Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért érdekes mert baromira kell ilyenkor figyelni, hogy most a csapattárad áll szemben? Meg, akkor most meghalt, vagy nem? 😊
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
BF3: Atomiccore
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Mindegy melyik, de kéne legalább egy mindenhova. CQ mapokon is odabaszna rendesen 😄D Lehetne keringeni a felhõkarcoló körül.
(én onnan simán kihagytam volna volna õket, max az autók maradhatnának)
pl. seine oroszrol kijossz jobbra fordulsz elmesz a sarokig ahol ugy allsz meg h a bal oldalon levo kontener es a fal kozott lovod az A-n levo tankot (kicsi conquest). onnan turettet megkuldod parszor, ha latod h javitjak rarombolod a hazat a tank mogott...job done.
Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO
The Matrix has you...
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
egyébként közelre itt is lehet darálni a gyalogot elég rendesen.. a távolba szór nagyon és ott minimálisat sebez csak.
compassion does not fit me... battlelog: braincruiser
Nehogy már nagyobb legyen egy magnum sebzése, mint annak vacaknak! (nemtom, mekkora kaliber, de vicces)
Tudom, ez egy játék. Ez van. 😊
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78
Ezenfelül, ha van fedezéke, a reaktív páncél megsemmisülése esetén visszatolathat a sarok mögé, kigurik, 3-4 másodperc alatt megjavítja a páncélt, és folytatja a csatát. Ilyen módon egyáltalán semmi sebzést nem tudsz neki bevinni.
Nem mindig a játék hibája, ha fölényesen ledarálnak...
kiváncsi leszek ha ezt a bugot kijavítják hova fognak tûnni a mostani tankos ászok.
én továbbra is abban hiszek, hogy lánctalp oldalról éles szögben és tank hátulja vagy a tank eleje a lánctalpnál szembõl, és persze folyamatos mozgás és miatyánkmormolás, hogy õ nem céloz jobban:-)
Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO
a megoldás egyébként meg annyira egyszerû. be kell menni egy üres szerverre (ha van saját akkor azon a legjobb) és belõni a tank pontjait.
van, hogy engem is két lövéssel kapnak ki simán a tankból, és az is elõfordul, hogy nekem is sikerül két lövéssel. és ugyanez az ellentétes irányba.. hogy már a hatodikat tolom bele és még mindig csak jön felém😄
és igen. ennyi.. a HC-n nincs ilyen kérdés... illetve van.. "hol a picsában van a tankjuk ami kilõtt?" 😄
Egyébként részben ezek miatt is tértem át hc serverekre.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Tank-al pics@nlövöm 2x, semmi, õ megfordul és SZEMBE belémlõ 2x (igen kettõ lövést) és kifingik a tank, persze meghalok!
vagy:
Javelin-el 4x telibe lövöm tank-ot! És megy tovább!!!!
Engem? 2 javelin LESZED!!!!
Vagy fél tár a gyerekbe, ugrik át falon! Még át se ért, rámpöttyin 3 golyót, és meghalok! De õõõ, ááh ~30% még maradt.
Meg ez a lehasalok/legugolok fedezék mögött és utánam kanyarodik golyó ez förtelem!
Elb@szták úgy ezt a játékot, mint a huzat! Már bánom, hogy megvettem.
Amikor kijött, még lehetett játszani egy darabig, azóta a patch-ek meg a retkes sok cheater és ezek az érdekes "anomáliák", hogy szétlövöd az ellent de nem hal, de rád meg csak rádnéz és kifingaz. Ezek...
ÁHh, nem is mondok semmit. ~ fél óra game vadidegenek közt, buzernya szerón kib@szott idegesítõ.
Legjobb sajáton, igaz 8 slot-os, de érdekes mód, úgy halunk ahogy kell.
Csapaton belül, mindenki ismer mindenkit, nincs csalás, nincsenek ilyen dolgok, stb...
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
[IRAM] leader
Tavolra ez a leggyorsabban olo az engineer+pdw fegyok kozott. (16.7 dmg) (engi time to kill link) (a fenti meterre kattints a kulonbozo tavolsagokhoz)
Kozelre viszont a leggyengebbek kozott van. (20 dmg) (eng+pdw statok)
Az M4A1 + A-91 mellett meg az MTAR-21 is eleg brutalis engivel (ha jol kezeli az ember akkor ez szinte a leggyorsabb kozelre es tavolra is).
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D