két része követelte meg az átlagosnál másfélszer nagyobb agytérfogatot? Esetleg a MOHAA? Half Life? Lófaszt.

Visszanyúlhatunk akármeddig, de ennyire komplex játékélményt még nem nyújtott semmi.

Nyilván sarkított példa volt, de gondolj bele 1994-2002-ig, szinte csak igényes, jó minõségû, tartalmas, bonyolult játékok voltak pc-n.Aztán jöttek a mainstream konzolfosok, az egyszerûsített játékmechanikával, QTE-vel, csõpályákkal, csilivili hígfos grafikával. A bf3 már ebben a szellemiségben készült, ennek a hozzáállásnak minden betegségével. És sokan még örülnek is ennek, mert a 3 agysejtjük így is túl van terhelve, sé ez nekik kikapcsolódás. Szerintem meg egy nagyon rossz trend, és ezt szóvá is merem tenni.

antgecc
Sztem meg ezeket az ostoba kommenteket kár erõltetni.

antgecc
Gondolom nem véletlenül játszol BF-el. Valódi fegyverek, valódi jármûvek, a földön játszódik, nem pedig egy távoli bolygón, ahol lézerekkel lövöldöznek és jetpacket használnak. Tehát szükséged van egyfajta realitásra. Többek közt ilyen a real-reloading (nevezzük így, az egyszerûség kedvéért) is, amire mi "realisták" vágyunk. És ettõl még játék lenne. Nem is tudom mi másnak lehetne nevezni egy háborúzós programot. És attól még, hogy egy program próbál a reális dolgokhoz ragaszkodni, attól még szórakoztató ipari termék marad.

dr Kotász
Egyetértek, felesleges a realizmust erõltetni.

A realizmus nagy hívõitõl kérdezném, hogy az mennyire reális, hogy megölnek és újjászületsz? Realista módban 1 halál után uninstall, ez a javaslatom! 😊
kemotox
Minden bizonnyal azért, mert szar, meg különben is átverték a hazug fejlesztõk.

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

SötétBarom
Mérnem armázol?

kemotox
Egy játékba nem is kell realizmus. Ezért JÁTÉK. Szórakoztatóipari termék. Nem pedig a valóság. Vannak akik meg tudják különböztetni a kettõt.

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Fpocok
Mikor utoljára játszottam, még nem lehetett.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Mindenkinek más a játék "élmény"..nekem pl. a csapatjáték,de van akinek más.Sajnos a növekvõ tendencia az igénytelen,könnyedén "emészthetõ" játékok irányába megy el.Látszik,hogy próbálnak mindenkinek megfelelni,de a tendencia sajnos egyenlõre ez maradt...
Mindenki azt hangoztatja,hogy a CoD-ból átszabadult ..."izéknek" is kell játékélmény,hogy minnél többen vegyék a játékot.Akkor gyártsanak nekik,bassza a ló,de a bf-et ne gyalázzuk már ilyenekkel...mint a klozed karakter,meg mittuoménmi...

[IRAM] leader

mmovar
persze, hogy lehet. esc/options/video...

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Fpocok
Lehet videót állítani anélkül, hogy le kelljen spawnolni?

Parasite Eve 2, best game EVER!

antgecc
Ezt így nem mondanám. Manapság valóban több az igénytelen játékos, de sokan vannak az igényesek is. A filmekkel, tv mûsorokkal, médiával és a játékokkal is nevelhetõek az emberek. Ha elkezdesz igényes játékokat gyártani (ami ugyan annyi munka), akkor egy idõ után arra lesznek vevõk az emberek. És igen, még a kis pisisek is. Hogy mit akar a gamer és úgy általában az ember, attól függ, hogy mihez szoktatod. Gondolj bele, ha fogná magát minden játék fejlesztõ, stílustól függetlenül és elkezdenék gyártani az igényes játékokat (pls ne menjünk bele abba, hogy mit jelent az igényes), akkor el tudod képzelni, hogy az emberek kevesebb játékot vennének, mert nekik ezek nem kellenek, mert nekik a régi szar kell? Hát, én nem.

Dehogy lesz ez ilyen, mármint a tárcserész rész. Ez a tízmillió szarevõ légy játéka, nekik meg nem kell realizmus.

Én megcsinálnám,egy pár kattintás az adminban,de tudom,hogy azonnal menne a rinya...meg az a sajnos benne,hogy a szerver a normál listákban utána nem látszik,s így is sokat veszített az amúgy sem nagy népszerûségébõl.
Szvsz,kockázatokkal jár az ilyen változtatás.

[IRAM] leader

antgecc
A tárcserés dolog már a CS kezdete óta zavar. Egy ilyen újítást üdvözölnék én is. A kis csírák meg majd megszokják ezt a valós stílust egy idõ után.

A stamina hiányát viszont pont egy jó dolognak tartom. Nagy pályákon még így is örökkévalóságnak tûnik az átfutás, ráadásul képzett katonákról beszélünk, akik fél napokat képesek futkosni teljes felszerelésben. Nehogy már egy pár km-es laza sprintet ne bírjanak ki. CoD-ban is végtelenül röhejes volt, hogy 5 mp alatt kifulladt a képzett katona.

Valamint még annak is örülnék, ha lenne egy amolyan fél-hc mód, amiben a tárcsere valós, nincs hud, nincs térkép, nincs spotolás, és a hp maradhatna 100.

Ez jó lenne.
De akkor igazítsák a HC-hez a sebzést.
Ilyen úgysem lesz mivel a normal lesz az alap.
Ezért ugyanarra számítok én BF4ben is.

Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1

dr Kotász
Megpróbálok egy javaslatot tenni, ami talán a normal és a HC fanoknak is kellemes kompromisszum:

HC mód, de 100-as életerõvel. Megvannak a kellemes nehezítések, de nem túl könnyi ölni. Hátha a BF4...
Azaz, de kétlem hogy ilyesmi lesz.
A sok kis csíra azt sem tudná miért veszik el a lõszer ha nem lövi ki teljesen.
Néznének nagyot amikor tárat cserélnének és a végén elõjönne az a tár amiben alig maradt 1-2 golyó. 😄

Staminát visszahozhatnák a jó öreg bf2bõl akkor nem lenne csipõbõl sniperkedés.

Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1

Jaj dehogy lesz ilyen, mert akkor a sok konzolidióta nem játszana ezzel a szarral, mert túl reális lenne, meg a sok gyökér codból ideszabadult baromnak akkor máshol kéne megtalálnia a szórakozását és a csalását.

Azért kíváncsi lettem volna a mostani sniper-kemper huszárok teljesítményére abban a módban,mondjuk egy jó kis erdõs pályán...
De a mostani trend az,hogy "legyen egyedül is sikerélménye annak a gyereknek!!"
Ott nemigen trollkodna csapattársak nélkül..
Mondjuk ha AIX módból átaplikáltak volna egy VSS-t,akkor talán,de ott nagyon számított a csapat.

[IRAM] leader

majd a bf4-ben...de ilyeneket úgysem fognal beletenni, mert túl nehéz lenne, azt meg sokan nem szeretik...volt régen a project reality nevü bf2 mód, az volt hasonló.
Jó lenne ha a stamina-t nem felejtették volna ki a játékból.Ugyanis a játékosok bakkecske módjára közlekednek és egy sprintel lefutják a pályákat.
Tárcserénél veszhetne a tárban maradt lõszer is,ez visszafogná egy kicsit a darálást.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun