Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Surrey. Leatherhead
ugyanaz a meccs volt mert megszakadt a karbantartás véget

TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78

Tuti, hogy az a meccs volt és nem egy korábbi?
Ha igen, az akkor tényleg szívás. Eltékozolt idõ 😞

The Matrix has you...

antgecc
Az mi már hogy nem talál 32-es AM CQ hc servert, full-10 freeslotig? El tudja vki képzelni hogy nincsi lyen server? De normálra is kettõt ad be jelenleg.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

azt tudom hogy kapok reportot meccs után,meg is kaptam de a dogtaget nem.szerencse nem a rambo dogtag mert akkor szétvágot volna az ideg😊

IDE felmegyek és tolok egy óldszkúlt. VIDEO DAY, ki jön fragnek?:-)

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

kérdezd meg egy 20 év múlva ugyanezt..amikor a battlefield 16-ot toljuk😄

jaja, a battlelog az csak akkor mutatja, ha már vége a fordulónak. szerintem megvan az, csak majd arra figyelj, hogy amikor szinkronizál és esetleg kijelzi, hogy eltérõ mentésed van, mint a felhõben tárolt, akkor az újabb dátumút válaszd - ami a merevlemezen van.

The Matrix has you...

hnz
merre vagy Angliaban?

Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO

kemotox
Battlelog néha lassan frissül, sõt, amíg az adott meccsnek nincs vége (tehát kilépsz menet közben, akkor várnod kell míg vége lesz), addig nincs battlereport se, és addig nem is frissíti az adatokat a battlelog.

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

karbantartás elött megszereztem egy dogtag assigmentet és láss csodát nekem se számolta el pedig játékba mutatta hogy megkaptam,kezdhetem újra

kemotox
Jaja, meg tankoknak is van ilyen festõs fejlesztése, meg talán heliknek is, de ebben nem vagyok biztos.
Soflam meg magától is fest, de ha használod akkor még spottolni is tudsz vele, tök jó.
Hátha segít.

A designated assist az a Soflam-al becélzott célpontokra értendõ, ugye? De most nekem használnom is kell a soflamot vagy elég az automata mód?
Igazából szerintem már mindkettõ módszerrel volt ilyen assistom, de mégsem adta meg a szemétje 😊

The Matrix has you...

router portok nyitása,az oldotta meg nálam ezt a gondot

korábban valaki azt írta, hogy már nincs 1 playeres server indulás, minimum 4 kell hozzá, de Én nem tudom hogy van, csak gondoltam beírom 😊

The Matrix has you...

Ebben van valami. 😊

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

kemotox
"Ha két gép van, mitõl timeoutol a server? "
Nekem ebbõl az jön le, hogy timeout-ot ír 😄

Ír valami hibaüzit, vagy csak a szokásos dice maszlag, hogy something went wrong....mert a retard dice még hibaüzenetet se tud írni.

SötétBarom
Ha két gép van, mitõl timeoutol a server? Hogy lehet megoldani? 😄
Felmegyünk, és pár perc után kibasz mindkettõnket..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Köszi.Már megijedtem,hogy olyan hamar használhatjuk...<#eplus2>

[IRAM] leader

alap! 😊 1 pillanatig nem állítottam, hogy bármelyiket is én csináltam, sõt! Oda is írtam, hogy guglival találtam õket. Inkább örülnél neki, hogy reklámozom a munkádat 😄 Már kivagyok ettõl a bannernélküliségtõl. Problem ? Ha nem tetszik perelj be ... 😛

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

dr Kotász
Az a prémiumos PS3. Õk egy héttel mindenki elõtt megkapják. Tehát március közepén kapják a prémium elõfizetõk és március végén a többiek.
szomferi
honnan tudod, hogy nem a BF4-rõl volt szó?

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Március 4.-ét rebesgetnek az End Game megjelenésre,valaki látta már megerõsítve??

[IRAM] leader

Én napi 8-14 óra mozgó munkát végzek itt Angliában szóval,ha szabadnapom van vagy idõm akkor BF 3-at tolom Ennél hova kell több mozgás? 8)
liquivent
Ez az általam készitett banner a saját klán oldalunkon....

google a barátod?

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

Nem Te kekeckedtél az egyik videómnál??? <#nyes>

battlelog: eLexsys

JethroHUN
Valaki jönne co-op-ra? Az vegyen fel originen: H3XHUN

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Igen, ismerem, köszönöm, de a melóhelyi gépemben szinte nincs vas, örülök, hogy 1 böngészõablak meg kevés szaggatással, és inkább nem terhelem extra kényelmi funkciókkal.

kemotox
Persze, lehetne jobb is, de... ÉS? Ez csak egy játék. "vannak fontosabb dolgok is"
Lehetne jobb is, de így is jó, én legalábbis élvezem. De biztos velem van a baj, és az sokkal logikusabb, normálisabb viselkedés, hogy ahelyett, hogy eladnám azt ami nem tetszik, inkább szidalmazom mindenfele, aminek persze semmi következménye nem lesz, max annyi, hogy legalább lesz forgalom a fórumon 😄

Amúgy meg BC2 is ugyanilyen híres volt a fos hit regje miatt.

kemotox
Szedd le az adblocker plugint, nagyon király, youtube-ról is leszed mindenféle reklámot.

Szóval megindul a sorozatgyártás mint a Cod-nál.Köszönjük.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

szomferi

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

antgecc
58873-asból az elsõ vagy ez az uccsó 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

rendben. akkor én szeretnék lenni a PR és majd én elfogadom a pénzét az EA-nek meg a Dice-nak😄

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Itt van még 1 régi ismerõs 😊 ez sem rossz szerintem 😄 ::

Téged még beveszlek a buliba, de nekem se az ea se a dice pénze nem kell, mert úgy is csak hülyeségeket szólnának bele a pénzükért, és az alapvetõen brilliáns 5letemet úgy elkúrnák, ahogy a bf3at 😊

A google a barátom 😊

ha így látod, hogy az átlag bf3 játékos nem mozog eleget akkor dobok én is egy millát a tiédhez és csináljunk nekik battlefield-aerobicot valami fitness terembe.. aztán csináljuk meg azt franchise-be ahol az EA és a DICE évi 4,5 millió (feltételezzük!😄) dollárral támogatja, hogy mi vagyunk az elsõk akik odafigyelünk a fotelharcosok egészségére.
ha ügyesek vagyunk akkor a bf4 megjelenésekor már kaphatnák is a DVD mellé a 10 alkalmas bérletet :-)

Igen, igen, adrenalin. Ezért látom ebben is a lehetõséget, csak kéne csiszolni rajta. Arról mondjuk nem beszélek, hogy az átlag bf3 játékos max fél órát húzna ki a sátorban, mert egész évben nem mozog annyit mint akkor 😊.

Részemrõl pedig mindig is béke volt,van,lesz 😊

akkor maximalista vagy és sznob és ..(nem ezt nem mondom😄)
nem mai a video ez tény, de a technika engem akkor is lenyûgöz, meg az ötlet. és a paintballos élményeimmel összevetve itt is biztos úgy dolgozna bennem az adrenalin, hogy katonai hátitáskából kéne adagolni a folyadékot szívószálon keresztül, hogy el ne ájuljak:-)

részemrõl a béke

Ez a video nagyon régi. Rengeteg hiányossága van technológiailag, de üzlet szempontjából látok benne fantáziát, 10 millából már lehetne ezzel egy kamionos turnét szervezni, és degeszre keresném vele magam. De még kell hozzá 9 😊. Mellesleg kipróbálnám, de kéne változtatni az inputon elõtte. Ezt a besavanyodottság nem igaz, akkor inkább mond azt rám, amit a barátaim szoktak, hogy maximalista vagyok sznob és zsidó.A besavanyodottság nagyon messze áll tõlem.

zsír mindkettõ!
az én szememnek az elsõ jobban bejön. szeretem mikor egy kép úgy van megszerkesztve, hogy nincs keretekbe foglalva... ezáltal tökéletesen beleolvadhat a környezetbe:-)
grat. szép munkák!

átlag 10nm nappali?? ... LOL
mekkora a háló és a fürdõ?😄
azért mert te antiszoc vagy és a megnyilvánulásaid alapján egy megfáradt, besavanyodott belvárosi nyugdíjas képét vetíted a hozzászólásoddal a mozi egy szuper találmány.. a vele járó negatívnak tartott dolgokkal együtt.

csak képzeld el, hogy lehetõséged lenne egy ilyen "moziban" BF-ezned.. a vetítõk felett nézõk ülnének akik csörögnek a zacsival és csámcsognak ésatöbbi... mondjuk 5 perc 2000... te biztos nem mennél el.. ez is szar lenne:-)

dengju, láttam a feliratot, de nem olvastam át rendesen, hogy benne van a PC is

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Nekem az alsó jobban tetszik.

Kedves Battlefield játékosok! Tájékoztatunk benneteket, hogy tervezett karbantartásból kifolyólag a mai napon a Battlefield 3 szerverei 9:00 és 15:00 között nem lesznek elérhetõek. Köszönjük megértéseteket!

Böngészõ elõzményeket töröld, azt talán megoldja, ha nem akkor marad a várakozás, mert ugye kedd van, ilyenkor van elvileg szerver karbantartás.

mijaza no contact with ea online?

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"